- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skacok, lopott rendőrautóval lehet valami "melót" vállalni? Ha igen, hogyan?
-
Nos nekifutottam tegnap megint egy kicsit ezzel a billel irányítós autónak. Annyit enged a progi, hogy legalább a gázt adhatom az egérrel. De a kanyarodás marad billel... majd megszokom.
Viszont most kisasoltam, hogy gyalogos üzemmódon szépen arra megy az ipse, amerre fordítom egérrel. Na pont ezt szerettem volna vezetés közben is. -
válasz
rup1u5 #17571 üzenetére
SA-ban megvolt a lehetőség, hogy beállítsam az egeret. Minden játékban szokott ez lenni... azt hittem ez alap.
A billel való irányítás nekem kockás, igazán jól vezetni csak Joy-al, egérrel tudok. És igen,
gombbal adom a gázt, csúsztatással csúsztatom a kanyarban.El nem tudom képzelni, hogy egy sodrós kanyart ilyen kockás dologgal hogyan lehet kivitelezni szépen.
De akkor ezek szerint most gyakorolnom kell.
Mariann294: Az én bolygómon a PacMan óta nem irányítottam billentyűzettel "járművet"...
-
válasz
rup1u5 #17566 üzenetére
Háááát én mindig egérrel vezettem, San Andreast is így nyomtam végig... Hogy a fenében csinálhatnak egy játékot billentyűzetes vezetéssel manapság?
A lehetőségét igazán megteremthették volna, hogy mindenki beállíthassa magának, ahogy szereti.
Kormány vagy Joy menne?
Mindazonáltal tetszene a játék, próbálom majd megszokni. Köszi. -
Sziasztok.
Fél órát játszottam csak, de ez így nem fog menni. Van valami módja, hogy az egérrel irányítsam az autót? A nézet pedig rendesen kövesse amerre megyek...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest