- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
CHIPman #21222 üzenetére
Mást nem tudok mondani, mint hogy csináld azt hogy törlöd a mentéseket + az xlive mappa tartalmát. Elindítod a játékot bejelentkezel LIVE-ba majd megcsinálod az első küldetést, mentés után kilépsz. Majd amit elmentettél mentést abból átmásolod a SGTA4** nevű fájlokat a x:/Users/felhasználói_neved/AppData/Local/Rockstart Games/GTA IV/savegames/user_e*********/ mappába. Ha így is load failed van akkor sajnos megsérült a mentésed.
Amúgy meg a dokumentumokba soha egyik patch-nél sem voltak tárolva a mentések.
-
Mariann294
őstag
válasz
CHIPman #18255 üzenetére
Ez a szar video editor miatt van.Ugyanis amikor elkezdtem ugratni akkor egy karc sem volt rajta,hát ez van.De köszi mindenkinek az eddigi kommenteket!
Lecseréli mégpedig arra melyikre akarod.(nevét átirod,és akkor másikra cseréli ki)
Le van irva hogy megy ez.Használd a részletes keresést,és a SparkIV kifejezést. -
Źşë'
addikt
válasz
CHIPman #18257 üzenetére
a kocsi teljesítménye marad uaz ami eredetileg volt, csak a külső változik meg, ahhoz h megváltoztasd a teljesítményt bele kell nyúlni a handling.datba de ez már csalás és nem enged be vele multiba, gondolj bele megadsz az összes kocsinak olyan gyorsulást ami nagyon durva
nem kis csít lenne, ez le van védve játék oldaláról ha felakarsz menni multira írja is h nem léphetsz fel módosított file-okkal
ez csak amolyan moddolás, csak a beírt cheatek blokkolják az achivementeket (asszem olyan nincs h nem lehet kivinni 100%ra, csak az archivementek lesznek blokkolva, ettől még végig tudod vinni 100% sztem)
-
Attici
őstag
válasz
CHIPman #18218 üzenetére
Most minden Mediaban 7990Ft!
Én is ezért gondolkodom rajta, hogy megvegyem az eredetit csak azt nem tudom, hogy az eredeti elindul-e net nélkül vagy ahhoz azt is crack-elni kell?! - De akkor azzal is ott vagyok ahol a part szakad!
Én is a Pólus ban néztem, ahol a Mediaban 8k, az 576-ban (kb.:50m a különbség) meg 12k!
Nem mindegy!! -
Źşë'
addikt
válasz
CHIPman #18188 üzenetére
hát 1 megás net picit kevés, sztem ha tudod akkor kérd kölcsön vkitől,
a multija jó csak picit ócska (úgy értem komolytalan, aki sokat játszik online multi játékokkal az tudja rangsorolni a minőségi dolgokat, de ennek a multija kritikán aluli - mármint a megvalósítása, nem látod mennyi a pinged, eleve nem a te gépeden jön létre a szerver (ez miatt van lag sztem), totális konzol megoldás, ami sztem undorító :s )
szó mi szó, funolásra jó csak, mint ahogy írtam már 3db coop, akkor party mod, free mod, ill a race mod jó, többi felejtős (ez az egyéni véleményem - annak ellenére h a játék élvezhetősége sztem nem javul ----> Game experience may change during online play! ehehe negatív irányba
)
-
Źşë'
addikt
válasz
CHIPman #18177 üzenetére
1. vissza ha újrakezded a köldetést =)
2. valszeg kellene a driver, ill konfigurálni kellene winben a dolgot, de még így sem bizt h menne lehet nem támogatott
3. leginkább a 2. nagyobb szigeten (középső) találhatsz, a sultanrs-t pedig itt leled
+ha már említetted a kocsikat amiket majd le kell szállítani, nem Bruicenak hanem majd később másnak, azokat itt találodhardware: hát az a 30fps elég jó ilyen gépen ilyen beállításokon.. am még bika gépeken sem megy valami fényesen a cucc, kellene tesztet nézned a dologhoz mert így h most i5ön hogy menne ez olyan kérdés h lesz 2012ben világvége?! azt utána olvasol h lehetséges mert egy Drunwalo nevű alak megjósolta... stb szóval inkább sztem nézzél teszteket, annyit tudok h igazán 4 magos cpun érzi jól magát a picike vga meg ami bestbuy lenne most az egy 4890 ati (mondjuk mihez képest mert 4870 nek is lement az ára szépen), 1gb kell neki a high textúra miatt amúgy, ha nincs meg a kellő vram akkor inaktív a beállítás azaz el sem érhető..
-
Mariann294
őstag
válasz
CHIPman #18177 üzenetére
1.Teljesen be kell állni a zonába.Ugyhogy már nem lesz meg sehogyse.Amikor kimentél,akkor azért volt ott,mert még nem töltötte be azt amit elmentettél.
2.Szerintem rakd fel a drivert próba cseresznye,bár én ebben nemigen tudok segiteni.És itt nincs olyan hogy menj északra mert ott sok a corvette pl....itt mindenhol minden autó megtalálható.Nincs mese,ha akarsz valamilyen kocsit akkor várnod kell amig meglátod.
Bár a sultanrs pont kivétel.Az mindig ott parkol egy bizonyos helyen.Mégpedig itt.
(Van ott egy garázs és az mögött van a bokorban) -
sagesz93
addikt
válasz
CHIPman #6008 üzenetére
Ez azért van mert nem eredeti a játékod..
azért nem engedi feljebbrakni a grafikát mert kevés a videokarid memóriájaAmúgy... Lehet valahogy indexelni a játékban?
(el tudnam kepzelni
)
Találtam buszt a reptéren, valahogy lehet szállítani a népeket?
meg még az hogy karácsonyra uj vga-t tervezek(hd4760) fog gyorsulni a játék? vagy kéne uj proci is?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest