- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
válasz
tr00p3r #18149 üzenetére
Biztos?
1. biztonság kedvéért töröld ki az xlive, és rockstar mappákat,
2. lépj be a játékba, és töltsd le a profilodat,
3. az elmentett rockstar mentésedből a ...\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00012b0ad821857 mappában lévő fájlokat másold át a letöltött rockstar mappában lévők helyére -
Mariann294
őstag
válasz
tr00p3r #18146 üzenetére
Csináld meg igy.
Én mindig igy rakom,nagyon megszoktam. -
Źşë'
addikt
válasz
tr00p3r #18143 üzenetére
sztem valamiféle rendszergazdai jogot kellene állítanod, de azt ne kérdezd hogyan, nem tanulmányoztam még annyira át, egyenlőre csak teszt jelleggel futtatom én.. még xpt használok, mert nekem azzal nincs semmi bajomés ha majd eljön az idő akkor átváltok rá
am nagyon faja az excelent medál!!
nem voltál bennt vami 1.16os klánban?! =) ismerős a neved
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest