- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #12668 üzenetére
persze hogy 4670 csak már össze visza írok mindent..
Egyébként tegnap a gtx285 topicban elég nagy meglepetés ért.
próbából felhúztuk a GTA4 felbontását+egyebeit, hogy 1,0GB felett legyen a vmem igénye.És ment.. és nem adott kisebb fps-t.
Ugyhogy a GTX260 is legalább úgy fog menni, ha elég erős CPU van alatta. -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #12318 üzenetére
Maximálisan egyetértek.
Mint írtam önként lemondok a PS-ről is, hogy a többi se legyen.Abba beletörödtem, hogy a filmezés miatt kell ez a spawn izé, de ha vége, akkor inkább megyek lovat oltani.
Egyébként tegnap 11 után már csak Mariann volt OnLine.
Sajnos csak éjjel tudok jönni... -
Vahur
tag
válasz
rup1u5 #12321 üzenetére
Pont erre mondtam hogy néha elszabadulnak az indulatok, este pont ez történt a hintánál.
Az ötleted jó, Szabod kolléga valamelyik este már mesélte nekünk hogy mit találtál ki, ki is próbáltuk azonnal. Egy apró hibája volt a dolognak, nevezetesen az hogy csak négyen vagy öten voltunk és egész Algonquint választottuk, persze később szűkítettük a kört a Central Park köré de még így sem nagyon találtuk egymást. Ha többen lennénk kisebb helyen
akkor nekem bejönne, mert ezt a pöttyös radaros dolgot én sem szeretem, sokkal nagyobb poén volt amikor pl egy ártatlan kinézetű taxi hirtelen rámfordult és SMG-vel szitává lőtt.
Lehet rettegni, sohasem tudod ki van a hátad mögött, ha túl sokat forgolódsz kiszúrnak, és így tovább. Annyi volt benne a kikötés hogy mindenki csak a megszokott default skinjét használhatta, semmi karakterváltás és hasonló. Frankón lehet aljaskodni, nekem tetszik. -
Vahur
tag
válasz
rup1u5 #12318 üzenetére
Én is várom már, de nem hiszem hogy trailer lesz hozzá, azt leszámítva amit Herr Direktor korábban belinkelt.
A spawneres meglátásaiddal teljesen egyetértek, az az egyezségünk hogy a játékban max Player Selectort használunk, mert az nem cheat. Annyiban módosult a dolog átmenetileg a forgatás miatt hogy elő kellett venni már az elejétől a spawnert, mert például a nyitójelentnél becsülettel végigkutattuk egész Bohant de nem volt egy darab robogó sem, így hát magunk helyett ehhez nyúltunk.
Következő alkalommal meg speciel pont egy olyan robogó kellet, pont olyan színben, ahol abbahagytuk a forgatást, hát pont egy olyat találni azért lehet hogy egy óra is lett volna, ha egyáltalán sikerül.Egyszóval csak és kizárólag a forgatásra használjuk, utána felejtős lesz, mindezek ellenére elismerem hogy tegnap elszabadultak az indulatok kicsit, néha előfordul. Személy szerint én sem támogatom a dolgot mert elrontja a játék örömét, szétcseszi a szervert is de vannak ilyen esték amikor az ünneplő tömeg egy része úgymond "megállatosodik".
Ha kész lesz a film nem lesz többet spawner használva és mindenki egyformán, egyforma esélyekkel élvezheti a játékot, mert az úgy jó.
PEACE -
Vahur
tag
válasz
rup1u5 #12312 üzenetére
Este sikeresen leforgattunk jó pár jelenetet, megvannak az Oscar jelölések is, viszont a finálé még hiányzik: a Hello Mamik vs Rockerek vérontásra minél többen gyertek!
Többen szenvedtek a Player Selector hiányától, ismét belinkelem, hogy hétvégéig legyen idő kipróbálni.
Kis segítség: Hello mami karakter 237 kód, rocker 13,14,15 magasságában.
Nem kell végigpörgetni az összeset, csak Numpadon nullát nyomni és gyorsan beütni a kívánt számot.Mégvalami: zenei aláfestéshez Herr Direktor ötleteket vár, akinek van ne tartsa magában!
ps:bocsi mindenkitől de a 11 órai ismételt szerverszétszakadás után már nem volt erőm visszamenni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #12273 üzenetére
Ehh... E8400-at akartam írni.
Az enyém 3,8 ig ment stabilan léggel, 4G vagy felette már erős feszemelés kellet és víz.
Hive vagyok a tuningnak, de a csúcsrajáratás állandó üzemre nem túl jó ötlet.Szerintem GTA4 bármilyen erős VGA-val el van 4G alatt egy C2D-vel.
Szerintem 20-30fps-től élvezhető a játék és 40fps felett multiban sincs gond.
40fps felett inkább felbontást és látótávolságot nyernék, ahhoz meg inkább VGA kell.Nem akarlak lebeszélni a(z extrém) tuningolásról, de ha jól emléxem nálad mindig voltak anomáliák.
Nem tudom miért de a GTA4 kihoz mindenféle hibákat, vissza is vettem a RAM-okat 800-ra, mert a VGA fütőtte játék közben és nem nagyon bírta a "gyári" 1066-ot. -
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #12270 üzenetére
Nekem 8500-ösöm van, de sajnos nem bírtuk laza 4 gigára stabilizálni, mert a régi VGA-kártyám eldobta magát 2-3-4 óra játék után. Most beleteszem az újat és akkor persze újra megpróbálom, hátha stabil marad - ha nem, akkor megkeresem az új, szűk keresztmetszetet, de eddig tuti a VGA volt (kékhalál kiírta).
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #12033 üzenetére
Nehéz ügy...
2 particón ua. XP és ua. driver vann fenn.
Az elsőn (amit régóta használok) mindenféle klinelést elvégeztem.
ATI-val megy a GTA4, de Nvidia-val nem. A másik partición megy mindkettővel szépen.Fogalmam sincs mi lehet a különbség, mert amúgy az első particóval sincs gond, csak a GTA4 nem bírja.
Ezért mindenkinek egy friss telepítést javasolnék, főleg ha NVIDIA-ja van.
Favágó módszer, de müködik. -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
rup1u5 #11948 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon jó a linkelt videó!1 hete én is videót szerkesztek, ha miden igaz ma lesz kész.
rup1u5: Szerintem a parkban állt vagy két játékos és azok klippeiból meg tudta csinálni. Eszméletlen munkát csinált a gyerek, nem most kezdhette, jogokat is megszerezte a zenére, lehet ilyen suliba jár, vagy komolyan űzi ezt a hobbit.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #11920 üzenetére
Amivel multizok, abban is UD3R-van. Tényleg jó...
Egyébként jó hogy mondod.. megpróbáltam egy kisebb géppel renderelni a videót, amig jázzom, és nagyon gázos lett, azt hittem eddig hogy azért mert valamit elscsesztem, vagy rosszul állítottam be..
De tényleg hatással van a videóra VGA teljesítménye?
A beállítás szinte biztos, mert másik gép nem engedi 1080p-ben renderelni.Mariann: Inni is szeretnék, aztán támolyoghatnánk a reptéren....
-
_ak_
addikt
válasz
rup1u5 #11847 üzenetére
az asztali gépemen játszottam, és most a laptopon kezdtem el keresni a video mentéseimet
btw már többen is írták, de leírom én is. tényleg szebb PC-n a gta4, noha csak féltapasztalatból beszélhetek, mert én majdnem minimumba játszom (ill az új patch óta feltettem 1024x768ba, de maradt minden min.), de azt én is látom h főként a view distance része jobb a pcnél, nem is kicsit. box esetén abból rendesen visszavettek pár száz méterre lévő dolgok, épületek mind erősen homályosítva vannak, a közeli dolgokkal nincsen baj leszámítva az AA hiányát, de ez ugye a pc-s verzióból is hiányzik.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #11743 üzenetére
Nekem az vált be, hogy csináltam egy külön particót a GTA4-nek.
Friss win és driverek és semmi más nem megy rá.
(jó... multkor kipróbáztam az új drivert, de le is szedtem mert fagyogatott)
Igy nagyjából stabil.Egy gyors vinyó 12K. Ennyit még érdemes áldozni, ha nincs helyed.
Késöbb eladod, vagy bármire jó lesz. -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #11736 üzenetére
Köszi a videót, jó lett. Jó kis funny volt a buszozás.
Sajnos a csitterek már rankeden is feltünedeznek.
Ráadásul finomodik a módszer, alig lehet eldönteni hogy tényleg csitel, vagy annyira prooofff hogy olyat még nem láttál.
2 amcsi gyerekkel mentünk DM-ről DM-re, és szinte mindenhol az első háromban voltunk szerencsétől függően. Általában 50-60%-val több pontunk volt mint a 10....20 helyeken kullogóknak.
Ez egy normális szórás, kiegyenlített játék.A végen egy szabádságszobros pályát kaptunk és jött egy új gyerek. (8-as ranggal)
Ekkor már csak 6-an voltunk.
Úgy 1/3 időnél kezdett gyanús lenni a dolog, hogy az új gyerek már 3000 pontnál tart mi meg 500 környékén.
Ekkor megállapodtunk, hogy nem egymást, hanem csak OneShotMan-t löjük.Egyszerűen megközelíthetetlen volt, mert lötávolság határól egyetlen lövéssel vagy sorozattal elintézett mindenkit.
Nem volt inmortál mert 4-5 rakétába belahalt (csak annyit kellet elérni, hogy az elsőtől repüljön egyet)
Elöször dicsértem milyen prooof, aztán kérdezték mit használ, de csak annyit mondott
hogy szerencséje van. Hát igen... lehet.
Mindegy... szokás szerint kiléptem a játékból. Hagytam veszni a pontjaim...COD-nál is akkor jött el a végitélet, mikor a csitterek már közepesen jól játszottak és a csiteket okosan alkalmazták.
Egy kis falon átlátás WH (ami GTA4-ben alap...), egy picivel jobban birja a golyót, és egy kicsit rásegít AIM-mal a célzásra. Ennyi elég és nem feltünő.
Igy is toppon voltak és szinte lehetetlen volt a csitelést megállapítani, vagy rábizonyítani.
Pedig a mozgásukon látszott, hogy nem prook. Aki nem csitel az bujik, rejtőzik, mert félti az életét, hallgatózik a sarkon, mert nem lát át a falon, és igy tovább...
Ezért jártam csak OnlyPuska szerverekre. Ott kisebb a jelentősége a csitnek. -
Vahur
tag
válasz
rup1u5 #11736 üzenetére
Nem csináltam szobát mert senki nem ugrott ma a felvetésemre és nem is nagyon láttam senkit online. Ha nem akarsz cheatereket látni akkor ranked szerverekre menj, ott nemigen vannak. Plusz kapsz is extra ruhákat ha szintet lépsz.
Köszi a buszos videót, igazi kis vaddisznócsorda voltunk
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #11650 üzenetére
Ez nem cheat.Sohasem csaltam és nem is fogok.Ez csak a skin-t változtatja meg semmi mást.Szerintem nagyon vicces.A legközelebbi videóm nagyon jó lesz majd.
Lehetsz akár Brucie (mostanában ez vok nagyon imádom),Roman,Dimitri (hogy dögölne megill.neki már vége
),meg lehecc bármelyik járókelő..akárki.330 körüli karakter van.
Csak azt nem értem,miért nincs ott Niko? -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #11650 üzenetére
rup1u5: te nem voltál ott mikor a gyorsétteremben Mariann tetkóját bámultuk?
A legutóbbi videómban meg öregasszony volt az első jelenetben.
(a nyakánál fogva szedték le egy mociról....)Szerintem a Player Selectort használta mikor most láttad.
MOD, de lehet cheat-nak is nevezni. Szerintem ennyi belefér, ha "funnyzunk".Ahhoz mit szoltáltál volna mikor egy igazi csitter legyorsulta a sportkocsimat kamionnal, majd a reptéri ugratóra ráhajtott és a reptér felét átrepülte.
(fura a GTA4 fizikája.. úgy tünik a nagyobb tömegű testek nagyobbat repülnek ua. erő hatásra. Valószinüleg ezért estem ki multkor is frontális ütközésnél.) -
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #11345 üzenetére
Szerintem ő úgy értette, hogy a telefonban amikor kiválasztod a nevét, ott kell állnia a "helikoptertúrának", de én bevallom ilyet még nem tapasztaltam. Én csak felhívni vagy elhagyni tudom őt, ezenkívül úgy tudom ő csak a billiárdot, dartsot és a jópofa, nem túl drága kajáldákat szereti.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
rup1u5 #11303 üzenetére
Gondolom a Gamecsillag GTAIV pályázatára készült video. 3 GTA IV-et sorsolnak ki.[Bővebben]
-
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #11284 üzenetére
NOCD: Zozzy délután átdobja nekem, ha addig nincs meg, akkor én átdobom nektek! Engem is idegesít, hogy feleslegesen pörgeti...
Sleep: Az optionsban van a legalsó opció, hogy "sleep mód" vagy ilyesmi (én németül játszom). Szóval bekapcsolod, figyelmeztet, hogy a játékfolyamatot ezzel megtöröd (merthogy ugye ott néha elengedhetetlen, hogy ne érjenek el.) és ha leokézod, akkor mutatja is a főképernyőn, hogy telefon-áthúzva és végre senki nem hív, nem küld SMS-t, szóval vígan galambászhatsz vagy bármi.
-
AndrewTdi
addikt
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #11266 üzenetére
És télleg ott a ! jel....bexarok!
Miket észre nem vesztek!
Nagyon jó volt a mai multi összegyültünk jópáran!
GABI80MR:: Köszi a NODVD-t!
Amugy ha sosem veszem ki.Még kikapcsoláskor se.Szal semmikor akkor is károsodik?
Amugy nem tudom miért olyan nagy cucc ez...más játékoknál is igy van hogy bennt kell lennie az egyik CD-nek nem?Most nézem már nem is lehet letölteni?
-
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #11224 üzenetére
Ami késik, nem múlik! Szerinted nekem milyen fejem volt, amikor 5x fagytam ki kékhalállal?
Láttad a képeket? Apám ott álltunk a park melletti zebránál királyabbnál-királyabb gépekkel. Az egyéb közlekedő autók sofőrjeit gépfegyverrel lőttük ki, hogy ne zavarjanak az indulásnál! A rajtmező teli volt vezető nélküli autókkal!
Akkora versenyt szervezek itt hétvégére, hogy behalás, olyan ötleteim vannak!
-
-
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #11019 üzenetére
Dehogy ugrom ki!
Mondom, hogy elmegyek addig enni. Amúgy nálam Bob/Rob vagy hogyishívják nekiment egy másik helikopternek és sz@rrá törte majd le is zuhant. Velünk semmi gond nem lett. Az a rohadt clipfelvétel meg ki volt kapcsolva...
_ak_: Tehát akkor az 5 különböző helyen álló heli mindegyikével egyszer kell menni? Na akkor ezt is megcsinálom pénteken.
-
_ak_
addikt
válasz
rup1u5 #11019 üzenetére
Itt nézz körül.
Btw itt azt írja, h 5 túra van.
Akkor ezek szerint kihagyhattam az egyiket.
Más. Vettem egy x360 joy-t, kezdem megszokni vele az irányítást, de egy dolog nagyon zavar. Kocsiban ülve nem lehet free aimem? Úgy értem, h amikor kidugja a pisztolyt az ablakon már lő is egyből.
-
válasz
rup1u5 #10953 üzenetére
Azért használom egyelőre a 32 bites xp-t, mert ezzel a leggyorsabb a rendszer és ezen fut minden a leggyorsabban (tesztek, game, minden) és nem érezni a memókorlátot. Kipróbáltam az összes oprendszert ezzel a géppel is mióta megvan és tényleg ez a legjobb op, ez van na.
Kommy: Na ez egyre jobb, azért egy próbát megér, látod a GTA is megy sokaknál vista 64 biten, faxom tudja nálam mi lehet vele. A Crysis egyébként királyul fut a 64-es vistán, ez a GTA viszont szopat.
-
Lenry
félisten
válasz
rup1u5 #10950 üzenetére
arra gyanakoszom hogy még nincsenek rendesen kiforrott alaplapi chipset driverek a lapodhoz vista alá. - mert XP alá van? nem hiszem. XP-nél is, Vistánál is jóval újabb a lapja, nem hiszem, hogy ez lenne a baj.
amikor ilyet meglátok, én legszívesebben sírni tudnék... 6GB RAM, és 32 bites OS
-
válasz
rup1u5 #10913 üzenetére
Én speciel nem húzom, mert felesleges, így is 60 fps van, akkor minek húzzam? Hogy 100 legyen? És mindez patch nélkül, érted már? Patchel elvileg még jobb lesz, tehát megint csak felesleges húzni.
Próbáltam a 64 bites vistát és xp-t is, de egy rakás szar mindkettő, ezért is írtam, hogy amíg nem lesz egy normális 64 bites rendszer, addig marad az xp. Attól, hogy nálad semmi probléma nincs a 64 bites vistával, az nem jelenti azt, hogy másnál sincs.
Ez az én szerény véleményem.
-
Kommy
veterán
válasz
rup1u5 #10781 üzenetére
Azt próbáltad már , hogy kikapcsolsz minedn tűzfalat, vírusirtót és úgy próbálsz multizni?
Routert hazsnálsz, mert az is lehet gond , ha van meg kéne próbálni nélküle, hátha sikerül, ha más sikerült kitalálni mi akadályozza meg a futást könnyebb megoldást találni.
Ezt találtam, itt tűzfal volt a gond [link] -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #10640 üzenetére
rup1u5 :
Kész is az új acc.
Próbáld ki. Ha nem megy akkor irj pü-t és én is kipróbázom.Ha igy sem ok, akkor nem uszol meg egy újratelepítést.
(windows7/64 hétvégén nekem is felmegy)Mariann:
Pénteken csak 9után érek rá.
Az időpontokat csak példának írtam.A netdemokrácia nem müxik ilyen esetekben, szerintem 3-4 en beszéljetek össze, és jelöljetek ki időpontot, aztán majd csak csatlakoznak.
(egyébként ezt a topicot nem sokan látogatják... max. 10 főre számítanék.) -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #10640 üzenetére
Nem marad meg semmi.
Első küldetés, 0 pont.
De úgy is csak multizni kell.... A másik SC acc-oddal meg végigjátszod a játékot."rup105" név jó lesz? Gondolom a másik (rup1u5) már foglalt.
ja... első küldetésben 6-os körözés és 30 percig életben maradtam a metróban (másik szigeten).
Aztán visszajöttem az első szigetre, de a hidra teleportált a progi egy páncélautót.
A kis csitter....
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest