- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicoka
tag
válasz
Mariann294 #11836 üzenetére
Igen, ezért jó. Nem ér meg a Rockstarnak +5 millió dollárt az autó licencelése, úgyis tudja a játékos, hogy a Hummer az Hummer, a 3-as BMW 3-as BMW...stb. És szerintem kevesen veszik meg csak azért a GTA IV-et, hogy licencelt autókkal száguldhasson, amit úgyis összetör röpke 2 perc alatt...
-
nicoka
tag
-
nicoka
tag
válasz
-=Sziszi=- #11794 üzenetére
Csak ha unatkozok laptopon...
-
nicoka
tag
Konfigomon kb. hogy menne szaggatás-mentesen?
-
nicoka
tag
PS3-ról lehet hozzátok csatlakozni?
-
nicoka
tag
A baráti kapcsolatokat megőrizni akkor is elég, ha megcsináltam az összes feladatot? Ha megvárom esetleg amíg ők hívnak, és akkor megyek el velük,azalatt az idő alatt, amíg nem hívtam őket nem megy le a barátság mértéke?
-
nicoka
tag
válasz
Geryson #11322 üzenetére
De Kate a barátnőd, ugye? Ezen nincs mit beszélni. Mert amikor mész hozzá, akkor nem úgy mész, hogy K, hanem úgy, hogy ott van egy szív. Azt, hogy te nem foglalkoztál vele, és azért nem nevezed barátnőnek, arról nem tehetek. Vagy nem tudom neked miért nem barátnő ő. Mindegy. Amúgy azért nagy a dilemma, mert ugye Roman azért kéri, hogy pénz, mert hogy gyönyörű nászútra mehetnének...stb.
Apropó pénz: Packiékkel való bankrablás után tkp. mi értelme van a játéknak? Azok mellett, hogy rohadt jó a grafika, a hangulat, meg minden, nagyon egyben van, meg minden, oké. De azok előtt engem az hajtott, hogy legyen pénz, amivel megveszem a skúlót, meg a kevlárt...
-
nicoka
tag
Helló!
Ma csináltam pár missziót Packie-nek, meg Francis-nek, aztán el kezdtem unatkozni, elmentem a reptérre és elloptam egy ilyen repülőgép-vontató "autót". Tök jól elvoltam, alapból kapsz egy 3-as körözést, és nekem 4-ig sikerült elmenni, utána mit kell csinálni, hogy nőjön? Kidobtam gránátot egy egész SWAT csoportra, kilőttem a SWAT-kocsi vezetőt, de nem növekedett..
-
nicoka
tag
válasz
antento #11230 üzenetére
Nem tudom anyukádék összerakták neked a géped, és odaadták a számlát, hogy leírhasd, hogy milyen géped van? Mert hogy nem értesz hozzá, az biztos. Ember, ha XP-d van szerinted hol lehet? Mi a GTA IV? Egy ceruza? Nem. Egy egér? nem. Egy program, ugye? Hol vannak a fájlok egy számítógépen? A helyi lemezen... Bemész Program files, lesz valószínűleg vagy egy Rockstar Games, vagy egy Grand Theft Auto IV mappa. Ott meg elkezded keresni. Olyan mappát keress amibe benne van ez a szó: "Save". Remélem segítettem.
Amúgy meg az "1. hsz" magyar megfelelője, tudod ez a metanyelvi szerep: első hozzászólás. Nyugi, először én sem tudtam, de józan paraszti ésszel ezt is ki lehet találni.
Modok, emberek: Elnézést az erős hangnemért, de ez már szánalom, hogy ennyit nem lehet magától megcsinálnia egy embernek (gyereknek
).
-
nicoka
tag
Néha azért felb@sz ez a játék...
Elizabeta annak a feladatát csinálom, amikor el kell menni egy régi Kórházba és ott fel kell szedni a kokót... Semmi élet nem megy le, kinyírom vagy 20 embert, jönnek a zsaruk, és beszállok a kocsiba, erre úgy kerítenek be, hogy körülállnak és nem bírok semerre mozdulni, és lelőnek. Nem lenne ezzel baj, csak mondjuk, ha onnan lehetne újrakezdeni, ahol meghaltam, vagy onnan, ahonnan köröznek a rendőrök. Na mindegy, majd holnap megint nekiesek...
-
nicoka
tag
válasz
-=Sziszi=- #10904 üzenetére
Igen, igen ez azért jó. Egyszerűen hihetetlen maga a GTA IV világ. Az embereknek van célja, minden, hihetetlen, hogy lehet ilyen tökéletes játékot kifejleszteni...
-
nicoka
tag
Helló!
Bár én PS3-on játszok nem érintenek az FPS hibák... stb. Ennek ellenére nekem is nagyon tetszik a játék, nagyon élvezem, másodjára játszom, de nagyon tetszik. Most úgy játszok, hogy mindenkivel fenntartom a jó kapcsolatot, valamikor nem is csinálok feladatot vagy 30 percig, mert Romannal, LJ-al megyek sörözni... Azt amúgy észrevettétek (nem nagyon zavaró, csak furcsa) hogyha beszállsz egy fajta kocsiba akkor kb. 5-ik kocsi ugyanolyan mint a tied.
-
nicoka
tag
Szevasztok, nem tudom észrevettétek-e, hogy amikor átmész a hídon, másik szigetre és ott fizetni kell, ott azt írja ki, hogy $5-t szed le, közben meg $6-t. Majd figyeljétek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest