- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nicoka #11832 üzenetére
nemá....
liszenc kell ahhoz hogy autómárkát megjelenítsenek egy játékban?
A bruklin hídért ki fog perelni?
vajon COD fejlesztők megvették a II VH-s autómárkák liszencét?
És a fegyverekét?
Ugyanolyan az a szitu. nem?A szinész tényleg perelhetne. De mondjuk nem kéne nevén nevezni, csak hasonlítana.
Jó... kicsit meredek.De azért jókat lehetne röhögni bizonyos karaktereken.
-
Geryson
addikt
válasz
nicoka #11325 üzenetére
Nekem Kate nem volt a barátnőm soha, ennyi...
Hogy mi az értelme a játéknak? A bankrablás az a maga 250.000 pénzével valóban nem rossz, de ha ügyesen kipörgeted akkor 1.000.000 dollár felett jársz, én most vagyok úgy 850.000 dollárnál, hogy több mint 100 ropit elnyomtam kórházra. A bankrablás még nagyon az eleje sztem, utána lesz igazán mozgalmas a játék (bár maga a misszió tényleg elég bonyolult)!
Fegyvert amúgy LJ-től tudsz majd olcsóbban venni, kevlárt meg az utcán találsz egy csomót, arra ne nyomd el a pénzed.
PS.: Tulajdonképpen a pénz ebben a játékban a kórházi kezelésedre kell gyűjteni...
-
Lacika001
aktív tag
válasz
nicoka #11103 üzenetére
Na az a küldetés engem is felidegesített,ötödjére sikerült.Egyszerűen kiszaladtam az épületből beültem egy kocsiba és elhajtottam,nem kezdtem lőni a zsarukat.
Most viszont megint elakadtam Packie egyik küldetésénél,kétszer próbáltam eddig,először mindent lassan megfontoltan,utána mentem mint az állat,de az eredmény ugyanaz,amikor felmegyek a lépcsőkön a cash-ért,és jövök lefelé akkor Packie mindig meghal.Nem tudom mit rontok el.
-
csavarlazito
tag
válasz
nicoka #10903 üzenetére
Azt amúgy észrevettétek (nem nagyon zavaró, csak furcsa) hogyha beszállsz egy fajta kocsiba akkor kb. 5-ik kocsi ugyanolyan mint a tied.
Ez már régi a GTA sorozatban. Az jópofa volt, amikor Brucie versenyének a végén nekem adta az addig sose látott sárga sportautót, fülig érő vigyorral indultam hazafelé, erre szinte végig ugyanolyanok álltak az út szélén és mentek az úton.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
nicoka #10905 üzenetére
Múltkor lett egy kisebb dugó, az a szép hogy nem is én okoztam
A sok hülye meg néz ki a fejéből a kocsiban és dudál ezerrel, majd látom hogy egy taxis kávézás után kidobja a poharat az ablakon
Nagyon jó ilyeneket látni egy játékban. A taxisokat utálom a legjobban, hogy azok mindig útban vannak bazz.
Még a cigicsikket is fel tudod szedni az útról és bedobni a szemétbe egy kis "rendőrgyilkolászás" után ez kötelességed mint törvénytisztelő állampolgár
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest