Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
válasz
Razim K. #29297 üzenetére
A netről rendeltem. Az alapjáték megy csak patchelve nem. Feltelepítettem, aktiváltam, elinditottam s amikor kellett xlive profilt készíteni, gondoltam nem töltöm az időt online-al, és offline-ra tettem. Kézileg akartam patchelni, és utánna nem indult. Letöröltem, s újra feltettem, az alapjáték megy, de gyakran besszaggatt.
Esetleg átlehet váltani online profilra? -
Razim K.
tag
...ááá,nem fog menni úgysem
-
Kassadin
addikt
válasz
empir3 #29290 üzenetére
Azt nem értem hogy miért kellene manuálisan felrakni a javítást, amikor a social club/windows live/gta iv feltelepítése után leszedi a gépedre a legfrissebb javítást. Valami nem kerek. Arról nem is beszélve hogy normális esetben a főmenüt kellene behoznia, pont a javítás miatt, ami kiveszi a social clubot az inditáshoz...
-
empir3
tag
válasz
rup1u5 #29289 üzenetére
Tegnap vettem meg a játékot eredetibe. Lemezes verzió. Feltelepítettem a patch-et, ami leszedte a Social Club-ot. Ez annyira nem tünt gondnak, hanem kattintok a GTA ikonjára, előhözza a Social Club-ot, írta, hogy Play Offline, rákattintottam és az 1. DVD lemez csak dolgozott egy kis ideig és végül semmi. Egyszerűen nem indult.
Online módban sem.
Valami ötlet? -
empir3
tag
Na újratelepítettem a GTA-t. Mostmár elindult, de azt hiszem, hogy az 1.0.7-es patch-el nem foglalkozok. Nem tudom mi lehetett a gond? Az 1.0.6-os patch-ről mit tudtok. Az is csinál ilyen érdekességeket, hogy leszedi a Social Club-ot?
-
rup1u5
nagyúr
7es patchet tedd föl!
Nem kell minden beállítást maxra tolni! Kétmagos Athlon-al és 5670-el eleve nem értem miért tolsz mindent maxra. Én a 560 Ti-vel sem maxolom ki. Csúszkák kb középen, Night shadows kikapcsolva.
Ne írj minden kérdést külön hozzászólásba! (azért van a szerkesztés gomb)
Ne kiabálj! (csupanagybetű) -
Regirck
senior tag
512 Mb-os videokártyánál nem is engedi, hogy max beállítást válaszd.
Maximum beállítás mellé ajánlott a 4 GB rendszer memória és a 4 magos processzor, videokártyánál pedig egy jó fajta 768 MB elég lehet, de ott se árt ha nagyobb.
Ne aggódj én se játszok maximumon.
Árnyék ajánlott mediumra tenni az esti vetületeket meg low-ra vagy kikapcsolni. Árnyék nagyon lassítja. Wiew Distance 25-50 között legyen. Talán még a felbontást is vedd le 720-ra.
A 1.0.7.-t ha mindenféleképpen rakd fel. Azzal megy a legjobban mindenkinél. Eredeti a játék?
-
xD4N1
csendes tag
NAGYON KÖSSZ A SEGÍTSÉGET MEGPRÓBÁLOM REMÉLEM BEVÁLIK
de sztem simán viszi 3gb ram 2 magos 2.7-es proci(AMD Athlon 7750
vidi:gigabyte 5670 512mb gddr5 -
-
xD4N1
csendes tag
Ja és abban tudtok segíteni h egy 32" 1920x1080a- felbontású tvn tolom a játékot minen grafikai beállítáas maxon van de lassan frissíti a játék a képet mert pl mekk egy kocsival és előttem pár méterrel megjelenik a ház
ami addig nem volkt ott meg van h eltűnik a talajalólam...
ja és 1.4-es patchot használok
segítsetek pls -
xD4N1
csendes tag
Vagy a GTA episodes from liberty citynél
-
xD4N1
csendes tag
Hello.
Tudtok nekem abban segíteni h hogyan tudok hamachis gta szerverre csatlakozni? -
Razim K.
tag
nna
szal... A REVO,az egy eltávolító program,az előnye a win saját eltávolítójával szemben,hogy ez a registryből is törli a dolgokat,de még a rejtett file-okból,dokumentumokból is.
Innen letölthetedA GFWL = Games For Windows Live...más néven XLive...
Ha törlöd,az offline acc-od is törlődhet é?...ezt nemtom.
...de kit érdekel az a nyavajás aoffline account?
Ha törlődik is,a mentéseid megmaradnak...
-olvasd el a legelső hozzászólást,hogy megtaláld a mentéseid helyét.-amúgy meg,ha eredeti játékod van,mi a bánatnak csináltál offline profilt?
tag
Nem tudom, hogy mi ez a REVO illetve GFWL.
Ahová a mentéseket tette, azokat hol találom? Töröljem azt is. -
Razim K.
tag
válasz
empir3 #29275 üzenetére
Media1.cab
TitleUpdate.msi
UpdateTitle.exe-ezek inkább,nem? Az exevel indítod a patchet,szerintem jól csináltad.
Ha a Laucherrel sem indul,nemtom mi lehet :S
...hm...ha az égadta világon semmit sem ír ki,akkor talán a LIVE-al van gondod.
Töröld le REVO-val a GFWL-t,registriből is,aztán tedd fel újra.
Itt a link hozzá.-általában a GFWL sz@rik be úgy,hogy semmi hibaüzi...
-
empir3
tag
válasz
Razim K. #29274 üzenetére
A LauncherGTAIV-et találtam, előhozza a Social Club-ot, ott irja, hogy play offline, rákattintok és a lemez dolgozik. Nem történik semmi. Amúgy a patchban van 3 fájl (Media1.rar, TitleUpdate, UpdateTitle). A TitleUpdate-t elinditom error-t ír ki. Az UpdateTitle elindul, kiirja, hogy sikeresen telepített és ezután a játék nem indul. Hogyan kell telepíteni, vagy jól csináltam?
A segítséget nagyon megköszönném.
Az gond-e, hogy csak offline Xlive profilt készítettem -
Razim K.
tag
Elmegy,ha letörlöd.
Van Launcher.exe(official-securom) a mappádban? ...akkor azzal indítsd.
Amúgy meg ott van az a social club a játékmappában...keresd csak meg -
empir3
tag
Vagy próbáljam meg feltelepíteni a Social Club-ot a DVD-ről? Elfogadná a patch?
És ha letölrlöm a játékot, vele együtt a patch elmegy? Mert akkor inkább újratelepíteném. -
empir3
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem az 1.0.7-es patch-et és az a gond, hogy leszedte a Social Club-ot. Rákattintok a GTA 4 ikonjára, kiirja, hogy play offline és semmi. Mi lehet a probléma? Eredetibe van meg a játék.
-
flash-
veterán
mit állítsak be gta 4 ben hogy szép legyen az élsimitás?mert állitottam már 4 ról 16 ra mégse változott semmi
-
Murder3
addikt
válasz
Mariann294 #28750 üzenetére
persze vannak hibák de teljesen érthető nem tudom miért hordja le mindneki ami miatt nem bírom h szétcseszték a töltőképernyőt meg a kocsineveket....
gta világába én a klasszikus nevekkel szeretek menni nem az eredeti névvel....
ezt utáloma legjobbam a gta magyarításokba... -
empir3
tag
Az a kérsdásem lenne még a patch-el kapcsolatosan, hogy az 1.0.7 az tartalmazza-e az 1.0.4 pozitivumait?
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Yushchenko #29260 üzenetére
Tessék: [link]
-
Kassadin
addikt
válasz
Yushchenko #29258 üzenetére
Igen, van javítás a játékhoz. Az akadást az optimalizálatlanság okozza.
#29260: Itt a letöltések alatt az összeset megtalálod:[link].
-
Yushchenko
őstag
Bocsánat, ha már elhangzott (én nem találtam), de van rá tipp hogy az adatlapomon megtalálható konfigon miért akad, még mediumba is, mint az állat? Van valamilyen patch?
-
Razim K.
tag
fenét,csak gyári tuningos
jaaa,fordítva írtam?
-
Razim K.
tag
na...szólaljatok már meg...ennyire rosszul hangzik?
-
Razim K.
tag
válasz
Scholes9 #29249 üzenetére
@ Scholes9 :"Leírhatnád milyen kártya és persze, h hány %-os ventivel..."
Ha hiszed ha nem,egy GT9500 !!!
...gyári tuninggal,(RDSon mosfetek,ESR kondik....HDMI kemenet) vettem és ráadásul 1GB-s
-alapon 40% -on volt a venti a RIVA szerint...ott felhúztam 60%-ra,meg ha eléri a 60°C-ot,akkor ...mint említettem 55-ig hűti 100% -on
...ez utóbbit lehet visszaveszem 80-ra,mert tényleg hangos
-a procim pedig E8600
Szal nem nagy,nem új dolgok,de nem válnék meg tőlük,mert lazán viszik a GTA4-et,de ugyanúgy a CRYSIS2-vel is simán elboldogultak
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Crossfit007 #29251 üzenetére
Bőven jó az a kari hőmérséklet, nálam 80 fok felé is felmegy, bár az is bőven ok még, nem véletlenül jött ki a kártya úgy, ahogy
-
Razim K.
tag
uh
Nálam 60 °C-nál felszállást végez a gép,aztán csak 55 alatt csendesül
-
Razim K.
tag
jó,de már hova?
-ezt még lehet tolni jobbra is???
(halkan megjegyzem,hogy aki az ICEnhancert használja,jó videokari hűtése legyen,ha máshogy nem RIVA tunerrel tolja fel a hűtést,akinél hibák,csíkok textúrahibák,képernyőkékülés jelentkezik,az semmiképpen ne használja...ez a README-ben is benne van
...csak ésszel,óvatosan)
-
Razim K.
tag
jajaja,már vágom,thnx!
ÁÁÁÁÁLLATI ! -
Crossfit007
senior tag
válasz
Razim K. #29240 üzenetére
Az nHancer archívumából amit kicsomagolsz file-okat a játék könyvtárába, ott lesz egy olyan, hogy Subtle Depth of Fileld HQ.rar, abból másold ki az iceshader.fx-et a játék könyvtárába, hogy felülírd az alap iceshader.fx-et, ami az alap nHancer-el belekerül.
Remélem értitek.
Igaz így jobban zabálja az fps-t, de a látványvilág filmbéli!És csak az 1.25össel érdemes próbálkozni, a régebbi nHancerekben valami borzalmas pl a fák megjelenítése is, meg bugosak rendesen...
-
Razim K.
tag
Szeva
...ezt a Depht Of Fields-es dolgot írd le rendesen légyszi,mit honnan,hova? ...én ezt kihagytam,de szeretném kipróbálni!
-
Crossfit007
senior tag
válasz
ittakary #29238 üzenetére
Nagyon brutális a grafikája, nálam view dist 50-en van, többi mind maxon.
Hihetetlen mennyire számít ennél a játéknál a CPU NB sebessége. ( 2.9GHz-et elhagyva érezhető gyorsulás tapasztalható )
Proci pedig 4GHz-en üzemel.
És így megvan a stabil 30-40fps-em.Annyi a lényeg, hogy a könyvtárban találtható Depth of Field (HQ) zip-ből bontsátok ki az iceshader.fx-et a játék könyvtárába, felülírva az eredetit, na úgy lesz igazán brutális a megjelenítés...
-
Razim K.
tag
na ezzel jó nagy butaságot mondtál
1. a GTA hivatalos oldalán CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a 7-es van fent,onnan CSAK AZ érhető el,CSAK AZT lehet letölteni.
Íme:
http://www.rockstargames.com/downloads#/?collection=92. MINDEN egyes PATCH tartalmazza az előzőt IS !
3. A TÖBBI PATCH innen szerezhető be többek közt :
http://download.gta-expert.it/gta-4/120-patch-fix-anticheat.html
-
Razim K.
tag
Így van,net nélkül nem fogja felpatchelni,ha visítozik a winlive miatt ,akkor meg offline profil,vagy ezt a csomagot,kicsomagolod,s az egészet a játék mappájába:
http://data.hu/get/4118417/no-xlive_patch.zip
...nekem is ezzel sikerült rendesen
Arra figyelj,hogy a 7-es patchtől visszafelé már nem mindig kompatibilis :S ..nem tom miért,de nekem 1x olyat csinált,mikor a 7-re a 4-est raktam vissza,szétcseszte a menüt...minden jó volt,csak nem lehetett a menüt látni
-amúgy szerintem a 4-es a legjobb -
empir3
tag
Majd variálom a patcheket.
-
-
-
Regirck
senior tag
Tudnátok abban segíteni, hogy az alábbi járműveket csalás nélkül hogyan tudom elérni.
Infernius - > Lamborghini Diablora hasonlító sportautó
Sanchez - > Crossmotor
? - > Porsche 911-re hasonlítFerrarinak van egy szalonja onnan eltudom kötni a Ferrarikat, de ezeknek nem találtam autószalont.
Esetleg vhol van olyan térképe ahol különlegességek találhatóak.
-
-
Crossfit007
senior tag
-
empir3
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha offline módot választok az xlive regisztrálásakor, attól még fogja önmagát automatikusan patchelni? S melyik bevállt patch? Az 1.0.4 vagy az 1.0.7? Melyiktől fog jobban menni a játék?
-
Razim K.
tag
mondom a SZÖVEGBEN,mondom KÉKKEL ÍRVA,mondom ahol legördül...valami csak legördül
...de mit jelent az "..asok.." ?
-ne légy már morci,nem azt írtam,hogy beszélni nem tudsz,hanem azt,hogy írni !
Kiskokó
veterán
válasz
Razim K. #29205 üzenetére
Na ezért nem járok már ide ennyit! Meguntam asok ilyen Hsz-t
Igy gépelek és kész az nem azt jelenti hogy élőben nem tudok beszélni.
na de mind1 semmi gond értem a poént.
de
Ez az hogy ha bemegyek a home gombbal nekem ott legördül a lap és csak az van hogy create new profil vagy sign in. nembirok semmit görgetni stb.
De megnézem még egyszer.köszike
-
sz_abika
addikt
Q6600 @ 3ghz több FPSt adott mint 2500k alapon..hmmm...
-
Razim K.
tag
válasz
Kiskokó #29204 üzenetére
nos....bár az írás,az nem megy neked...egyszerűen nem neked való
...de egye fene,segítek.
-game elindít,aztán mikor a LIVE téma bejön,akkor nyomj egy olyat,hogy home gomb....aztán szöveg legörget,s ott lesz benne,hogy Local Profile,na arra katt....beírod a rublikába ezt :
GyóGyeGér ...(nem vicc,ezt írd)de a kis és nagy betűkre nagyon figyelj,mert csak így indul.
...enter és megy....ha újra játszanál,már nem kell semmit írni,automatikusan bejelentkezik
-
Kiskokó
veterán
őő 1.es hsz. bocsi pedig elősször nem láttam benne. megnézem ott. kszi üdv
ja bocss 404 !!!!
valaki helpp! köszi
-
Kiskokó
veterán
üdv
Történt egy win reinstall és most kiakartam próbálni az új kiegészitőjét a GTA-nak.De nem enged bejelentkezni a régi profilomba az Xlivon és nem enegd ujjat csinálni.
Olvastam valami olyat hogy próbáljak akkor Offline profilt csinálni de azt hogy ?
Sehol se kérdez rá hogy offlinet szeretnéke vagy sem.
Valaki segitsen kérem
köszönöm -
empir3
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy telepítéskor az xlive-ra való regisztrálás befolyásolja-e a windows működését? Tudom, kicsit érdekes kérdés
.Mert én már nem bizok a Microsoft-ba.
-
illes14
tag
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest