Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16199 üzenetére
Nagyon vicces! Sétsírtam magam a nevetéstől kb.
Hol mászol a végén? Hol van az a nagy fal? -
Mariann294
őstag
válasz
bendzso #16197 üzenetére
Igen ezt is láttam már!
Közben felkerült a legujabb vidim.(Ezt is megéltük..végre)
GTA IV - Funny thing 2. rész -
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16196 üzenetére
Uhh tényleg nagyon látványos, meg hatásos az egész.
De ez sem rossz. -
Mariann294
őstag
Huh ez látnotok kell!Tökre olyan mint egy igazi film..elképesztő ahogyan kezeli a gyerek a kamerát!
GTA IV Last Stand
Közben töltöm fel youtubra az én vidimet is.Az előbb leirt modszerem (Reininstall+1.0.3 peccs)megoldotta a problémát. -
Źşë'
addikt
kocsivezetés u ahogy megy :d de célzás az nemigen, nem is értem h cod6os prezentáció alatt a gyerek hogy tudott úgy célozni ezzel a joyal mint egy hardcore fps játékos. durva, lehet h megszokás kérdése
am latszik h full támogatja a játék mert át is vált rá automatikusan, és az ikonok is boxosak lesznek,
esetleg aki meg hasznal ilyet az elarulhatna h ő hogyan céloz
-
sagesz93
addikt
waz,
Új rendszert húztam a gépre, gamek telepítése minden, gta 4 is meg a patchek is, kormányt is beállítottam és JÓÓ!, kivéve a fékpedált...... Szóval a kormányzás zsír, de vagy a fék nemmegy, vagy a gáz. Ez gáz.
Szedtem egy olyat hogy xbox 360 emulator, ott is megy a kormány, de a nézegető(nemtomhogyhívjam) tengelyre van beállítva a fék-gáz, meg a kormányzás, így ratyi...
Beakarom állítani hogy úgy legyenek a tengelyek ahogy az xbox-on.(elvileg belehet) Csak tököm se ért hozzá.
Jah, meg persze a mentéseket elfelejtettem lementeni, ha valaki megtud szánni eggyel megköszönném.
Üdv.mod: infó az xbox emulatorrol: [link]
-
Źşë'
addikt
yess, megjott az xbox wireless controllerem
kiv vok milyen vele a jatek =))
-
puttputt
őstag
Ja, ezt észre sem vettem
(Amúgy, az amcsik szeretik osztani az észt. "Actually, it's a hole crap, you see..." Ezt írta az egyik a modom első verziójára. A másik figura bevédett: "Don't talk like this you shitted mule, then make another with your rule! Bastard!"
Ez a trainer azért jó, mert összesűrít rengeteg asi modot, ráadásul be sem zavar nekik...
Szerintem az lesz nálam, hogy egy külső vinyóra felrakom a mostani, agyonmoddolt, "asizott", single őrültködést; aztán a gépre meg felinstallálom az eredetit, telepítem szép sorban a patch-eket (ameddig jó), s aztán jöhet a multi.
Ez a "két szálon" futtatott játék még hozhat sikert, megelégedést... talán. -
Źşë'
addikt
válasz
puttputt #16190 üzenetére
milyen szepen fogalmazott a leiraskeszito
"if you wanna use this mod, you need to have one of the previous versions. (Or version 1.0.1.0 or 1.0.2.0 or 1.0.3.0, you idiot!)" lol
ahogy nezem nem menne a multi ha ez bent lenne, most nemtom v ez v eggyel regebbi megvolt de azt sem mertem felrakni, miert nem csinal a retek r* egy olyan menupontot ill mappat amibe mennenek a modok, es csak ugy lehetne asizni is ha betoltene onnet a modjat az usr? :S ja tom a valaszt, mert ez retek konzolatirat :S itt van elcseszve a dolog
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #16182 üzenetére
Erre ("még zsidók is járkálnak az utcán") csak [Ezzel] tudok reagálni!
Egy nagy kedvencem még: [link]
(Egy másik figurát raktak be Niko helyett a zsaruk a kocsijukba, ő meg szépen eltaxizott.)Ilyennel sem gyakran találkozni (hasonlóan a limo-s képhez): [link]
/Itt az ülő mod-first person mod-native trainer lett összekeverve./[Ez] a "mod" (inkább tweak) pedig a gyalogosokra hat különösképp, de máshogy is tuningolja, szépíti a játékot.
Amúgy, szintén benne vagyok a "tiszta multi" klubban, - ha engedélyt kapok a csatlakozásra
- mert bár most nincs nálam eredeti/sem más jelleggel a játék - a múltkori csak kölcsönben volt -; igyekszem megszerezni olcsón, aztán próbálom a multit.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16183 üzenetére
-
Mariann294
őstag
Megint találtam valami újat..
Igy néz ki a fala.És ez maga az épület (hoppá őrzik ugyhogy biztos valami hivatalos..)
Találtam egy ABC-t is.
A hinta mindenre jó.Ha vizes a kocsid akkor ide dob hogy megszáradj. -
Mian
aktív tag
vki meg tudja nekem mondani hogy kell létrán felmászni, pls, sürgős, nem tudok tovább menni, előző küldetésben elmondta de ott leugrottam, itt meg felfele kéne mászni és az már egy kicsit más
-
Mariann294
őstag
válasz
CsíkosMókus #16172 üzenetére
Igen rögtön erre gondoltam én is de nem ez volt a baja..
Most ujra kellett csinálnom a vidit mert véletlen letöröltem..Majd holnap kikonvertálom..
Robi: Ez de lo!!!Télleg! -
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #16163 üzenetére
én mostanában asik nélkül játszom, már amikor játszok =) ezt a videot csekkold
Littl Jacob-ra hasonlít a gyerek xD és még a környezet is tiszta gtas hangulatot kölcsönöz
-
bognar110
őstag
Ennél a proginál is fekete a kép :S
frapsal meg nem tudom hogy hogyan kell képet csinálni
-
dokee78
félisten
válasz
Mariann294 #16164 üzenetére
Na már neked is hibát észlel?
Már lassan 1 hónapja ezzel szenvedek,pedig 150 órát játszottam vele korábban. -
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
Mariann294 #16170 üzenetére
Próbáld már meg egyszer tuning nélkül. Hiába megy a gép mással, az ördög nem alszik, hátha pont az a baja.
Semmibe nem kerül. -
bendzso
senior tag
válasz
rup1u5 #16163 üzenetére
Öten vagyunk, mert még Mariann, és én is benne vagyok a csítmentes multizásban.
Áhh nekem meg most el sem indul a gépem. Szétszedtem, mert vettem új hűtőpasztát, ventillátort, és beszereltem egy régi 40gigás hdd-t. Most meg kapcsolnám be, de meg se nyikkan. A táppal, vagy az alaplap áramellátásával lesz a baj, mert nem akarnak világítani rajta ledek. De magával az alaplappal is lehet baj. Valahogy ki lehetne próbálni, hogy ad-e a táp áramot? Mert akkor már -1 hibalehetőség. -
Mariann294
őstag
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16168 üzenetére
Ezt úgy kérdezed, mintha még új lenne neked a gtaIV
-
Mariann294
őstag
Ráadásul megint.És amit a felééig kikonvertál egyik lejáccó se jácca le normálisan..néha elmegy a hang és tekerni sem lehet...mi a sza*ért van ez??
-
dokee78
félisten
Azt mondjátok még meg,kell-e a Net Frameworkból a 3.5 vagy elég a 2 és a 3?
-
Mariann294
őstag
A pi*ba már nem hiszem el!!!!!!!
Videót szerkesztek és 10-szer kilép 10 percenként ezzel a szöveggel:
''A GTA IV hibát észlelt ezért leáll.''
Mindegy...eljutottam odáig hogy már konvertálom a videót.5 perces és a felénél mindig az előző hiba üzenet fogad...áááááááá de ideges vagyok!!!!!!!!!!!!! -
yako
tag
válasz
tyutyu1983 #16134 üzenetére
Kösz neked is tyutyu1983!
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
CsíkosMókus #16128 üzenetére
Azokra szerintem csak hely vonatkozik. A küldetésük a %-ba is beleszámít.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #16143 üzenetére
Ja igen.... én is úgy gondolom, hogy nem lehet senkitől elvárni, hogy mod-ok meg miegyebek nélkül játszon.
Ezt lehetővé tette a fejlesztő (akárhogyis, de ez a végeremény) és én elfogadom , hogy a többség igy átszik.
Én egyfajta játék verziónak tekintem, ami semmivel sem jobb/rosszabb mint az alap.A magam részéről csak a player szelektort sajnálom, mert szerettem dagadt rockker lenni, de el vagyok nélküle is. Tulajdonképpen csak a videok miatt volt jelentősége.
Az a baj, hogy a kezdeti lelkesedés elszállt, és ebben nem kis szerepe volt a csitterkedés elterjedésének ami még RANKED módban is tapasztalható volt.
Sokáig nem játszottam, vagy csak egyedül, vagy csak LAN-ban családtagokkal.
Tulajdonképp csak azért indítom el a játékot, mert még nem sikerült eladni a GTX285-öt, amit csak a GTA4 miatt vettem és felidézem a régi szép emlékeke Mariannal és a többiekkel... meg olyan szép...hmm... nem sok jövőt jósolok "rup1u5" kezdeményezésének, de ha van időm szivesen elmegyek csitter-free modba játszani.
(bocs mindenkitől) -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #16156 üzenetére
Hello!
Jó ötletnek tartom amiket írtál. Szívesen csatlakoznék ilyenhez.
Ezekszerint még megvannak a vasaid. Hasonló konfigon Q9550@3.8Ghz + GTX 260 + 4Gb nálam is 50-60 körül jár. Köd-eső lenyomja az alsó 20-as tartományba de csak időnként. +2 mag baromi sokat számít! Én ugy vettem észre, hogy az 1.0.4-es óta kevésbé esik le az fps és rövidebb ideig. De lehet, hogy csak placebo hatás. -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #16143 üzenetére
Jelentkezem.... bár nagyon ritkán játszom.
Tegnap kipróbáltam az 1.0.4 verziót. De csak LAN-ban free módban
Kicsit elkeserítő amit tapasztaltam. A konfigom Q9550@4.0Ghz + GTX285 + 4GB RAM
Általában a játék a 60fps körül megy, de ködben vagy esőben néha olyan mértékben beszaggat, hogy szinte játszhatatlan volt.
Ok... legyen mindig jó idő, de azért ez mégsem járja, milyen konfigon menne jól?Van egy olyan érzésem 1 hónapnyi szünet után, hogy bizonyos dolgok megváltoztak.
Az autok könyebben írányíthatók, viszont borulékonyak lettek. (főleg a rendőrautok)
Nem nagyon ismerem a "várost" de mintha lenne néhény változás, volt ahol tudtam használni tüzlétrát, fel tudtam menni a múzeum tetejére és be tudtam menni néhány házba is.
(ez régen is igy volt?)
***Mivel csak egyedül játszottam, a renderőkkel szórakoztam.
Csak be kell szálni egy tüzoltó autóba lekoccolni egy rendőrautót és 5-6 os körözésig túlélni. Vicces ahogy falnak rohannak, meg beugrálnak a tengerbe.A másik minimalusta szórakozás a tüzlétrák használata (oda kell vinni egy teherautot a legtöbbjéhez hogy elérhető legyen), ettől egy picivel jobb a gördeszka páélyák felfedezése motorral.
Jó ötletnek tartanám célokat kitüzni és csak az alapjátékkal (nem akarom írni hogy csitmentesen) megvalósítani.
Nekem az olyan eccerű' dolgok is megfelelnek mint beleszállni egy HELLER toronyba...
vagy ha van 2 csapat akkor X-ből Y-ba eljutni úgy hogy közben lehet egymást nyirmi, de békésen is ok. (van ilyen játék menet, de én FREE-be játszanám saját szabályokkal) -
Sonja
nagyúr
A játékban lehet valahol látni, hogy mi a verziószám?
Sehol nem találtam.
-
CsíkosMókus
aktív tag
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16150 üzenetére
Általában ritkábban és rövidebb ideig van időm multizni de ha kitalálok valamit majd invitállak titeket.
-
papírzacskó
csendes tag
válasz
Mariann294 #16151 üzenetére
Én utoljára tavaly nyáron bűvészkedtem nvidia vezérlőpultal, de ott azthiszem volt egy olyan hogy inkább teljesítményre vagy minőségre dolgozzon a kártya. Ha marhaságot írtam akkor bocs.
-
Mariann294
őstag
Közben eszembe jutott valami..
Miért van az hogy mostanában irtó "repcés" (Ezt Robi kedvéért) minden játék?Főleg a GTA.Ha nvidia vezérlőpultban maxra rakok mindent akkor is.Akár reggel amikor bekapcsolom a gépet,akár este amikor már órák ota jár a gép akkor is repcés..
Mindenből a legujabb frissités van fenn. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16145 üzenetére
Ja tényleg!
Téged multiban se nagyon láttalak modokat használni. Single nem számít. Ott azt csinálsz ami jólesik. Persze örülök ha érdekel a dolog.
Ha többen vagyunk csak jobb.
bendzso: az a régesrégi kisérlet jött az én felvetésemből.
yako: nagyon jó lesz!
hasonló konfiggal nálam most a 4. peccs után gyönyörűen fut.
Van még valami amit észrevettem multiban. Többször volt már rá példa, hogy együtt játszok egy társasággal ahol 1 vagy több ember god mode-ban van. Tudják a jelenlévők és ők is, hogy én viszont nem használok semmit. Poénból elütöm, vagy lövöm a godmode-os embert mire ő elkezd üldözni és lelő, majd utánna rámszáll. Ez az a viselkedés ami nyirja kifelé a játékot. Ha valaki halhatatlan azt miért zavarja, hogy én elütöm ha egyszer közzéteszi?
Ezért is próbálok meg valamit tenni. Jó lenne klikkesedni. Vannak emberek akiknek van igényük mod-okre, csítekre és vannak olyanok mint én akiknek sem single-ben, sem multiban nem birizgálja a fantáziájukat. Célom az, hogy kiderítsem hány ilyen ember van és össze lehet-e őket hozni. -
bendzso
senior tag
válasz
rup1u5 #16143 üzenetére
Én benne lennék ebben a tag nélküli dologban, még régesrég volt erre egy kisérlet, nem tudom, hogy te benne voltál-e, de Vahur nevére még emlékszem.
Ha összejön egy ilyen dolog, akkor pls szólj, mert én is vágyódom egy ilyenre. Mondjuk pont 5-én reggel utazok el 3 hétre.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
CsíkosMókus #16142 üzenetére
Sajnos a mulizás nálad így kizárva.
Érdemes beszerezni egy használt, eredeti példányt olcsón, mert a multis élmény ott kezdődik ahol a single végetér.December óta tolom és minden forintot megért!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16141 üzenetére
Én meg azt nem értem ti hogy nem unjátok vele.
Szerintem tönkrevágja a játék lényegét. De nem probléma. Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más jelenti a szórakozást. Nekem az, hogy kiismerjem a játék határait és korlátait, elmenjek addig ameddig a programozók engedték és megnézzem mit lehet kihozni belőle. Kiismerni a virtuális világot. Nekem pont az tetszik benne, hogy megvannak a korlátaid mint a való életben. El kell rohanni kocsiért, össze kell szedni a cuccokat, melóznod kell azért hogy eljuss A-ból, B-be. Számomra éppen ez adja a játék egyedi és valóságszagú hangulatát. Ha elkezd valaki autókat bespawnolni akkor az kb olyan mintha valaki egy szép álomból egy vödőr jeges vízzel ébresztene. Megvan a hangulata annak pl. mikor összegyűjtök mindent ami kell és utánna elnézek egy párkányt és lezuhanok, meghalok. Ilyenkor persze anyázok de kezdem elöről, mert valamit meg akarok csinálni és más érzés ugy érni el eredményt, hogy erőfeszítés van mögötte. Olyankor extatikus érzés mikor sikerül.
Ennek a megunásáról meg annyit, hogy szerintem éppen ebben a játékmódban van sokkal több lehetőség, mint a spawnolós, godmod-os, teleportálos játékban. Csomó érdekes ötlet, marhulás és izgalmas DM vagy TDM lehet egy tiszta játékmódban számomra. Ha lenne még 8-10 hozzám hasonló barom akkor sokkal élvezetesebb multikat tudnánk tolni. Nekem pl. még mindíg birizgálja a fantáziámat a player tag nélküli 16-24 fős TDM valami kisebb helyen. Tettünk már rá itt együtt kisérletet és lehet, hogy ti nem de én nagyon élveztem. Szeretném megtalálni azokat akik hozzám hasonlóan gondolkodnak.
Azt meg nem várom el se tőled se mástól, hogy ne használjátok azokat a kiegészítőket amiket szerettek és amiben szórakozást találtok. Egyrészt azért, mert épp az imént írtad le, hogy az neked már unalmas, másrészt azért, mert én érezném feszélyezve magam amiért ti most modok nélkül játszotok. Ott motoszkálna bennem, hogy megfelelően szórakoztató játékélményt biztosítsak nektek cheat-ek nélkül.
Én ezt nem kívánom se nektek, se magamnak. Ezért hangsúlyoztam azt, hogy hozzám hasonló beállítottságú emberekkel szeretném bővíteni a már meglévő nagyszerű baráti körömet. Kissé persze szkeptikus vagyok ezügyben de egy próbát megér.
Erről jut eszembe! Azt írja nekem az xbox live, hogy fsb1000 4 órája be volt lépve. Valaki nézze már meg a játék alól is, hogy tényleg igaz. Lehet nem húnyt még ki a remény. -
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16132 üzenetére
Igen. Még nem volt időm felmérni
, de biztos újítgattak. (Van benne readme.)
-
rup1u5
nagyúr
Keresem azokat az embereket akik nem használnak semmiféle trainert, modokat csak a hivatalos patch-eket. Szeretném az ismerőseim között tudni azokat akik hozzám hasonlóan nem érzik szükségét nemhivatalos kiegészítők használatának.
Nem azért írom ezt, hogy bárkit megbántsak, csak szeretnék magamfajtákkal multizni.
Ha jár erre valaki ebből a ritka emberfajtából az küldje el nekem privátban a live-os nick-jét vagy keressen meg engem Ginkrp néven. Valószínüleg fogok nyitni egy topikot a rockstar.com-on, hogy több embert találjak. -
bendzso
senior tag
válasz
tyutyu1983 #16134 üzenetére
Ha megvannak még a mentéseid, akkor a Rockstar Games mappát ide másold:
\Users\-Felhasználó neved-\AppData\Local
Az Xlive mappát pedig ide:
\Users\-Felhasználó neved-\AppData\Local\Microsoft -
rup1u5
nagyúr
válasz
CsíkosMókus #16128 üzenetére
-
puttputt
őstag
Kedvenc [Trénerünk] legfrissebbje!
Scorpio: A 6-7-es kép nagyon csúcs!
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
G@bi90MR #16101 üzenetére
Az egyik hídon állandóan áll egy rendőrautó bóják mögött, de valamelyik napszakban igazoltatás is megy, épp sétál odafelé egy rendőr..
Tényleg jópofa dolgok..
Amikor random karakterek jelennek meg a térképen, akik aztán néha adnak egy küldetést, azok valami szabály alapján jönnek elő, vagy véletlenszerűen? -
yako
tag
Helló Mindenkinek!
Játszik valaki a Win7 64 bites verziójával?
Mik a tapasztalatok? Tudom, hogy gép, és környezetfüggő, de hátha tudtok jókat is mondani!
Illetve tudnám használni az XP-s mentéseimet az új oprendszer alatt?Előre is köszönöm!
-
sagesz93
addikt
Hi!
1 kérdés: XP-n menne a vista savegame?
thx, és üdv -
bognar110
őstag
Nem hiszem el fényképezek gta ban, be megyek a paintba bemásolom a képet és egy tök fekete kép jön ki paintba és nem a fasza képem amit fényképezek valaki segítene ?? Megkösszöném!!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Mariann294 #16097 üzenetére
bocs kevertem a kettőt
, a vezérlőpult/felügyeleti eszközökre gondoltam,ott megtalálod
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
dokee78 #16107 üzenetére
én is irtam mar h probald meg tuning nelkul a cuccot, ha ez sem megy akkor keress vmi frissebb frameworkot, esetleg masik vga drivert, direct x-et frissitsed websetup-rol
akkor olyat is eltudok kepzelni hogy hdd hiba, memo hiba, gyozodj meg rola h mind1ik jol mukodik.. tesztelgesd, de szerintem ott inkabb szoftverhiba lesz mint driverhiba, esetleg valami program osszeferhetetlenseg...mindent vegig kell jaccani ilyenkor ez van
-
bendzso
senior tag
válasz
G@bi90MR #16106 üzenetére
Asszem visszarakom a 3mas peccset egy kis időre!
dokee78: Gondold végig, hogy mik változtak azóta a gépeden, és a játékkal kapcsolatban, amióta van ez a problémád, majd ha tudod, akkor állítsd vissza abba az állapotba a dolgokat, és megint tegyél vissza egyesével mindent a mostani állapotba. Pl drivereket, játékpatch, esetleg törölj olyan programokat, amiket a játék telepítése után telepítettél, mert én emlékszem, hogy amikor még xp-n játszottam, akkor feltettem a Vista inspirat-ot, és emiatt nem indult a játék. Elég fáradságos munka lesz, de hát nincs jobb ötletem. Esetleg kipróbálhatnál másik operációs rendszert. -
dokee78
félisten
Azt hittem arról szól a fórum,hogy segítsünk a másikon,de mostanában úgymond sz**nak a másikra!
Inkább nézzitek ki milyen képet csinált,mej jó a multi. -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
bendzso #16105 üzenetére
Azok csak dickguardnak jók. Próbáld ki, bespawnolsz magad mellé 5 kövér fegyvertelen embert, belősz nekik 20000 életet. Megállsz egy helyben, ők meg köréd állnak. Aztán jönnek a rendőrök és csak röhögsz. Nem bírnak SÜN!-ben kiemelni. Marha jó! A végén ha unod eldobsz egy gránátot és kész is tökéletes finálé.
-
MS74hu
tag
válasz
Mariann294 #16097 üzenetére
Vezérlöpult<rendszerkarbantartás<problémajelentések<problémaelözmények megjelenitése.Ott rámész a listán a kiválasztott problémára(gta4) és nyomsz 2klikket és ott leirja hogy mi a baj.
-
G@bi90MR
aktív tag
Köszönöm szépen!
Jaja! Tesóm is ezt fájlalja. The Juggernaut c. videóban nézd meg 0:18 jelenetet. Ennyi törést 20-as!!!! deformácival értem el. Az alap 0.8. Próbáltam játszani a töréssel, de sehgoy sem tudtam normálisan belőni. már 2.8-as deformációnál is egy kisebb ütközésnél is kiflibe hajlik a kocsi, 20-asnál elég megkoccolni egy gyalogost a totalcarhoz. De a tető töréshez muszáj a nagy damage multipler.(#16097) Mariann294: Multiban legutoljára januárban voltam. Vannak a játéknak meghatározott jelenetei. Jó dolog ezeket felfedezni. Pl. a középső városrészben, a múzeum előtt délelőtt 11 körül du 2-ig az út jobb szélén mindig igazoltat a rendőr vkit. (lásd rendőr begyűrve a csomagtartóba jelenet
)
Du. 4-5 óra között a fizetős híd fellépőjénél, ahol csinálják az utat, mindig áll egy néger kezében útjelző táblával. Az erőmű környékén dél körül ott van pont középen az a hapi. Egyszer olyat is láttam, hogy a csövet szerelte egy munkás és láng tört ki belőle elégetve őt.Számtalan "meghatározott" esemény van benne időhöz és helyhez kötve, mostanában ezekre vadászom. Videóba jól be elhet építeni őket.
(#16096) bendzso: Igen, sajnos a 4-es peccsel gondjaim vannak.
3-as van fent egy ideje, tegnap újrahúztam az egész játékot, és 1.3-ra alakítottam mindent. A trainerben elmerültem, de pár opcióban csak és sok oylan van amit nem tudom mire lehetne használni. Pl az autók beállításánál a Set livery opció mit csinál?
(#16095) VanScore:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest