Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #16143 üzenetére
Jelentkezem.... bár nagyon ritkán játszom.
Tegnap kipróbáltam az 1.0.4 verziót. De csak LAN-ban free módban
Kicsit elkeserítő amit tapasztaltam. A konfigom Q9550@4.0Ghz + GTX285 + 4GB RAM
Általában a játék a 60fps körül megy, de ködben vagy esőben néha olyan mértékben beszaggat, hogy szinte játszhatatlan volt.
Ok... legyen mindig jó idő, de azért ez mégsem járja, milyen konfigon menne jól?Van egy olyan érzésem 1 hónapnyi szünet után, hogy bizonyos dolgok megváltoztak.
Az autok könyebben írányíthatók, viszont borulékonyak lettek. (főleg a rendőrautok)
Nem nagyon ismerem a "várost" de mintha lenne néhény változás, volt ahol tudtam használni tüzlétrát, fel tudtam menni a múzeum tetejére és be tudtam menni néhány házba is.
(ez régen is igy volt?)
***Mivel csak egyedül játszottam, a renderőkkel szórakoztam.
Csak be kell szálni egy tüzoltó autóba lekoccolni egy rendőrautót és 5-6 os körözésig túlélni. Vicces ahogy falnak rohannak, meg beugrálnak a tengerbe.A másik minimalusta szórakozás a tüzlétrák használata (oda kell vinni egy teherautot a legtöbbjéhez hogy elérhető legyen), ettől egy picivel jobb a gördeszka páélyák felfedezése motorral.
Jó ötletnek tartanám célokat kitüzni és csak az alapjátékkal (nem akarom írni hogy csitmentesen) megvalósítani.
Nekem az olyan eccerű' dolgok is megfelelnek mint beleszállni egy HELLER toronyba...
vagy ha van 2 csapat akkor X-ből Y-ba eljutni úgy hogy közben lehet egymást nyirmi, de békésen is ok. (van ilyen játék menet, de én FREE-be játszanám saját szabályokkal)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest