Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
-
Mariann294
őstag
Na azthiszem helyrejött a dolog.Visszavettem egy kicsit a tuningból.De a fő probléma az volt hogy az Advanced System Care progiban volt olyan opció hogy PC optimalizálás.Na most ott nekem az volt beállitáva hogy leggyorsabb müködés.Most azonban utánna olvastam és azt irták hogy ezt nem ajánják mert ilyenkor többet közt az indexelést is kikapcsolja.Ugyhogy másra raktam meg lejjebb vettem a tuningot és mostmár jó!
Azért thx mindenkinek! -
puttputt
őstag
válasz
bendzso #16297 üzenetére
Érdekes... sokan panaszkodtak - még teszteknél, bemutatókban is -, hogy nem tudtak teljes körözöttségi szintet elérni... Nálam ilyen nem fordult elő. Sőt! Van mod, ami előhozza a már sokszor emlegetett civil zsarukat. Az az igazi, mikor a taxisofőr kiugrik, rád fogja a fegyvert: "Freak"
-
bendzso
senior tag
Miért nem jönnek azok az fbi-osok, mikor már rég megvan a 6os szintű körözés? Kéne egy olyan kocsi, de így nem lehet szerezni...
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16292 üzenetére
az az igazság h nem próbáltam, kaptam hozzá 2db 1,5ös enedzsájzert, az van most bent, de a talált irodalmak alapján kell vele működnie, úgy értem h az aksis adatok között az szerepelt h 2,4v os a hozzá való aksi, azaz 2x1,2v os is jó bele, max a tölthetőség ideje más
am nekem van 4db Varta 2500mah NiMh 1,2Vos aksi, ezzel simán mennie kell
-
WhiteWalker
nagyúr
Közben felhívtam az akkus boltot,és azt mondták hogy 1,5V-os létezik csak kb 30-szor tölthető és baromi drága,régebben tartottak és kísérleteztek vele de már nem árulják
Valami olyat mondott még hogy crv3-as rá van írva a gamepadra akkor megy 1,2-sel is -
WhiteWalker
nagyúr
Źşë': akkor a gamepad megy az 1.2V os akkuval, és azzal a MS-s Battery pack-kal töltöd vagy sima hálózati töltővel?
-
dokee78
félisten
hamachin játszik valaki,vagy tudtok szervereket?
-
Vista64 bit, most telepitettem a gamet es nekem is feldobta a WS10-et.
NF 3.5 fent van, rebootoltam is a rendszert. Most akkor telepitsem megint ujra a jatekot, vagy van mas megoldas is?
-
Źşë'
addikt
válasz
mfranky #16283 üzenetére
erről volt már szó igen, de nem nagyon jött rá válasz
amúgy szerintem nem lehetséges, mert két különböző platform, maga a játék struktúra is teljesen más, szvsz csak a live rendszer beli kommunikáció működne, de ha itt valakinek van egy XBoX360ja én szívesen kipróbálnám vele, ugye csak fel kell venni barátnak, valakinek kell csinálni szervert, beinvitálni és már kész is..de több mint valószínű hogy dobna rá egy hibaüzit
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Biztos vagyok benne, h már volt róla szó, de most 16xxx hozzászólást nem volt időm átböngészni, keresni meg nem tudtam rá, elég egy IGEN vagy egy NEM.
Multiplayerezni lehet különböző platformokon? Értem ezalatt eredeti játékot XBOX360-on össze lehet hozni PC-sel egymás ellen? -
rup1u5
nagyúr
válasz
bendzso #16280 üzenetére
Én is rögtön a tápot hibáztatnám. Nem ismerem az Asus tápjait de gondolom biztos nem egy kodegány minőség. Ahhoz a konfighoz bőven elég kéne hogy legyen az a 450w.
Ki volt az a srác aki tegnap multiban írta, hogy 65-ért vett 9800 gx2-őt "vagy valami hasonlót" ? Ő nem fórumozik itt ugye? Nagyon rossz üzletet csinált.
43-45-ért van itt GX2 és GTX260-at már 40-től lehet venni. 55-ért GTX275, 48-ért HD4890. Én ez utóbbit venném ha most állnék vásárlás elött. -
puttputt
őstag
Robi: [link]
Ez biztos stimmol!rup1u5: Ejnye! Rosszul teszed!
(#16249)
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16279 üzenetére
Táppal nem lehet esetleg baj? Vagy a konnektorral, ahova be van dugva? Próbáld máshova bedugni, vagy mást bedugni oda, ahova a számítógép be van dugva, és megnézni, hogy az is kikapcsol-e. Vagy nem lehet, hogy a táp nem bír elég áramot adni a gépnek? Nem vagyok egy táp-zseni, de hátha. Próbáld eg úgy, hogy leveszed a tuningot.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #16278 üzenetére
Tévedtem...
Sims 3-oztam aztán egyszercsak puff és kikapcsolt.. -
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16276 üzenetére
Az elsőnél(asszem options) az első oszlop alján van olyan, hogy mobile radio.
Huhh elég furcsán viselkedik a géped... Nem telepítettél a 4es peccs óta valami újat? Vgay esetleg driver probléma?
-
Mariann294
őstag
válasz
bendzso #16272 üzenetére
Ezzel a trainerrel ilyet is lehet?
Hol?
rup1u5: Jaj dehogy!!Csak azthittem hogy azthitted valami mod.(na ezt jol megaszontam)
Képzeljétek...ugye volt most az éjszakai multinál vagy 5 kékhalálom.Aztán jáccok jáccok,majd puff fekete képernyő.WTF?!Hát képzeljétek kikapcsolt a gép!
Ugyhogy hagyom a pi*banyomok egy kis Gridet..
Jóéjt! -
nike_
addikt
Egy single-ös kérdés: Ti a Revenge-et, vagy a Deal-t választottátok a döntésnél?
Mert most a Deal-t választottam, PC-n a Revenge-et, de a sztori végét (a befejező küldit) nagyon nehéz megcsinálni PS3-on... Már kb. 15x próbáltam és nem megy, annyira hosszú és gyötrelmes..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16259 üzenetére
Ne haragúdj! Látom rosszul sült el az altáji poénkodásom.
Rövidre időre felnézek multizni veletek!
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16270 üzenetére
Nem kell kivenni, csak nem kell használni.
Nekem is bennt van a Simple Native Trainer, de csak azért, hogy hallgathassam a rádiót akkor is, ha nem vagyok kocsiban.
-
Mariann294
őstag
válasz
bendzso #16265 üzenetére
Benne lennék csak kérdés mikor tudok felmenni.
Ma benn volt a trainerem de nem használtam.Valaki megölt (mellesleg magyar)bosszut akartam állni hát persze hogy bevolt kapcsolva neki a god mode.Szoltam is,de szartak rá(m).
Ráadásul egy másik szigeten találtam egy buszt odavonszoltam a reptérre,kédeztem elpöcköl-e valaki (a kb 7 emberből) dehát senki se válaszolt semmit.Aztán meg egy emberke azzal szórakozott hogy a reptérre spawnolt vagy 10-20 emberkét és azokat gázolta el.Na mondom nekem ennyi elég volt..ki is léptem.Ja és ez olyan szobában volt ahol csak magyarok voltunk,1 ph-s a többi nem..
Amint géphez kerülök megint,kiveszem és irány a multi,ha még ott lesztek.
-
koma106
senior tag
válasz
Mariann294 #16261 üzenetére
Köszi, de ezt megtettem, de sajnos utána hibaüzenetet ad. Nem tudja megnyitni a mentést.
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16259 üzenetére
Hát vagy hülye vagyok (ez a legvalószínűbb) vagy valami más van, de én nem találom a 3.9et, csak 3.8ast
szerk.: semmi, semmi, már megvan, csak rá kellett kattintani a 3.8ra, és a 3.9 jött be...logikus
Ja, és köszönöm!
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a rendszert és sajnos csak a savegame könyvtárat és tartalmát mentettem el. Nincs meg az xlive, sőt még a savegame feletti user_... könyvtár neve sincs meg. Jól érzékelem, hogy kezdhetem előről a játékot?
vagy esetleg van valakinek megoldása?
-
dokee78
félisten
válasz
WhiteWalker #16255 üzenetére
Pedig van SF4
-
dokee78
félisten
Bár amióta felraktam,a GTA 4-et még nem néztem,hogy dob-e hibát,de ha lesz hiba akkor a Games for Windows Live a ludas.
Már csak azért,mert a Street Fighter 4 is ezt használja és most volt egy FATAL ERROR,majd kékhalál!Mod.:a kékhalál más miatt volt!
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16242 üzenetére
LOL ez nagyon nagy...hát ejnye
Az a link aminek egy trainerre kellene mutatnia, nálam csak valami errort hoz be, ezért kértem puttputt komát, hogy mutasson valami jót
-
G@bi90MR
aktív tag
[link] Ezen meglepődtem!
-
cNpowa
tag
válasz
Mariann294 #16247 üzenetére
sms-érkezett am kirák a képek mariann mariann
-
Mariann294
őstag
Mielőtt még bárki félreértené.
Ez nem mod,hanem a csaj csokit evett éshát beindult a fantáziám.. -
rup1u5
nagyúr
válasz
kicsit sok a szmájli srácok!
RidDiCh: biztos megsértődött, mert hanyagoltad....
-
RidDiCh
tag
nekem nagyon szépen futott a játék , de ha nem játszottam velem ondjuk 1 vagy 2 hétig akkor nem indult el a game! ez miért lehet ?
-
puttputt
őstag
válasz
Te kis exhibicionista!
Micsoda "ínyenc"!
Ej-ej!
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #16235 üzenetére
Jaja van benne igazság de jó halgatni! Ez nagyon menő
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16236 üzenetére
fel fel, van hozzá egy könyvecske és írta lepésről lepésre, először fel kell pakolni a drivert, aztán rádugni az adóvevőt az usbre, majd az adóvevőn levő 1 gomb megnyomása után megnyomni a padon levőt -így társítja egymáshoz őket, és már ment is
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Na most tényleg a földről kapirgálom össze az állam! Hatalmas, amit a fejlesztők alkottak!Eszméletlen!
Próbáljátok ki: trainerben (3.9) be lehet állítani, ha spawnolsz sofőrt hány km/h-val vezessen. Ez még semmi sem lenne, de ugye van egy másik opció, set driving style! Beállítottam a maximumot amit lehetett sebességből és a stylet hagytam 0-án! Na itt jött a pofáncsapás és állkeresés! Szabályszerűen vezet a sofőr!!! Mármint úgy értem, megáll az összes lámpánál, ELENGEDI A GYALOGOST ZEBRÁN, HA OLYAN A HELYZET!, ha üres az út, húzatja az autót a beállított sebességig!!, de amint feltűnik egy autó előtte, szépen elvesz a sebességből és halad a sebességével, VAGY ha nem tiltja útburkolati jel, megelőzi és húzatja tovább. KIBEBASZOTT ÁLLAT! 40 perce semmi mást nem csinálok, a különböző autókat nézem. 10-es stílus használhatatlan, nekiemgy mindennek, kisodródik stb, de egy 3-as, 4-es tényleg agresszív, de jól haszánlható sofőrt eredményez.
-
bognar110
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16229 üzenetére
a helyedben még ma megrendelném, ugyanis ha holnap rendeled meg már 5%al drágábban jutsz hozzá, hála a mi rendes államunknak. M.O. hova jutsz?! erről lehetne külön topikot nyitni meg rengeteget beszélni, egyet mondok, Fankadeli! (hasonlatok, valóság, de azt hiszem nem nehéz megérteni a számot/ait)
//bocs az offért csak jött magától pont az áfa miatt :s
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16227 üzenetére
igen a mikrosoft nem volt valami alapos ilyen teren, de tobb mint valoszinu h megy 2db 1.2es aksival is, gondolom pont a battery pack miatt irhattak
amire en azt hittem h vezetekt lehet ratenni valoban toltokabel helye -kár -
WhiteWalker
nagyúr
a pdf-ben csak annyi van hogy 40 órát megy 2db AA elemmel,semmi adat hogy az 1.2 v 1.5-ös.
Szerintem ez elemtöltő,rádugod a gamepadra és tölti usb-ről miközben játszol,tehát 2,4V-tal tölti az elemet és maximum 3600mAh elemet kezel,akkor viszont működnie kéne a 1,2V-os cerkával is . xbox battery pack -
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16222 üzenetére
ezt érdemes áttanulmányozni
ahogy nézem van hozzá egy tölthető telep is, és a leírtak alapján működnie kell a sima pl 2500mah NiMh 1.2v os aksikkal is!
ez a Battery pack: output voltage = DC 2.4V azaz megfelel egy sima rechargable 1.2Vos pl 2500mah-ás NiMh (Nickel-metal hydride) aksinak
wikis leírás -
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #16196 üzenetére
ez a gyerek, tényleg jól szerkeszti a videókat, érdemes megnézni az összes kisfilmjét
Valaki segítsen az xbox emulatorral kapcsolatban plssss:[link] -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
A wirelesst elfújja a szél.
Nekem ezen semmi sem jön be csak egy nagy error. -
Źşë'
addikt
válasz
tiszta jó, nagyon tetszik benne az h nincs rajta tyukbél
nyújtóztam egyet és a hátam mögé emeltem a kart, közben meg mentem kocsival tovább
mintha nem is nyomkodná az ember a gombokat
távirányító effekt XD
-
WhiteWalker
nagyúr
havernak van xbox360,van hozzá vezetékes és wireless-es gamepadja is,ő sima elemet használ és egész sokáig bírja,majd megkérdezem meddig tart az elem tartóssága.
Most gyorsan körbenéztem a neten nem nagyon árulnak 1.5V-os tölthető elemet.Leginkább az 1.2V-os kapható
De van a közelünkbe egy nagy aksis bolt,rákérdezek mit tudnak mondani...
Viszont nekem kezd elegem lenni a vezetékesből,beleakadok,görgös szék alá csúszik, stb stbvalszeg wireles-es t veszek
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16220 üzenetére
Driverben szerintem ne állíts semmit! Nemér semmit, csak lemegy az fps.
Nekem csak a 16xAF ért valamit a TDU-ban... -
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16216 üzenetére
csak előtte én átgondolnám a helyedben h vezeték nélküli v vezetékes, ehhez ugyan kaptam elemet de azt írta a kis cetlin h 1.5 Vos elem muszáj bele, hát nekem 1.2vos aksik vannak, nem értem h akk azok nem jók bele?(majd kideritem sztem nem lehet nagy dilemma közöttük) :s ahogy néztem mintha lehetne erre kötni kábelt, elég kár h nem adtak eleve hozzá ha ez igaz mivel akkor lehetne kábellel is használni
-
MS74hu
tag
válasz
WhiteWalker #16198 üzenetére
X-eset vegyél mert nekem is az van.(csak 1 jó tanács)
-
MS74hu
tag
válasz
Mariann294 #16199 üzenetére
k-é-sz!!!! remélem nem kell mondanom hogy mit csináltam mikor néztem.
A motorosnál lehetet hallani hogy koppan a feje. A lassitot szélvédö törés meg butiful vót. A végén meg a kukac mászásnál már nekem is vége vót.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16213 üzenetére
Jó lett!
Kéne nekem is videókat szerkesztgetni de sajnos nincs rá időm.
Ti egyre jobbakat csináltok. Ez a Last stand amit linkeltél elképesztően profi. A srác olyan "operatőri" és vágói munkát végzett, hogy simán mehetne hollywoodba melózni. A többi gta-s videóját még nem néztem.Źşë': #16214
Szivesen rákötném a PC-met egy szép HD-s TV-re én is. -
Scorpio06
aktív tag
válasz
CsíkosMókus #16210 üzenetére
Hát engem nem nyugtat meg, pont ellenkezőleg! Itt a többségnek eredeti a játék.
Źşë': Jol nézhet ki a játék egy 102centis TV-n! -
CsíkosMókus
aktív tag
Ha ez megnyugtat titeket, a virágbolti verzió fagyásmentes, tudom ajánlani
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #16207 üzenetére
nem csak kontrollerrel tvn, úgy néz ki nálam az elrendezés h szgep-asztal felett van közvetlen a tv, és bill+egérrel kényelmetlen felfele nézni, meg arrébb vinni is ezeket, ugye akkor mar az egérpadot is el kéne költöztetni, de az sem jó mert az meg ilyen ragadós aljazatú
(#16205) remélem most már jó lesz a game nálad is
-
dokee78
félisten
100% mentést hol találok?
-
dokee78
félisten
válasz
bendzso #16204 üzenetére
Tegnap raktam újra a rendszert 7. alkalommal
CSAK A GTA4 miatt.
Most telepítem,mert arra gyanakszom,hogy leszedtem egy rossz frissítéstés az ba***tt ki vele.
Ha még most is ki fog lépni,akkor hagyom az egészet,mert már unom!Közben volt egy kékhalál telepítés közben,másodjára meg,pff,mintha elment volna az áram.
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16198 üzenetére
én box mellett döntöttem elsősorban mivel microsoft, és ue támogatottabb mint egy logi, a célzás mondhatni nekem még semennyire sem megy vele, hát nem is csodálkozom mivel, ue ez az első alkalom h kezeim között foghatok egy kontrollert, de autót vezetni tök jó vele
mikor karambolozok berezeg finoman a cucc
ezt imádom ezekben a kütyükben, h még az ember érzi is ha valami "rossz" dolog történik
az is fontos ha valaki maga a konzol vételén töri a fejét akkor ezek a windowsos karok oda is jók
logiban ha jól tudom nincs rezgőmotor, csak ventilátor, annak meg én nem veszem hasznát
hát emberek gta fullhdben teljesen más!! egy deka repce nincs benne
!! és full élesek a textúrák, már értem h nextgen konzol miért nextgen konzol elsősorban (ez baromi nagy újítás) amúgy 720pen észre lehet venni hogy nem élesek a vonalak, azaz "mérföldek" vannak 720p és 1080p között
-
dokee78
félisten
válasz
Mariann294 #16199 üzenetére
Én is beszartam a videón!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- VoLTE/VoWiFi
- Honda topik
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Steam topic
- További aktív témák...
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xbox Ultimate előfizetések
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest