Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
-
Dusee
őstag
hi!
kiprobáltam ezt a xlive wrappert, de nemműködik
bemásolom a 2 fájlt, inditom az exe-t, igenezek, utána gamet inditom, megint igen és ennyi, nem lép be a game-be
vmi megoldás rá?
köszi -
válasz
Robi86 #17967 üzenetére
Kötve hiszem, talán fel kéne őt húzni idegölő fokozatra. Akkor talán megint pörögni fog ez a topik, a'la BELIKO!
Ja és k*pja be megint az tudoddki, máskülönben bedobom az autóaprítóba egyvalakit, egyfolytában írt a gép problémáról, pedig a lehető leglúzerebb problémát éppen most oldott meg. Máris megszédülök... T*köm kivan.
-
-
whiz
aktív tag
Szia! Én is ezzel a problémával jöttem ide, viszont gyanítom akkor megvan a válasz: win 7. Nekem is ez van a gépen, és nem bírtam rájönni, mi az úristenért akad meg a játék, ha lenyomok még egy gombot... Vistával tökéletesen ment korábban, driverek, meg minden ugyanaz elvileg...
-
Źşë'
addikt
hát nekem nfs carbonnál csinált olyat h késve reagált a nyomásra, de az valószínű hogy a hozzá való progi kavarodott össze egy másikkal, anno megoldodott frissítéssel ez a gondom
amúgy meddig tart kicserélni egy másik billre?!
próbálgatni h mi lehet a gond, esetleg kipróbálni xpn is a játékot ha van rá mód... vagy átnézni milyen programok futnak a háttérben és ami gyanús azt bezárni, uninstallni (win7 még azért elég kiforratlan szvsz kell neki még legalább 1 év mire elterjed, és előjönnek hibák amiket majd idővel tuti service pakkokkal javítanak)... stb.
-
zuchy
őstag
Akkor mi lehet a probléma ha nem a BILLENTYŰZETEM?
Windows 7 Release Candid 7100 x64 miatt lehet? -
puttputt
őstag
Ezzel egyetértek. 1.2-nél megálltam, azóta csak "user upgrade" az, ami rákerül. Felhasználók grafikai újításai, semmi hivatalos - eddig. (Talán majd az 5. peccs...
)
Daffni2: Ezt a dilemmát úgy oldottam fel, hogy külső videófelvevőt (desktop) használtam, igaz rosszabb a minősége, de legalább nem kell hozzá "Live" és effélék, rögtön lehet vagdosni (külső progival), "ésatöbbi".
-
csdm
senior tag
Hali! Mostanában a GTA 4-em elég érdekes dolgokat csinál. 1.3-as patch van fenn és néha indokolatlanul nagyon belaggol 1-5 FPS közé esik. Akár a a tengerparton vagyok napos idöben akár a legnagyobb dugo közepén. Amugy az adatlapomon látható konfigom van 3GHz-re tuningolva. gyönyörüen fut amugy az átlag fps frapsszal mérve 27 fps de ezek az indokolatlan apro kis laggolások már az idegeimre mennek. Régebben nem voltak ilyenek tuning elött 15-20 volt az átlag fps de legalább nem voltak ilyen laggolások.. :S Mitől lehet ez? nincs minden maxon, hanem auto-n van minden...
-
Daffni2
addikt
válasz
bendzso #17981 üzenetére
Köszi, de akkor mi értelme van az egésznek?
Készítek egy videót, és a játékban nézegetem?
A legnagyobb gondom az,hogy amit Xp alatt használtam képlopót az Win7 alatt nem készít képet a játékról.
Legalább is nem tudtam eddig sehogyan sem beállítani.
Minden más esetben lementi az aktuális képernyőt, de a játék alatt csak fekete "képet" ment. -
Daffni2
addikt
Tudja valaki,hogy honnan lehet előbányászni a játék közben felvett videót?
-
bendzso
senior tag
Valaki kipróbálta már a Snow Modot?
-
zuchy
őstag
Hali!
Olyan jelenség van a gépemen a GTA4 alatt, hogyha megnyomok egy billentyűt megakad vagy fél másodpercre a játék. Ez inkább autóvezetéskor van inkább jelen, de pl a W-re nem akadozik. Ahogy kanyarodni kéne megnyomom az A-t vagy a D-t akkor beakad fél másodpercre. Ha folyamatosan nyomkodom a F-et akkor játszhatatlan lesz, pedig 30 FPS megvan. Valamikor egész jól megy, de valamikor katasztrofális ez a meg-meg akadás. A beállításokat direkt levettem minimumra, de akkor is csinálja. Nem tudom, nem elég neki 6 giga ram, vagy a 3,6-on járó E6750-esem?(azt tudom, hogy 4 mag kéne neki...) Vagy a VGA lenne kevés neki? 512MB-os. Pedig a beállításokban direkt nem használom ki a 512 megát.
Patch megoldhatja a problémát? De olvastam olyan is, hogy a patch csak rontott rajta.
Ilyen Windows Live-os frissítért szedett le. Az nem patch ugye?
Vagy a Contig segítene? -
bendzso
senior tag
Nem akartok egy nagy multis összejövetelt rendezni? Mondjuk péntek este, 9-től?
A műsorváltoztatás jogát a törvény nem bünteti. -
Robi86
senior tag
Meghalt a topik
...
-
ANW2
tag
Köszi akkor majd kipróbálom!
Bár az igazat megvallva kicsit az idegeimre megy ez a mentés visszaállítás tiszta vicc ahogy ez meg lett oldva. És még ezért pénzt mernek kérni.
Aki ezt kitalálta biztos felpofoznám hogy mégis hogy képzelte ezt el.Na de mindegy végülis az emberek úgy is idő milliomosak
-
HSM
félisten
válasz
Axel pRo #17962 üzenetére
Első hsz idevágó része értelemszerűen, picit javítva:
"Grafikai korlátozások feloldása:
hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. ezzel feloldod a grafikai (norestrictions) és memória (nomemrestrict) korlátozást. ezen a módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod."
Abból gondoltam, hogy talán rosszul írtad, mert az előző hsz-edben is elég furcsán írtad.... -
HSM
félisten
válasz
Axel pRo #17960 üzenetére
Ha rosszul írod be a kapcsolót, nem is fog működni...
Nekem most pontnincs fenn a GTA, hogy megnézzem, de nálam a norestrictions kapcsoló mellett volt egy nomemrestrict is..... Amúgy ahogy tapasztaltam, nem igazán érdemes a HIgh textúrákkal teletömni a VRAM-ot, mindenféle gebaszt csinál... (pl. eltűnő-hirtelen megjelenő árnyékok, tárgyak, utólag kirajzolódó város, stb...)
-
Axel pRo
aktív tag
Valami probléma van nálam mert létrehoztam a commandline.txt file-t a főkönyvtárba és beírtam a -norestrection kapcsolót vagy mit és nem igazán mükszik ugyanugy "buffog" high teyxturára állításnál a beállításoknál alul ahol írja ki hogy mennyi vram kell
-
HSM
félisten
Nem akarok nagyon belefolyni a topicba, de szerintetek van bármi értelme a GTA4 bencsmarkját futtatni? Mert nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak vele, konkrétan néha több FPS-t adott egy totál játszhatatlan beállításra, mint egy simán játszhatóra, ugyanazon a gépen, Vista64-en...
-
Henker2
addikt
válasz
Daffni2 #17942 üzenetére
Na sikerült feltennem a játékot az 1.0.4-es patch-el!
Ezt kaptam benchmark-ban:Statistics
Average FPS: 46.86
Duration: 37.28 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 91%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 51Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 8.14.10.678
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHzFile ID: benchmark.cli
-
Axel pRo
aktív tag
Van valami contig.exe-ről szó az első HSZ-ben a beraktan a könyvtárba csináltam róla parancsikont de mi az hogy "a célba pedig beraksz egy -s kapcsolót"
milyen kapcsolot rakok hova? -
ANW2
tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám hogy vista alatt jóval lassabb lett a gta4. XP-t már nem akarok visszatenni de a win 7-et kipróbálnám ha van értelme. Tehát tényleg jobban fut win7 alatt mint vista alatt? Ja és sebességben a 64 bites jobb mint a 32 bites?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Hali!
Arra gondoltam felhuzom image fájlba a dvd-ket, mert azokrol nagyon lassan telepul, okozhat ez valami problemat kesobb?
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #17944 üzenetére
Nah eszt a drivert most eltalálták de jo
látni szerintem hogy szebb a kép vagyis windows 7-ön, én aszt vettem észre hogy mintha a video kezelője job lenne és szebb a kép szóljon rám valaki ha zöldségeket beszélek de én eszt vettem észre !
-
Henker2
addikt
Van itt olyan aki WIN7 alatt játszik a GTAIV-el és "nem eredeti" a játéka"?
Privit irjatok már...
FONTOS -
Axel pRo
aktív tag
Asszem frissítek én is win7-re mert most mondta haverom hogy neki sokkal szebbek az élek (win7-je van) meg szebb az egész és neki egy HD3850-ese van nekem meg egy 4850 mégis szebb neki
/Igaz az én kártyám még sosem volt kihajtva a cpu limit miatt/ -
bOtX
aktív tag
válasz
Mariann294 #17944 üzenetére
Meg nekem
-
bognar110
őstag
válasz
szepsy #17934 üzenetére
Ittvan az a hulladék driver ami innen letölthetö fogadjunk olyan hulladék mint az előző
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #17939 üzenetére
teli találat
először én ilyen kirakati bigyóra gondoltam de aztán leeset t XDDD
-
Źşë'
addikt
találtam neten egy ilyen képet: ki tudja ezek a kockák hol láthatók a játékban?
-
Daffni2
addikt
válasz
Henker2 #17928 üzenetére
Statistics
Average FPS: 36.93
Duration: 37.91 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 67%
Video memory usage: 75%Graphics Settings
Render Quality: High
View Distance: 42
Detail Distance: 69Hardware
Video Driver version: 8.14.10.678
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz4 Gb RAM ezt nagyon szereti a GTAIV 64bites a WIN 7
Processzor nincs húzva.Nem támogatja az alaplapom,külömben megcibálnám a bajszát.
VGA: GPU: 795 MHz MEM:1045 MHz
A Catalystban 4xAA full minőség beállítások mindenhol.
A játékban ami a bench-ben nem látszik minden High-ra van állítva.A WIN 7 alatt sokkal jobb a játékmenet és szebb a grafika /nem tudom, miért/van aki szerint placebo hatás, de nem mert az Xp-n is játszom, és nagy a külömbség.
A folyamatosabb játékmenetet a 64bites op. rendszernek tulajdonítom.Ez a kép Xp alatt készült:
Majd megpróbálok ugyanazon a helyszínen Win7 alatt is képet lőni.
-
szepsy
senior tag
NVIDIÁSOK van új driver
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #17929 üzenetére
Ilyen nekem is volt, a hütés nem volt rendesen felrögzítve.
-
Kommy
veterán
válasz
Mariann294 #17929 üzenetére
Próbáld meg megmozgatni rajta a hűtőt, meg ellenőrizd, hogy nem e laza vagy vedd el és rakd vissza újra.
-
Mariann294
őstag
Azthiszem megvan a probléma.Ez a rohadt cpu üresjáraton is fölmegy 85 fokra!
Pedig a venti majdnem 3000 rpm-el pörög,pár napja lett pasztázva és mostanáig jó is volt.
Még ugy is melegszik hogy leszedtem a gép oldalát..ja és semelyik venti sem áll le.
Nem igaz!!! -
Henker2
addikt
válasz
Daffni2 #17767 üzenetére
Üdv!
Na itt van az én benchmarkom 9.8 Catalyst driverrelStatistics
Average FPS: 42.86
Duration: 37.14 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Render Quality: High
View Distance: 41
Detail Distance: 51Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Driver version: 6.14.10.6983
Audio Adapter: SB X-Fi Audio [D000]
Intel Pentium Core 2 Duo E8500 processzor -
Źşë'
addikt
válasz
puttputt #17923 üzenetére
nekem is anno mikor q3ból vettem ki képet prscrn-el és beillesztettem a paintbe akkor lett teljesen más a kontraszt
de ez talán még win98 on volt
o.O akkoriban nem voltak ilyen csúcsprogik mint fraps xfire stb. volt vmi hypercam de az sem volt a legjobb xD no meg játékból sem lehetett vele kimenteni (azt mire rájöttem h ott van az f11-beépített képlopó XD lol!)
-
puttputt
őstag
"cpu venti pörög rendesen? (ha működik rendesen akkor nem szabadna felmenni a hőfoknak ennyire) nem poros a venti? loadolj egy default-ot biosban, ahogy felmegy a hőfok gondolom letilt az alaplap és kikapcsolja a gépet"
Ezek tűnnek a legreálisabbnak.Daffni2: Igen, lehet, hogy kicsit el kéne már szakadnom a "Windows Paint csodálatos világá"-tól...
(Szerintem nagyban van köze a rossz képminőséghez, Printscreen után.)
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #17919 üzenetére
cpu venti pörög rendesen? (ha működik rendesen akkor nem szabadna felmenni a hőfoknak ennyire) nem poros a venti? loadolj egy default-ot biosban, ahogy felmegy a hőfok gondolom letilt az alaplap és kikapcsolja a gépet, ház oldala le van szedve? ilyenkor nem árt ha nyitott, jobban szellőzik
nincs vírusod?! hdd jó állapotban van?! csináltál már memória tesztelést? lehet h az alaplapod haldoklik?!
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #17919 üzenetére
Milyen progival méred? Lehet hogy pontatlanul mér, az a bibi...próbáld meg másikkal is
-
Mariann294
őstag
Most jáccottam fél órát.A cpu 85 a vga meg 95 fokra ment fel!
WTFF????
Semmi tuning.. a cpu meg most lett ujrapasztázva pár napig jó is volt nemigen ment 50 fok főlé és most tessék! -
Daffni2
addikt
válasz
Mariann294 #17916 üzenetére
A gyanusított az ASUS táp is lehetne.
-
Mariann294
őstag
Lehet hogy nem ide kéne irnom de szerintem itt sokan értenek ehhez.
Szóval a gépemen nincs semmi tuning és déltől be van kapcsolva a gép és ma este 10.kor puff kikapcsolt (ja és ma még nem is jáccottam),megmár tegnap is akkor azthittem hogy a tuningal volt baja de ezekszerint nem...
Ilyenkor ha megprobálom bekapcsolni még a bios-ig sem jut el.Ha várok pár percet akkor már jó és bekapcsol rendesen de ki tudja meddig..
Mitől lehet ez?És bocs az offért!
-
Źşë'
addikt
-
Axel pRo
aktív tag
Azért lenne még egy kérdésem
Melyik könyvtárban van a commandline.txt
Mert sehogy nem találtam meg
És ha átírom az csak annyit tesz hogy nem "limitálja" a grafikai beállításaimat. Tehát nem fog "buffogni" hogy meghaladja a vram méretét ugye?
De ettől független ha meghaladja a beállítás az 1GB-ot akkor még ugyanúgy eltünedeznek a texturák ha kevés lesz a vram? -
Źşë'
addikt
válasz
Axel pRo #17907 üzenetére
nem teljesen, csak mivel ugye ha meghaladja a beállításod a vramot akkor már nem látszanak a textúrák később, el el tünedeznek.. van az a bizonyos commandline.txt amiben ha beírod a azt a bizonyos dolgot (amit én most fejből nemtok) akkor bármit állíthatsz kedved szerint. Én úgy vettem észre h multiban előbb tűnnek el textúrák meg dolgok mint singliben, singlinek mintha meg sem kottyanna uh wtf
-
Axel pRo
aktív tag
Daffni2:
Amikor állítom a grafikát akkor alul ugye azt akarja mutatni hogy a vidkari memoriájából menyi szükségeltetik ehhez a beállításhoz. Namost nekem (kiprobáltam csak) high / vhigh settings-nél 960/1024-et eszik a kariból
Ezekszerint akinek 512-es kártyája van az csak mediumon tolhatja?
Mert ha így van akkor ez elég nagy kib@szás -
N95 8Gb
tag
Mindenképp kell egy gép az aktiváláshoz, amin megy a net.
A linken van egy kódgenerátor. Amit kiír Unlock request code néven és a füzeten levő serialt kell beírni, ebből csinálja a felső üres sorba írandó kódot. Ezzel megvagyok, bemásoltam, kiírta, hogy aktiváló kód érvényes. Aztán mégsem indul, mert újra kidobja a kiadási dátum ellenőrzése mondókát!
-
Axel pRo
aktív tag
Ha letörlöm a játékot akkor ujra telepítésnél elfogadja ugyanazt a serial-t?
Nem fog "buffogni" érte mert egyszer már használtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest