- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Ehh tényleg..
portál visz.. sorry
hajó az tidal islandra ugye oda visz?
Őőh 54 vagyok igazából találtam tegnap egy jó medált ami nem vett vissza sokat 1k dpst csak de viszont acid/pois ellenállást maxra nyomta plusz kaptam egykis káosz és bleed ellenállást is
gyűrűk meg rendbe vannak azokat találtam elég jókat menet közben , plusz ugye felszerelést is cseréltem ezt azt másik vállas cipő gatya igy az ele resistek maxon meg piercing és poison/acid többi az 60-70 között van ha jól emlékszem
-
Badlof2k
senior tag
Köszi, azokat tudtam hogy áltehet adni illetve a Outcast Vs BL dolgot. Elis mentem a linket ötleteknek , elsőnek szeretném megnézni mire megyek a Sorceremmel egyedül
eddig jól halad főleg hogy kicsit át variáltak a skilleket és devition pontokat és inkább resistre mentem rá dmg helyett, itt legalább tényleg látszik ha pakolok a resistre akkor számit nem mutatóba van csak.
Na ja sok minden elférne még a D3ba ami sokat dobna rajta
El is kell majd kezdenem repuzni rendesen egy két gyűrű amu augmentáció kellene reveredből ami dobna resisten -
Badlof2k
senior tag
Na majd geprol megnezem ha vegre haza esek melobol..mert akkor en ertettem mashogy akkor ^^
Jaja mondjuk en megmentettem a Witchetna persze tobbedszeri vegigjatazasra minden "ugyanaz" mar .. Variaciora azt tudnam elkepzelni mint anno D2be hogy nightmare Act5on mar mindenfele mobok spawnoltak egesz jatekbol Hellen meg vegig szal hasonlot ittis Elite/ Ultimate szinten eltudnek kepzelni.. Biztos erdekes lenne
d
Hat nekem meg a mostani karakterem kiakarom porgetni amennyire lehet aztan lehet nezek valami minionos necrot mindigis erdekelt jobban mint a casterek.
Ja meg repukat felkell pumpalnomam azok megmaradnak nagyobb nehezsegi szinten vagy mindegyiket elkell kezdeni feltolni ujra ?
-
Badlof2k
senior tag
Ja persze ez ilyen általába ha van valami valuta ilyen játékban akkor nem a pénz lesz a szűk keresztmetszet egy idő után
Egyébként amit már azt hiszem korábban is mondtam , ami nekem leginkább tetszik az a Lore mennyiség eszméletlen sok dialog és note és apró kis infok vannak az egész világról .. na meg mini játékok és sokféle side quest .
Sok hónap kihagyás után teljesen nagy öröm visszatérni és látni mennyi mindenen javitottak és adtak hozzá az egészhez. ^^
One shote ládákról ugy tudom teljesen random hova spawnol nem? Csak van pár olyan hely amin nagyobb chance van hogy spawnol, mint pl jelentösebb bossok és quest bossok területén, helyén
Hát én legtöbb részét amit kerestem vagy tudni akartam hol van wikin szedtem össze, hivatalos fórumra épp hogy csak benéztem , de majd szerintem következő karinál ha elérek egyszer oda akkor majd körülnézek buildek terén szeretnék majd valami castert, itt is talán élvezni fogom, mint pl Dragon Agebe máskülönben nagyon ritkán játszok casterrek valahogy nem a világom kevés játékban láttam annyi potenciált benne hogy érdekeljen ^^többnyire inkább a facetank vagy rangedshooter nálam a nyerő
Még a végén teljesen új életet lehelünk az egész topicba, mondjuk új kiegnél biztos lesznek régi motorosok akik visszatérnek egy kis időre
+ami még nagy plusz az hogy sok féle különböző terület nincs annyira "ismétlés" legalábbis én úgy érzem
-
Badlof2k
senior tag
Wikiről néztem ki énis kelett a Marauder Relichez vagyis igazából a Mistborn (?) Talismanhoz , [link] 3 db boss dobhatja vagy pedig a titkos árus árul legalább ketőtt, na pl a troll bossból kelett még a recept is az kiis dobta harmadik killre de a fegyót nem azt megvettem az árustól, volt nála 2 db és elég borsos ára volt 59k volt az egyik a másik meg 68k assem ... csak lestem mivan
persze értem aki a könnyebb utat választja fizessen érte
egyébként jól mondond faction cuccok és quest plus notekon kivül minden más átadható a kisebb vagy másik karinak .^^ azért van nekem is sharedbe minden egyből elérem ha kell valamit craftolni vagy nyitni
Wiki is irja most nézem melyik fegyót vagy tárgyat mi dobja csak nincs ennyire tételbe szedve külön kell rákeresni vagy kattintani mindenre
-
reelc
Topikgazda
Egy 2 évvel ezelőtti listát találtam craftoláshoz szükséges MI-kről.
Értelemszerűen az azóta érkezett receptek igényeit - ideértve az AoM-eseket is - nem tartalmazza. -
djherby
tag
Nálam a loot zöld felettire van állítva,amit gyűjtök azt mindig eladom. Mi az a titkos árus?
Most éppen Necropolisban vagyok, gyorsan leírom mi történt. Összefutottam Valdarannal, akit ugye korábban már megöltem. Akkor ezek szerint többször is jöhet. A másik: a nemesis throve-ban nem volt csak kék cucc, meg egy blueprint. De ami vicces, utána megöltem egy troll-t ami meg adott egy lila cuccot.
-
djherby
tag
Igen, gondoltam már ilyenre. De jelenleg 83%-on van az Aether res. Korábban félreraktam egy gatyát, ami 53% acid/poison resistet ad, Rashalga-hoz. De nem volt rá szükség. 2.ra sikerült. Ugye ez volt az utolsó rész a Hidden Path-hoz. Amit meg hétfőn csináltam meg. Legalábbis a végét. Sentinel 3.-ra lett meg, egyszer figyelmetlen voltam. Úgyhogy ez is pipa.
A craftolásról: én a Kylrian Shouttered Soul-al vagyok így. Az egyik Relic-hez kell 4 db. Tegnap voltam a másodikért. És 3X meg potyára mentem. Mint a múltkor Ancient Heart-ért. Aztán az is esett hétfőn de nem vmi bosstól. Tök vicces volt. Van olyan nap, amikor csak craftolgatok, vagy az ahhoz kellő cuccokért megyek. És megcsináltam a Ruined Shrine küldetést is. Most vagyok a Gates of Necro elején. -
Badlof2k
senior tag
Köszi ! Az közel 70%on van ha jól emlékszem de igy is van még mire tolnom meg hát repu is kellene egykét black legionos augment sokat segitene nem csak dpsbe.. ^^
Grat.. nem lehetett könnyü 100+nál már elég durva spawnok vannak ahogy néztem =)
#446 ááh értem köszi szépen az infókat !jaja pl mostis egyik magic piszotolyom hasonló csak az a fizikből csinál firet amit pont tökéletes nekem és elég jó kis dpst ad.. ^^endgame boss "dobta." örültem is neki +500 dps .
meg leg gloves is esett ami elég durva
[link] ezt
-
Badlof2k
senior tag
Gut
köszi az infót!
Nekem végre sikerült tegnap Normal kampányt kivinnem 5 ször haltam meg összvissz az is a végén lévő bossnál .. az kicsit erős volt még 56 on is
most még hátra van a faction missiok meg AoM aztán megyek elitre.. resisteket felkell pumpálnom mert elég kutyául állnak :"D
Más..cruciba ha demolitionistal nyomom végig akkor nagyobb esélyel dob annak való szajrét, tudom RNG függő nagyrészt az is mit ad a végén ha lenyomom az összes wavet mondjuk ,de alapvetően ha lenyomnám akkor nagyobb esélyel kapok neki való itemet pl gunokat vagy mindegy mi a kasztom ugyis random teljesen a drop és nem számit a kaszt^^
-
Badlof2k
senior tag
Egyenlőre nem látom hogy baj lenne a buildel nem ölök mindent egy shotbol fehér mobokon kivül de nem is zavar megszoktam a kiteolást
De azért majd lehet elolvasgatok pár patch noteot ha lesz időm rá = ) Most szerintem benézek én is egy két kör crucira a nagy karival ^^ hátha jön valami jóféle
Meg közbe el is felejtettem majdnem hogy a repuhoz átlehet adni a növelőt másik karinak bár.. hiába van már meg a respected(?) devilsel és rovarokkal a szintem még túl alacsony hozzá hogy bármit is kivegyek
A kövi kieg az a Forgotten Gods lesz nem? Ha jól tudom a nevét. =)Nyilván mindenki képes , legalábbis gondolom hogy szüksége-e van egy adott játékra vagy sem avagy látja-e benne a potenciált a több száz óra játék időre, de ugyanakkor csak magamból ki indulva én nem biztos hogy arra raknék félre hogy meglegyen egy játék hacsak tényleg nem olyan must buy, másrészt tény egészen jó áron vettem énis az alap játékot még anno most a dlc az full áron volt szerintem de belefért. ^^
-
reelc
Topikgazda
Úgy látszik korábban kimerítettem ezt a lehetőséget.
Azóta voltam ott, többször vissza is néztem, de már egy új receptet sem adott.
A Nemesisek is mostanában több Warrantot dobtak, mint receptet.
A Crucible se vitte túlzásba. Igaz ott az alap nehézségen vittem 150-ig (ez tegnap lett meg. Szólóban), majd most váltok a következőre. De a recept ritka.
Pedig még sok hiányzik. -
Badlof2k
senior tag
Akkor nagyon megnövelhették mert legalábbis tegnap esett minden mint az eső
az más kérdés mennyi minden volt belőle használható loot
Persze de nekem pont más játékkal szemben pont az tetszik hogy idő hiányába sem kell sietned nem vagy lemaradva és nincs rota 3 havonta meg új season.. ^^ igy úgy haladhatok ahogy nekem jó és nem kell az adott meta buildeket követni vagy az épp aktuális buffed setet nyomni.
Persze egyébként megértem azt is aki Poét választja mivel nem mindenki teheti meg hogy csak bevásárol egy 15 ajrós dlcét mert másra kell a lové ez oké , de ez is olyan kinek melyik játék miért tetszik vagy tolja, sok óra Torchlight és Van Helsing és egyéb arpgék után ez áll nekem legközelebb ahoz amiért a Diablo 2 vel is rengeteget játszottam a SP léte és szerintem rengeteg újra játszási lehetőség van benne, a skill kombinációk lehetőségeiről nem is beszélve. Blizzék csak azt közlik amiből pénz van nekik -
Badlof2k
senior tag
Én nem érzem kinlódosnak, pedig pont az eleje szokott az ilyen fajta játéknak az "unalmas " lenni , amig nincs OP endgame geared és darálsz.. Na persze nem mondom nekem is kicsit fura a lassú AS de majd lesz az 3+ akkor már kezd élvezhető lenni
egyébként igy sok kihagyas után azt veszem észre hogy a craft matik rettentően hullanak főleg a scrap , de az augmentek igy gyűlnek rendesen gondolom ezen is balanceoltak valamit^^ TQval énis játszottam, azon számomra látszik az hogy első játékuk sok mindent kipofoztak a GD-ban ahoz képest és mivel mindkettővel játszok/játszottam látom a számomra nyilvánvaló dolgokat.
Minden esetre mondom nagy felüdülés visszatérni és látni mennyit változot vagy csak én játszok már jobban ahoz képest mint amikor először ismerkedtem igazán az ARPG világgal, mi mihez kell legyen, milyen synergykre figyelni stb.. a hang az oké , a zene számomra ami némelyik játéknál le kell váltsak mert elalszok tőle kb, vagy alapból a game nemis pörgeti lol .. sok Oblivion és Skyrim után "érzékeny" vagyok rá
persze ennyi baj legyen,
Akkor mindjárt ott is vagyokaztán majd meglátjuk mi lesz a vége..
Amúgy poén épp azon gondolkodtam volt e már One shot chestem aztán pont lementem a Spined Cove üregbe azt ott volt a végén
Majd elfelejtettem , eehm trade nincs vele bajom de hogy is mondják? Szeretem a kenyérre valót magam megkeresni
úgy sokkal élvezetesebb számomra még ha monoton is tud lenni egy idő után hogy 10-15 run után nem esik az ami kell , D2-ben meg szoktam már ezt is rengeteg Baal, Dia és kulcs farm haajj. =)) de szép is volt
Fura hogy ilyen kevés a komment pedig azt hinném elég sokan pörgetik ezt a kellemes kis játékot.
-
Badlof2k
senior tag
Sokan nehezen tudják elviselni hogy grindolni kell sokszor sokáig mire valami meglesz főleg egykét relichez amennyi craft mati kell =) persze ha az RNG istenei jónak látják hamar össze lehet kapkodni ezeket, minden esetre nekem nagy felüdülés visszatérni és újra kezdeni az egészet sok sok D3 és Poe és WoW után =) Szépen haladok veteran+normal szinten a kis demolitionist + arcanist combóval eddig nem volt gond.. most vagyok A2 elején , ha jól emlékszem erre lesz az első Skeleton Keyes dungeon nem ? ránézek úgy sem haltam még meg eddig..
Másrészt jó látni hogy forditanak még rá időt a fejlesztők és hozzák az új contentet
lesz mivel játszani legalább ha más kedvenceknél eléggé uborka a szezon
Köszi a mod tippet! Egyenlőre tökéletesen elég a Transfer 5 láda és a saját 5 láda.. szerintem igazán megtöltve majd elite ultimate szinten lesz amikor odaérek és a jó cuccokat elrakom
Grat a questhez milyen szinten nyomtad le?te milyen karival játszol? elég kusza tényleg ahogy átolvastam
U.I.: egy bajom van a játékkal a zene az "gyenge lett" a saját válogatás zeném jobban passzol az egészhez
-
reelc
Topikgazda
Ma is volt dev stream, ezek az újabb infók vannak az új kiegről, ill. a közelgő patchről.
Hétfőn új Grim Misadventure lesz, gondolom ott is elejtenek pár dolgot.
-
bpx
őstag
Igaz, bocsánat, tévedtem, láttam: The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia, de az messze nincs olyan jó, mint a Grim Dawn
Egyik kollégám nagy rajongója a műfajnak, ő már sokkal a megjelenés előtt is játszott a Grim Dawnnal, aztán amikor megjelent, akkor együtt kezdtünk új karaktert multiban, és kb. 3-at húztunk fel együtt max szintig, endgame cuccokban, maradékot meg már egyedül csináltam. Mindketten 0-ról kezdtünk akkor (tehát direkt nem nyúlt ő sem a korábban megszerzett dolgokhoz), csak ő már előtte sokat játszott ezzel, és ismerte, tudta, hogy mit érdemes csinálni. Szóval OK, az sokat számított.
-
reelc
Topikgazda
Végül eljutott a karim lvl75-re.
Mint kiderült, az endgame felszerelés Empowered változatából megvannak az ékszerek, és a fegyver.
A DPS: 28399 lett alap állapotban. Az ékszereket kikovácsoltattam, a 2 fegyvert még nem.Ez a Purifier a cél. Vagyis hasonló, ahogy lesz cucc.
-
bpx
őstag
Kevesen vannak, nem mindig lehet olyan játékot találni, amibe érdemes belépni.
De ha én hostoltam, akkor gyorsan beléptek mások.Azért is szeretek jobban én hostolni, mert Crucible-ben simán van olyan, hogy a második körtől már végig 25-30 fps van, ami még elviselhető, de közben simán leesik akár 10-re is, ahol már szaggat. Sajnos elég bénán van megírva a játék abból a szempontból, hogy 1 CPU szálat használ, és rengetegszer van CPU limit + alacsony fps emiatt.
Crucible-ben rövid idő alatt jön rengeteg ellenfél, és magas Corpse Persistence-nél van ez a jelenség. A multis játékban pedig a hosttól függ, hogy milyen Corpse Persistence van érvényben, tehát én hiába veszem le magamnál, hogy normálisan tudjak játszani, ha a host nem vette le, és belépek hozzá, akkor ugyanúgy nézhetem a 10 fps-t a földön levő sok hulla miatt. -
Peace
nagyúr
Gondoltam valami nagyon speckó cucc, amit a legnehezebb instában lehet megszerezni vagy valami hasonló.
Vicc amúgy!!!! 1 potit most letoltam, majdnem 3,5 szintet léptem.
Mondjuk 90 felett sajna már csak 1 skill pontokat kapok, de ez van. Kegyetlen egy daragép lett a karakter most így a reggeli farmmal, nagyon állat!!!
-
Peace
nagyúr
-
-
Peace
nagyúr
Én 4szer vágtam le, aztán meguntam.
Kilrian, the Tainted Soul-t is megöltem 5ször, egy Kilrian's Shattered Soul-t sem dobott. Úgyhogy egyelőre ez el is vette a kedvemet kicsit.....
Larria the Hexxer nagyon felhúzott délután, enrage-eltem egy elég nagyot, miután 4szer kinyírt elite-en. Aztán most higgadtan beléptem, a létező összes potion-t meg kristályt magamra pakoltam és így sikerült 1 halállal levágnom. Rohadjon meg!!!
-
Peace
nagyúr
Physical modifier a legnagyobb, ahogy látom. Olyan fegyó kellene. Most olvastam, hogy Kraken csillagképp nem árt kétkezes harcosnak. Gyorsan átcsoportosítottam pontjaimat és nyertem +6000 sebzést.
Na mind1, jobb később, mint soha.
Menhir's Bastion-ból legyártom, amit tudok, és megírom, hogy mim nincs hozzá sajnos.
-
Peace
nagyúr
Onnan néztem, hogy mi minden kell hozzá, de lehet nincs is értelme elkezdenünk, mert vannak benne olyan matik, amikkel még nem is találkoztam.
PlayDome a másik fórum, de nem aktív.
Ott is 1 éven át majdnem csak én beszélgettem magammal. Ha fórumoznak is a magyar GD rajongók, máshol teszik.
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap találtam kettőt is
Bekeveredtem valami bányához, ott két heroból rögtön esett is kettő.
Egyébként a fene se tudja a lootokat, tegnap pont azt figyeltem, hogy 2-3 szinttel magasabb mobok is megvannak két, max 3 lövésből meg annyira a bossokat se kell sokáig farigcsálnom, szóval annyira nem rossz a két pisztoly, ami nálam van. Csak mellé meg zavar, hogy néha sima sárga kardból esik olyan, ami az összehasonlítás alapján +90-100 DPS-t hozna. A ládában van egy olyan kétkezes axe is eltéve (bár az epic), ami 700 fölötti plusz DPSt jelenteneKomolyan gondolkozok rajta, hogy kezdek egy új karaktert, ha találok egy használható buildet kétkezes fegyókkal.
Mondjuk az durva volt, hogy tegnap átkeveredtem a havas részre (Asterkarn) és három yeti instant lecsapott. Sima mobok, velem egy szinten és arra nem volt időm, hogy egy healt eltoljak. Előtte Karrozt még facetankoltam amíg át nem változott.
-
Peace
nagyúr
De igazából bármi egy vagy kétkezes fegyvernek is örülnék, ha tudsz gyártani 70-75-öst. Ultimate-en szerintem már nem fog menni kétkezessel mondjuk, akkor át kell majd állnom a pajzsra. Mondjuk nem gáz, mert arra van kihegyezve egész kari skillekkel meg csillagképekkel, csak botrány keveset sebez azzal az egykezessel, amim van. Jah igen, egy dolog amit nem értek! Találtam egy legendary egykezes kardot, azt hiszem 65-ös. +1-et ad Soldier skillekhez és azt írta, hogy -3900 sebzés, ha lecserélem 50-es epic kétkezes kardomat. Erre 17.000-ről leesik 5000-re a DPS, ha berakom.
Ha olyan egykezes fejszét teszek be, amire -6000-et ír, azzal tényleg 11.000-re esik a sebzés. Ezt így nagyon nem értettem...
-
granini
őstag
Köszi a választ mindkettőtöknek. Defiler-t ismerem, időhiány miatt az lehet fogom használni, és a meglévő karin fogok masteryket váltogatni.. nulláról kezdeni egymásik kaszt miatt nincs kedvem.
Az item csinálás már nekem se fér bele.. ha valaki kifarmolta és ideadja az oké, de magamnak nem fogok epicet generálgatni
Köszi még1x!
-
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a tippeket, én örülök neki, ha nem nekem kell rájönni/megkeresni. Sajnos kevés időm van játszani, jó, hogy nem kell még keresgélnem is dolgokat hozzá.
A Sanctuaryt megtaláltam, kicsit meg is tréfált: elsőre benéztem lvl18on, bent 22es ellenfelek... Na mondom majd visszamegyek később, megcsináltam a főszálat, megjavítottam a hidat, visszamegyek és 27-28as volt mindenki. De legalább már szépen esnek az epic cuccok, némelyik még használható is (a többit meg elteszem a ládába). Egyedül pisztolyt nem találok az istennek sem, ami van azt mind a kettőt vennem kellett és csak rosszabbak esnek.
Egyébként nagyjából mennyi idő végigmenni a főszálon? -
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a tippet, itt már találtam kedvemre valót
Néztem a videót is hozzá, ha nem tévedek nagyot akkor 170es arénát le lehet vele hozni. Nekem ilyen nagy terveim nincsenek, meg ahhoz azért gear is kell, de így elsőre tetszik a dolog. Meg lehet mire odáig eljutnék rá is unok a kergetőzésre. Előbb sikerült valahogy három (
) csillagos pókot begyűjtenem egyszerre, azért kétszer körbefutottam a környéket mire le tudtam lőni őket.
(#284) PeL: Köszi, akkor annyira nem számítanak az ilyen választások... Mondjuk az árulót jobb lett volna életben hagyni, hátha dob valami hasznos cuccot
-
PeL
addikt
Én is elolvastam mire megölt párszor, mert nem értettem hogy mi van. Az utolsó két tryomnál is ugyanúgy leshotolt pedig egyhelyben álltam akkor is. Másodikra sikerült megverni mozdulatlanul. Egyébként az az érdekes hogy a commando karimmal is belefutottam eliten és ultimate-n is és ott nem haltam meg egyszer sem ilyen könnyedén
-
kökény
aktív tag
-
kökény
aktív tag
Oké, köszi előre is!
Steamen veszem akkor, még ma megpróbálom beszerezni.Az külön öröm, hogy soloban is el lehet "bohóckodni", mert én eléggé hektikusan tudok időt rá szánni, így nem kell más csapattárs idejével szórakoznom, csakis egyedül menne a hentelés, nyilván azért a cooptól sem zárkózom el, de elején elég lesz kiismerni a játékot soloban is -
PeL
addikt
Valahogy a multi nekem sem jön be itt. Két ismerősöm is megvette még a játékot DLC-stől hogy majd együtt nyomjuk, nekem már akkor volt egy 60-as Commando-m. De az állandó várakozás a másikra mert épp afkol vagy épp a cuccokat nézegeti amiket begyűjtött, közben meg ugye ha kicsit elmarad tőlünk már nem is kapja a killekért az XP-t, elég frusztrálóvá vált számomra hamar, nem is nagyon játszok multiban, nekem egyszerűen túl lassúvá válik a játékmenet. Egyedül legalább nem kell folyton a másikra figyelnem hogy hol van, meg nem függök senkitől sem
-
bpx
őstag
Igen láttam, nem tudom miért szenvednek vele soloban.
Partyban a 150-et már akkor is meg tudtuk csinálni, ha a 4 főből volt még 1 valaki hasonló szintű cuccokban, mint én, a másik 2 játékos meg kb. akármit csinálhatott.
A 170-et tegnap 3 fős partyval csináltuk meg párszor és szintén nem volt vészes.
A 170-re azért kell rendes cucc/build, nem elég a random legendary, eddig kb. a próbálkozások fele kudarc volt.Mindezt úgy, hogy egyedül egyikünk sem bírta volna.
Többen sokkal egyszerűbb és gyorsabb, ugyanannyi idő alatt többször lehet megcsinálni, több loot, gyorsabb fejlődés.Van nekem is egy lvl 100 cabalistom, legtöbb cucca megvan, de még hiányzik a setből a helm + amulet.
Most éppen Death Knighttal szintezek, mert azt nagyon egyszerű felöltöztetni (Krieg set) és az még jobban bírja a Crucible-t.
A sok Crucible-ből egyébként már annyi legendary cuccom van, hogy nem tudtam hova tenni őket, a tároláshoz inkább ezt használom: [link]
Így aztán olyan új karit kezdek, aminek már előre megvan kb. minden végleges cucca.
-
reelc
Topikgazda
Grim Dawn Version 1.0.3.1 Tegnap hotfix jött. Nagyon gyorsak voltak.
-
kemotox
addikt
"Casting a skill will make the character cast it immediately in the targeted direction rather than forcing the character to run up to the skill’s casting distance." VÉGRE
Balnceolásra kíváncsi leszek. Inkuvizitorét tolom, egy-két skillje elég OP, de összeségében nem elég dinamikus karakter, kíváncsi vagyok mit csinálnak vele. Kontroller támogatás meg 2 új crucible, pf, érdektelen. Új dungi viszont jól hangzik -
VWendigo
tag
Hali.
Hidden Path megvan. A queen-en kívül.
A Rhowari Legacy van hátra, nincs még meg a Honored státusz hozzá.
Torment megvan.
Bastion of Chaos-t és a Valbury-t én egyenlőre kihagytam, de lehet visszamegyek még.
Most kicsit javult a helyzet, cuccokat cseréltem, de a skeletonok folymatosan kihalnak. -
pruzsi
őstag
valami ilyesmi
facetank melee,nem kelljen elrohanni a moboktól. (vannak kötelező uniq tárgyak amik kellenek,fix helyen esnek vagy bárhol?) -
kemotox
addikt
Jaja én is onnan próbálom kitalálni már tegnap óta. Őszintén bevallom eddig nem nagyon foglalkoztam a devotionokkal, macerásnak éreztem, habár magával a játékkal sem toltam olyan sokat. 65 volt a legnagyobb karim. Na de tegnap kipróbáltam a Flame Torrent devo-t, hát elég durván hozzáadott a buildhez aoe ügyileg
Ez az effekt pedig megtetszett eléggé és rá voltam kicsit kattanva, de így, hogy demo cucc már nem is érdekel. Soldierl + Inq-re vagyok rágerjedve. Elementalos Cadence-s proccolós crossbowosnak gondoltam, de lehet ilyen BWC commando stílusú "közelharcos tanky mágus" lesz a rúnákkal, még nem tudom pontosan. Elég jó pierce damázst is össze lehet hozni ahogy láttam. Szokásos witchblade mellett lehet ez is egy frankó tanky támadós kari lenne. Mindenesetre most leginkább a rúnákra vagyok kíváncis, hogy a passzívjukkal milyen aoe lesznek, mert hát magukban eléggé kiszámíthatatlanul sebeznek. Volt, hogy a jeges cucc 4 mobból 0-t talált elRemélem jók lesznek, mert akkor már csak single target kell, arra meg ott lesz az elemental Cadence. Ja meg az Aura of Censure is elég jónak tűnik, res csökkentés + sebzés a közelben lévőkre, nyami.
A lángszórós spellje nagyon megtetszett papíron, de gyakorlatilag baromi kényelmetlen használni, pedig nagyon durva fire/burn purifier-t (demo+inq) lehetne csinálni. Mondjuk így is, csak meg kell szokni a spellt.
-
kemotox
addikt
Kolléga, kolléga! Hát egy kis kihívás nem árt, nem?
Találtam közben egy videót ahol látszik
Most látom, hogy nem is támadásra van rakva, mert mikor csak rohangál, akkor is bejön neki.
Szerintem ez nem is devotion.
Szerk.: Soha nem használtam, szóval nem ismerem, de szerintem ez a Vindictive flame passzívja -
Frod
addikt
Veteran-on nyomtam, és csomó recept vásárlása mellett (azok ugye elég drágák) maradt ilyen 300k körül.
Igen, próbáltam váltogatni a bounty-kat, de tényleg ugyanazokat dobálta be, és ez felhúzott nagyon
Plusz néha ha egy nevesített ellenfelet megöltél korábban, de később volt rá quest, akkor elfogadta egyből. Na most a bounty-knál nem. Ott hiába ölted meg korábban, újra el kell menni és lecsapni.Egyébként a Death Council-t választottam, bár merő véletlenségből, mert nem is tudtam, hogy ott végleges választás jön
-
Frod
addikt
Köszi, kipróbálom majd ezt az item-et akkor. Amúgy nem csak kristályok vannak, az olyan részekről beszélek, amikor a hosszú úton végig fertőzött a talaj, és nem is lehet sehogy sem átvágni, még heal potion-nal sem (mert ugye azt sem lehet egymás után inni, van egy kis cooldown), és sajnos olyan földdarabka sincs ahol meg tudnék állni kis időre.
-
reelc
Topikgazda
Amúgy attól függ hol vagy. Ha a föld is zöld, fertőzött, vágj át olyan gyorsan ahogy csak tudsz.
Ha csak a kristályok vannak, akkor érdemes szétverni őket shardért. Amúgy az első esetben is érdemes, csak néha ajánlott visszavonulni ha van nem fertőzött föld, visszatölteni a lifeot. -
Frod
addikt
Köszönöm, majd ránézek ha úgy alakul.
Pillars of Eternity-vel (meg úgy alapvetően ezzel a hardcore-rpg másodvirágzással) az a bajom, hogy nincs 100+ órám egy címre, amit ezek megkövetelnek, úgyhogy inkább beléjük sem fogok
(Wasteland 2 is érdekelne, de áhh inkább hagyjuk...)Igazából azt vártam volna, hogy egy-egy képességre ne lehessen ilyen rengeteget adni, ezáltal több képessége is lehessen egy karakternek. Ha viszont jó akarsz lenni, akkor nem tudsz mást tenni, mint hogy feltápolsz egyet, esetleg ilyen passzív bónuszok miatt még egy pár másikra adsz ilyen 1-2 pontokat. És kész.
A Van Helsing 3 is ezért volt csalódás, ott is ez ment.
Míg a korábbi részekben ki volt úgy találva, hogy lineárisan nyílt ki a skill-fa, mondjuk 10 szintenként, és pl lv11-en megkaptad a képességnek az új/jobb verzióját, még úgy is megérte váltani, ha az előzőre már sok pontot ráköltöttél. Aztán az utolsó részre ott is bedőlt ez a rendszer, és gyakorlatilag 1 fix támadással játszottál.
A következő "megváltó" személyében a Vikings-et várom, majd nyomottabb áron ezt is beszerzem. -
Frod
addikt
Hát, én nagyon sokat vártam tőle, pont azért mert a D3 nekem óriási csalódás volt.
Itt majd azt hittem lesz millió és egy lehetőségem, kombinációk stb, erre kb itt is ugyanaz megy, hogy találd meg a legjobb skillt, és azzal tolod végig, mivel annyi pontod meg nem lesz, hogy adj másra is.
A sámánnál a Primal Strike és a hozzá kapcsolódó passzív képességek maxon (másra kb nem is jut) és a térkép jobb oldali ágát a Warden-ig csukott szemmel ki is pucolja az ember, de vele pl nem nagyon tudok mit kezdeni, mert ez alapvetően AoE-képesség és szingli boss-okra nem túl hatásos. (Veteran-on nyomom)
Azóta nem is nyúltam a játékhoz, de annyira nem is izgat - persze ha már megvettem, akkor valamikor majd folytatom. -
DR01DMAN
aktív tag
Igen, persze. El lehet boldogulni vele, de néha azért elő kell vennem a szótárt meg a yutyubot.
Meg nem teljesen vagyok tisztában azzal, hogy megéri-e valami cuccot lecserélni egy másikra vagy sem, de majd belerázódok úgy vagyok vele. Próbálom a kék holmikat hordani meg a zöldeket, de néha azért jön egy sárga ami jobb. Diablo-ban szerintem picit egyszerűbb, legalábbis nekem.
-
DR01DMAN
aktív tag
Köszi az oldalt, ezeket a helyeket szerintem még be sem jártam.
Nem ismerős a nevük. Hat ott tartok, hogy megöltem valami nagy monstrumot egy laborban, ahol ilyen hengeres csövek, tartályok voltak. Észak felé mentem egészen a térkép tétjéig. Mindjárt mondom neked mi a hely neve, mert most nem jut eszembe.
Szerk: Na igen, a Devil's Cross-tól balra lévő részt tegnap kezdtem csak.
-
GICA666
tag
Szia.Igazából engem nem zavar semmi.Nem tudok angolul,ennyi.Csak kérdeztem,pár dolgot.Nállam vannak akik sokkal profilabbak.Gondoltam,ha megnézték a javításokat leírják a fontosabbakat magyarul,hogy én is megértsem.Tudod,már a 4-ik karimmal is végigvittem,de nem latok benne újítást.Kivéve az új pályát.Végül is tök mindegy.A játékot így is nagyon szeretem.
-
GICA666
tag
-
wesker24
senior tag
Az Elite fokozat az már egy más világ teljesen új szint a játéknak, ott kezdődik csak igazán a játék, az igazi kihívás, a Normal /Veteran az csak a bemelegítés,
Elite fokon kiderül mennyire életképes a karaktered, milyen jól sikerült tápolni.
Level 54 az már túl OP a Veteran szinthez képest, ilyen szinten már rég Elite fokon kéne lenned, mert Elite fokon szívni fogsz mint a torkos borz mert ott már lvl 60+-os monsterek és Elite Bossok jönnek.Ha még csak Necropolisban vagy akkor már nincs messze a vége már csak az Inner Necropolis van hátra és ott van a Final Boss.
Amugy Elite fokon szinte majdnem minden Resetelödik:
A Main Story a Side Story a Faction Questek resetelödnek, a map is lenullázódik szóval újra be kell járnod mindent ugyanúgy meg kell keresni a Riftgate-ket, és Devotion Shrineokat.
Habár a Bounty Questek továbbra is megmaradnak szóval azt továbbra is lehetne csinálni, csak ugye akkor még nem tartasz ott a Main Story-ban a cuccok amik nálad vannak megmaradnak az Inventoryban, a cuccokat érdemes átrakni az Item Transferbe mert akkor Elite fokon és látod a cuccaid mert Normal/Veteran az már másik szint és ha nem az Item Transferbe vannak a félre rakott cuccaid akkor nem látod őket.
Jah igen Normal /Veteran szinten összesen 28 Devotion Shrine-t szedhetsz össze, Elite-n 17-et, és Ultimate-n 14-et tudsz össze szedni habár csak 50 Devotion pontot tudsz elosztani. Persze Elite-n továbbra is ugyanott vannak a Devotion Shrine-ok ahol Normal/Veteranon szoktak lenni csak más cucc kell hozzá vagy Desecrated Shrine lesz helyette. A Mandate és a Reputáció szintén megmarad söt Elite fokon csak még többet kapsz értük majd ha csinálod a Faction Questeket, és a Bounty Questeket.
Az igazi nehézség Elite fokon az hogy az összes eddigi Resistanced ami van az 50 %-ra csökken vagyis megfelezi a játék az összes eddigi resistanced, szóval fele annyival kezdesz mint amennyi Normal /Veteranon volt, és itt már a Monsterek jóval agresszivabbak erösebbek, sokkal nagyobbat sebeznek, az Elite Bossok meg kurva nagyot sebeznek, egyetlen csapásuk -4k HP minus, szóval Elite fokon kell csak igazán odafigyelni a Resistencekre minél elöbb fel kell öket tornászni újra arra a szintre ami volt Normal / Veteran szinten.
Amugy én már lvl 68-as Pyromancer vagyok most fejeztem be a Chapter 1-et Warden Kireg-nek esélye se volt ellenem Elite fokon
. Most jön a Chapter 2 na ott már más a helyzet ott egyetlen csapás egy Elite Bosstól azt az életem 80 %-nak annyi.
Ultimate még ennél is durvább mert ott a resistancek 75 %-át nerfelik
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest