Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Badlof2k
üzenetére
Én is pont így vagyok vele.
Ha csak 1 órám van tolni, akkor annyi van. Nem kell sietni, nem maradok le semmiről.
Amúgy de, szerintem érdemes az aktuális patchez (esetleg a nem sokkal azelőttiekhez) igazítani buildet, mert 1-1 patchlog nagyon hosszú, sokmindenre hatással van. Cserébe rengeteg build van.
Majd megnézem a Blademasterem, azóta lett-e értelmes cucca, mire tudom átépíteni? Régóta pihen.Úgy gondolom aki akarja, összegyűjti rá a pénzt. Ha nem multizni akar, akkor nem sürgeti semmi. Amúgy is akcióban kell vásárolni, egyre kisebb lesz a kieg ára, mert korosodik, és mert a következő is jön idén. Az alapjáték is igen durva áron volt legutóbb. Amúgy meg akinek bejön az alap, és úgy érzi, hogy sokszáz órát eltudna költeni a játékban, az úgyis megveszi a kieget.
Az AoM-et megjelenés napján vettem meg, és a következővel is ez a szándékom. Még ennyi beleölt óra után is érdekel. Persze semmi sem tart örökké, de van sok egyéb játékom, ha egy nap arra ébredek, hogy már rá sem birok nézni az ARPG-kre.
Én is játszottam rövidebb-hosszabb ideig a műfajból sok játékkal, ez ami nagyon bejött. Meg persze a TQ, és a Diablo 2 régen. Nekem ez a fajta rendszer jobban bejön, mint a Diablo 3-é, mondom ezt igen hosszú D3 korszak után. Csak a D3-at toltam multiban, minden mást szólóban. Habár ott is rengeteget szólóztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reelc