Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz Badlof2k #437 üzenetére

Én is pont így vagyok vele.
    Ha csak 1 órám van tolni, akkor annyi van. Nem kell sietni, nem maradok le semmiről.
    Amúgy de, szerintem érdemes az aktuális patchez (esetleg a nem sokkal azelőttiekhez) igazítani buildet, mert 1-1 patchlog nagyon hosszú, sokmindenre hatással van. Cserébe rengeteg build van.
    Majd megnézem a Blademasterem, azóta lett-e értelmes cucca, mire tudom átépíteni? Régóta pihen.

Úgy gondolom aki akarja, összegyűjti rá a pénzt. Ha nem multizni akar, akkor nem sürgeti semmi. Amúgy is akcióban kell vásárolni, egyre kisebb lesz a kieg ára, mert korosodik, és mert a következő is jön idén. Az alapjáték is igen durva áron volt legutóbb. Amúgy meg akinek bejön az alap, és úgy érzi, hogy sokszáz órát eltudna költeni a játékban, az úgyis megveszi a kieget.
    Az AoM-et megjelenés napján vettem meg, és a következővel is ez a szándékom. Még ennyi beleölt óra után is érdekel. Persze semmi sem tart örökké, de van sok egyéb játékom, ha egy nap arra ébredek, hogy már rá sem birok nézni az ARPG-kre. :)
    Én is játszottam rövidebb-hosszabb ideig a műfajból sok játékkal, ez ami nagyon bejött. Meg persze a TQ, és a Diablo 2 régen. Nekem ez a fajta rendszer jobban bejön, mint a Diablo 3-é, mondom ezt igen hosszú D3 korszak után. Csak a D3-at toltam multiban, minden mást szólóban. Habár ott is rengeteget szólóztam

Új hozzászólás Aktív témák