Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Badlof2k

senior tag

válasz reelc #428 üzenetére

Sokan nehezen tudják elviselni hogy grindolni kell sokszor sokáig mire valami meglesz főleg egykét relichez amennyi craft mati kell =) persze ha az RNG istenei jónak látják hamar össze lehet kapkodni ezeket, minden esetre nekem nagy felüdülés visszatérni és újra kezdeni az egészet sok sok D3 és Poe és WoW után =) Szépen haladok veteran+normal szinten a kis demolitionist + arcanist combóval eddig nem volt gond.. most vagyok A2 elején , ha jól emlékszem erre lesz az első Skeleton Keyes dungeon nem ? ránézek úgy sem haltam még meg eddig.. :D Másrészt jó látni hogy forditanak még rá időt a fejlesztők és hozzák az új contentet :) lesz mivel játszani legalább ha más kedvenceknél eléggé uborka a szezon :DD Köszi a mod tippet! Egyenlőre tökéletesen elég a Transfer 5 láda és a saját 5 láda.. szerintem igazán megtöltve majd elite ultimate szinten lesz amikor odaérek és a jó cuccokat elrakom :)

Grat a questhez milyen szinten nyomtad le?te milyen karival játszol? elég kusza tényleg ahogy átolvastam :)

U.I.: egy bajom van a játékkal a zene az "gyenge lett" a saját válogatás zeném jobban passzol az egészhez :DDD

Új hozzászólás Aktív témák