Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Sokan nehezen tudják elviselni hogy grindolni kell sokszor sokáig mire valami meglesz főleg egykét relichez amennyi craft mati kell =) persze ha az RNG istenei jónak látják hamar össze lehet kapkodni ezeket, minden esetre nekem nagy felüdülés visszatérni és újra kezdeni az egészet sok sok D3 és Poe és WoW után =) Szépen haladok veteran+normal szinten a kis demolitionist + arcanist combóval eddig nem volt gond.. most vagyok A2 elején , ha jól emlékszem erre lesz az első Skeleton Keyes dungeon nem ? ránézek úgy sem haltam még meg eddig..
Másrészt jó látni hogy forditanak még rá időt a fejlesztők és hozzák az új contentet
lesz mivel játszani legalább ha más kedvenceknél eléggé uborka a szezon
Köszi a mod tippet! Egyenlőre tökéletesen elég a Transfer 5 láda és a saját 5 láda.. szerintem igazán megtöltve majd elite ultimate szinten lesz amikor odaérek és a jó cuccokat elrakom 
Grat a questhez milyen szinten nyomtad le?te milyen karival játszol? elég kusza tényleg ahogy átolvastam

U.I.: egy bajom van a játékkal a zene az "gyenge lett" a saját válogatás zeném jobban passzol az egészhez

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másrészt jó látni hogy forditanak még rá időt a fejlesztők és hozzák az új contentet
lesz mivel játszani legalább ha más kedvenceknél eléggé uborka a szezon
Köszi a mod tippet! Egyenlőre tökéletesen elég a Transfer 5 láda és a saját 5 láda.. szerintem igazán megtöltve majd elite ultimate szinten lesz amikor odaérek és a jó cuccokat elrakom