- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Sajnálom, hogy nem jött be.
Nem véletlenül írtam, hogy kezdetnek elég az alapjáték. Dio 3-hoz képest kifejezetten melós a játék.Nekem az egyik legjobban tetsző dolog az, hogy nem olyan casual, mint a D3. Ott pár délután alatt full szetben nyomod a GR70+-okat, és onnantól már csak arról szól, hogy perfektebb cuccok, augmentálás, több Paragon - ezekért cserébe magasabb GR.
Itt garantáltan nincs ilyen. A GD a régi iskolát követi (Diablo 2, Titan Quest). Éppen ezért szerintem később lehet ráunni.
A PoEt próbáltam én is, nem jött be (de voltak benne jó ötletek), egy idő után úgy éreztem, hogy kereskednem kellene, hogy legyen normális cuccom. Na ez az amit nem akartam. A karit leírás szerint építettem. -
reelc
Topikgazda
Örülök, hogy sikerült.
A kieggel egy időben lett egy Dx11 engine update, Dx9-ről. Volt akiknek ez gondot okozott. Ezzel a kapcsolóval visszaváltottál Dx9-re.
Leegyszerűsítve kb. azt csináltad, mint a D3-ban ha szaggatott 64 biten, visszaraktad 32 bitre.Jó szórakozást!
Mégegy utolsó link a Grim Dawn Wikihez. Ha nem világos egy quest, vagy a One-shot Chestsek helye érdekel (karinként egyszer spawnoló ládák), titkos helyek, stb. sokat segíthet.
Nagyon jó játék sok felfedezni valóval. -
reelc
Topikgazda
Volt egy engine váltás DX9-ről DX11-re. Többeknél gondot okozott.
Próbáld a fent leírtakat.
Mondjuk nem hiszem, hogy az 1-2 beválik, elvégre friss telepítés, de a 3-ik pontban lévőt, ill. a "/d3d9" kapcsolót próbáld ki először.Kicsit még gép előtt leszek írj vissza, sikerült-e?
Nekem is volt ilyen gondom, a "/d3d9" nekem megoldotta, majd érdekes mód másnapra megjavult (pedig volt Windows újraindításom, és semmi új patch nem jött ki akkor).
-
reelc
Topikgazda
Én nemrég értem el a lvl100-at és az Ultimate nehézség végét egy Cabalisttal. Persze még sok felfedezni valóm van, elsősorban a sztorit vittem végig.
Nagyon jó petes build, és amiért ölni tudnának a D3-as játékosok: van pet attack skill.Van olyan pet ami kicsit lomhább, de elég jól működik a dolog.
Nekem bejött ez a build. Persze a komolyabb ellenfelek lecsapnak, de az a helyzet, hogy nagyon hiányos az endgame cuccom, pl. nincs még 2 szet darabom se hozzá. Másba vagyok öltözve, és mégis eljutottam idáig. Vagy 3 tárgy van meg eddig belőle + az augmentációk. Betartottam a leírásban lévő skillezési sorrendet, devotion kiosztást, stb. Ez nagyon tetszik a játékban, hogy - eltérően a Diablotól - lehet boldogulni nem perfekt cuccokkal. Küzdelmes, de lehet.Lehet szeretni mindkét játékot sokmindenért.
Mégvalami. Ha mindent meg akarsz venni, nem árt ha tudod, hogy a Steam Loyalist Items Pack főleg kozmetikákat tartalmaz, ill. valami világítós petet.
Elsősorban azért létezik a DLC, hogy ha valaki még támogatni akarja a fejlesztőket, és szereti a kozmetikai dolgokat. Igazán érdemi dolgot nem ad a játékhoz, mint a többi DLC. -
reelc
Topikgazda
Hasonlítanám a Titan Questhez a játékot, mert annak az egyik kulcs embere a Grim Dawn fejlesztőgárdájának egyik oszlopos tagja. Mert annak a módosított grafikus motorját használják. Mert dual class rendszerű, quest alapú, a fejlődési rendszer is onnan van, rengeteg augmentáció, stb.sok újdonsággal.
Ha nem ismered, akkor a D3-hoz hasonlítva:
A Diablofans helyett Build Compendium van.
D3 planner helyett a grimtools.
Egy-egy build adatlapján az igényesebbek leírják a skillezési sorrendet, a devotion kiosztást, leírást a buldről, és grimtools linket, ami a kari végső (lvl 85 vagy ha megvan a kieg lvl 100-as) változatát tartalmazza cuccokkal, skillekkel. Ez a végcél.
A cuccok sokára lesznek meg, de a többi infónak végig hasznát veszed. Emellett neked kell agyalnod, mikor milyen tárgyat használsz, célszerű pl. cold skilles karinál a coldot erősítő cuccot.Itt is van shared stash, quest tárgyakon meg frakciós dolgokon kívül szinte bármit át lehet adni a másik karidnak. Ami jól is jön, mert nincs smart loot, más karinak is eshet jóféle cucc.
Az endgame tartalom a Crucible DLC. Ha rákeresel Youtubeon meglátod milyen. Kicsit hasonlít a D3-as régi key trialhoz. De persze itt lootért és xp.ért megy a dolog.
Nekem a D3-nál jobban tetszik.
(#261) PeL: Valóban sok dolgot adott a kieg a játékhoz. De gondoltam kezdésnek elég az alap, tavasszal úgyis lesz sale megint.
SZERK: mire ezt beírtam, már írtad is, hogy megveszed kompletten kukáztam az írás felét.
-
PeL
addikt
Ashes of Malmouth-ot sztem kapásból érdemes megvenni, mert a sztorit is bővíti, kitolja a szintlimitet és két új class is bekereül a meglévő 6 mellé, emellett a rengeteg új tárgyról és egyebekről nem is beszélve. A Crucible viszont tényleg csak opcionális, leginkább tárgyak farmolására való.
-
reelc
Topikgazda
Szia, üdv itt!
Bővebben később tudok írni. Most csak pár sor gyorsan, az akció lejár ma, ha jól tudom.
Dio 3-mal sokat játszottam én is, mostanában a GD jobban leköt.
Sokszáz órát öltem bele szólóban, a multit még nem próbáltam.Vagy Steamre vagy GoGra (www.gog.com) veheted. A GoGnál nem kötelező a kliens.
A Steamet ajánlom inkább, mert valószínüleg sokkal többen játszanak rajta, ha esetleg multizni is akarsz vele. Illetve egyszerűbb a frissítés, vannak achievementek is, ha szereted őket.Szerintem kezdetnek tökéletes az alapjáték. Tavasszal lesznek úgyis akciók, akkor lehet igény szerint bővíteni.
A Waves dolgot a Crucible DLC adja, így keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest