Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Gut
köszi az infót!
Nekem végre sikerült tegnap Normal kampányt kivinnem 5 ször haltam meg összvissz az is a végén lévő bossnál .. az kicsit erős volt még 56 on is
most még hátra van a faction missiok meg AoM aztán megyek elitre.. resisteket felkell pumpálnom mert elég kutyául állnak :"DMás..cruciba ha demolitionistal nyomom végig akkor nagyobb esélyel dob annak való szajrét, tudom RNG függő nagyrészt az is mit ad a végén ha lenyomom az összes wavet mondjuk ,de alapvetően ha lenyomnám akkor nagyobb esélyel kapok neki való itemet pl gunokat vagy mindegy mi a kasztom ugyis random teljesen a drop és nem számit a kaszt^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi az infót!
Nekem végre sikerült tegnap Normal kampányt kivinnem 5 ször haltam meg összvissz az is a végén lévő bossnál .. az kicsit erős volt még 56 on is
most még hátra van a faction missiok meg AoM aztán megyek elitre.. resisteket felkell pumpálnom mert elég kutyául állnak :"D