- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Jaja én is onnan próbálom kitalálni már tegnap óta. Őszintén bevallom eddig nem nagyon foglalkoztam a devotionokkal, macerásnak éreztem, habár magával a játékkal sem toltam olyan sokat. 65 volt a legnagyobb karim. Na de tegnap kipróbáltam a Flame Torrent devo-t, hát elég durván hozzáadott a buildhez aoe ügyileg

Ez az effekt pedig megtetszett eléggé és rá voltam kicsit kattanva, de így, hogy demo cucc már nem is érdekel. Soldierl + Inq-re vagyok rágerjedve. Elementalos Cadence-s proccolós crossbowosnak gondoltam, de lehet ilyen BWC commando stílusú "közelharcos tanky mágus" lesz a rúnákkal, még nem tudom pontosan. Elég jó pierce damázst is össze lehet hozni ahogy láttam. Szokásos witchblade mellett lehet ez is egy frankó tanky támadós kari lenne. Mindenesetre most leginkább a rúnákra vagyok kíváncis, hogy a passzívjukkal milyen aoe lesznek, mert hát magukban eléggé kiszámíthatatlanul sebeznek. Volt, hogy a jeges cucc 4 mobból 0-t talált el
Remélem jók lesznek, mert akkor már csak single target kell, arra meg ott lesz az elemental Cadence. Ja meg az Aura of Censure is elég jónak tűnik, res csökkentés + sebzés a közelben lévőkre, nyami.A lángszórós spellje nagyon megtetszett papíron, de gyakorlatilag baromi kényelmetlen használni, pedig nagyon durva fire/burn purifier-t (demo+inq) lehetne csinálni. Mondjuk így is, csak meg kell szokni a spellt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest