- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Badlof2k
üzenetére
Elég gyenge a nyelvtudásom, de igen a lore nagyon gazdag, ARPG-hez képest odatették magukat. Tetszett a sok kis döntési lehetőség, pl. a witch megégetés, vagy Malmouthban a halálos sebesült kérésére hazudni a társának, stb. és a többi is.
Amiket nem értek meg jegyzetekből pótolom a Wikiről (menj ide és oda
).Sokáig a Diablo 3-mal váltogattam ezt a játékot, fokozatosan tolódott elfele a játékidő a GD javára, végül pár nap lett a D3 szezon számomra.
Közben a műfajban több másik játékot kipróbáltam, de egyik sem fogott meg ennyire.One-Shot Chest lista.
A "guarded by"-osak szerintem fixek, a többi lehet hogy területen belül random. Írja a lista, melyik és hol spawnolhat több helyen.
De a biztos: karakter/nehézségi fokozatonként 1 spawn.Én még nem döntöttem el mi lesz a következő karim, amit 3-iknak elviszek 100-ig. Majd megnézem, hogy cuccokkal hogy állok - minél komplettebb legyen a cucca különböző player lvl-eken. Utána megnézem a buildeket is.
Ami az ismétlést illeti: attól függ, hányszor mész vissza (persze új session indítása után). Részemről a Diablo 3 repetitívabb volt, mer a véletlenszerű riftek közül volt olyan, hogy akár 2 óra játék alatt 3x is voltam ugyanazon a területen, ugyanazok ellen a monsterek ellen. A GDben csak akkor ha odamegyek ismételni.

Erre lesz valamilyen megoldás az új kieg új játékmódja. Valamilyen endgame megoldás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
reelc