Új hozzászólás Aktív témák

• Badlof2k
    senior tag
    válasz reelc üzenetére #434

Én nem érzem kinlódosnak, pedig pont az eleje szokott az ilyen fajta játéknak az "unalmas " lenni , amig nincs OP endgame geared és darálsz.. Na persze nem mondom nekem is kicsit fura a lassú AS de majd lesz az 3+ akkor már kezd élvezhető lenni :DD egyébként igy sok kihagyas után azt veszem észre hogy a craft matik rettentően hullanak főleg a scrap , de az augmentek igy gyűlnek rendesen gondolom ezen is balanceoltak valamit^^ TQval énis játszottam, azon számomra látszik az hogy első játékuk sok mindent kipofoztak a GD-ban ahoz képest és mivel mindkettővel játszok/játszottam látom a számomra nyilvánvaló dolgokat.

Minden esetre mondom nagy felüdülés visszatérni és látni mennyit változot vagy csak én játszok már jobban ahoz képest mint amikor először ismerkedtem igazán az ARPG világgal, mi mihez kell legyen, milyen synergykre figyelni stb.. a hang az oké , a zene számomra ami némelyik játéknál le kell váltsak mert elalszok tőle kb, vagy alapból a game nemis pörgeti lol .. sok Oblivion és Skyrim után "érzékeny" vagyok rá :DD persze ennyi baj legyen, :)
    Akkor mindjárt ott is vagyok :D aztán majd meglátjuk mi lesz a vége..

Amúgy poén épp azon gondolkodtam volt e már One shot chestem aztán pont lementem a Spined Cove üregbe azt ott volt a végén :C

Majd elfelejtettem , eehm trade nincs vele bajom de hogy is mondják? Szeretem a kenyérre valót magam megkeresni :) úgy sokkal élvezetesebb számomra még ha monoton is tud lenni egy idő után hogy 10-15 run után nem esik az ami kell , D2-ben meg szoktam már ezt is rengeteg Baal, Dia és kulcs farm haajj. =)) de szép is volt :)

Fura hogy ilyen kevés a komment pedig azt hinném elég sokan pörgetik ezt a kellemes kis játékot.

Új hozzászólás Aktív témák