Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Badlof2k
üzenetére
Egy idő után nem gond a pénz. Ha farmolsz eleget, épp nem kell craftolnod semmit, gyűlik az. Én se mindig keresem fel, de jó volt amikor rátaláltam. Nem is tudom hányadik alkalommal nem dobta senki, és kellett, hát rákerestem, felkerestem, megvettem.

Jó dolog hogy átkerültek a sharedbe. Egy nem túl régi patch hozadéka ez.Rengeteg infót szedtem a hivatalos fórumról, vagy wikiről. Ilyenkor érzem mennyi minden van a játékban (és mennyi mindent nem jegyzek meg
). One-Shot chestek, titkos helyek, Treasue Trovek, hasznos MI-k, componentek, stb. Magyar infó oldal nincs, másik fórumon volt több élet az itteninél, de már nem regisztráltam oda, itt vagyok járatos.
Emiatt szoktam részletesebben írni, és linkelni ha tudok, könnyebb lesz újabb játékosokat útba igazítani, ha igénylik.
Akik régebben sok infót szolgáltattak (pl. wesker24) gondolom már mással játszanak, elmúlt már 2 éves a játék, kit mennyire köt le a stílus vagy a játék, változó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reelc