-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Viszonylag kevés bounty van, azért kerül terítékre olyan hamar ugyanaz. Ez még mindig gyorsabb módja a frakciókkal jóba lenni, mintha ki tudja hány órán át csak Cronley bandáját farmolni.
A Black Legion kivételével elég jól álltam ezügyben (a reputáció ügyében).Én sem tudtam hogy végleges választás, ezért lesz jó egy másik kari, így a másik frakció cuccaihoz is hozzá lehet majd férni.
-
reelc
Topikgazda
Gratulálok.
Normal+Veteranon nyomtad?Igen, nagyon más a loot, mint pl. a Diablo3-nál. Ott könnyen megvan a szet és nem nehéz valamilyen minőségben bekeríteni hozzá a többi cuccot, és mehet az XY GR. Az én szememben ez eléggé egyszerű.
Itt másabb, sokkal. Jobban meg kell küzdeni a dolgokért, ez tetszik.Több lett volna a játékidőd, ha jobban ráfekszel a bountykra, hogy nőjön a reputációd. Igen, eléggé repetitív, de ez van. Én pl. néha váltogattam ha lehetett, hogy éppen melyik frakciónak bountyzok.
40 óra alatt nem valószínű, hogy megfelelő minőségű cuccod és elég goldod van, de próbáld be a következő nehézséget. Ha nagyon nem megy, akkor szerintem vagy farmolni kellene vagy egy új kari, és más frakció választása Homestadban, stb. Esnek neki is a cuccok (sőt a mostani karidból is adhatsz át), stb.
-
reelc
Topikgazda
Szia!
Igen, Aether sebzés visznek be a kristályok. Át kell menned olyan gyorsan ahogy csak tudsz.
Nézd át az összes amuletted, ringed van-e közte Aether Resistance cucc. Lehet akár sárga is.
Ez nem olyan játék, mint pl. a Diablo 3, itt előfordul, hogy cserélgetni kell területenként a resistet is adó cuccokat.Van amúgy egy material, Purified Salt. Ha összerakod a 3db-ot egésszé, és a megfelelő cuccra augmentálod, ad 20% Resistancet.
-
reelc
Topikgazda
Megfelelő gold mennyíséggel visszavonhatod a skilleket, persze kivéve a Masteryt. Itt van sok build, Shaman + akármire is.
Vagy hat build is használ Primal Strikeot.
Több a lehetőség, mint a D3 féle 1 kaszt=4 szet és kész. De itt sem végtelen.Ez a játék sem tökéletes, ez tény.
De nekem jobban tetszik, mint a Diablo 3, és nem érzem annyira csőjátéknak.
Persze ott a PoE is, ha jól tudom ott meg túl sok lehetőség van, el lehet veszni benne - szerintem ez sem jó dolog. -
reelc
Topikgazda
Szia!
Jól tetted, jó kis játék ez.
A Shamant nem ismerem, de itt van rengeteg build. Előfordul, hogy az egyik kasztból csak 2-3 tulajdonságot használnak, és abban a kasztban nem a Physics a fő tulajdonság.
Itt van a Shaman kaszt mikkel lehet kombinálni, és egy videó az aktív tulajdonságairól.A világban elvannak szórva Devotion Shrineok. Meg kell tisztítani őket. Vagy lekell ölni a miatta spawnoló ellenfeleket, vagy bizonyos alapanyagok kellenek hozzá. Ha ez megvan, kapsz Devotion pontokat, amiket a csillagképekre elkölthetsz. A buildes oldalon amit linkeltem felszokták tüntetni azt is, mire tesznek pontokat, mert nagyon nem mindegy.
Elsősorban resistanceokat vagy támadást lehet finanszírozni a pontokkal, ezek passzív tulajdonságok. Rengeteg pénzzel vissza lehet vonni pontot (minden visszavonás drágítja a következő visszavonást).Ami a skilleket illeti: vannak tárgyak amik plusz +1-2 All Skill, vagy +1 Mastery tulajdonsággal bírnak. Ezekkel lehet átlépni a csupán pontkiosztással elérhető maximumot.
(#153) GICA666: Néztem már videókat én is. Össze kellene számolni hány életképes mastery keresztezés van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest