Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Most nem tudok linkelni, valami magasabb szintűt mindenképp.
Mert most nem sok hasznát veszed annak a kevés pontnak amit ad.Amúgy most gondoltam bele, hogy a Merit segítségével valóra válhat a Power Leveling.
Bekaktiválod a karira, és ha valaki eltud vinni Ultimaten valameddig, az jó. Ha van rajtad Lokarr szet, XP ital, Mandatek, szerintem mondjuk egy lvl30 elég gyorsan összejönne.
Ez jól jöhet a nagyon kevés idővel rendelkező játékosnak, vagy akinek vannak már cuccai, de minél több karit fel akar húzni egy kisebb szintre. -
Xalderon
tag
válasz
Amartus
üzenetére
Az adott build compendium legelso hsz-eben benne szokott lenni a magyarazat.
Pl. ha az aktualis Build compendium IX. -et nezed, akkor az elso hsz legaljan van egy lenyithato resz 'Guidelines for Posting' neven. Ebben szinten van egy lenyithato resz 'TAGS/CODES TO BE USED FOR BUILD SUBMISSION' neven. Szerintem ez az, amit keresel.
Edit: Es Reelc beelozott.

-
reelc
Topikgazda
1 kalappal a vizsgákhoz!
(#1489) djherby: kicsit kiegészítem amit Badlof2k írt.
Szöveg vagy hang alapú kommunikációt engedélyez az adott szerverhez csatlakozottakkal. Ezen felül szöveges infókat, linkeket képeket stb. lehet elhelyezni mint egy fórum összefoglalóban. Ami itt nincs ugye. Egy ideje gondoltam hogy össze kellene hozni egyet - meglátjuk, most a Discordra koncentrálok (tegnap óta).
Közben felmerült igény hang kommunikációra vagy chatre - erre is lenne a Discord.
Most ismerkedek vele, de amire használnánk:
Hasznos infók, buildekhez linkek, általános beszélgetés, co-op partner keresés, segítségkérés akár nagy boss lenyomásában, akár mert nincs meg a recept és kraftolni kellene, tanács, stb.
Ami még előnye, a chat miatt esetleg hamarabb kaphatsz választ mint itt, és a GOG-osok is használhatják (ellenben egy Steam Grouppal). Emellett más fórumról is behívunk játékosokat, szóval egy platform és fórumfüggetlen hazai közösség lenne.
Tudom hogy singleplayer a játék, és sokan vissza-visszatérnek, szóval nagy tömeg nem lesz.
De pár ember miatt megéri, és ugye X-Box One konverzió is lesz, majd nekik is hasznos lehetnek az infók.(#1491) Peace: amennyire nem jött be a D3-ban, itt annyira bejött nekem.
Igen, lehet petes.(#1494) Amartus: a Compendium elején sok lenyitható rész van, az egyikben van magyarázat.
U: Ultimate képes, G és szám: mennyire nehézen gearelhető, stb. -
Badlof2k
senior tag
Persze ertheto , a pajzsos is teljesen maskepp epul fel mint a pure two hand , szal . En Paladinon gondolkodok majd ha kijon az Oath addig meg pure Inquisitor
bar elobb ezt a petest is felkellene tapolni plusz repukat , Malmuthos epphogy respected a poti meg tuljo hogy ne legyen ^^ -
Amartus
senior tag
A compendium-ban, a build-ek mellett mit jelentenek a betűk? Pl. (g5)(l)(c) stb. ilyenek?
Van valahol megnézhető magyarázó táblázat? -
Peace
nagyúr
válasz
Badlof2k
üzenetére
Kemény lehet! Bár szerintem ezt a soldier-t viszem tovább a kiegben is, nem fogok 0-ról indítani új karaktert.
szerk.: Amúgy gondolom Oleron's Wrath-et kezdtem el összeszedni, mert Menhir's Bastion az pajzsos. Próbálkoztam a pajzsos felállással is, de annyira nem adta.
-
Badlof2k
senior tag
Nekem most azvan visszaolvasva lathatod hogy elegedett vagyok vele , nekem Occultistal van dualba szal igy van 8 csonti, Hellhound, meg valami nagy Zombi hirtelen nemjut eszembe a neve , nagyon smooth eddig azert halltam meg parszor mer nem figyeltem oda de pl Steps of Torment elsore lement vele 32on eleg gyenge gearrel , most 44en van a peteknek buff nelkul +125%dmg amit feltudok tolni skillel buffal 425korulire + attack speedel szal nagyon apritanak

-
djherby
tag
Sziasztok! Vki röviden leírná, a Discord mire lesz majd jó. Kösz.
-
Peace
nagyúr
válasz
Badlof2k
üzenetére
Némiképp hasonlít. A PH-s avatar rajzoló mester ilyenre alkotta meg.

-
Badlof2k
senior tag
Valahogy ereztem hogy W40K lesz az de nem voltam biztos , majd megyek az inkvizicohoz egy feloldozasra 😁 tenyleg a krieges underground terulet is tele van azzal
mondjuk mire en For Ikonig eljutottam valami 80 korul szedtem ossze.. csak azzal hogy mindenhol felkapkodtam , bar elis ment Relicre nagyresze
( ugy nezki ezt a shrienos dolgot kulon nagybetuvel kikell majd emelni az infoknal
) -
reelc
Topikgazda
válasz
Badlof2k
üzenetére
Ahogy mondod, de még elől tart a játékban, az első küldetés előtti barlang, de inkább a Kireg Warden előtti terület ott sok ellenfél is van, érdemes lenne többször végigmennie.
Ne sértegesd a pitiáner sith dologgal
ő az IstenCsászár hű szolgája.(#1481) Rizseslescó: Discordon leszek, Badlof2k-nak segédkezek a Discordra feltöltendő infók ügyében.
Devotion pontot Shrine tisztításért (nyersanyagba kerül vagy a spawnoló ellenfeleket kell lenyomni).
Jobbféle cuccokért majd több pénzt kapsz. van is értelme mert majd a jobbféle kraftolnivalóknak szép ára van, meg a frakció árusoknak is.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Tegnap irtuk parszor ha nem olvastad minden Devotion Shrine utan amit megtisztitasz vagy offeringet ajanlasz kapsz egy devotion pontot erte
Discen lesz valószinűleg 
-
Rizseslescó
aktív tag
A "tapasztalt" jelzőt nem érdemlem ki, de megtisztelés a te szádból hallani(majd rájössz hogy nem így van
)
A veterán be van pipálva, a trash hullik rendesen, de a bossokat felbuffolom a rage skillel
A my bounty
Discordon leszel délután, vagy Ingame?
Devotion és komponens témában még analfabéta vagyok, hozzá se nyúltam. Amúgy mi alapján kapom a Dev. pontokat?, láttam, hogy van többféle.
Azt már látom, hogy a pénz nem jön olyan gyorsan, de gondolom egyre több lesz ahogy haladok előre?
Szinte minden felszerelést betörtem, de elég kevés pénz jött, most 30K körül van. Aether kristály az tiszta, ami útba esik mind elintézem. Elég lassan haladok, mert mindent felfedezek, de nem akarok rohanni, ki szeretném élvezni a játékot.
Ez a scrap mire jó? -
Badlof2k
senior tag
Aether cluster * vagy Aether valami dobja
lowon comflortation es stonewill(?) quarry eleg jo forras vagy port valburry eleje amig nemkell a kulcs ott boven akad ha valakinek kell, discen en megint este leszek valszeg ma probalok majd a guide es egyebeket forditva rovid szoveggel osszehozni 
Peace ne add fel
ha kell valami szolj adunk szivesen
es ez nem hozza allas 😁 foleg ha avatarod alapjan valami sith nagyur vagy 😁 -
reelc
Topikgazda
Köszi!
Sokaknak jól jöhet mit csapjanak az Oathkeeper mellé.
(#1477) Rizseslescó: Jó reggelt!
Veteranba be kellett volna tenned a pipát, tapasztalt ARPG harcos vagy!
A halál nem gond, most ismerkedsz a játékkal.
1 fórumnyi mentor nem elég?
Én fent leszek délután.
Annyit tudnod kell a buildekről, videókról, hogy lehet abban amit néztél volt exploit és javították. Vagy debuffot kapott, stb. Szóval simán lehet hogy már nem működik, ha nem volt "jó".
De nem baj, ha inkább más skillekre állnál, megteheted.
A Devotionok kellenek és a componentseket is használd bátran ami megfelelő pl. sebzésben.
Pénz és aether crystal kell a visszavonáshoz, Devil'sben a jobb felső sarokban lévő NPC tud ilyet.
A crystalt a földön lévő zöld valamiből lehet nyerni ami lő téged. Érdemes farmolni egy ideig ha találsz. Ha jóval magasabb szintű leszel mint az, akkor nem fog adni.(#1478) Peace: Az egy dolog mit mondok, de te cselekedtél.

A Relicet ne add fel. Mi hiányzik? Segítsek? -
Rizseslescó
aktív tag
Jó reggelt Topiklakók
Azt mondtátok nehéz meghalni normálon, hát nekem 5x sikerült 
Mondjuk tényleg 2 élű fegyver a Fevered rage és lehet nem kéne erőltetni ezt a melee részt pajzs+1kezes kombóval. Most a Bloody Pox van kimaxolva és a kutyusra raktam egy pontot, van még 20 skillpontom ami elosztásra vár. Jelenleg lvl22 a kari és 1.5K hpja van. Nem nagyon foglalkoztam semmivel, csak haladtam előre a karival és gyönyörködtem a tájban. 3x ott haláloztam el mikor egy Portált kellett megvédeni és volt ott 3db Óriás patkányember, elfutni sem tudtam olyan gyorsak voltak, a másik 2 alkalommal a föld alatt ilyen Dot trutyiban. A térképen már fent vagyok ÉK-n, valami várbörtön kazamatája lehet. Útközben minden cart felszedtem, a gemeket összeraktam inventoryban, és esett 5db kék cucc is. Se devotiont nem osztottam, semmit sem raktam a cuccokba, csak haladtam előre, gondolom ezért is ilyen halandó bossoknál? A trash elég szépen hullik, de valamiért nem terjed úgy már mint az elején a pestis. Azt vettem észre ha a legelső mobot leátkozom és utána rohan még vki az kapja, de aki csak áll körülöttük az nem. Majd ha nem felejtem el délután felnézek DC-ra, hátha feljönne vki... Összeségében tetszik a játék, de azért kellene egy Mentor, ígérem jó Padavan leszek

-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Na eddig hogy tetszik?
-
Badlof2k
senior tag
[link]csináltam egy discord csoportot
aki szeretne csatlakozhatna egyenlőre beállitás és kezdetleges az egész alapok megvannak lehet használni ésszel és módjával 
-
reelc
Topikgazda
Nem én kételkedtem.

Amúgy pure soldierről volt szó, gondolom majd Oathkeeper mellé akarja.A Grimtoolst nézzétek meg, az új patchben a Cunning és a Spirit fog adni 8 pont Healthet is bónuszként (a Physique 20-at ad). Mondjuk ezt olvastam korábban, de most pont idevág az attribútum témához.

-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele de én elég takarékosan bánok az attribute pontokkal.
Elsősorban a Mastery barból szoktam nyerni a statokat, Ha nagyon kell, osztok ki valamire attribute pontot.
Jól tetted hogy arra tetted, abból van HP-d is. De nem árt tartalékolni is.
Semmi gond, játssz.

-
Badlof2k
senior tag
Na lesz min csamcsogni otthon

Lecso a phisique az health bonust es phys dmg ad az igaz de armort a cuccokbol jon ossze
Szal pl heavy armor es heavy pajzs mind phisiq igenyes , ugyan akkor sokat szamit melyik skill vagy aura es de otion point , komponens es augmentacio ad armor pluszt 
-
djherby
tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Nekem Shamannal van, így ő Warden. Egy jó darabig, amíg a fejem után mentem, nekem is döglődött, mert javarészt a soldier skilleket használtam. Most már teljesen másképp néz ki, és főleg a Shaman dominál. És azóta ütősebb is. lvl 97-en állok. Hétvégén alap szinten elvittem 100-ig a crucible-t. Gondolom azért ez még nem olyan nagy?
-
reelc
Topikgazda
Köszi!
Frissült a Grimtools!
A build része is, új csillagképek, tárgyak stb.Konkrét tárgy változások, az új frakciók cuccai stb. itt vannak.
Itt meg az összes új item, alul vannak az új, mozgásos augmentációk.
(#1460) Rizseslescó: Jó játékot!
Remélem azért nem terheltünk túl infókkal.
Lehet többet tudsz mint bárki más kezdéskor.
-
Rizseslescó
aktív tag
Na megvan, valaki nemjön fel dumálni TSre?
-
Peace
nagyúr
-
Badlof2k
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
No majd ránézek enyémre mert igy fejből nehéz , de annó asszem komponensek és relic használattal plusz némi cooldown reductionnel kellemessé vált, meg ugye azthiszem azért is párositják shamival mer az default attack által tud aoe lightning dmget csapni szal kiegeszitik egymast.
Na Reelcnek jobb tippje van 😁 -
jambiyya
őstag
No amilyen nagy lendülettel vágtam bele a warlord projektbe, úgy vágom vissza a "fiókba".
Katona (már elnézést) qrva gyenge. Lehet, hogy nem a ritualist után kéne, de elég lehangoló.
Csapkod összevissza, alig sebez valamit (cserébe állja az ütéseket). Kapott jó cuccokat, jópárat félretettem a ritualistnál. Most 20-as szintű. Egykezes daraboló+pajzs.
Skillek közt nem igazán találtam olyat, ami bejönne. Oké, a blitz az kemény, de sok a cooldown.
Nézegettem buildeket is, de nekem most úűgy tűnik, a soldier önmagában nem túl nyerő, hanem a második kaszttól lesz ütős.Van valami tutitipp?
-
Badlof2k
senior tag
Jogos , jogos majd mondjuk ha már lenne discord a steam mellé akkor nagyrészt legalábbis tapasztalataim szerint az emberek többsége oda ír , vagy osztja meg amit szeretne mintsem steamen márcsan azért is mert egyszerübb, àtláthatóbb és könnyü gyorsan kezelhető , meg a Voice Chat is jobb, ha valakiknek igénye van rà

-
reelc
Topikgazda
válasz
rumkola
üzenetére
Törvényszerű, hogy nem jön be mindenkinek minden.
Ezért szoktam elsősorban csak az alapjáték megvásárlását javasolni. Ha nem tetszik, nem bukik sokat.
Emellett ha mondja az illető mivel játszott sokat, próbálok párhuzamot vagy ellenpéldát kiemelni, hogy lássa a hasonlóságokat és különbségeket.(#1451) Hokunda: amiket felsoroltál jórészt Ultimate fokozat, addigra van saját tapasztalata az új embernek.

Ahogy fentebb írtam van már egy Steam csoport.
Szerintem megkellene kérdezni az alapítót, mi a szándéka, ahogy írtam sok inaktív ember van ott akár 0 Steam szintttel.
Mert ha érdekli, frissíti a tudnivalókat, kirak (csinál) pl Discord elérhetőséget, akkor nem kell külön mégegy csoportot csinálni. Nagy létszám amúgy se lenne a játék single jellegéből adódóan (talán 10-12 ember, nem egyszerre, és ki mit játszik mellette), viszont jó lenne összefogni a maréknyi embert aki szereti a játékot, bármely fórumba is írkál (ha írkál).
Emellett valóban jó lenne egy összefoglaló is, amire lehetne hivatkozni - jóval kevesebb hsz lenne.
(#1453) Badlof2k: A Steam csoport jó ötlet ahogy írtam Discordot csinálni hozzá, és így a GOGosok se lennének kirekesztve - igaz játszani nem tudnának, de információ-tapasztalatcsere mehetne.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Szerintem Discord egyszerübb csapatot csinálni és könyebb megosztani dolgokat , steamen én nem használtam sose csoportot, igény mindenre van csak kérdés kinek 😁Nekem 43 most a Cabalistom , és én néha benne lennék csoportos akcióba
Meg jelenleg úgy nèzki a tervezetem hogy hétvégén Poe új liga kb 2 hét ha nem unom meg előbb
d aztán GD , vagy ahogy jön az új kieg majd kiderül de szerintem tudok/tudnék időt szoritani GDre is ha csapatos valami lenne low arena ilyesmi 
-
Hokunda
senior tag
Megélénkült a topik, jó dolog!
Reelcel egyetértve, coop nem első karakterrel hasznos! Legyen meg a kihívás, felfedezés öröme. Viszont (!!!) esetleges megakadásnál, nemezisnél, Lokarr, Celestial Bane, Cruical de főleg sima grind köröknél szerintem nagyon hasznos!
Nálam pl lvl100on abbamaradt pyro grindelése mivel ráuntam az újabbnál-újabb körözésre a build itemejeiért. Közösen viszont jóval gyorsabb.
Szóval szerintem vagy steamen belül hozzunk létre egy Grim magyar csoporttot, ami közzétéve beléphető vagy a topik összefoglalóban aki szeretné tegyük közzé a steam profilt. Aztán lehet szervezni a közös köröket.
Ma reggel lvl 26ig fel is nyomtam egy arcanistot, ez vmi spellbinder lesz, aether alapon.
Igény lenne közös játékra?
-
Hokunda
senior tag
Megélénkült a topik, jó dolog!
Reelcel egyetértve, coop nem első karakterrel hasznos! Legyen meg a kihívás, felfedezés öröme. Viszont (!!!) esetleges megakadásnál, nemezisnél, Lokarr, Celestial Bane, Cruical de főleg sima grind köröknél szerintem nagyon hasznos!
Nálam pl lvl100on abbamaradt pyro grindelése mivel ráuntam az újabbnál-újabb körözésre a build itemejeiért. Közösen viszont jóval gyorsabb.
Szóval szerintem vagy steamen belül hozzunk létre egy Grim magyar csoporttot, ami közzétéve beléphető vagy a topik összefoglalóban aki szeretné tegyük közzé a steam profilt. Aztán lehet szervezni a közös köröket.
Ma reggel lvl 26ig fel is nyomtam egy arcanistot, ez vmi spellbinder lesz, aether alapon.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
rumkola
üzenetére
Tény nem a pörgös h&s korona ékköve de megfelelő buildel vaj sima mint ahogy Poe is , de kb nemis lehet akarnàm őket egymáshoz hasonlitani mert nem , max talàn hogy rengeteg buildet és micro manedzsmentet lehet kivitelezni , és sajnálom hogy nem örvend akkora tábornak mint eggyes társai , remélhetőleg az új kieg soka új és régi harcost bevonz majd az iparba mert megérdemelné , remek történet és rengeteg lehetőség egy kis csapattol, arról nemis beszélve hogy a 3 havonta kukázni mindent , megint előröl, megint mappozni , megint repuzni, feloldani kiéget , szeretem a Poet is és tolom egy két hetet mindig ligakezdésnél de tovább nemis , ugyanakkor remek munkàt végeznek ők is és megérdemlik a sikert csak egyszerűen nekem nemjön már be X év Diablo2,3,Poe utàn a reset
-
rumkola
nagyúr
válasz
Rizseslescó
üzenetére
én is így voltam vele
mindent megpróbáltam hogy beleszeressek, de 40 óra és uninstall
nekem ez nagyon lassú sajna
-
Badlof2k
senior tag
Ah banyek az augmentacio lemaradt elis felejtettem hogy az nem irja felul a komponeseket a cuccon hanem melle adodik
mehetek majd egy kort a frakciok kozott es vehetem amire szuksegem van
Ja es igen ertelemszeruen az attack alapu powerek nagyresze attack alapu skillt is igenyel amihez hozza tudod rendelni , de pl vannak defensive powerek amik aurakhoz hozzarendelve pl aktival 15% eselyel kapott sebzes eseten egy healt rajtad vagy absorb dmget stb 
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Úgy látom kb. megvannak válaszolva a felmerült kérdések.

Grat a babához.
A csillagtérképbe a Devotion pontokat kell betenni, a megisztított Shrineok adják (oltárok).
Nem gemet láttál hanem skillt, némelyik csillagképnek van skillje is. Adott, milyen saját skillekhez lehet hozzácsapni.
Felszerelést nem lehet összerakni, csak komponenseket (3 vagy 4db-ból egy erősebb).Szinte minden cuccba lehet egy komponenst és egy frakciós augmentációt tenni. Elég jól kilehet velük ellensúlyozni egy karit, pl. a resistanceokat. Adhat támadást is és komponens aurát is ha olyan.
Jó szórakozást!
(#1446) Badlof2k részletesebb volt.

-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Gratulalok hozzá igy utólag is
Csomopontba? Hat ha jol ertem a kozepere gondolsz a nagy otagu szeru csillagra az a ki indulo pontod oda tudsz eloszor csak rakni egy pontot amivel feloldod az annak megfelelo csillagkepeket , es utana minden adott pontal vagy a felnem oldott alap csillagkepeket nyitod meg vagy a mar meglevo altalad a karakterendnek szukseges csillagkepeket rakod ki, van olyan csillag kep ami ad egy skillhez rendelheto celestial powert amik valtozoan de alap esetben 25% eselyed van arra hogy aktivalodjon , bevitt vagy kapott sebzes eseten , ezek mind sajat maximum szintel rendelkeznek es egyenileg gyujtik sajat tapasztalati pontukt amig elnem erik a kovetkezo szint lepeshez szukseges mennyiseget , automatikusan lepnek szintet errol latsz is egy animaciot a kepernyo kozepen ha szintet lepett , socketes cuccokrol pedig nem tudok itt nincs olyan mint D3ba vagy Poeba hogy gemeket pakolsz itemekbe , es ugyanez igaz a cuccokra is hogy csak eladni vagy betorni tudod majd komponensekert egy npcnel majd ha feloldod egy kuldetes soran de az annyira nem megeros low levelen meg kesobb sem max ha nagyon kell scrap metal, vagy ha arra ertetted lehet e rajtad ugyanolyan fele legendary vagy mythic ring akkor tudtommal igen , dual wield nincs alapbol csak bizonyos Relic addja ezeket mint passiv kepesseg es rajtad kell lennie melette adnak egy skillt is ha jol lattam , en ugyanigy hordok dual wieldbe pistolyt a masik karakteremen 
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
El van nézve, karácsonykor született a nagylány(22) kisbabája, Sir Artúrka... A koromat nem árulom el de 50 alatt vagyok még kicsivel, de egész jól tartom magam
Amúgy mi az a cucc amit a csillagtérkép csomópontjába raknak? Meg mintha láttam volna gemeket is?
Felszerelést is össze lehet rakni? PL. 3 uolyan rare kard 1 set, ilyesmi... -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Mint irtam korabban a kisebb lvl componensek felhasznalhatok vagy nagyobb szintu itemhez vagy pedig fejletted componens eloalitasara , szal azt mondanam hogy max akkor nyulj nagyon item crafthoz ezalatt fegyo es ezeket ertem nem a Relichez amikor nagyon szukseges , inkabb tarsd meg es gyujtsed mert van amelyiket osszerakva pl 4 azonos componens kiad egy egeszet ami kombinaltan adja a 4 erejet es van amelyik skillt aurat vagy plusz statot erosit
mindegyik compnak megvan a maga iteme amire ratudod rakni, amit kesobb ha esetleg lecserelnel az itemet visszatudod nyerni a komponenst majd egy npcnel szetszedve , vagyis donthetsz hogy az itemet vagy komponenst tartod e meg valamelyik mindenkepp elveszik.Te nagypapa ?? Joeg
azert ezt nem gondoltam mar elnezest 
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Xalderon
üzenetére
A hozzávalók ugyanazok egy 20s receptnél is, mint egy 65snél csak több kell belőlük magasabb szinten? Vagy nyugodtan elhasználhatom az A1-s receptekre ami útközben esik, mert a magasabb szintű recikhez más alapanyag kell?
Közben rájöttem mekkora kincs vagyok nektek

Mióta zargatlak titeket a kérdéseimmel, már majdnem 100 HSZ született

Pezsgést hoztam kis bubi mentes világotokba

Már alig 2 óra és az enyém leszel Grim Dawn!!

Durva, mint egy kisgyerek, de már nagypapa vagyok

-
Xalderon
tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
A nagyon gyors kill-ek a Bloody Pox modosito skill-jenek koszonhetoek, Fevered Rage-nek hivjak, es gyakorlatilag megnoveli az ellenfelek sebesseget es sebzeset (critical sebzes eselyet ellened), viszont erezhetoen elegge lecsokkenti a vedelmuket.
Szoval egy kicsit ketelu a dolog, lehet, hogy kesobb, magasabb szinten mar nagyobb nehezseget fognak majd igy okozni a nagyon gyors es erosebb ellenfelek. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Xalderon
üzenetére
Na majd ezt is kipróbáljuk, neked is köszönöm. Majd olyan kis HUN-s taktikát alakítunk ki , átkoz, menekül a leölt pakkig. Mondjuk bossnál nem baj ha megmarad a pestis a leölt csicskákon, csak körbe-körbe kell futkározni
na meg aki jön utánad a mapon az is kapja és nem kell visszafordulni. Itemfilter van benne, vagy hangjelzés ami jelzi a jobb tárgyakat? -
Badlof2k
senior tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Pontokat npcvel tudsz vissza szedni penzert minel tobb pont annal tobb penzbe kerul , a csillagkepes pontokat pedig egy potival lehet torolni es akkor ujra lekell osztani ahogy szeretned a potit nemtudom hirtelen lehet e venni vagy csak esik utana kellene neznem
Erdemes mindent megtartani es megtanulni , vagyis miutan felszetted a tekercset ami a receptet tartalmazza egy jobb klikk utan elerheto lesz szamodra az osszes karaktereddel barmelyik kovacsnal szal uj karinal kicraftolhatod a kicsinek amit szeretnel 
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Érdemes gyűjtögetni és elraktározni a kissebb szinteken eső recepteket és a hozzávalókat, vagy felesleges, mert gyorsan kinövöm őket? Értem ezalatt, hogy pl. egy 20s szinten eső hozzávalóból csak 20s Ilvl setet tudok gyártani és egy40shez már nem lesz jó... Mi az amit be kell tartani és minél többet gyűjteni a nagyobb szintekre?
-
Xalderon
tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Igazabol emlit egy trukkot, ami nem tudom, hogy meg mindig igy mukodik-e a jatekban, mert nekem inkabb tunik jatekhibanak, mintsem szandekos jatekmechanikanak.
Bloody Pox a skill, amit hasznal. Azt allitja, hogy a skill az ellenfelek hullain is megmarad, miutan azok meghalnak.
Alapvetoen a hullak sokszor megsemmisulnek a bekapott tul sok sebzestol, ill. ha eleve olyan tipusu az ellenfel.
Amennyiben kikapcsolod a Gore opciot a jatek beallitasai kozott, a hullak megmaradnak es igy a halott ellenfelek is segitenek neked a meg elo tarsaik gyorsabb halalaban. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Vannak receptek amiket kuldetesek utan kapsz , van ami random dropp , es van ami csak bizonyos helyen /nehezsegi szinten esik csak. A komponensek mint pl Corpse Dust vagy Searing Amber(?) meg vagy bizonyis szorny tipusbol esik random modon termeszetesen vagy pedig ladakbol , shrine drop , van ami pedig barhol barmibol ki eshet
De alapvetoen ha jol tudom nagyresze bizonyos mobokbol potyog . Az elso kraftolas majd Devils Crossingba lesz elerheto miutan csinalsz egy rovid kuldetest egy Npcnek eldonheted hogy segitesz neki vagy pedig azzal kooperalsz akinek a megtalalasara kuld
utana feloldodik a kovacs lehetoseg , kesobbiekben pedig lesznek mar a vilagba vagy taborokba frakcioknal kovacsok akiknek mint van egyedi tulajdonsaga mit ad hozza az itemhez amit craftolsz ott
Ezek szerint meg vetted a gamet ?
Vannak Eliten -25%, Ultimaten -50, a csillagterkep pontokat minden eggyes devotion shrine utan amit feloldasz kapsz egy pontot , ugy tudsz eggyes csillagkepeket feloldani ha teljesen kiepited ezek utan kapsz utana passive bonusokat minden eggyes belerakot pontal plusz ad a hozza tartozo szinhez X szamu pontot amivel tovabbi erosebb csillagkepeket tudsz feloldani ( most nem jut eszembe mik az eggyes szinek neve Reelc vagy valaki kijavit majd vagy kiegeszit) -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Közbe rájöttem, hogy a skill amit használ egy átok ami terjed. Elég jónak néz ki, majd kipróbálom egyenlőre úgy is csak pudingpróba van még. Kicsit rakok a petekre is hátha nem engem támadnak a mobok. Na ezek a receptek-komponensek hogy érhetők el és miként lehet kraftolni?
Itt is vannak resist büntik fokozatonként?
Hogyan osztom vissza az elrontott skillpontokat?
A csillagtérkép hogyan működik? -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Vidi neve eleve ugykezdodik hogy [Outdated] vagyis mar elavult , bar majd ranezek enis hatha lesz tole par otletem amit hasznalhatok Occunal enis , ugyan akkor kezdo karikent mindenkepp sajat itembol fogsz tudni gazdalkodni vagyis nincs mas elozmeny , receptek, komponensek szal mindent kikell kb farmolni amit tudsz vagy esik , legfokepp a komponenseket kell szepen gyujteni , mindent mert van amibol lehet javitott verziot csinalni egyfajta upgrade ami nagyobb erosebb relichez vagy itemhez hasznalhato fel a kovacsnal avagy shrinenal offeringket
Vannak helyek amiket ha mar birsz erdemes vissza menni es letolni mert jo cucc eshet , meg ami elsore kicsit megtudja zavarni az embert hogy tobb fajta resisted es sebzes tipus van mint az alap fire cold lightning poison szokasos paros 
-
Rizseslescó
aktív tag
Egyenlőre egy kitaposott ösvényen haladnék, ami most ez a videó amit linkeltem. Aztán ha már mélyrehatóbban is megismertem a játékot, majd kísérletezgetek.
Milyen skillt használ, amivel így döglik minden az útjában?(gondolom valami bleed) Ez egy Fizikál-Bleed combó? Vagy vmi buff van rajta amit nem ismerek és kicsit "csal" a szintezésnél?
A cuccait nézegetve teljesen a dropból gazdálkodik. Volt fent TEKOCKA-n
sok leveling vidi, de sokban már lila cuccal tolták, azokat el is vetettem már az elején, mert egy 0-snak az nem opció -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Nekem occu a masodik classom necro melle , tole csak a ravent meg a hellhound skillt hasznalom egyenlore a tobbit nem neztem meg at mi lenne hasznomra de ahogy nezegettem es emlekszem tobbnyire Vitality es Bleed sebzes alapu debuffokat, dotokat, es direct sebzeseket okoz

Koszi Reelc
majd ranezek geprol , telon nem olyan kellemes jatekforumokat nezni
Szerintem nincs baj azzal ha valaki nez par guideot es videot milyenek is nemelyik class akcio kozben a gond ott kezdodik ha valaki azt gondolja utana hogy nulla gearelodessel kb instant pure skillfabol lelo mindent a kepernyon , es akkor dobja a jatekot
Aki kicsit is otthon van a temaban tudja , legalabbis feltetelezem azt hogy tisztaban van a gear optimalizalas tenyevel es hogy mennyi is mulink azon hogy eggyes slotokban a megfelelo cucc van 
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Elfogadom a többség döntését, egyik programot sem ismerem.

(#1426) Badlof2k: Persze, sokmindent nem tudok.

A Game guidenek van Mastery alpontja, ott fel van sorolva (Grimdawn.com).(#1427) Rizseslescó: Jó szórakozást, fedezd fel a játékot. Veteran módban indítsd
Te döntesz, de elsőre inkább a szóló végigjátszást javaslom. Más az ha te fedezed fel minthogy egy erősebb kinyír mindent, meg magyaráz folyton.
Nem bántásból, de ronthatja a játékélményt elsőre.(#1428) Qlux: Köszi az infót, a Grim Misadventure után kapta meg a Grimtools alkotója az update jogot, és neki is időbe tellett megcsinálni.
(#1430) Badlof2k: Igen, alapjátékos alapjátékossal, kieges kiegessel és majd FG-s FG-ssel tud majd játszani.

-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Rég nem volt már ilyen, de jó érzés
D2-ben csak az volt és imádtam, mert ha jól taktikáztál a közeledbe nem jött semmi.. Szerettem anno leidéztem a sok petet, bone wall és bone spear, fincsi kis woodoo és hullarobbantás , IMÁDTAM
Mindig is közel álltak hozzám a Necro,WD típusú karik. Most egyenlőre nem tudok mit kezdek, de lehet az az Occultist lesz, amit linkeltem. Milyen skillt használ a videóban? gondolom bleed a DOT a mobokon amitől hullanak? -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Nekem full jatek van szal max beszed lehetne, tudtommal , ugyanakkor es este leszek 6 fele csak otthon sajnos
Necro pedig eddig a magy kedvemcem remek CC ,Pet, Curse
szal igen eros ha jol epited es nemis gyengen halos. Vicces nezni hogy bevagy zsongva mint a kisgyerek karacsonykor 😁😁 -
Rizseslescó
aktív tag
Az a gáz poe-ban, hogy aki vesz azon a bizonyos oldalon 100 chaost X dollárért(amikor még 20C/ex) vagy akár rögtön Exet, nem túl fair úgy gondolom..... Persze nem ezért nem játszom, hanem mert úgy érzem most magam mint az első éjszaka előtt!! Nagyon várom már az első délutánt, hogy elveszthessem a GD szüzességem

Most épp ezt a buildet nézegetem, nagyon faca: https://www.youtube.com/watch?v=L8Gi0_zXoIE
Bocsánat,de mindig Cyber analfabéta voltam és a linkelés a mai napig nem megy

-
Qlux
tag
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Egyenlőre elleszek az alapjátékkal(délután megveszem) és kövi hónapban majd jöhet az AOM-t. Nincs kedvem POE-zni, bár most a kedvenc karim ütőképes lesz, de most elveszek a GD rejtélyes és titokzatos világában
Ahogy nézem a vidiket, egyre nehezebben tudok választani mivel is kezdjek

Épp egy Occultistot nézegetek és ez is nagyon tetszik. Csak az a biztos, Necro-t és Inquisitort nem fogok kezdeni
Keress meg délután ha van kedved és csapassuk, mondjuk max 2 órám lesz. Áááá mindig elfelejtem, hogy még csak az alapokat ásom

-
Badlof2k
senior tag
En latok jolenne egy Disc servert csinalni ahol meglehetne mutogatni itemeket , buildeket egyebeket konyebben
A kovet enis utolag fedeztem fel
Szal neked is van meg uj a nap alatt
Fokepp ha kijon az Oatkeeper lehet agyalni a variaciokon , egyebkent ha shamival keresztezed es necroval akkor milesz a kaszt?Lecso shamim reg volt mar , most nem jut eszembe melyik skillje milyen pontosan atkellene neznem ujra na meg csinalni is egyett
Haza estem akkor majd ranezek esetleg ha tudok , mondjuk meg megse vetted
Egyebkent eldontotted mar hogy csak alapjatekot venned meg vagy midnkettot ?
en kb most hetvegen majd elkezdem Poet kb masfel hetra vagy kevesebbre meglatom hogy alakul aztan ha kozbe megjon az uj kieg lehet valtok is instant vagy picit kesobb, az igazsag azos hogy valahogy baromira nincs kedvem megint belevagni jol nezki az uj liga legalabbis jobban mint betrayel de pf , nehez donteni 😁 -
Rizseslescó
aktív tag
Én tudok teamspeak szobát, ha esetleg valaki akar beszélgetni? Sokszor voltunk rajta, soha senki nem szólt érte. Aki jobban szereti a Discordot azt is el tudom intézni, de a TS egyszerűbb. Ma fent leszek úgy 3 körül, szívesen beszélgetnék veletek.
ts.diablohungary.hu , jelszó nincs, aki gondolja, jöjjön...

Persze hogy lehet dumálni partin kívül is, sok szeretettel várok mindenkit egy felhőtklen marhulásra

-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Ahogy Badlof2k írta Steamen felveszed friendlistre akit akarsz és chatben egyeztettek.
Szóval a Steam kliensben tudsz egyeztetni, ha partyban vagytok akkor meg ékezet nélküli chat van a játékban. Hangkommunikáció valóban jobb lenne.(#1388)-ban írtam mi a helyzet. Lehet beszélni kellene a csoport alapítójával, hogy akar-e foglalkozni a dologgal (infók frissítése, Discord) illetve mennyire aktív a csoport? Mondjuk láttam ott több 0 pontos profilost, meg túl régóta inaktívakat (magán a Steamen. Az hogy ki mikor játszott azt sose rónám fel, de aki fél éve be se lépett a Steamre az nem túl nagy játékos). Szóval vagy oda vagy egy új csoportba össze lehetne hozni az érdeklődőket (az ittenieket + az SG.hu-n lévőket - nem tudom vannak-e máshol még esetleges érdeklődők?).
Ebben így láttok fantáziát? Szerintem max. olyan 10-12 ember lenne, aki játszogat néha.
De már ez is nagy eredmény lenne szerintem.(#1422) Badlof2k: köszi az infót, nem tudtam hogy van olyan kő. Sosem néztem mit árul, csak adtam elfele a szemetet.
Ez tök jó.(#1423) Rizseslescó: igen, az alapjátékos az alapjátékossal, a kieges a kiegessel tud. Azt hiszem írtam valamikor, de persze tudom túl sok infó egyszerre egy ismeretlen játékról.

De a Discord dolog gondolom működne, szóval lehetne dumálni nem partyban lévő emberrel is, nem? -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Köszi, közbe leesett, hogy én a kiegesekkel nem is tudok partizni, de ingame chatet sem látják és barátlistába sem tudom felvenni őket csak steamen?
Láttam, hogy a Shamannak is van hasonló skillje, mint D3-ban Devouring swarm, jó ez a skill, ha esetleg sámánnal indítanék? -
Badlof2k
senior tag
Arra a kőre gondoltam amit ha az egyik karid màr megcsinálta a nagyobbik Cruci szintet akkor azthiszem a vendornál lehet "challanger " stone néven venni és átadni másik karidnak hogy egyből a nagyobb szinten tudj vele arénázni
Potionért kössz a tippet nemis tudtam hogy náluk van ilyen valahogy ezeket a potikat sosem figyeltem
De akkor egy kettőt beszerzke bossok ellen tényleg jó lesz
A sok halál meg ilyen amig hozzá nem szoksz hogy mi mindenre figyelj és feltápold a karid rendesen , Softcoreba meg amúgysem nagybaj kitudod tapasztalni legalább hogy ki hogy megy és ha nagyon kell a HC achievement akkor már nem tudatlanul toppansz be halmozva a sírhelyet 😁Jólesz akkor ez a Shattered Realm akkor , igazából korábban úgy gondoltam a kevés mobot hogy van egy két terület Act 3ba és 2be ahol sokszor csak futottam kb képernyőt vagy kettőnyit mire találtam valamit miközben a map rész avagy terület meg bazinagy volt mellé
Lecsó tudtommal adott platformon keresztül tudsz másokkal a baràtlistàból együtt játszani szóval pl Steamen felvéve egymást lehet , ha jól emlékszem van ingame chat

Jambi teis Oathkeepere vársz ezekszerint akkor?

-
Rizseslescó
aktív tag
Köszi a linket, így már sikerült meghozni végre a döntést. Mivel nincs miért várjak, ma megveszem az alapjátékot(messze van még március vége) Elkezdem a Trickstert amiről van szintezős videó, mert nagyon tetszik. Átkoz, pet is van, na meg én is kiveszem a részem a harcból.
Akinek esetleg van kedve, partizhatnánk, vagy ha mást nem , beszélgethetnénk is? (szeretem a jó társaságot, nem voltam sosem magamnak való)
Hogyan tudok valakit felvenni játékban, chat van? Vagy csak akkor ha partizunk? Esetleg a steames fiókon keresztül csak? Beszélgetés híján beérem az írogatással is, bár nem igazán szeretem. -
jambiyya
őstag
Nekem is tuti lesz még, necro szinte bármivel ütős lesz. Egy kétpisztolyos petes karira fáj a fogam, de majd csak a nyári uborkaszezon alatt lesz rá időm.
Ritualist így néz ki most, de marad is, mert a katonát készítem fel... -
reelc
Topikgazda
válasz
HugóBoss
üzenetére
Elnézést, tévedtem. a Writet valóban nem lehet átadni, Soulboundos.
De a Mandatet átlehet.
Valamiért úgy emlékeztem, hogy a kettő között csak a % a különbség, meg az, hogy a nagyot Revereden lehet bekeríteni.Akkor most vissza oda, amit mindig írok: az első karival érdemes kimaxolni a frakciókat többek között az átadható Mandatek miatt.

-
reelc
Topikgazda
válasz
HugóBoss
üzenetére
A Mandate (+150%) és a kisebb, a Writs átadható.
Nem stackelhetőek, vagyis ha aktiváltad a kisebbet, a nagyobbat már nem lehet, és duplázni sem ugyanazt.
Úgy gondolom első karinál Writset érdemes használni. Ha kimaxoltad a frakciót, a további karik profitálnak belőle, a Mandate átadható.
A receptekből is profitálnak, mert miután lesz egy kovácsa az új karidnak, ismerni fog minden receptet amit másik kari összegyűjtött és beadott a kovácsának - másképp fogalmazva az accountodon aktiválódik a recept, nem a karidon.
Frakciós cuccok nem adhatóak át másik karinak.
Igen kevés kivétel van, pl. az általam sokat emlegetett XP-s ital (Potion of Clarity). Nem is lenne sok értelme, ha nem lenne átadható.
Mivel most vagytok páran pettel, kiemelném a Wrath of the Beast Tincture italt. Ez sem adható át, viszont miután megismerted a Rovereket alapszinten megveheted tőlük, főbossok ellen jó kis boost.
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
válasz
Badlof2k
üzenetére
A Meritről kb. ennyit tudok.
Igen, az FGvel jön.(#1405) Badlof2k: Nem mondom meg hányszor halt az első karim.
De annyit elárulok, hogy Blademaster volt, a játék még csak béta volt (Homesteadig volt kész), de nagyon megfogott az egész és akkor rengeteg időt (és halált) is beleöltem. Persze, Diablo 2, Titan Quest végig volt már játszva, de ez valami más volt. 
Magyar infót 1-2 lelkes fórumtárstól kaptam.Tavaly februárban a v1.5.0-ban volt komponens drop buff.
"A meritek akkor olyan lesz mint Crucibleba azako amit masik karinak tudsz adni ezek szerint nem?"
Nem tudom milyen Cruciblés dologra gondolsz."Amit meg eltudnek viselni az hogy pl a mappokat avagy teruleteket kicsit osszebb huzzak mivel igy csak gocpontokon van szinte a mob suruseg a koztes resz meg csak a terulet es azert nem vicces atszaladgalni a fel vilagon persze ez csak ilyen Qol lenne de jolenne"
Akkor jó, a Shattered Realms elég akciódús játékmód lesz, meg nem mondom hány szintenként veheted fel a jutalmat mint a Cruciblében.(#1406) jambiyya: Fentebb azért majd menedzselni kell őket, nézd meg a "2"-es karakterlapot, vannak statjaik bőven.
(#1407) Badlof2k: A mostani ultralow
cuccos karimmal azért durva volt a Steps... a főboss mellett a Chamber of Souls volt olyan hogy majdnem ottmaradtam.(#1411) Badlof2k: igen, a Mandate kellemes így 150%-kal.

Nem használok... játék közben zenét hallgatok, esetleg kabarét, így szoktam meg, ennyi. D3-ban is túlnyomórészt egyedül toltam.
Igen, tudom hogy sokat hozzáad, ha partyzik valaki.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
HugóBoss
üzenetére
Ha korabbi karakterrel vegig vitted a jatekot es kihuztad az eggyes frakciokat reveredre vagyis maximumra akkor tudsz vasarolni egy tekercset toluk amit kisebb avagy masik karakterednek at adva megnoveli az adott frakciohoz jaro reput bounty/quest/adott gyulolt enemy/hero utan 150%al
ez a hatas perma vagyis vegleges amig kinek huzod maxra ^^Reelc mibajod a hangprogramokkal? A legjobb rohogni amikor a masikat az altala gyengenek titulat boss csakugy osszecsukja

-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó
üzenetére
"A legújabb kiegben milyen tartalom lesz, lehet már tudni?"
Persze.
A Grim Misadventurek és devstreamek révén elég sokmindent felfedtek már.
De itt egy rövid összefoglaló.Itt egy összehasonlító kép.
Látható hogy új kieg esetén nem a "mindenből többet mert az úgy jó" elvet követik. Ez szerintem jó dolog, filmből se biztos hogy jobb egy folytatás, mert több benne a robbanás, stb.
Igaz, hogy pl. az AoM 2 kasztot adott és 2 új Actot, az FG kieg 1 új kasztot ad és 1 új Actot, viszont debütál benne az új játékmód, a Shattered Realms. Ez lesz az igazi endgame tartalom.
Mivel 2 kasztot lehet kombinálni, így egy új igazából nem egyet jelent.
Rengeteg mindent hozzáadott az AoM kieg a játékhoz, ugyanakkor ahogy írtam korábban az alapjáték is 100% rendben van, nem az a helyzet mint a Diabloknál, hogy a kieg révén lesz normális játék belőle. Inkább továbbfejlődés.
Nagyon sok elkelt az alapjátékból, ezért is lett az AoM kieg.
Továbbra is jól fogyott az alapjáték és az AoM kieg is sikeres volt, ezért is jön az FG kieg.
Nyilatkozták, hogy nemigen lesz új kieg, mert minden egyes új kieget kevesebben vesznek meg. Ez szerintem törvényszerű minden játéknál. 2 kieg még rendben van ilyen hagyományos üzleti modellnél.FG kieg:
Izgalmas újdonság a Merit (Ultimate szinten lehet hozzájutni), kezdő karival lehet nagyobb nehézséget unlockolni - nem kell 3x végigvinni a sztorit.
Mobility Skill Augments 54db: augmentálni lehet medálra és kapsz egy új mozgási formát. Azért 54db lesz mert egynek több fokozata van, egyre erősebbek. Majd a Shattered Realmsban lehet bekeríteni őket.
Nagyon jónak ígérkezik, változatosság már kiépített kariknak is.
stb., amiket említettem, és ami a linken van.Zene: a Skewsound nevű csapat csinálta, a Youtubeon fent van a Grim Dawn: Boxset Vol. 1 Soundtrack (Official) ami az alap +AoM kieg zenéje pár új számmal kiegészítve.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Megértem, így más a helyzet, ha most lesz időd.
Én semmilyen hangprogramot nem használok (Diablo 3-ban pl. volt hogy emiatt nem jutottam volna be erős klánba, de már nem érdekel.
).Mivel ez egy single player játék co-op lehetőséggel, így központi szerver sincs és nincs se klán, se globál chat, sem event/szezon/liga, se napi quest, se semmi. A fejlesztők egy "oldschool" játékot csináltak, a Titan Questhez hasonlatosat.
Nekem nem is hiányoznak azok a dolgok. Ha napi 1-2 órád van játszani, akkor annyi, nem maradsz le semmiről. D3/PoE stb. után nyugodtan vissza lehet jönni, ott intezívbe letolja az ember amit akar és könnyen lehet hogy a GD-ben mégis több idő megy el.Patch ritkán érkezik, komoly gond nincs a játékkal.
Ami a tartalmat illeti minden patch ad valamit a játékhoz (legutóbb az alapjáték főbossának zenéje lett lecserélve, előtte az AoM kapott egy új bosst egy kis területtel). A következő patch nagy lesz és lesz benne olyan dolog (pl. átdolgozott lootfilter), amit az alapjáték tulajdonosai is megkapnak. Logikus, hogy az AoM-esek kapnak több mindent.
Szóval nem PoE rendszerű és szerintem nem is lehet elvárni a folyamatos újdonságokat egy régi üzleti típusú alap+kieg felállású (nincs mikrotranzakció se) játéktól. A PoE se az lenne ami, ha nem lenne benne mikrotranzakció. Jól használják azt a modellt, így szép hogy jönnek az újdonságok - vele semmi sem versenyezhet. Ráadásul a PoE mögött van kiadó, a GD pedig valóban indie (más erőforrások, és szerintem azért is nagy szám a GD mert durva milyen játékot csinált a 13-14 tagú csapat! Kenterbe verték több nagyobb stúdió játékait. Megérdemlik a pénzt).
Itt egy patchlog, az 1.0.7.0 volt eddig a legkomolyabb patch.
Hidd el rengeteg dolgot tartalmaz a játék, és nem egyszerű Ultimate képes karit összerakni. Ne haljon sokat, normális sebességgel farmoljon - és ugye a loot jórésze lehet egy másik karinak lesz jó.
Teljesen jól lehet boldogulni kereskedelem nélkül.
Igen, új dolgokat patch és kieg hoz. Kiegből elvileg ez lesz az utolsó ami most jön, patchek biztosan lesznek még.
Maga a játék alapvetően 3x (Veteran/Elite/Ultimate fokozatokon) végigviszed a sztorit. Majd érzed hol érdemes farmolni.
Van pár Skeleton keyes terület. Ezek eléggé kihívást jelentenek. Nem mondanám hogy dungeon, mert több szabad terület van közte mint barlangos.
Talán 3 szet lelőhelye ismert, a többi random. De Ultimaten is lehet boldogulni valamennyire szet nélkül, szóval nem létszükséglet.
Jelenleg az endgame tartalom a külön pénzért megvehető Crucible DLC. Ez egy aréna mód. Lehet benne farmolgatni cuccokat, ill. tesztelni a karit, mit bír, nézz videót róla. Én farmolásra sosem használtam, inkább a sztori módot. -
Badlof2k
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Haha azert odakell figyelni, fokepp Steps of Tormentnel a foboss teleprtalgatott ram es egyszer majdnem 1 hitelt
de meglett , mondjuk azis igaz hogy reszese vagyok enis a dpsnek a petekkel mivel a celestial powert triggerelem meg debuff szal nem egy AFK build lesz, soldier meg jo tud lenni shami secondaryval a phys/lightning conversion komboval , eleg tankos es dps is van plusz aurak es esetleg pet totem
legalabbis igy elmeletben ez futott vegi rajtam amennyire begugranak a skillfajuk , de nekem pl pyro soldier van es szoszo , 13k dps melett azert nem hullik ugy a fergese
persze annyira nemis "jok" az itemek mint a petesemnek , atkellene ragnom a devotion pontokat mit hova tenyleg es a skilleket is 
-
jambiyya
őstag
válasz
Badlof2k
üzenetére
"A legjobb az amikor csak a fight kozepen azt latom hogy enemy hero deafeted mikozbe nemis lattam a kis csillagost :")"
Detto, csak pislogok. Petes kari tényleg csak véletlen tud meghalni. Fura is a katona, mert azt is igyekszem mentorálni, de ő magányos harcos.
Ugyanakkor ha lenne lokarr szet, akkor azért úgy jóval gyorsabb a fejlődés.
-
Badlof2k
senior tag
Kosz igyekszik az ember meg mar tobbet tudok ertek mar a skillek es itemek osszehangolsahoz mint egy evvel ezelott
elegge repa voltam amikor elkezdtem ugy igazan Poe, Gd-vel foglalkozni es csak lattam hogy ez plusz dps akkor biztos jobb , aztan nem 😁 Szal rengeteg mulik a statokon amik fegyon es cuccokon vannak , es azis milyen skillt hasznalsz de pont tegnap gondolkodtam menet kozben hogy mennyivel jobban megoldottak az Aurak es Reserved mana kerdeset a jatekban mert marad rengeteg castolni ugyanakkor van rajtam 3 aura es sokat is szamit fokepp az hogy egy szimpla komponens hoza adasaval egy plusz szabad Aurat kaptam amit tovabb tudok tapolni gearen es devotion pontokon keresztul pl cold vagy phys. Egyebkent ujra volt komponens drop buff ? Eszmeletlen szinten esik , ami nemis baj mert zabaljak a Relicek es azok amik kelettek Geare (pl Bonds of Bismael?)
legutobb amikor tudtommal emeltek rajta akkor sem jott ennyire pl Dinamit harom banyan keresztul vagy 13-14et biztos osszekapkodtam , kelett is a ladakra
A meritek akkor olyan lesz mint Crucibleba azako amit masik karinak tudsz adni ezek szerint nem? Mert akkor ez jolehet veteran/tapasztalt jatekosoknak hogy egybol ultin nyomjak
Amit meg eltudnek viselni az hogy pl a mappokat avagy teruleteket kicsit osszebb huzzak mivel igy csak gocpontokon van szinte a mob suruseg a koztes resz meg csak a terulet es azert nem vicces atszaladgalni a fel vilagon persze ez csak ilyen Qol lenne de jolenne 
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Az a bajom, hogy nem sok időm van játszani általában, de jövő7n kánaán lesz, mert napi 6-8 órát simán kalandozhatok . Esetleg szoktatok fenn lenni dumálni Discordon, vagy bármi más csatornán? A legújabb kiegben milyen tartalom lesz, lehet már tudni? Azt hiszem megveszem az alapot és utána jöhet a többi később, addig max felhúzok egy rakat karit és ismerkedünk a játékkal. Poe meg mehet a szögre és majd látjuk. Eventek és napi questek vannak? Vagy új tartalom csak a kiegekkel és az új Ptchekkel érkezik a játékba?
Hogy néz ki az end game és milyen lehetőségeid vannak? Bizonyos területeket farmolsz setekért, Dungeonok...? -
reelc
Topikgazda
válasz
Badlof2k
üzenetére
Ügyes vagy.

A Merit összes funkcióját most meg nem mondom (most nem tudok linkelni vagy visszakeresni), a lényeg hogy Ultimate fokozaton lehet hozzájutni, és van többféle.
Pl. megveszed az Ultimates változatot, és akár lvl2-es karival mehetsz Ultimate fokozatra (unlockolja az előtte lévő nehézségeket). De nem csak ennyi.(#1401) Rizseslescó: Amikor megjelenik az új kieg lesz akció, ebben biztos vagyok.
Akkor majd valóban jobban jársz anyagilag az alappal vagy akkor inkább az alap+kieggel.
Amúgy megéri az alapjáték is a teljes árat, de te jobban jársz ha vársz.
+ amit Badlof2k is írt. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Karakter fuggo hogy a builded mennyire kepes daralni es szaladni en kb tegnap del korul kezdtem a jatekot el 8-9 fele mar 40 voltam valahol 55-60 kozott azert mar belassul az Xp gyujtes ahogy eszrevettem igaz az meg a masik karimmal volt es az nemis daralt annyira mint a mostani
Az aron gondolkodni ha nem kenyerre kell vagy fontosabbra akkor szerintem vedd meg enis teli aron huztam be az alapot es a kiegeszitot(ket) aztan ra mitudom ket hetre levolt arazva , igazabol ez a bajom nekemis hogy nem tudom mennyire mennek vissza Poeba bohockodni mert szivem szerint jolenne kiprobalni ottis az uj ligat de azert hogy 2 het mulva szogre akasszam, ugyhogy aterzem a dilemadat (egyebkent ottis valami caster alapu no brain builden gondolkodok ami single/map targetre tokeletes aztan csokolom).U.i.: Mint ahogy Reelc baratunk irta mar nem kell sietned sehova nincs liga vagy season limit szal barmikor visszaterhetsz a karakteredhez ugyanaz lesz minden , ha csak nem jon valami major patch ami tudtommal ritka de akkorsem a karid veszik el vagy az itemeid csak ujabb statok finomitasok constellationok jonnek esetlen pelda kedveert
Szal nemkell sietned it nem hajt semmi sem
Lehet a Loret olvasni setalgatni stb
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Mennyi idő kb, amíg szépen lassan felhúzol egy karit 85re? Nézegetem a játékot,olvasgatom és már alig várom, hogy játszhassam. Utoljára a D3 megjelenése előtt voltam ilyen izgatott
Már nem is akarom elkezdeni POE ligát, de tudja a t...m mi legyen?!
Mindenre sajnos nem lesz keret, de jó lenne már holnap játszani.Attól félek, ha holnap megveszem alapjátékot akkor fogom szidni magam, hogy ha pár héten belül leárazzák már megvehettem volna az AOM+alapot ezért a maniért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iqos cigaretta
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De komoly.
Diablo 3-ba visszanéztem pár hónapja PS-en és megcsináltam az első necro karimat. Iszonyat tetszett! Fel is húztam maxra. Itt is lehet pet-es? Idéz valami erős dögöket?

( ugy nezki ezt a shrienos dolgot kulon nagybetuvel kikell majd emelni az infoknal
)
Discen lesz valószinűleg

Mindenre sajnos nem lesz keret, de jó lenne már holnap játszani.Attól félek, ha holnap megveszem alapjátékot akkor fogom szidni magam, hogy ha pár héten belül leárazzák már megvehettem volna az AOM+alapot ezért a maniért.