- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandi88
junior tag
válasz
rumkola #1822 üzenetére
Kinek mi én jeleneleg 2 nap alatt húztam fel 2 karit 40+ ra meg 55+ ra.
Jelenleg semmi értelmét nem látom az új területnek, tehát ez minden szinthez igazodnak a mobok, ha normalon vagy lvl 100, akkor is annyi...
Így nem lehet hova rakni ezt az új területet, ha meg aomba mész és utána kieges területre simán 80 - 90 megleszel, ha lokkar setbe + xp poti, de még ha csak 100xp potit használsz akkor is.
-
reelc
Topikgazda
válasz
rumkola #1449 üzenetére
Törvényszerű, hogy nem jön be mindenkinek minden.
Ezért szoktam elsősorban csak az alapjáték megvásárlását javasolni. Ha nem tetszik, nem bukik sokat.
Emellett ha mondja az illető mivel játszott sokat, próbálok párhuzamot vagy ellenpéldát kiemelni, hogy lássa a hasonlóságokat és különbségeket.(#1451) Hokunda: amiket felsoroltál jórészt Ultimate fokozat, addigra van saját tapasztalata az új embernek.
Ahogy fentebb írtam van már egy Steam csoport.
Szerintem megkellene kérdezni az alapítót, mi a szándéka, ahogy írtam sok inaktív ember van ott akár 0 Steam szintttel.
Mert ha érdekli, frissíti a tudnivalókat, kirak (csinál) pl Discord elérhetőséget, akkor nem kell külön mégegy csoportot csinálni. Nagy létszám amúgy se lenne a játék single jellegéből adódóan (talán 10-12 ember, nem egyszerre, és ki mit játszik mellette), viszont jó lenne összefogni a maréknyi embert aki szereti a játékot, bármely fórumba is írkál (ha írkál).
Emellett valóban jó lenne egy összefoglaló is, amire lehetne hivatkozni - jóval kevesebb hsz lenne.(#1453) Badlof2k: A Steam csoport jó ötlet ahogy írtam Discordot csinálni hozzá, és így a GOGosok se lennének kirekesztve - igaz játszani nem tudnának, de információ-tapasztalatcsere mehetne.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
rumkola #1449 üzenetére
Tény nem a pörgös h&s korona ékköve de megfelelő buildel vaj sima mint ahogy Poe is , de kb nemis lehet akarnàm őket egymáshoz hasonlitani mert nem , max talàn hogy rengeteg buildet és micro manedzsmentet lehet kivitelezni , és sajnálom hogy nem örvend akkora tábornak mint eggyes társai , remélhetőleg az új kieg soka új és régi harcost bevonz majd az iparba mert megérdemelné , remek történet és rengeteg lehetőség egy kis csapattol, arról nemis beszélve hogy a 3 havonta kukázni mindent , megint előröl, megint mappozni , megint repuzni, feloldani kiéget , szeretem a Poet is és tolom egy két hetet mindig ligakezdésnél de tovább nemis , ugyanakkor remek munkàt végeznek ők is és megérdemlik a sikert csak egyszerűen nekem nemjön már be X év Diablo2,3,Poe utàn a reset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest