Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
rocsikzoli
üzenetére
Legyen a nevük Buff - Faló , abban benne van a segítő meg az állat is

Szerintem a segítő lenne a jó ötlet, abba nem lehet nagyon belekötni.
Védelmező esetleg.
A néhány petes kariknál legyen Óvó, a pet sereg meg legyen Óvoda
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rizseslescó
aktív tag
Hát a házunk nem lesz kész év végéig, de amúgy is egy életen át csinálod...
A poe most meg egész jó ezzel a BMV Sort eventtel, lehet kicsit nosztalgiázni és kánaán van

Aztán meglátjuk, hogy milyen lesz a kövi liga
, ha nem jön be akkor tuti visszatérek hozzátok és megveszem az FG-t is. Júni végétől-Júli végégig meg szabin leszek és megyünk nyaralni..
Addig meg kell csinálni a javításokat rajta, aztán jöhetnek a mestörök bebugyolálni...
Kicsit sok a program, de néha azért csak fel tudok lépni egy órácskára..
Jók legyetek..
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam írok pár sort, mert teljesen eltűntem
Egyenlőre semmi időm játszani és ha van, akkor is a Poe eventet tolom. Na meg kezdődik az új liga is nemsokára. Majd meglátjuk mennyire tetszik, de ha nem jön át visszatérek hozzátok maroknyi időmben. Azért jó látni, hogy még mindig milyen mennyire összetartotok és segítitek egymást.
Bevallom, minden nap feljövök és belesek a fórumra és hiányoztok

Az bánt a legjobban, hogy a célegyenesben vagyok és végre kinyílna előttem Cairn világa....

További szép napot mindenkinek, hajrá srácok

-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Ez amúgy simán meglett volna, ha nem csal az a rohadék. Átlőtt a falon !!! Azt hittem könnyű lesz,mert lassú nagy benga, de chtonic cheater
na mikor végre megöltem örültem, mint majom a farkának és mikor már élveztem volna a siker ízét, leklónozta magát és újra megölt a buzi
Leginkább a chargeolós mobokkal van bajom, még csak nem is kell, hogy boss legyen... Hülyén hangzik, de az elején volt egy jó csukám ami semmit sem adott csak MS-t, na azzal nem értek utol. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én is legfőképp Caster vagyok. Lightningos Trickster. Fő támadásom a P.Strike 2K mordállyal. Totemeket pakolgatok és idézem a wind devilt. A sebzésem Lófütty, alig bírtam sebezni. Első kari, csak nemrég vettem meg az AOM-t, abból élek amit találok. Az a dög meg majd 10 szinttel nagyobb volt..

-
Rizseslescó
aktív tag
Köszi, de azt hiszem sok lesz még az Ulti nekem, visszamegyek elitre, majd megcsinálom a küldiket-shrineokat és majd csak utána merészkedek fel Ultira. Esnek azért jó cuccok, de sajnos nem nekem valóak.
Szemezgetem a 94s itemeket addig is és egyszer csak meg lesz a szint is.
Recik nem nagyon akaróznak esni, amit tudtam megvettem. A fegyót is lecseréltem Mamutcsúzlira, érezhetően jobb lett.

Van pár jó item a tatyóban de lvl92+ kell hozzá, most vagyok 89. -
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok, kicsit megint eltűntem. Feljöttem Ultira, de úgy néz ki ez már kemény dió. Resistek nagyjából rendben vannak, a trash nagyjából sima, de a bossfightok siralmasak. Esek-kelek
Legutóbb lent voltam egy hosszú barlangos részben. Jött valami óriás jéggólem és 3x haltam mire meglett, de ekkor jött a csattanó
még egy pahase volt hátra, mert átváltozott...
Na ekkor lőttem ki a gépet és hagytam a francba az egészet. Ma inkább visszamegyek elitre és ott fejlődök tovább. Addig renben van, hogy körbe-körbe kell futkározzak, de mikor átlő az oszlopon és alám bacca a medvecsapdát a terem másik végéről, aztán rámtolja a jégesőt az durva. Ráadásul alig tudom megsebezni.. mind1 majd lesz valahogy. Próbáltam rákeresni a bossra, de sajna nem találom és nem tudom melyik területen is vagyok. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond
üzenetére
Azt nem ígérem, hogy ott fogom hagyni a mobokat, de minden esetre előnyben fogom részesíteni a questeket. A bountykat lehet kihagyom és ráfekszem Ultin majd rájuk. Pont azért tetszik a GD, mert nem kell átrohanni mindenen, mint poe-ban. Meg bevallom, szeretek elbóklászni...

-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond
üzenetére
Az a bajom, hogy kezd elfogyni a sebzés a gagyi cuccok miatt és nem tudom elég lenne e ultira? A mirelit homárral is 5 percig kergetőztünk és 3x altatott el mire meglett
Kraftolni meg még nem akarok, mert másik buildet fogok követni és sajnálom a drága matikat eltolni. Gondolkoztam, hogy legyártom a Rakajax fegyót, de lehet inkább elszenvedek 94ig és már a bleedes cuccokat gyártom le magamnak( most lightningos)
Ami küldi van még azokat megcsinálom, most megyek Mamutba
és utána kezdem csak el Ultit. -
Rizseslescó
aktív tag
Köszönöm Nándi, hogy kivesézted nekem tegnap a devokat
ezer hála.. Gondolkodom, hogy elkezdjem e ultin a storyt és ott fejlődjek tovább, de nem tudom mi legyen
Most 83vok, hogyan tudom leghamarabb elérni a 94t? LOGO megvolt, akkor elvileg megnyílt már Ulti is gondolom?
Na mondom tegnap ránézek és megcsinálom a villanyos sapit, de 7 kibacott Anciszív ??!! wtf, minden ilyen drága? -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond
üzenetére
na akkor majd átböngészem a bossok dropjait egyesével, hátha közöttük lesz,amit keresek. Tegnap lementem eliten Feral thicketbe 2x és adott jó lego reciket, de igencsak fel kéne turbóznom magam, mert a kis rákokra is rá kell lőjek 3t és már nagyot sebeznek rajtam a mobok. Még jó hogy ki van rakva a Ghoul devon és néha kihúz a szarból. Igaz még csak 83s vagyok és mobok is magasabbak, de kibacott maratonista lett a kari, és nem egy nyóckeres fekának becsületére válna az a bújkálás-menekülés amit művelek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rizseslescó
aktív tag
Van esetleg valami különleges ismertető jelük esetleg, sok modos stb..? (nem akarom bepipálni, mert minden zöldet felveszek és eladom a pénz miatt). Raka' Jax a neve lvl75-s. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy az árus akkor csak eliten adhatja a recit, vagy normalon is?
-
Rizseslescó
aktív tag
Össze akarok rakni egy Desolationt, ehhez kellett a conflagration. Éppen írtam De. Nándiéknak Dc-ra, hogy kellene, aztán 2perc múlva kiesett.
Nézegetem, hogy milyen villanyos cuccokkal tudnám feltúrbózni a karit, Ez a Rakajax fegyó elég durván megdobná a dps-m

Az FG még ráér, rengeteg a meló itthon és lassan indul a ház teljes felújítása..
semmire nincs időm 
Karácsonyra a Jézuskától lvl94-t kérek
Egyenlőre felszenvedem magam(már csak 12lvl
)
Addig meg kísérletezek és magamba szívom a tudást.
Nem tagadom, nehéz megállni, hogy ne kezdjek újat, már egy buildet ki is szemeltem magamnak, bár biztosan BIS itemek vannak rajta. Ő lenne az:https://youtu.be/hAOh562g-PA
-
Rizseslescó
aktív tag
Igazad van, elnézést kérek mindenkitől
A GD-hez még hozzászólni nem tudok.82-s a kari, egész jól halad. A devo rendszer elég ködös volt nekem, de megnézve pár vidit, már tisztul a kép.
Mondjuk az tényleg kicsit fáj, hogy itt nincs normális trade, de majd csak kifarmolom a cuccokat, vagy megveszem az FG-t is és majd bízom a nagylelkűségetekben. Épp ma kellett volna egy reli reci
és mit ad a jóisten, ki is esett.
Próbálom most már felszerelni a karit minden földi jóval, egyenlőre eliten vagyok Nekróban, a resisteket rendbe raktam, a sebzés viszont...
Azt viszont látom, hogy az xp nagy része a küldikből jön. Amúgy mikor nyílik meg a következő nehézségi fokozat? -
Rizseslescó
aktív tag
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok,
Jelentem 75-s lett a kari, nem sok időm van megint játszani, de bevallom annyira nem bánt a dolog. Délutános hetem van, majd délelőttönként felszaladok egy-egy kósza órácskára, hátha fent lesz valaki és megmutatja a helyes irányt
további szép estét mindenkinek..
Megyek átböngészem az összefoglalót még 3x -
Rizseslescó
aktív tag
Na ma feljutottam végre kicsit és elkezdtem csinálni a küldiket. Asszem lvl 67 vagyok és ha odafigyelek nincs baj. Van 2 Devotion pontom, de nem tudom mire is kellene elosztani. Skillek terén lassan kirakom a pneumatic burstot is. Lassan de biztosan haladok, bár még rám férne egy-két jó cucc. Lehet láma vagyok(biztos
), de még csak most vettem észre, hogy a Devoban lévő skillek fejlődnek
A mobok után járó XP-t kapják? Vissza kellene mennem a shrineokért is... -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Na én is bele vettettem magam a kertészkedésbe. kb. 400Nm jó kis vályogos agyonszáradt talajt ástam fel délutánonként, szálanként gazolva, göröngyöket szétverve... áthívtam a gyúrós havert fél órát sem bírta
Én meg
Nem akartam vegyszerezni-talajfertőtleníteni, BIO kertet szeretnék, mint régen ősatyáink..
Locsolni pláne nem, mert tele van(volt) gazzal. Fél éve költöztünk ki és derékig ért. Mára már pofásabb, teli gyümölcsfával, díszkerttel, veteményessel. Már jön a borsó,retek,hagyma és a hétvégén indítom a magas ágyásba a többit. Jönnek a kölykök hétvégére, összedobjuk a sziklakertet, aztán már kiültetem a fűszernövények egy részét is.. Gyepesíteni is akarom amit felástam, ma este hozzák a rotátort. Nincs szívem kockulni a sötét szobában, mikor ilyen jó idő van és ennyi odakint a tennivaló. Ja, közbe megy a házfelújítás is, minden régi és fel kell virágoztatni. Na meg közbe dolgozom. Super Man kutyafasza hozzám képest

-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat kicsit eltűntem, végre itt a jó idő
Néha felugrok egy órácskára, most nem sok időm van játszani.
Jelenleg Mamutban vagyok
lvl 63. Aki esetleg nem vette meg FG-t és szeretne partizni, az jelezze , csak jobb többen bóklászni? További szép napot mindenkinek 
-
Rizseslescó
aktív tag
Megnézted a videót?! Mint kés a vajban... Nem is értem, hogy csinálja
Pont most vagyok annál a résznél és 14 szinttel vagyok nagyobb a srácnál!!! de a közelében sem vagyok annak amit ő csinál 44s karival

Nézegettem a cuccait, 4db kék cucca van, meg sárga és zöld, szóval nincs felgearelve amennyire én látom.. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
HugóBoss
üzenetére
Nem bántam meg, hogy kimentem. Szűk 2.5 óra alatt jött 3 potyesz meg egy karcsi a darabosabb fajtából.
Csak azt sajnálom, hogy jönnöm kellett dolgozni, mert az utolsó fél órában jött kettő. Meglett a csali+ kaja kombó és kezdett már jó idő lenni és beérett az etetés is. Durva volt, hogy a fa árnyéka és a napos vízfelület közti határ részre kellett dobni. Persze a végén jöttem erre rá. Mindent leszámítva jó kis peca kerekedett belőle... -
Rizseslescó
aktív tag
Nézek egy videót, hogy ilyen kemény ez a kari??!!

https://www.youtube.com/watch?v=0UdOCnp28e8
Félelmetes, jóval nagyobb szinten vannak a mobok, mert Lvl 44s a srác !! Nekem amikor lent voltam 59+ volt minden mob
Vagy tényleg az én karim ilyen gáz? Ehhez képest én igencsak Noob vagyok. Oké, biztos nem most kezdte, de brutál amit művel a koma

-
Rizseslescó
aktív tag
Na mi van gyerekek késik a kieg?

Ma nem játszottam, inkább kimentem horgászni. Még halat is fogtam, nem volt kedvem a sötét szobában kockulni. Azért egy szintet csak összehoztam, de még nincs meg a 60.... Nézegettem egy lvl60 reliq-t, de brutál sok cucc kell hozzá. Visszamentem egy küldiért Ancient Grove-ba és ott esik Manticor eye ha szerencsém van. mennyi a max szint +/- amikor még kapok xp-t a mobok után és droppolnak is?
Van értelme ott maradnom és farmolni pár szintet? Elég könnyű és kicsi ez a pályarész viszonylag jó monszta sűrűséggel. A végén van ismét egy skeleton key-s átjáró, érdemes megpróbálnom lemenni oda? Amúgy a quest is arra folytatódik. -
Rizseslescó
aktív tag
Fent leszel ma este mester? felkéredzkednék a sárkánytól és míg mamutos vagy igényt tertanék néhány cuccra, amit nélkülözni tudsz..
Elsősorban elektronyos dolgok érdekelnének, de mindenre vevő vagyok.
pízöm áz nincsén tezsvírőm, hogy rágjám ki já lélkédét, de Vátikáni valutába tudnék fizetni?
Hogy á Dévlá vigyázzá já utadot -
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok ma sikerült már játszanom az AOM-l, sőt mondok jobbat !! ellinkeltem a karit Discordra

Köszönöm Nándi a türelmedet és a sok segítséget, tanácsot amivel elláttál...

-
-
Rizseslescó
aktív tag
Jó lesz ez, csak nem kulcsos riftben kell próbálgatni
Ott is az volt a baj, hogy "ahová léptem szörny terem" (emlékszik valaki a hasonló című filmre? ) és nem tudtam hova futni, mert bezárult a kapu mögöttemA world mapon nincs még olyan lény ami megizzasztott volna (nem nagyképűségből mondom) , de ha sikerül linkelnem majd, akkor pezsgőt bontok és rálátásotok lesz mit kutyultam össze

Akkor köszönöm, holnap megveszem a storeban. Az AOM majd megjelenik a steam fiókomban és oda kell letöltenem? Írjátok le pls nagyjából hogy kell csinálnom..
-
Rizseslescó
aktív tag
Köszi srácok. Megpróbálok linkelni de nem ígérek semmit.

Egy búbos kemencét hamarabb megépítek, egy házat alaptól-tetőig szintén, de ebbe a karimásolásba lehet, hogy beledöglik az egerem

Egyenlőre nem érzem azt, hogy saját magamtól életképes karit össze tudnék hozni, ez okból tehát megpróbálom a mostani karit kihúzni amíg lehet, hallgatva a jó szóra. Talán később megint újat kezdek, de azt is egy már kitaposott út szerint követem. Eljön az én időm is majdan, mikor saját kútfőből hozok össze lvl 100s túlélőgépet, de nem sietek sehova. Magamhoz képest elég messzire eljutottam , persze kellett a támogatásotok is hozzá. " Túl sokat akar a szarka..." ez a jelenlegi helyzet. Próbálom erőltetni a magasabb loot-l kecsegtető helyeket, de még kevés vagyok hozzá. " Aki kíváncsi hamar megfekszik" tanultam belőle

Mondtad, hogy ne menjek le, mert az ottani mobok sokkal erősebbek, nem hallgattam rád.. de ugye a kíváncsiság lángja addig csiklandozott, amíg lemerészkedtem. Nincs baj erős a kari és még pihés a szárnyam, nem tudok repülni..
-
Rizseslescó
aktív tag
nem tudok linkelni, béna fac vagyok, sose tudtam...

Én inkább nagy vagyok és erős, a két kezemmel alkotok, előre látom a dolgok ok-okozati rendszerét, de a Cyber térben elveszek, még a saját gépemet sem raktam újra soha, szóval nem vagyok egy Bill Gates

Mondjuk értek a számítógépekhez kicsit:
" Qva jól hasad rajtuk a fenyőfa "

Az összes karit egyszerre akarom kipróbálni?

-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Szóval akkor területenként változik a nehézségi fokozat? vagy lehet főmenüben kiválasztani? áá, hulla vok nem értem, bocs.. Okés, végigviszem ezt amíg bírom cérnával... nem rosz, csak ha 1x nincs hova futni akkor vége. Kellene vmi skill, ami megállítja őket, ha cink van. Lassítás, csontfal... tudom is én. Valami, ami feltartja őket mire meghalnak, vagy én menekülök el.
Tetszene ez a pisztolyos csóka is, keresztezve mondjuk Inquisitorral jó lehet? vagy akkor megint beleválasztanék?
A melee karik itt is halandóbbak a casternél? -
Rizseslescó
aktív tag
-
Rizseslescó
aktív tag
Köszi R. , így is terveztem, amint írtam is korábban. Már ma reggel meg akartam venni, de írtad a múltkor, hogy várjam meg a ma estét, hát megfogadtam és várok, de reggel kíméletlenül megveszem és meghágom a Necrót
Már látom mi lesz a baj
annyi kari van, hogy nem győzöm majd az összeset kipróbálni és egyet sem fogok befejezni rendesen. Még elég sok dolgot nem értek, de majd csak alakul. többek között a nehézségi fokozatváltós rendszert sem..
Ugye anno poe -ban megvolt X act, azt 3x kellett végigvinned, 3 fajta nehézségen, mielőtt megnyílt előtted az endgame tartalom. Itt ez hogyan működik? mert írtátok a múltkor, hogy letoltam csáposkát és egyel nehezebbre kerültem... oké, de ezzel nem vagyok előrébb... Actonként változik a nehézség?? fogalmam sincs..

-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Nem lenne gond, ha lenne elég petem vagy olyan skill ami megállítja őket. 7.5K Hp úgy eltűnt, mintha nem is lett volna. Már tudom milyen buildet szeretnék asszem: Össze lehet hozni full petest, Necro+Occultistből? Vagy inkább nem ajánlod, mert ha nincsenek cuccok akkor az állatkák meghalnak és nincs ami megvédjen?
Ja , a devotion pontokat visszaosztottam, de valahogy nem tudom kirakni amit szeretnék. Tudom láma vagyok, de nem megy. A héten délelőtt vagyok csak gép előtt, esetleg lesz valaki ebben az időpontban aki tud velem foglalkozni? Meg ellinkelném a karit, hogy legyen viszonyítási alapotok, de azt sem tudom hogy kell...

-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok! Lent voltam a BAstion of Chaos mapon, csináltam valami küldit, sajnos már 2x meghaltam és lassan nem lesz elég cuccom a skeleton keyhez. Sajna ahogy haladok előre, megint 5-6 lvl + van a mobok javára és lezúznak, buzi egy rész ez. Jön valami benga nagy Mino és lezúz, nem lenne baj, ha nem 200-l futna 100n és nem volna még 6 csillagos kisboss + a csicskák. Jól gondolom, hogy itt chaossal sebeznek?
-
Rizseslescó
aktív tag
Bocs de még mindig nem egyértelmű nekem: "Kilépsz a menübe, vissza, újra elküzdheted magad a területig, újra megnyithatod. " újra le kell gyártanom a kulcsot, vagy ha egyszer megnyitom úgy is marad?
Jól van, akkor várok kedd reggelig és meglátom hétfőn este írtál e a fórumra. Megint be vagyok sózva, de annyira tetszik ez a kari, hogy lehet felviszem lvl 100-ra és meglátjuk életképes lesz e..
Nem sietek nekrót csinálni, ez nem Poe
megvár a játék, először felfedezem, aztán majd hosszú nedves előjáték után, mikor már sikongva és elalélva a vágytól, utánam kiált és követeli, hogy tegyem a magamévá,...
no majd akkor, minden gátlásom levetkőzve, keményen belé hatolva, magam alá gyűröm és birtokba veszem, minden hibájával és szépségével együtt, majd örök hűséget fogadok nékijé...

-
Rizseslescó
aktív tag
Köszönjük nektek ezt a tartalmas játékismertetőt. Töviről-hegyire elolvastam 2x, ennyivel legalább tartozom nektek.

Persze azért van még ami nem tiszta.:
- a S. keyyes területre írtátok, hogy ha meghalok akkor ennyi volt az adott fokozaton. Mi történik vele? nyitva marad és újabb kulcs legyártásával sem enged vissza? nem akarom eltolni ezt a részt, de szeretném megcsinálni..
- azt hiszem megveszem az AOM-t 7főn reggel a linkelt honlapról, ha addig lesz steamen jó árban akkor ott.
Ugye szerdán jelenik meg az FG, de nem akarom kicentizni az időt és lutrira menni, hátha meglesz Steamen is. Inkább kihagyom "a 2 szék között padló " lehetőséget. Hogy fog aktiválódni az AOM az alapjátékban? Teljesen új karit kell kezdenem, hogy megfelelően működjenek a dolgok? Bocs, de fogalmam sincs mi lesz..
ha leírnátok mire számítsak, azt megköszönném, mert ugye teljesen más tartalom?
További szép napot nektek és még egyszer gratulálok a kiváló munkához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azért az látszott, ki melyik részt írta, remélem egyszer majd én is segíthetem a munkátokat és hozzájárulhatok a közösség építő munkátoknak és kevés hülyeséggel szegélyezve tollforgatónak állhatok, hatalmas elszántsággal megáldva, hasznos tagja lehetek a Triumvirátusnak

Nagyon örülök neki, hogy magatok mögött hagytátok a kezdeti nehézségeket, ellentéteket és túl tudtatok lenni az EGO- val megfertőzött ellentéteken és felnőtt fejjel le tudtatok ülni megbeszélni a dolgokat, majd összekovácsolódva, ilyen remekművet alkotni...
Ugye minden családban vannak viták, de ez természetes és szükséges kell, mert ha nem így lenne, akkor klónfalván élnénk, kocka szabályokkal. -
Rizseslescó
aktív tag
Itt van a beste, elég hosszú fight volt:
Loghorrean, the Voice of Ch'thon -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Lehet egyszerre mind3? Szeretnék sebezni, akár én adnám meg a kegyelemdöfést miután megcsócsálták a petek? na ezen nem gondolkoztam, hogy mi legyen a másik mastery.. Necropolis környékén járok, azt hiszem Ulgrim adta a küldit.... Fent vagyok észak nyugaton, itt már nem volt a rift közelében sem zöld trutyi, kinyírtam ezt a nagy dögöt és ott van a sleton key-s kapu, de egyenlőre nem nyitottam ki, mert karattyol valami Ancient seal-ről .... finoman sugallta az egyik fórumtárs korábban, hogy ha nem vagyok szuicid ne menjek le
de lefogok..

Amúgy Homestead mellett is voltam, azt kinyitottam de estem-keltem és azt hanyagoltam utána... ez most sokkal északabbra van, a black legion katonák vannak mindenfele, majd rákeresek mi is lehet a hely.. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Ha megbeszélték az már jó, néha összeszaladnak a dolgok és borul a bili. Sajnos néha azokra zúdítjuk a fekáliát akik közel állnak hozzánk, mert aki nem számít azzal le se állunk vitázni, csak kinevetjük és semmibe vesszük, mert tudjuk ha leállnánk vele vergődni csak a saját igazát bizonygatná és letojná a véleményünket, amit meg se hallana. Ezeknek az embereknek csak ezt szoktam mondani:
" Nem gond, hoztam fésűt " Aki nem érti szívesen elmagyarázom.
Tegnap lenyomtam valami főboss szerűséget, úgy nézett ki mint egy Kraken, csápos volt, csúnya és qva nagy
, mi a t...m volt az? Bocsánat, tegnap nem tudtam elköszönni DC-n, el kellett rohannom..., lehet lesz még ilyen többx is, ezért előre elnézést kérek. Ezek a skeleton key-s területek miért ennyire durvák?
Ma kipróbálom a puskát és rakok a Primal strike skillre, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Addig is szeressétek egymást testvéreim ( csak semmi buzulás
), Hallelujah

A többi fórumról nem jönnek még további honfitársaink? -
Rizseslescó
aktív tag
Akkor jövő héten lehet számolni, hogy leakciózzák az AOM-t ha kijön az FG kieg? Szeretnék egy Nekróval indítani, van valakinek tapasztalata vele?
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Na csak beszóltok megint

Csak a mihez tartás végett:
Napközben beszúrogatom a kérdéseim és ha van időm, akkor magam is rákeresek a guglin, no meg szeretek beszélgetni és megosztani veletek a játékbeli tapasztalataimat.
Amikor van időm játszani(max 1-2 órácska), azt maximálisan próbálom kihasználni, akkor átszellemülök és önfeledten kockulok kicsit.
Általában ha a pikkelyes itthon van akkor inkább vele játszok, na meg ne menjen a család rovására sem a Game. Szóval, amikor nem vagyok otthon, gyűjtöm a morzsákat tőletek és a netről..

-
-
Rizseslescó
aktív tag
Köszönöm a tanácsot, majd kipróbálom. Tegnap találtam egy kőoltárt, amit nem tudtam megnyitni, karattyolt valami seal-ről és pirosan írta ki. DC-n a kolléga azt javasolta, hogy gyűjtsek hozzá Mogdrogen cuccokat, az miaz?!
Kifejtenétek? 
Közbe próbálok rákeresni, ír valami Ankala NPC-ről, de szeretném tőletek is hallani
Na már nézem a vidit is, jó loot jár érte? A frakció szintet melyik gomb mutatja? -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Pedig saját tapasztalatból mondom.. de nem is értem miért hallgatok egy " újonc " titulussal rendelkező emberkére
Vannak ezek a piros riftek, na ott van dögsötét és néha bevallom izgulok is és félek

ma megpróbálom a shotgunt, gondolom villanyos kellene, hogy legyen?

Ma megleszek 50, de megint elkalandoztam nagyon előre...
Amúgy számít, hogy melyik frakció bountyját csinálom? Van ajánlott, vagy nem baj ha mindegyikét felveszem?
Egyenlőre csak a Homested-i asztalkára csaptam rá, mert oda volt elég Repu.. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Teljesen rendben vannak a területek, mondjuk van egy-kettő rift ami nagyon sötét és az orrodig se látsz. Abban viszont benne van, hogy bármikor a nyakadba szakadhatnak a szörnyek és lehet izgulni, nehogy falba ütközz és beszorítsanak. Mondjuk általában ott mindig volt egy one shot ládi is. Esett már 2 cucc, ami ad az elektro sebzés mellé +1 all skillt a Sáminak
most rakom ki a primal strike-t és kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. Nem fogom érezni, hogy ha elbukom az 1kezes+ offhand bónuszait? mert ugye 2kezes fegyverrel tudom használni csak a skillt. Raktam egy pontot a wendigora, de nem maxoltam ki, általában egy nagyobb tereptárgy mellé szoktam lerakni(szikla...) és futkosni körülötte a mobokkal, miközben tölti az életem
Jöhet az AOM és 1x még utolérlek tudom

-
Rizseslescó
aktív tag
Tegnap keménynek éreztem magam és kinyitottam a skleton key-l az átjárót. Mit ne mondjak nem vol elég, hogy 6 boss szakadt a nyakamba még a zöld trutyi is sebzett, meg valami hőkövetős anti ciklon is kergetett 3sával. Először azt hittem a wine devil petem, de a színe nem stimmelt és 3-nál már kezdtem gyanakodni
Szóval meg kellett futamodnom a 2. halál után és szégyenkezve Blood Grove felé vettem az irányt. Itt azért már stabilan fekszik minden és megvannak a küldik is. Most adta fel a bountyt Homested-ban, majd azt is megcsinálom...
Remélem leóccsóózzákk az Aom-t és indíthatok egy Necrót

-
Rizseslescó
aktív tag
Köszönjük nektek ezt a sok munkát amit beleöltök a játékismertetőbe és a magamfajta pelenkás Sutyi " is megtalálja a számításait.
A Discord csoport is remekül működik, de elnézéseteket kérem, ha csak nagyon megkésve reagálok a dolgokra ott, mert ha leülök játszani teljesen elveszek a rejtelmekben. 
Tegnap sikerült a dinamitot és a skeleton key-t is lekraftolni. Actokat magukat a városok jelentik?
A fegyver és felszerelés százalékos sebzése hozzáadódik a petek sebzéséhez is? Pl. a lightning és electrocute a storm toteméhez... Nagyon baba lett a kari, +5-6 szinttel nagyobb mobokat-bossokat is ledarálja. Azért figyelni kell és menekülni, de nincs nehéz dolgom. Néha a küldik nehezek és nincs elég infó mi hol található, de majd utána nézek youtubon. Az eleresistek maxon vannak a bleed 60 körül és van mellé 5K HP-m is. -
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Köszönöm a türelmed, még csak most kezdem felfedezni, hogy lehet a cuccokba rakni komponenseket is, eddig 0 darabot tettem bele. Elég lassan haladok, mert fel szeretnék fedezni mindent.
Leidézem a két devilt és alap ütéseket kombinálom a shadow strikkal, gyakorlatilag ennyit tudok még egyenlőre. Mindenképp felveszlek DC-n. A recepteket meg tudom venni, vagy esnek a mobokból?
lehet elszúrtam azt is, hogy kiraktam a bika csillagképet és ott a választható skillnél a wind devilt jelöltem meg.
A trash hal rendesen, de a bossokkal akadnak problémáim. azért szeretnék face to face harcolni a bossokkal, nem csak a petek mögött bújkálni, de gondolom ez a nehezebb verzió? majd igyekszem felhúzni a reciket akár a komponensek kiszedésével is. Azt el felejtettem mondani, hogy nekem csak az alapjáték van meg.
Nagyon tetszik a játék, kicsit nehezen barátkoztam meg a zenéjével, de már az is szerethetővé vált. Az 5 éves tervben benne van, hogy 100-s leszek és megveszem az összes kieget

-
Rizseslescó
aktív tag
Rift Scourge Slicer 2 ilyen van a kezemben,csak meg találtam., de majd linkelek, ha lesz időm
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Akkor a béka feneke alatt vagyok rezikkel. Mutatja a map, hogy milyen ellenállások kellenek? fel foglak venni,de csak holnap, akkor is csak kora reggel leszek fenn sajnos. Discordra nem tudnál feljönni és elmagyarázni? talán könnyebb lenne, mint regényt írni
A jelenlegi fegyókkal mind 2 skillre ad amit használok. Próbáltam rákeresni mi az, de a toolsban nem találtam meg őket a rare-ok között.
Milyen statokat nézzek az armorokon? armor-res-life? mire kellene rágyúrni?
Most nyírtam amúgy ki azt a pisztolyos csókát a bányában.. 1x meg is ölt,brutál volt
No meg írtad a totemet, melyiket használjam? -
Rizseslescó
aktív tag
A cuccok közül sokat lecseréltem, a resik kb 20%-n mind, csak a skilleket tudtam összedobni most, hogy legyen vmi alapotok. Van 2 rare kardom ami ad a Nidallához 6t és a shadow strikehoz is pár pontot, de csak 15-35-ig sebeznek. Most kezdem kapizsgálni, hogy a cuccokba is kellene rakni dolgokat, armorokba(ezek adnak még resit) és a fegyókba is(chipped claw jo kis dmg-t ad).
Szeretném legyártani a bladeswarm reliq-t, de gondolom ahhoz még reci is kellene? -
Rizseslescó
aktív tag
https://www.grimtools.com/calc/a2dvmDJZ Ilyen Lvl25-n. Van 4K HP. A sebzés 250 ír ki Ingame mikor üti a mobokat. A shadow strike 1100-t üt. Bocs a dupláért.
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok, azt hiszem gyorsan visszajövök hozzátok, mert hiányoztok..

Ma felhúztam a karit 25re, nem kapkodtam el a haladást. Azért 1-2x meghaltam bossoknál, de csak mert mindg azt hiszem, hogy tank vagyok. Majd megpróbálom visszakeresni a korábban linkelt karit és belinkelni, bár a cuccait nem fogjátok látni. Jó lenne tudni, hogy mitől lesz tankosabb a karim, mit tegyek a felszerelésbe és milyen reliq-t csináljak neki. Pár alap infót megosztanátok velem ezzel kapcsolatban? ha mást nem a skillek alapján biztos tudtok mondani valami használhatót -
Rizseslescó
aktív tag
Igazad van, jobban fogom értékelni a dolgokat, ha vért izzadok értük

Az a gondom, hogy nem szeretek írogatni, meg ki-be lépkedni ha elveszek a game-ban. Ezért erőltetném ezt a dumaszobát, no meg az sem baj, ha kellemesen elmarhulunk pár órácskát. Amúgy sajnos lemaradok rólatok, mert egy 7 délután, 1 hét délelőtt dolgozom általában. Vagy délelőtt vagyok, vagy 15-17.ig és ti csak kora este vagytok fent. Hétvégén meg kora reggel tudok feljutni..
Na nem baj 1x csak összehozzuk. -
Rizseslescó
aktív tag
Sajnálom, hogy nem tudtuk összehozni a DC-t Reelc
nem tudom mi lehet a baj, azért javasoltam utána Teamspeak-t, mert ha az működik, akkor tudnánk, hogy a DC beállításokban van a bibi.
Gondolom megveszed az új kieget? megint le leszek maradva egyel tőletek akkor, ha megveszem az AOM-t hó elején
kicsit poe-zok de nem lesztek elfelejtve, csak bennem van a tüske, mert mindig egy kieggel előrébb lesztek mint én... a legnagyobb baj pedig, hogy idén még be sem halaztam a kezemet

-
Rizseslescó
aktív tag
Szépek vagytok, szívjátok e vérem 2 Lugosi Béla

Nem, nem adtam fel, csak szeretném már, ha meglennének a kiegek. Persze nyárig meg is lesz. Amúgy, már mint mondottam volt, nem tetszik az új liga és lehet rá is hagyom. Amúgy ma esett egy ex, ha kell odadom a másik árulónak?

-
Rizseslescó
aktív tag
Egy kicsit most eltűnök a GD-ről, de nem sokáig,max 2 hét. Reelc holnap várlak dumálni ha lesz kedved DC-ra, most egy kicsit Poe-zok míg be nem sokalok, nem nagyon jön be ez az új liga

-
Rizseslescó
aktív tag
na velem is ezt csinálta a Beste
Pont azért szeretek dumálni, mert közbe nem kell írogatni és tudok figyelni a játékra is. No meg a jó társaság elengedhetetlen, egyedül annyira monoton tud lenni..
Meggállj Reelc, most már 3n vagyunk csak berángatunk és szóra bírunk téged.Peace & Bad indulhat a kényszervallatás?! Én felszedem a küszöböt ti meg berángatjátok?!

Elvesszük az ártatlanságát...

-
Rizseslescó
aktív tag
Tegnap nagyon rohantam este bocsi. A vásárlásom után kaptam 3 ajándékkártyát, amit beválthatok drágakőre vagy mire
Ezt fel tudom használni a kövi vásárlásomhoz és olcsóbb lesz ha meg akarom venni az AOM kieget pl:?
Nem teljesen tiszta ez a dolog, kifejtenétek? 
Szóval téged nem tudlak becsalni a szobába, mert nem léped át a lábtörlőt??

-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Nincs azzal baj, ha valaki "más", mindenkinek el kell dönteni egyszer hova tartozik, de ha vkiben nincs tartás az gáz. Én elismerem, ha valaki okosabb,ügyesebb,szebb nálam, de ennyi.. A tiszteletemet azzal vívja ki, ha van gerince,véleménye és nem egy jellemtelen puhatestű. Nem mérgelődöm, az már a múlt, élek a mának és a GD világának.
ha farmolni szeretnék egy adott területet, itt is van olyan, mint a poeban, hogy ctrl+balkatt az átjáróra és újratermeli a szörnyeket? lehet resetelni a pályát? bocs ha nem érthető mit akarok..
-
Rizseslescó
aktív tag
Akkor ne játssz
Éppen itt van az ideje, hogy elkezdj szocializálódni.
Mondjuk én sem állok le bárkivel beszélgetni
A múltkor Bad-l is kellemesen elbeszélgettünk és egy kedves és segítőkész emberkét ismertem meg benne(mondjuk nem is vártam mást). Te sem fogsz csalódni ha szobára megyünk, neked is jó lesz
Ez sem motivál?
Mondjuk én szeretem a társaságot, de meg is válogatom kit gyűjtök magam köré. ( az már más kérdés, hogy ki visel el) Van nekem is több DC csatorna, ahova azért nem járok fel, mert bizonyos kispöcsű egoista barmok, hartalmas E-Penis-l vannak megáldva, a sok kis buta jellemtelen kuki, meg felszopja őket 1-2 jobb itemért. Na szép napot nektek.. -
Rizseslescó
aktív tag
-
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Mindenkinek ilyen sárkány legyen, mint nekem!!..
Ez a hála, hogy elvittelek szobára?Szent Györgybe átmegyek és leszúrom a dárdámmal, reggelig fel sem fog kelni, csak a friss kávé és reggeli illatára, amit felszolgálok neki..

Ma reggel meg a kedvenc virága várta az irodájában.
este lehet nem a gép előtt fogok szerepjátékozni, de nyomkodjátok csak a gombokat csajok...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ha nem jön be akkor tuti visszatérek hozzátok és megveszem az FG-t is. Júni végétől-Júli végégig meg szabin leszek és megyünk nyaralni..
Bevallom, minden nap feljövök és belesek a fórumra és hiányoztok

Leginkább a chargeolós mobokkal van bajom, még csak nem is kell, hogy boss legyen... Hülyén hangzik, de az elején volt egy jó csukám ami semmit sem adott csak MS-t, na azzal nem értek utol.

), de még csak most vettem észre, hogy a Devoban lévő skillek fejlődnek
pízöm áz nincsén tezsvírőm, hogy rágjám ki já lélkédét, de Vátikáni valutába tudnék fizetni?