-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Amartus #1725 üzenetére
Itt a Wiki alján felvannak sorolva az attrib vagy skill pont rewardosak.
Látom beelőzött Nandi88 amíg kikerestem.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Amartus #1725 üzenetére
Modrogen jó is lenne, ha megcsináltad a quested, akkor tudnád, hogy sosem adott pontot.
Spoiler, aki szeretné kitalálni hol vannak a + pontok ne olvassa tovább. (Annyit elárulhatok, hogy 2 be bele futsz így is úgy is. A másikat nem nehéz kitalálni melyik quest adja. A 3 mellett is elfutsz ultin, de azé kicsit lentébb kell menni, hogy megtaláld.)
1. Kasparov adja. azt nem tudod kikerülni. +1 skill.
2. Hidden ahogy írtad. +1 skill, attri.
3. Meg csaj adja Minova, ahogy arkovian cityből kilépsz. +1 attri.+ 4. Ultin kapsz érte Seer rugiától. +1 skill.
Amartus, te benne vagy discord ccsopiba? Feljöhentél oda is.
-
-
Nandi88
junior tag
válasz
Amartus #1659 üzenetére
Egy játék sesionbe, amibe belépsz. 5 bounty questet tudsz megcsinálni. Ezek után elfogynak. 10 van mindegyik asztalnál.
Az történhetett, hogy beléptél megcsináltad 2t, kiléptél és megint be. Ilyenkor előről indul. Bountyk végtelen küldetésűek. Akárhányszor tolhatod, viszont Játékon belül csak 5 tudsz felvenni és azt nem tudod törölni mindenképp megkell csinálnod.
Tehát belépsz, de nem fejezed be, kilépsz, akkor ott marad és következőnek már csak 4 et tudsz megcsinálni, mert bent hagytál egyet.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Amartus #1659 üzenetére
Alapvetően kevés bounty van frakciónként így valamilyen logika alapján ismétlődnek.
A frakciós reputációnövelést szolgálják, "normál" XP-ért nem igazán éri meg, mert ahogy haladsz a játékban jön az XP a leölt ellenfelekből, frakciós küldetésekből és a fősztoriból is.
Igaz frakciós reputáció is jön mindezekből, de lekorlátoz a terület, hogy hol tanyáznak az adott frakció ellenségei. -
Xalderon
tag
válasz
Amartus #1494 üzenetére
Az adott build compendium legelso hsz-eben benne szokott lenni a magyarazat.
Pl. ha az aktualis Build compendium IX. -et nezed, akkor az elso hsz legaljan van egy lenyithato resz 'Guidelines for Posting' neven. Ebben szinten van egy lenyithato resz 'TAGS/CODES TO BE USED FOR BUILD SUBMISSION' neven. Szerintem ez az, amit keresel.
Edit: Es Reelc beelozott.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Amartus #1244 üzenetére
Tényleg csak akkor csinálnak ilyen dolgokat amikor már tudják mikor jön ki... persze ez nem azt jelenti hogy ma bejelentik vagy hogy kijön ebben a hónapban, de remélem nem csúszik márciusra. Mindenesetre a tavaly ígért 2019 Q1 elég biztosnak tűnik.
A hölgy az egyik új baráti frakció tagja (vezetője?) úgy rémlik. Az egyik nem régi Grim Misadventureben volt szó az új frakciókról, ott van valami infó.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Amartus #1232 üzenetére
Kymon's Chosen cuccok és az Order of Death's Vigil cuccok itt listázva vannak.
Szerintem vess rájuk egy pillantást, ami a jelenlegi karidhoz illő cuccokat adna, azokkal érdemes lepaktálni. Egyszer (persze más-más karival) érdemes mindkét frakciót kimaxolni. Frakciós cuccot nem tudsz átadni másik karidnak, de a recepteket megtanulja a kovács.
Van valami összeférhetetlenség is, talán a Death szekta nem szereti az Inquisitorokat és nem lehet őket választani ha az egyik classod ez legalábbis ez rémlik. Kymonék meg a Nekrokat nem szeretik.Szét tudsz szedni, Devil's Crossingban Darlet tud ilyet.
Salvage :leveszi az augmentációt és komponenst te döntöd el hogy a komponenst vagy a tárgyat tartsa meg.Dismantling: ez a szétszedés, kell hozzá dinamit és csak magas szintű cuccokat (lila) érheti meg, azalatt nem. Igazából nem tudom mitől függ mit ad, lehet esetleg köze ahhoz hogy ha kieges cucc, akkor kieges alapanyagot adhat, a standard scrap metal mellé.
Most meg nem mondom, lehet pénzbe is került. Egyszer vagy 50 tárgyat szétszedtem, volt feleslegbe cuccom és dinamitom is. -
reelc
Topikgazda
válasz
Amartus #1221 üzenetére
Értem.
Én majd Soldier + Oathkeeper = Warlorddal kezdek.
Már fel is húztam kicsit egy pure soldiert, Krieget lenyomtam. Majd visszaszedem a skillpontokat és mehet is a buli az új Actban amikor megjelenik a kieg.
Praktikussági okból választottam, mindkettőnek vannak pajzsos skilljei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest