- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
2100 - 2001
4297 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-06-23 09:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandi88
tag
Sziasztok!
Fontos infó:
Elmúlt időszakban "támadás" (Nem tudom mi történt, de vki adatokat törölt) érte GD forumot, emiatt 18 napra előre vissza kellett állítani a forum állapotát, ami azt jelenti, hogy rengeteg build és egyéb dolog elveszett.
Köztük a drágán össze szedett threadem is...
Úgy hogy ha vki ebben az időszakban követett vmilyen új buildet az jelenleg, amíg az alkotó újra fel nem rakja nem fogja megtalálni.
-
reelc
Topikgazda
Gratulálok!
Mi számít soknak?

Számold össze egy karinak hány ládafüle lehet, mennyiért, és szorozd be a karik számával.
Ami Vineltont illeti, akár 10 millát is ellehet verni nála attól függően mid van és miket dobhat még.
Szerintem érdemes a kiegre átugrani a szetkonvertálás miatt, kitudja, akár a többi karid is profitálhat belőle. Főleg hogy a többi karid alacsonyabb, és ezért valószínűleg kék szetek kellenek nekik. -
Shadowguard
senior tag
Na ez ma jó nap volt, megvan egy újabb Nemesis-> Benn'Jahr. Még szerencse, hogy ki tudtam takarítani körülette mielőtt észrevett volna és előrelátóan elolvastam mit csinál. Egyszer így is majdnem elkapott a hülye trap miatt, de most már ez is pipa. Mondjuk értékelhető lootot ő se dobott, de ez legyen a legkevesebb.
És ultimate-en is kipucoltam a Bastion of Chaost is. Pedig a mutátorokat látva kicsit féltem a végétől: gyorsabb szörnyek+lassabb karakter. Direkt indítottam egy stoppert Sharzul előtt, 14:39... Hát nem mondom, hogy élveztem a dolgot. Az utolsó 20% igazi pokol volt.
reelc: Mi számít irgalmatlanul soknak?
Most kicsivel 6 millió fölött vagyok, egyelőre az a terv, hogy Vinelton miatt fogok pár kört futni Ancient Grove-ban, hátha végre valami hasznossal is megdob. Setkonverzió még messze van. Előbb még vár rám az FG kieg is. Meg kicsit a többi karakterrel is akarok foglalkozni. -
Shadowguard
senior tag
Hát, alapvetően az "üss és fuss" taktikát szoktam követni vele. Csak sokszor az is működik, hogy lerakom a Sealt, beleállok a távolabbi végébe, magam elé teszem a mine-t és hajrá. Ha a Blast Shield beproccol (és/vagy alámvág valami csúnyát) és felénél jár már akkor kergetőzök vele egy darabig és ismétel. Sima moboknál sokszor mozogni se kell, mert ami melee nem ér oda hozzám (most nem a hegynyi mobokra gondolok persze).
Csillagos ellenfeleknél is legtöbbször működik, de Alkamosnál sem láttam proccolni a shieldet tegnap. A nagyobb, jellemzően melee enemyk nehezebbek (Swamp King vagy Ilgorr), ott muszáj végig mozgásban lenni, de Lucius vagy Slatsharr is kiszed 2-3 lövésből. De ott látom a fight végét. Rashalga cirka 10 perc után is 80% HP körül volt, mert rangedben is tud HP-t lopni és ha egy pillanatra megálltam rögtön "Ghoul Hungerig" ütött, erre írtam, hogy kevés a karakter/nincs kedvem kergetőzni vele.
Kra"Vall is egy elmebeteg fight volt már eliten is, de ott láttam, hogy ha nem rontok el semmit akkor aránylag hamar le tudom csapni. Grava'Thul is csak elsőre tűnt nehéznek, mikor kitakarítottam a környéket és már tudtam mire kell figyelni már csak idő volt. Loghorreanra leszek kíváncsi milyen lesz ultin, mert az első két nehézségen simán végigálltam az egészet egy helyben.
És sikerült megtalálni ami nekem kell: Grim Dawn Item Search
Úgy néz ki működik, ki is derült, hogy Mythical Gems of Arcane Chill-ből már négy van nálam. -
reelc
Topikgazda
-
jambiyya
őstag
-
reelc
Topikgazda
-
sirdond
őstag
játékon belül gondoltam, hogy, ha találok valami MI-t, akkor honnan tudom megnézni, hogy milyen roll-ok vannak mert, ami jobb azt elraknám.
haladással most nincs gond, a Theodin scepter mellé még szereztem egy Colossal Bulwark-ot és az ultimate Act5-6-ot csinálom, mert az még nincs meg, de elég könnyű

szerk:
@Rizseslescsó: a questeket csinálgasd utltimate-n, abból rengeteg XP bejön és pikk-pakk meglesz a 94. én is ugyanígy voltam, mint te, csak én 79 körül kezdtem az ultimate-et. -
reelc
Topikgazda
Nándi Bossoss hsz-ét kicsit kiegészíteném.
Érdemes megnézni a Grim Dawn Monster Databaset.
A nehézséget lehet állítani, így az értékeik is változnak.
Ahogy szó volt róla nemrég, ha egy monsternek több formja van, azokat külön taglalja, és a végső mutatja a dropot.Mondjuk fura, hogy Lokarrt miért skálázza Ultimate alatt is, ha egy Ultin spawnoló tárggyal lehet bejutni hozzá?
Vannak újabb és visszatérő játékosok is mostanában, ezért emlékeztetőül megemlíteném a Lokarr - Secret Quest (AoM)-et ami ugyanezen a néven az Összefoglalóban is ott van, de most linkelem megint.

Többször említettük a Lokarr szetet, ennek a küldetéssorozatnak a végén kapjuk jutalmul a darabjait, ha megöltük Lokarrt. Ultimaten. Lehet majd farmolgatni.
Ez a szet fontos, mert lvl1-es karidra rátudod adni, nagy XP bónuszt és resisteket ad, akár lvl70-ig is maradhat ha nincs cuccod... így már csábítóbb egy új karit indítani, nem?
-
reelc
Topikgazda
Log. megölése után egyszer beszélsz Creeddel, és unlockolódik. Ugyanúgy ahogy Elitere jutottál. Nem is értem, ez most miért kérdés?
7 Ancient Heart sok neked? Legalább azt kapsz amit akarsz. Ellenpéldának ott vannak a Gamblinges kovácsok. Pl: Armor Aetherial Missive 6db, és azt se tudod előre milyen armort ad.
(#2085) Shadowguard: Melyik karinál mi van: akkor marad a raktárkari neked, ha nem akarsz programot használni.
Majd szépen felírod papírra hogy "Soldier - Empowered cuccok", "Nekro - blue" - stb. valamilyen logikával, de ne úgy mint anno én, hogy "Sisak", "Lila 1" stb., mert nem vezet jóra.
Ha felhőbe mentést használsz akkor vigyáznod kell arra hogy limitált számú karaktert tudsz létrehozni - most meg nem mondom mennyit.
Amúgy irgalmatlan sok pénzt elfogsz szórni raktárkarik ládájának bővítésére, és nem 1 kariról beszélünk. Később jól jönne a receptes Vineltonhoz (ha nem voltál nála), vagy kraftokhoz a rengeteg pénz, ill. szetkonvertáláshoz is.
Az FG-ig sosem volt gondom a pénzzel, azóta meg sokszor kifogytam 0-ra.De, Mogdrogen ott lesz később, mert questet ad az Ancient Groveba.
Barrowholmmal nem lesz gond.Ha meglenne a Lokarr szeted, kb. lvl70 alatt mondjuk petesen kívül nem is nagyon kellene sisak, mellény, vállvért, csizma.
-
Nandi88
tag
Azt nem tudtam prufierrel akarod.
Hát a purifier pár furcsa build kivételével, nem egy egy helyben állós karakter... Azért ezzel tisztában kell lenni a GD - ben nincs olyan, hogy egyhelyben állós kari, ha olyat csinálsz. Jó lenne, de nem és ha még kedved sincs, akkor is muszáj leszel vele rohangálni.
Ennek fordítotja, amit máig nem értek, tehát 2 kezes psukával tankolni... Van ilyen build, de ez totál lgikátlan, ha még egy játékról is beszélünk számomra.
Sajnos vagy nem sajnos az emberek lusták rohangálni egyes karakterekkel ezt ne vedd magadra, de tény, hogy sokan azt gondolják, hogy minden karakter tankos azt oda állnak és aztán kiderül mégse...
Sok esetben ahogy írtam, még tankkal is muszáj vagy odébb állni, mert annyi féle effect ér egy egy cruci, srben is, hogy jobb, ha nem állsz benne.
A különbség, egy tank kibírja a többségét és kényelmesen arréb tudsz állni, de egy caster vagy puskás nem, annak muszáj lesz ki kerülni, cserébe nagyobbat sebez.
-
Shadowguard
senior tag
FG-t a Purifierrel gondoltam megnézni ultimate-en. Előző két nehézségen pont azért nem mentem arra, hogy ne csússzak el a szintekkel (nagyon).
Raktáros kari(ka)t használok, csak nehéz megtalálni a dolgokat, mert próbálok mindenből elrakni egyet. És nem tudom mikor van nálam duplicate. Csak gondoltam hátha van erre valami megoldás, amin tudok keresni mi van és melyik karinál. Bár lehet elég lenne, ha az alacsony szintű kékeket kukáznám, de így sokkal könnyebb az új karaktert öltöztetni

Mad Queent értem mit csinál, mikor normálon eldőltem ott párszor megnéztem a dolgait, eliten le is ment aránylag simán. Itt most egyszerűen kevés hozzá a karakter. Máshol nem volt ilyen gondom, ha sikerül összeszedni még egy kis plusz geart akkor vele se lesz. Ha nagyon akarnám lehet meg tudnám oldani, mert vittem már le fél HP-ig, de nem érzek rá késztetést, hogy gyakorlatilag feleslegesen kergetőzzek vele percekig.
-
Rizseslescó
aktív tag
-
Nandi88
tag
2 választásod van vagy aomot nyomod vagy ultira mész. Aomon 92 - 94 között leszel minden nélkül (gondolok itt xp potira meg ruhára), ha végig tolod.
És mivel nincs meg az Fg ezért ajánlom, hogy megtedd, illetve a legjobb xpt még mindig a questek adják.
(#2085) Shadowguard
Fg területe azért nem ajánlom, mert szokásosnál erősebb mobok vannak arra felé, illetve, mivel nagyobb szintű leszel és vissza kell menned act 2 felé, így kuma xpt nem kapsz ott se reput.
Jelenleg, akik elmentek arra 35ösök lettek és cronly területéna mobok 25 - 30 körül meg állnak. Sajnos ezt így fejlesztők elbaszták, de mindegy...
GD stashet haszálsz vagy raktáros kari.
Nem nem fogsz semmit veszíteni, de eltűnek, szóval utána lehet újra kell inditanod a játékot, hogy megjelenjen modrogen.
Superbossok: Mogdrogen, Mad queen, Kravalla, Callagdra, Ravager, Lokkar, Manifestation of Korvaak, the Eldritch sun.
Azért superbossok, mert pár karit leszámítva külön buildspecek kellenek legyőzésükhőz, ami nem biztos, hogy curic vag sr build.
Mad queentől azért haltál, mert, elkéne olvasni, hogy mit csinál. Amikor 1 piros aurát magára rak, akkor reflectál, de iszonyat mennyiséget és gyógyítja is magát, ha nem vagy tank, akkor nem ütöd ilyenkor meleevel, castereknek könnyebb megölniük, mivel nem tud refllectálni spellre és nem is tudja gyógyítani magát spellből.
-
jambiyya
őstag
Mad Queen gyógyítja magát, ultin kemény dió, nekem csak úgy volt meg, hogy mellém szegődött egy tankos kari (pedig nekem 80k sebzésem van a karilapon...persze ez semmit nem jelent).

FG frakció: választasz egyet, aminél gyorsabban nő a repu (előtte nézzed meg melyik mit ad, és aszerint kötelezd el magad), de a többi is növekszik majd
FG: van pár új cucc, ami csak ott van, pl. az alapanyag a komolyabb szetek konvertálásához -
Shadowguard
senior tag
Tegnap megint előszedtem a Purifiert és végre (simán teszem hozzá) végigmentem a Steps of Tormenten is. Főboss vicces volt, gyakorlatilag megálltam egy helyben és kitankoltam. Ilgorral többet kellett szenvednem egy szinttel feljebb. Ott is megpróbáltam ezt a taktikát, de mikor első ütésnél beproccolt a Ghoul Hunger gyorsan taktikát váltottam. (jah kérem, -20% HP-val ne ugráljon az ember)

Egyébként a múltkori variálás óta egész jó lett a karakter, egy-egy bosson kívül nem nagyon van olyan, hogy valami durvábban tudna sebezni, viszont simán elolvadnak az ellenfelek előttem (21k-23k a sebzés a karakterlapon). Az egyetlen akivel továbbra sem tudok mit kezdeni az a Mad Queen, őt szerintem el is engedem egyelőre, nem vagyunk egy súlycsoport.Plusz kezdtem egy másik karaktert is: szembemenve a "melee-t nem" kikötésemmel egy Warlordot. Még nagyon az elején vagyok (most megyek Cronleyra), idáig felemás. Az tetszik benne, hogy eddig szinte mindent kitankoltam mozdulatlanul, de nagy tömegben nem túl haladós. Legalábbis a Purifierhez képest.

Majd ilyen lesz, ha egyszer elérek vele százig.
Alapvetően azért akartam egy valami ilyesmit, mert rengeteg lila pajzsom van, de kicsit nézegettem a cuccokat és rá kellett jönnöm, hogy ehhez a buildhez már most több cuccom van, mint a Purifierhez. Markovian setből kapásból megvan két darab, plusz a kesztyű, cipő, gyűrűk...Viszont szokás szerint kérdeznék is:
- Lehet átnézek az FG területre mielőtt tovább mennék és mintha itt azt olvastam volna régebben, hogy minden ottani frakcióval jóban lehet lenni, de az elején választani kell közülük... Ez most akkor hogy is van pontosan?
- Nincs valami olyan mod a játékhoz, amivel meg tudom nézni melyik karinál milyen cuccok vannak? Nem szeretek kidobni semmit, hátha egy másik karakternek jól jön egyszer és már nagyon kaotikus, hogy három karakternél vannak szétszórva a dolgok. Próbáltam némi rendszert belevinni a pakolásba, de elég macerás... Igen, tudom, hogy ott van opcióként a GDIA/ Grim Dawn Stash, de én beérném a raktár karikkal is. Csak tudjam ellenőrizni miből van kettő és robbanthassam szét.
- Összefoglalóban meg van említve az Avatar of Mogdrogen és a Ravager. Most ha én az előbbit "felidegelem" és sikerül lecsapni akkor jól sejtem, hogy később nem lesz ott az Ancient Grove előtt? Illetve a Barrowholm frakció nem lesz morcos, ha lecsapom a Ravagert? -
Rizseslescó
aktív tag
Köszönöm Nándi, hogy kivesézted nekem tegnap a devokat
ezer hála.. Gondolkodom, hogy elkezdjem e ultin a storyt és ott fejlődjek tovább, de nem tudom mi legyen
Most 83vok, hogyan tudom leghamarabb elérni a 94t? LOGO megvolt, akkor elvileg megnyílt már Ulti is gondolom?
Na mondom tegnap ránézek és megcsinálom a villanyos sapit, de 7 kibacott Anciszív ??!! wtf, minden ilyen drága? -
Rizseslescó
aktív tag
na akkor majd átböngészem a bossok dropjait egyesével, hátha közöttük lesz,amit keresek. Tegnap lementem eliten Feral thicketbe 2x és adott jó lego reciket, de igencsak fel kéne turbóznom magam, mert a kis rákokra is rá kell lőjek 3t és már nagyot sebeznek rajtam a mobok. Még jó hogy ki van rakva a Ghoul devon és néha kihúz a szarból. Igaz még csak 83s vagyok és mobok is magasabbak, de kibacott maratonista lett a kari, és nem egy nyóckeres fekának becsületére válna az a bújkálás-menekülés amit művelek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
reelc
Topikgazda
A Grimtoolsdb-n meglehet nézni.
Alapból átlagértékeket mutat, de felül a fogaskerékkel az Item Attributest átlehet állítani.
Kérdés van-e értelme? Gondolom a jobb statosak ritkábban is esnek.
Ha nem haladsz akkor valószínűleg nem az az oka, hogy nem maxosak a cuccaid statjai.
De a lényeg: igen, van rá lehetőség.

-
sirdond
őstag
Pár run alatt sikerült farmolnom egy egész használható Theodin scepter-t.
GD-ben valahogy lehet állítani, hogy egy adott item-en az affixok milyen min-max értékek között változnak, vagy van erre valami mod? -
reelc
Topikgazda
-
sirdond
őstag
ahol nem írja, annak gondolom nicns fix drop helye, azaz bárhol eshet.
bár nem tudom mennyire 100%-os az item db, egyelőre még én is csak ismerkedem vele. -
Rizseslescó
aktív tag
-
sirdond
őstag
Ah nem, bocs, megvan az FG.
amúgy a grimtools-t tudod használni, az írja legalul az itemnél, hogy honnan eshet.
-
Rizseslescó
aktív tag
-
Nandi88
tag
Majd el, de nem vagyok otthon, illetve, amíg nem vagy 94, addig még kidobhatnak trickster buildet a mostani patchhez.
-
Rizseslescó
aktív tag
-
Nandi88
tag
Azt ne felejtsd el, ahogy mondtam a trisktereden a lightningot csak lvlingre használd utána át lesz variálva bleedesre, mert az sokkal jobb zöldcucc mentesen. Úgy hogy hoodot most felesleges addig lecraftolnod, amíg nem vagy 94.
-
Rizseslescó
aktív tag
-
sirdond
őstag
Ultos' Hood blueprint nekem van, ha kellene craftolni.
-
Rizseslescó
aktív tag
-
jambiyya
őstag
94 előtt ne is foglalkozz vele, egyébként is a mythical cuccok a legmenőbbek. Valami ulto cuccom nekem is van, szívesen odaadom majd ha olyan szinten leszel. Lehet lesz másnak is, működik a szet konverzó is, szóval fel a fejjel!
-
Rizseslescó
aktív tag
-
jambiyya
őstag
-
Rizseslescó
aktív tag
-
jambiyya
őstag
Hood kraftolható, többire nem ír semmit. Nézd meg grimtools-on!
-
Rizseslescó
aktív tag
-
Nandi88
tag
Hát mivel Fg nincs meg neked, így te még nem tudod kraftolni. Random adja az árus minden szinten recepteket.
Egyébként jelenleg medal augmnetek közül:
Ha caster vagy, akkor teleportálos éri meg, ha melee és nincsen movement skilled, akkor választasz egyet, bár makroviánosnak blazing chargos éri meg, ha vki beronath fegyvert haszálja.
-
jambiyya
őstag
-
Rizseslescó
aktív tag
Van esetleg valami különleges ismertető jelük esetleg, sok modos stb..? (nem akarom bepipálni, mert minden zöldet felveszek és eladom a pénz miatt). Raka' Jax a neve lvl75-s. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy az árus akkor csak eliten adhatja a recit, vagy normalon is?
-
reelc
Topikgazda
-
jambiyya
őstag
-
reelc
Topikgazda
A lootfilterben double rare néven van. Ha bepipálod akkor a többi zöld nem fog látszani.
Ha jól rémlik Hokunda használ valami színező modot, hátha tud erre valamit mondani hogy az miért jó és a double raret könnyebb-e észrevenni vele?
Amúgy SR-ben és Cruciban meglehet úgy oldani hogy először berakod a pipát és ha van olyan elrakod valahova, utána kiveszed felveszed a többit - így nem adod el. Sztori módban ez nem jó, de a másik 2 módban igen, mert fix helyen van a loot.
(#2057) jambiyya: Engem a rangok sosem érdekeltek, a topikon kívül nekem is a régi rangom van.
A topik a Grim Dawn játék miatt lett létrehozva, mehet a diskurzus, ha vele kapcsolatos.
-
jambiyya
őstag
-
Rizseslescó
aktív tag
-
reelc
Topikgazda
-
sirdond
őstag
-
reelc
Topikgazda
A harmadik fázisos adatbázisában meglátod. Az dob cuccot.
-
sirdond
őstag
Egy build-et követek, de igazából nem sok minden változott. A különbséget egyébként az okozta, hogy előzőleg maxolt devotion-ök voltak és azért sokat számított. Amúgy nem lesz ez rossz na.
Kösz a tippet fegyverre, ránézek majd.
szerk: grimtools azt írja, hogy nincs semmi noteable loot-ja Theodin-nak. mit kellene dobjon?
-
Nandi88
tag
Attól, hogy kreig brutál még nem biztos, hogy tudod használni... Skill devo leosztás is fontos.
Gondold el, ha egy builder, mint én is össze rak vmit és neki is kell idő míg megszokja, mit hogy kéne. Nálam is van olyna, ha egy hétig nem toltam azt karit, akkor már kijövök a rutinból.
Egyébként theodin (Aom Főboss) dob egy aetheres fegyót, amig mindwrap nincs meg, addig az tökéletes alternativa lehet.
-
sirdond
őstag
átspecceltem a Krieg set-re, azt hittem erősebb lesz, de szinte ugyanaz, mint előtte volt

valószínűleg kelleni fog egy jobb fegyver. -
sirdond
őstag
Még kellett majdnem egy teljes szint a lvl94-hez és úgy voltam vele,hogy csinálok egy multi-t és ott haladok, hátha jön valaki. Aztán 10 perc után becsatlakozott egy ember, úgyhogy tényleg szerencsém volt.
Azért köszi mindkettőtöknek! -
reelc
Topikgazda
-
jambiyya
őstag
-
reelc
Topikgazda
Nem lehet MI szetet konvertálni, a Grimtools írja is mindegyiknél.
Ha használnád a Discordot mondanám hogy kérdezd meg ott, 1-2 ember nemrég farmolta/farmolja hátha abból van egy felesleg valakinek. Már nem tudom kiknek.

Nem tudom ki mit kér, én oda szoktam adni ingyen azt ami nem kell és feleslegben van.A GD fórumon: álralában kiírják, hogy I need, I want vagy LF: keresek. stb.
I have: adom.Korábban volt olyan, hogy nem keresett az illető spéci cuccot, csak megadta, hogy pl. 15 Ugdenbloomért adja ami a listájában van, ez még az AoM-es időkben volt.
Ha akarod regisztrálhatsz oda és beírod hogy ezt keresed, és beírsz pár hasonló szintű lila cuccot, hogy valamelyiket adod cserébe.Vagy bepróbálkozol multiban, nem lekódolt partyban, hátha találsz valakit.
(#2045) sirdond: Akkor tárgytalan, de nem törlöm már ki.
Grat., szerencséd volt.
-
sirdond
őstag
Na ez gyorsan ment, csináltam egy multiplayer game-t és sikerült szerezni egyet.
-
sirdond
őstag
Na sikerült kifarmolnom 5 krieg set darabot, amiből egy duplikált. azt hittem ezt is lehet "Transmute" segítségével átalakítani egy másik darabra, hát nem

Így most már csak a helm hiányzik (Krieg's Mask), kérdésem, hogy mennyiért lehetne egy ilyet venni kb, vagy inkább mi a reális érte (10 Tainted Brain Matter-t azért csak nem adok érte)?
Mert minden fórum bejegyzésben csak egy listányi cuccot látok, árak meg sehol. Esetleg innen valakinek van eladó? -
Nandi88
tag
-
sirdond
őstag
-
Nandi88
tag
-
sirdond
őstag
lvl91 Terrnox pedig lvl94
én is mentem úgy 25-30-at mielőtt megkérdeztem, mert nem voltam benne biztos, hogy még az aktuális patch-ben is működik e.egyébként a drop rate szerint a 25-30 átlagosnak számít. a 100-ból, ha nem adott be egyet sem, akkor az vagy nagyon szerencsétlen, vagy valami más nem stimmel.
-
Nandi88
tag
-
sirdond
őstag
Krieg set-et tudom farmolni elite-n is az aktuális patch-ben is, ugye?
szerk: lol, ahogy leírtam a következő run-ban esett is.
-
Nandi88
tag
-
Hokunda
senior tag
-
Nandi88
tag
Olyat nézz ki, amiben nincsen zöld és a bleedes változat teljesen jó, amit nézegettem neked. Jelenleg ez volt a legjobb változat, amivel feltudod tornázni 94re, aztán átvariálod majd, ha kisenek a cuccok.
(#2034) reelc
A BIS nem ultra ritka cucokat jelent, hanem a legjobb cuccot a karinak. Az lehet kék lila és ultra ritka zöld is. Általában a ultra ritka zöld szokott lenni, de nem minden esetben.
-
reelc
Topikgazda
Említette Nándi Discordon, hogy a BIS az sokszor ultraritka zöld, úgyhogy teljesen jó lesz az is amit linkeltél.
Csak 1 zöld van benne. -
Rizseslescó
aktív tag
Össze akarok rakni egy Desolationt, ehhez kellett a conflagration. Éppen írtam De. Nándiéknak Dc-ra, hogy kellene, aztán 2perc múlva kiesett.
Nézegetem, hogy milyen villanyos cuccokkal tudnám feltúrbózni a karit, Ez a Rakajax fegyó elég durván megdobná a dps-m

Az FG még ráér, rengeteg a meló itthon és lassan indul a ház teljes felújítása..
semmire nincs időm 
Karácsonyra a Jézuskától lvl94-t kérek
Egyenlőre felszenvedem magam(már csak 12lvl
)
Addig meg kísérletezek és magamba szívom a tudást.
Nem tagadom, nehéz megállni, hogy ne kezdjek újat, már egy buildet ki is szemeltem magamnak, bár biztosan BIS itemek vannak rajta. Ő lenne az:https://youtu.be/hAOh562g-PA
-
reelc
Topikgazda
Igen, ha lenne FG-d, tudnánk segíteni ilyesmiben.
Szerencséd van hogy kiesett.
Loghorrean halálával. Majd ki is ír valami szöveget hogy "unlock..." -
Rizseslescó
aktív tag
Igazad van, elnézést kérek mindenkitől
A GD-hez még hozzászólni nem tudok.82-s a kari, egész jól halad. A devo rendszer elég ködös volt nekem, de megnézve pár vidit, már tisztul a kép.
Mondjuk az tényleg kicsit fáj, hogy itt nincs normális trade, de majd csak kifarmolom a cuccokat, vagy megveszem az FG-t is és majd bízom a nagylelkűségetekben. Épp ma kellett volna egy reli reci
és mit ad a jóisten, ki is esett.
Próbálom most már felszerelni a karit minden földi jóval, egyenlőre eliten vagyok Nekróban, a resisteket rendbe raktam, a sebzés viszont...
Azt viszont látom, hogy az xp nagy része a küldikből jön. Amúgy mikor nyílik meg a következő nehézségi fokozat? -
reelc
Topikgazda
OFF-ba tettem a hsz-edet, mert ez már nem összehasonlítás volt ami elősegíthetné megérteni miért olyan a GD rendszere amilyen, hanem konkrét tipp másik játékhoz.
A PoE tanácsokat inkább privátban vagy a PoE topikba írd légy szíves. Köszi.
-
Rizseslescó
aktív tag
-
Nandi88
tag
Ha nagyon nem akarsz discorodot használni, meg ilyesmit, akkor van 1 módszer, ami nem legjobb, de nekem sikerült így is cuccot szerezni.
Felmész a grim dawnba és megnézzed van trade szeró az jó hacsak trade neve ha pl mythical akármi, az nem mert bizonyos cuccot keres, de oda is benézhetsz.
Ott megkérded általában traden találtam 1 - 2 jó cumót régebben. Ha mythicalosra mész, akkor van esélyed ha megvan cucc, amit kér, ha nincs akkor is megér egy próbát.
Ez ilyen 1 2 óra farmolás után érdemes, amikor már nincs kevde farmolganti vagy pihennél.
-
reelc
Topikgazda
Köszi, hogy elolvastad őket!
Leírom, mert segítheti a megértést, mi miért van így?
A PoE multis játék sok multira jellemző funkcióval (pl. központi szerver, gördülékenyebb kereskedés kifejlesztése, stb.). Emellett rengeteg currency van, eléggé épít a kereskedelemre a játék, ha valaki haladni akar. Természetes hogy nagy gondot fordítottak emiatt a kereskedelem rendszerére.
A GD single player játék Coop funkcióval. Van kereskedelem is, elég kevés limitációval. Ha úgy áll az ember, érdemes használni. Nincs központi szerver, így azzal lépsz partyba akivel bizniszelni akarsz metódus érvényes. Persze inkább később, tessék felfedezni a játékot, stb. Amikor megakad az ember, és 1-2 cucc nagyon kellene akkor viszont érdemes. Vagy kraft segítséget kérni mert nincs meg a recept.
Szinte naponta jönnek az újabb buildek, a builderek kitesznek magukért találnak ki újabbakat, régebbieket is frissítgetnek. Dropra nem érdemes várni, 600+ recept van, ha jól emlékszem mintegy 160 féle szet, a legendary cuccokról nem is beszélve.
Szóval a GD-sek igényeit ez így kiszolgálja, és szerintem egy ilyen Coopos játéktól kb. ilyesmit lehet elvárni. -
sirdond
őstag
Igen, olvastam is, plusz az összes többi leírást és ezer hála, amiért ennyire lelkesen csináljátok a dolgot!
Meg láttam a trade fórumot is a hivatalos oldalon, nem is az volt a problémám, inkább csak azt akartam jelezni, hogy a poe trade kicsit zökkenőmentesebb, de ez nem is igazán érdekes és nem akarok ezzel tovább offolni. -
reelc
Topikgazda
De van trade fórum. De szó szerint fórum, a PoEbe nem tudom milyen de mindegy is, nem játszok vele.

A grimdawn.com-on találod, van az AoM kieghez is trade topik és az FG kieghez is. Legal Trade topikot keress.
Általában írják mit akarnak cserébe (speciális cucc, ritka nyersanyag), a cserealapjukat listázzák vagy azt írják ami kell. Ha a posztban ott a Steam neve akkor felveszed ott barátnak és írsz pm-et hogy mit szeretnél. Akinek nincs ott a Steam neve, ahhoz regisztrálni kell a fórumra, hogy pm-et küldhess.Dióhéjban leírtam a Trade menetét az Összefoglalóban.
De ebbe a fórumba is írhatsz, és ott a Discord is amit nem akarsz használni. Szóval vannak lehetőségek.
Szoktuk segíteni egymást, nem csak tanácsokkal, hanem gyakorlatilag is.
Azt aki igényli.
A Discord azért is jobb, mert egyből látod azt is ki játszik, vagy megtudod kérdezni... a jellegéből adódóan pörgősebb mint bármilyen fórum. -
sirdond
őstag
Tudom, de akkor is ellenkezik az elveimmel a discord

Meg én már csak ilyen régimódi fórumos vagyok (a d2jsp is működött nem?), nem is cserélgetésre gondoltam, bár mondjuk azt hiányolom, hogy nincs egy olyan trade fórum, mint poe-ban, még ha az szar is
. Csak, ha tényleg nem tudok valamit megcsinálni, mert az istennek se esik egy recept, vagy ilyesmi, ami nem azonnal kell, de jó lenne, ha mégis meglenne valahonnan. Alapvetően magányos farkas módban nyomom, szóval nem gond, hogy várni kell dolgokra.Egyébként igen, egy Krieg DK a cél, csak előbb még el kellene érni a lvl94-et.
-
djherby
tag
-
Nandi88
tag
Mivel sgeítségeket kérsz, így egyszerűbb lenne. Az interaktívabb itt beírod reggel és lehet, hogy dután 4kor reagálnak rá. Nem cserekereskedelemre való. Meg + egy oldal ha gebasz van, amit folyamat kell nézni, azt meg nem is számolom, ha nem ír senki rajtad kívül, akkor nem tudsz...
Egyébként build terén én DK Aether kreig buildet ajánlanám. Jelenleg a krieg setet vagy a dark onr setet érdemes kifarmlni utána meg cruciblen csapatni. Dark one kicsit trükkösebb, mivel caster set.
-
sirdond
őstag
Igen, én még SG fórumot használtam anno a béta ideje alatt, meg utána is még.
Aztán elmaradt a GD pár évig, az AoM kiegészítőt teljesen kimaradt,de most megvettem azt is FG-vel együtt, mert újra kedvet kaptam a játékhoz. Szóval annyira azért nem ismeretlen maga a játék, viszont másabb, mint 5 éve volt mondjuk, persze pozitívan más, sokkal gördülékenyebb lett a játék szerintem. Igazából csak azért érdekelt a dolog, hogyha netán segítség kellene valami craftolásban, vagy recept ügyben, akkor hova lehetne fordulni. Sajnos Discord-ot nem használok és nem is tervezem. -
Nandi88
tag
100on kell meglennie.
De minnél nagyobb a DAd, annél nehezbben ütnek emg, szóval érdemesebb egy bizonyos szint felévinni karitól is függ milyen.
Egy shieldes warlord kevés daval is letudja tolni ultiig.
Egy inqusitor, ami használja sealt és általában szokták, megint benne állsz azt meg se érzed kevés daval is.
55ös haladj, ahogy írták gy ahogy tudsz. 75 - 94 lenne cél azt össze rakni vmit, amivel tudsz instákat farmolni set cuccokért. Ha vna felesbe 75 ös seted, akkor pakold fel, ha nincs, akkor mindegy.
Ha elakadsz, mint shadow most, akkor kell gondolkodni mi hiányzik armor absorvation da vagy resist és mennyire tudod össze hangolni őket.
Ha sebzés kevés, akkor OAn kell gondolkodni.
-
reelc
Topikgazda
-
HugóBoss
tag
-
djherby
tag
Nandi! Kérdezni szeretnék ezzel az OA/DA-val kapcsolatban. Ez a 3000-es érték szintfüggő? Gondolom egy 55-ös karinak (ami most vagyok) nem lehet még 3000. De akkor mennyi kell kb? És 100-on?
Köszi!
-
reelc
Topikgazda
Szia!
Üdv itt!
Úgy gondolom igen. Ez a fórum a legaktívabb és a hazai Discord.Nemrég rákerestem fórumokon, megnéztem a hazai Steam csoportot is (pár éves, eléggé elhagyatott, és nem GD-znek azok sem akik aktívak szoktak lenni - párszor ránéztem. Beléptem és be is írtam, hogy van itt Összefoglaló + Discord. Felvettem volna a kapcsolatot az alapítóval is, de régóta inaktív).
A másik hazai fórum ami néha aktív az SG-s. Ott is beírtam már korábban a Discordot, szóval próbáltam összehozni a játékosokat egy fórumfüggetlen helyre.
Kb. ennyi.
Sajnos nem túl ismert itthon a játék a Diablo3/PoE mellett, ez sajnálatos, mert igen jó játék, és minőségben is kenterbe veri az elmúlt pár év ARPG-it. Természetesen nincs tökéletes játék
de bátran szoktam ajánlani akár a Diablo 2-3-ról, akár a PoE-ről, akár TQ-ról jön valaki, vagy csak most ismerkedik a műfajjal.
Elég sok példány elment belőle, sikeres volt az első kieg is, és a Crucible DLC is (Aréna mód). Amennyire jól tudom (nemrég jelent meg, és óvatosan fogalmaztak emiatt), az új kieg is elég népszerű lett. -
sirdond
őstag
Sziasztok!
Hazai játékosok körében csak ez a fórum és a discord aktív platform? -
Rizseslescó
aktív tag
-
Rizseslescó
aktív tag
-
Shadowguard
senior tag
Jól néz ki
Este tesztelgettem kicsit amit én hoztam össze, már ezzel is sikerült végigmenni gond nélkül a Skeleton keyes részen, a végén volt csak, hogy egyszer beproccolt a Ghoulish hunger és még némi lootom is lett belőle. A Mad Queen viszont kifogott rajtam, nem is nagyon erőltettem. Oda biztos, hogy kelleni fog a jobb cucc, de attól eltekintve érezhetően jobb a karakter. Most így néz ki.
Az új kieges cuccokból sok nincs meg, dolgozok az ügyön. Előbb-utóbb csak kiesik minden ami kell.A terv ez lesz, a buildet is erről néztem link. Csak ugye a cuccok 90%-a nincs meg
Purifier Annie azt hiszem. -
Nandi88
tag
https://www.grimtools.com/calc/lV74lGbZ
augment componens, skill, devo változtatással:
+400 Da
+140 OA
+2900 Hp
13% life leech + bat, ami ha procol, akkor 45% tölt vissza.100% armor absorvation, bár az armorod így is gatyi legalább nem fog minden szar betalálni. Nem végleges, de ezzel jobban boldogulsz.
Ha nincsenek meg az új kieges augmentek esetleg vagy komponensek, amit beraktam, akkor elég ha ékszerekben és fegyverekben kicseréled az augmenteket és a komponenseket.
Ha nem lenne elég a DA, akkor a medalban is kicserélheted runebond topazra, akkor 2950 - 3000 lesz a DAd.
6ra neked most elég a passziv skillek, mivel akkor kapod meg a 20%, ami max.
Flashbangre is elég 5 5 25%ra.
Feláldoztam a páncélba 20% poisont meg 30 defenset a titan plating miatt, viszont 70% poisonnel simán tudsz boldogulni, ha ügyesne lavirozzol, ha nem, akkor maradjon úgy, mivel, aki közel jön hozzád cska az csap meg pierccel.
-
reelc
Topikgazda
Szia!
A lvl75 szép, lvl72-őn sok cucc van, tudsz majd upgradelgetni.
Neked is szép estét, azért ne tűnj el teljesen.
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok,
Jelentem 75-s lett a kari, nem sok időm van megint játszani, de bevallom annyira nem bánt a dolog. Délutános hetem van, majd délelőttönként felszaladok egy-egy kósza órácskára, hátha fent lesz valaki és megmutatja a helyes irányt
további szép estét mindenkinek..
Megyek átböngészem az összefoglalót még 3x -
Shadowguard
senior tag
Kicsit belenyúltam és próbáltam cserélgetni a dolgokat, most így néz ki.
Hát messze van attól, ahogy ki kellene néznie, de ennyire futotta. Majd este letesztelem mennyivel lett életképesebb (ha egyáltalán), de most csak ennyi időm volt
-
Nandi88
tag
18k az kurva jó, de azért buildnek is túl kell élnie.
Hát, ha discordra feljössz, akkor jobban tudok segíteni, de azt tanácsolnám, ha el is akadsz egy grimtools linket dobjál, mivel nem tudok semmi biztosat a kariról.
Azt se, hogy micsoda?
Azok, amiket írtam full legendarias cuccokba vannak componenesekkel, augmentekkel, szóval elég távoli, de több mindent meglehet tenni annak érdekében, hogy viszonylag jó buildet rakj össze.
2 componensel a armor absorvationt fel lehet vinni 100% oa da ra 2augment van, ami add. illetve 1 amire Dadt add. Emellett ha pysicre pakolsz az DAt is növeli 8al.
Ha elég jó kari, akkor egy BoC, SoT farmra simán mehetsz és akkor esnek lilák is abból meg építkezel. Vagy csere kereskedelem.
Ha meg vannak cuccok, amit ír a build, akkor cruci is mehet. Ott meg simán esik 1 csomó cucc. A lényeg egy cruci farmert kell össze rakni. Onnatól fogva meg cucc lesz.
Jelenleg én felhúztam 1 karit mentem 2 crucit és annyi lila, kék van nálam, hogy inventorbya az összes helyett kitölti.
-
Shadowguard
senior tag
Valóban...
Tudtam, hogy két pdf van, le is volt töltve, de valami miatt én leragadtam a kezdőknek szólónál, meg később a Crucible ismertetőt megnéztem, a másikba csak belenéztem, de az annyiban is maradt.Hát így kb. értem mi üthet agyon, majd meg kell néznem a karakterem, ha hazaérek melóból... így saccra minden kevés, de hogy tudok-e magamra szedni annyi armort/DA-t, hogy ne nyekkenjek meg mindentől (armor 2100 körül van, ha jól emlékszem, DA passz)... Hát legalábbis gyanús. És akkor jön az a rész amikor a resisteket próbálom helyre tenni...
Bár legalább a sebzésből veszíthetek egy keveset. Mostanában nem is nagyon törődök vele, hogy a sebzésre pakoljak, de a karakterlap szerint 18k körül van a Fire Strike sebzése (tudom, soha nem lesz annyi). Bár saccra ez is kevésnek számít és csak én örülök neki

-
reelc
Topikgazda
Én is ezt kérném mindenkitől, aki kicsit megakad, hogy elsősorban nézzen rá az Összefoglalóra.
Nándi PDFjeit annyira előre raktam, amennyire tudtam és logikus volt.
Ha valaki szóban igényelne magyarázatot, akkor elég sűrűn fent van Discordon, lehet egy 4-5 perces beszélgetés jobban rávilágít dolgokra, mint a leírások, interaktívabb forma. Remekül kiegészíti a fórumot.A játék valóban nem olyan "egyszerű", mint egynémelyik másik, rengeteg lehetőség van, folyamatosan jönnek az újabb buildek is.
Annak valóban nehezebb a játék, aki mindent maga akar bekeríteni, mindent saját dropból akar intézni. Ennek sajnos meglehet az a hátulütője, hogy elmegy az ember kedve a játéktól, mert nem nagyon esik olyan használható dolog ami kellene.
A Discordra is belehet írni, hogy nincs-e valami cucc feleslegbe, vagy egy gyors kraftolási segítséget is lehet kérni. Nem egyet lebonyolítottunk és elég jó boostot ad az illetőnek egy-két új cucc vagy egy összerakott relic. Remek lehetőség az FG szetkonvertálósdija is, a kékekhez nem kell ritka alapanyag, a lilákhoz igen.
Mindez lehetőség, nem kényszer.
Persze ott a Crucible farmolás is a cuccok ügyében és most már az SR is.
Én megértem ha valaki totál egyedül akar boldogulni, segítség nélkül - így is lehet, de ára van.Aki a Diablo 2-ről vagy a PoEről jött, nyilván foglalkozott a kereskedős résszel. Aki a Diablo 3-ról az meg biztosan kapott már a partyból cuccot. A GD-ben is meglehet oldani.
-
Nandi88
tag
El kéne olvasni pdfeket.
Egyébként Offensive ability az a mennyire tudsz megütni kritelni vkit.
Defensive ability meg hogy menyire tudnak mobok megütni/crittelni rád.Tehát ha jelen esetben a DAd 2500 és az ellenfél OAja 2600 simán crittel rád, akkor halsz meg. A legjobb esteben is, 3100 3300 között kéne lennie mindkettőnek buffok, procok nélkül és így chupa és iron maidenen kivül nem nagyon crittelnek rád a nemesisek.
És ez még egyszerű esett arról nem is beszélve, hogy milyen skillt devot használsz, milyen karival, mert van akinek ennél kevesebb és több is. Láttam buildet 2850 nel is és mégis nagyon fasza volt.
Arról nem is beszélve, hogy van DA csökkentés, amivel megint levihetik.
Kéne azt is tudni, hogy mennyi az armord, mert ha 2500 akkor béka segge alatt van, ha 2750 és 3000 között van akkor az már jó, illetve a fölött soldier az egyik masteryd tuti.
Ez a beért támadást csökkenti.Ezen felül, hogy mennyi az armor absorvationod eleve 70% (fel lehet vinni 100%ra), ami azt jelenti, ha megütnek és elsőnek physical ütnek meg 30% azonnal bekapod és ha még crittel is vele, és 0 a physical resisted, akkor megint meghalsz. (Halkan megsúgom, hogy 15% physical resist is nehéz egyes buidlekre össze szedni.)
Ezután jöna resist, és mivel nem csak neked van resist reductionod, hanem a moboknak is. Pl ne állj a zöld truytiba, amit a puskás aethereske allád vágnak egyfolytában.
Tegyük fel 80 + 10% a resisted jön Anasteria és lecsapja a 40%át, hoppá máris csak 50% ressited van. Máris jobban sebez. 
Van még... tegyük fel curciba vagy jön anesteria meg theodin együttesen 70% aether resistet szednek le rólad.
Másodlagos resistekről sleep, trap, petryfy, freeze, stun, life leech nem is beszéltem. Minden megvan armor, da, oa, de jön boss barátunk stunnol 5secre és 3 hero örömmel ől meg, amíg a tudatlanság áldott állapotában vagy.
Ugye mennyire mókás ez a játék?

Ez egy össztett játék. Nekem is vannak új donságok 2500+ óra után benne. Arról nem is beszélve, hogy jönnek patchek, amikkel mikor mit változtatnak meg és egy build máris nem úgy működik...
A. verzió magadnak tapasztalod ki mit én és kurva sokat olvassol utána.
B. verzió nézzel egy C+ SR+ buildet és össze rakod. Tadám működik. -
reelc
Topikgazda
A topikja elején ott a link a Q&A-hoz, abban van mindenféle tipp hozzá.
Ennél konkrétabbat nem tudok, nem használom. Amíg nem jön konkrét válasz, nézd meg.
(#2002) Shadowguard:
Az Ulti nem csak annyival keményebb, hogy a resisted lentebb ment és vissza kell tornáznod.
Ajánlom Nándi PDFjeiből az OA, DA, RR részeket, mert a max. resist csak egy dolog.
Fontos még az is hogy ha elmúltál lvl94, akkor a cuccaid is legyenek azok, ne 72-esben rohangáljon az ember, kivétel lehet pl. a relic.
Egy nagyjából lvl94-es max. kb. resistes karinak kb. a Nemesisek okozhatnak fejfájást, a Celestialok és esetleg Rashalga.
Kari finomhangolás kell. Nem tudom mennyi HP-d van, karitól függően 8-10e+ jó ha megvan.
Vannak rövid ideig ható italok is amik +resisitet vagy life regent stb. adnak.Amúgy max. resisttel engem is megtudnak lepni néha mobok pl. Flesh Hulk. Nekem rohan, stunnol, stb. Régi setupos a karim, oda kell figyelni.

-
Shadowguard
senior tag
Na most tettem el a játékot pihenni, tegnap kicsit berágtam Port Valburyben. Konkrétan azt se látom, hogy honnan becharge-olt egy mob és belestunolt a zöldbe... Már így is feszült voltam, mert a célkereső zöld takonytól idegbajt tudok kapni (tényleg, az mi a franctól spawnol?
), erre jön ez a dög és pont akkor talál meg...
Mióta átmentem ultimate-ra egyébként is egy csomó dolog van amit idáig észre se vettem, de idegesít. Mint mikor azért tartott egy boss másfél percig, egyhelyben állva, mert a falon keresztül egy totál más helyről gyógyította valami mob. Amit utána jó egy perc volt megtalálni. Meg amikor én nem tudom lőni a mobot, mert ott a kerítés/korlát/bokor, de ő simán tud engem.Különben sem értem a játék rendszerét. Hiába minden ellenállásom maxon, berobog egy abomination (vagy mi a neve annak, ami a kristály helyén kelhet ki) és van, hogy oneshotol. Ha szerencsém van akkor "csak" 20% HP-ra üt le. Meg amit már írtam, néha kapok olyan bleedinget, hogy 3 sec alatt lepörög a HP-m. Egy sima mobtól, maxos resisttel... Kösz...
-
Hokunda
senior tag
Kérdés:
Aki használ GD Internalt, hogyanm lehet átállítani, a saját (és petjeim) health barjanak SZÍNÉT az ellenfélétől különbözőre? (youtube videók alapján lehet) Nagyon zavar, hogy nem tudom simán megkülönböztetni, valamint az enemy és a petek nevét el lehet valahogy tüntetni? Tiszta színkavalkád az egész és nincs rá szükségem, hogy tudjam a skeletonokról, hogy skeletonok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2100 - 2001
4297 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Háztartási gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Medence topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most kicsivel 6 millió fölött vagyok, egyelőre az a terv, hogy Vinelton miatt fogok pár kört futni Ancient Grove-ban, hátha végre valami hasznossal is megdob. Setkonverzió még messze van. Előbb még vár rám az FG kieg is. Meg kicsit a többi karakterrel is akarok foglalkozni.
Úgy néz ki működik, ki is derült, hogy Mythical Gems of Arcane Chill-ből már négy van nálam.

ezer hála.. Gondolkodom, hogy elkezdjem e ultin a storyt és ott fejlődjek tovább, de nem tudom mi legyen
Most 83vok, hogyan tudom leghamarabb elérni a 94t? LOGO megvolt, akkor elvileg megnyílt már Ulti is gondolom?
Na mondom tegnap ránézek és megcsinálom a villanyos sapit, de 7 kibacott Anciszív ??!! wtf, minden ilyen drága?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Este fent leszek 6ig, akkor majd megdumáljuk.

semmire nincs időm
Egyenlőre felszenvedem magam(már csak 12lvl
Próbálom most már felszerelni a karit minden földi jóval, egyenlőre eliten vagyok Nekróban, a resisteket rendbe raktam, a sebzés viszont...
Az egyik legjobb kereskedő oldal az összes játék közül!!