- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2249 üzenetére
Szia!
Fel is tűnt, hogy eltűntél.
Elmentél PoEzni, addig meg ők jöttek ide.
Úgy rémlik valami lakásfelújítás miatt tűntél el, nem gondoltam, hogy a PoE-s házadról van szó!Tudod, itt nincs liga, stb. jöhetsz bármikor!
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2177 üzenetére
Na, gyere csak új kalandok, meg minden.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2170 üzenetére
A Purifieremnek ő volt a kedvenc Nemesise, a frozen dolgaira kellett vigyázni, meg persze tartottam a távolságot.
Talán nem véletlen - és én sem véletlenül említettem a pókot - hogy több builder csatolni szokta az ellene folyó harc eredményét - akár Cruci és SR képes a kari, akár "csak" a sztori módra.Ez amúgy az új hotfix: Grim Dawn v1.1.2.2 Hotfix 2
(#2171) Nandi88: Szerintem Moosilauke az a korábbi írása alapján, és a feltámadását, a második fázisát nevezi klónozásnak.
Tudod, Rizseslescónál Mamut is van.Említette más is a Purifiert (rajtam kívül
) talán érdemes erre ránézni, kezdőknek elég részletes guideja van, és elég friss is: [1.1.2.0] BURN THE WORLD BWC and RoK Purifier Complete Build & Leveling Guide | Top Starter Build
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #2170 üzenetére
Öszintén melyik mobról van szó? Graváról?
Ő nem klónozza magát egyedüli klónozó az chubi.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2160 üzenetére
Akibe beleakadtál Nemesis volt. Pirossal van írva a nevük, az ilyenek a legkeményebbek (a Celestialok még rajtuk is túltesznek, de velük nem találkozol véletlenül harcba bocsátkozva).
Valószínűleg Arkovian Undercityben voltál.
Ne keseredj el.
A minimap halálfejjel jelzi ha van a közelben egy, el lehet kerülni. Vagy vadászni rájuk.Mindegyik pár meghatározott helyen spawnolhat. Nézd meg a frakciós ablakban milyen ellenség van Nemesis státuszban, tőlük várható ilyen ellen.
Kijött egy újabb hotfix több változtatással.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rizseslescó #2115 üzenetére
Én úgy jártam, hogy AoM árusoktól vett fegyótól nem esett jobb eggyel magasabb fokozaton, tehát, ha AoM megvan, akkor szétnéznék a helyedben a frakciós árusoknál a legutolsó területen
-
sirdond
őstag
válasz
Rizseslescó #2118 üzenetére
egyetértek, de elsőre elérni azt a lvl94-t viszont szenvedés.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2084 üzenetére
Log. megölése után egyszer beszélsz Creeddel, és unlockolódik. Ugyanúgy ahogy Elitere jutottál. Nem is értem, ez most miért kérdés?
7 Ancient Heart sok neked? Legalább azt kapsz amit akarsz. Ellenpéldának ott vannak a Gamblinges kovácsok. Pl: Armor Aetherial Missive 6db, és azt se tudod előre milyen armort ad.(#2085) Shadowguard: Melyik karinál mi van: akkor marad a raktárkari neked, ha nem akarsz programot használni.
Majd szépen felírod papírra hogy "Soldier - Empowered cuccok", "Nekro - blue" - stb. valamilyen logikával, de ne úgy mint anno én, hogy "Sisak", "Lila 1" stb., mert nem vezet jóra.
Ha felhőbe mentést használsz akkor vigyáznod kell arra hogy limitált számú karaktert tudsz létrehozni - most meg nem mondom mennyit.
Amúgy irgalmatlan sok pénzt elfogsz szórni raktárkarik ládájának bővítésére, és nem 1 kariról beszélünk. Később jól jönne a receptes Vineltonhoz (ha nem voltál nála), vagy kraftokhoz a rengeteg pénz, ill. szetkonvertáláshoz is.
Az FG-ig sosem volt gondom a pénzzel, azóta meg sokszor kifogytam 0-ra.De, Mogdrogen ott lesz később, mert questet ad az Ancient Groveba.
Barrowholmmal nem lesz gond.Ha meglenne a Lokarr szeted, kb. lvl70 alatt mondjuk petesen kívül nem is nagyon kellene sisak, mellény, vállvért, csizma.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #2084 üzenetére
2 választásod van vagy aomot nyomod vagy ultira mész. Aomon 92 - 94 között leszel minden nélkül (gondolok itt xp potira meg ruhára), ha végig tolod.
És mivel nincs meg az Fg ezért ajánlom, hogy megtedd, illetve a legjobb xpt még mindig a questek adják.
(#2085) Shadowguard
Fg területe azért nem ajánlom, mert szokásosnál erősebb mobok vannak arra felé, illetve, mivel nagyobb szintű leszel és vissza kell menned act 2 felé, így kuma xpt nem kapsz ott se reput.
Jelenleg, akik elmentek arra 35ösök lettek és cronly területéna mobok 25 - 30 körül meg állnak. Sajnos ezt így fejlesztők elbaszták, de mindegy...
GD stashet haszálsz vagy raktáros kari.
Nem nem fogsz semmit veszíteni, de eltűnek, szóval utána lehet újra kell inditanod a játékot, hogy megjelenjen modrogen.
Superbossok: Mogdrogen, Mad queen, Kravalla, Callagdra, Ravager, Lokkar, Manifestation of Korvaak, the Eldritch sun.
Azért superbossok, mert pár karit leszámítva külön buildspecek kellenek legyőzésükhőz, ami nem biztos, hogy curic vag sr build.
Mad queentől azért haltál, mert, elkéne olvasni, hogy mit csinál. Amikor 1 piros aurát magára rak, akkor reflectál, de iszonyat mennyiséget és gyógyítja is magát, ha nem vagy tank, akkor nem ütöd ilyenkor meleevel, castereknek könnyebb megölniük, mivel nem tud refllectálni spellre és nem is tudja gyógyítani magát spellből.
-
sirdond
őstag
válasz
Rizseslescó #2078 üzenetére
ahol nem írja, annak gondolom nicns fix drop helye, azaz bárhol eshet.
bár nem tudom mennyire 100%-os az item db, egyelőre még én is csak ismerkedem vele. -
sirdond
őstag
válasz
Rizseslescó #2072 üzenetére
Ah nem, bocs, megvan az FG.
amúgy a grimtools-t tudod használni, az írja legalul az itemnél, hogy honnan eshet.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #2074 üzenetére
Majd el, de nem vagyok otthon, illetve, amíg nem vagy 94, addig még kidobhatnak trickster buildet a mostani patchhez.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #2072 üzenetére
Azt ne felejtsd el, ahogy mondtam a trisktereden a lightningot csak lvlingre használd utána át lesz variálva bleedesre, mert az sokkal jobb zöldcucc mentesen. Úgy hogy hoodot most felesleges addig lecraftolnod, amíg nem vagy 94.
-
sirdond
őstag
válasz
Rizseslescó #2070 üzenetére
Ultos' Hood blueprint nekem van, ha kellene craftolni.
-
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #2068 üzenetére
94 előtt ne is foglalkozz vele, egyébként is a mythical cuccok a legmenőbbek. Valami ulto cuccom nekem is van, szívesen odaadom majd ha olyan szinten leszel. Lehet lesz másnak is, működik a szet konverzó is, szóval fel a fejjel!
-
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #2066 üzenetére
-
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #2064 üzenetére
Hood kraftolható, többire nem ír semmit. Nézd meg grimtools-on!
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #2061 üzenetére
Hát mivel Fg nincs meg neked, így te még nem tudod kraftolni. Random adja az árus minden szinten recepteket.
Egyébként jelenleg medal augmnetek közül:
Ha caster vagy, akkor teleportálos éri meg, ha melee és nincsen movement skilled, akkor választasz egyet, bár makroviánosnak blazing chargos éri meg, ha vki beronath fegyvert haszálja.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2056 üzenetére
A lootfilterben double rare néven van. Ha bepipálod akkor a többi zöld nem fog látszani.
Ha jól rémlik Hokunda használ valami színező modot, hátha tud erre valamit mondani hogy az miért jó és a double raret könnyebb-e észrevenni vele?Amúgy SR-ben és Cruciban meglehet úgy oldani hogy először berakod a pipát és ha van olyan elrakod valahova, utána kiveszed felveszed a többit - így nem adod el. Sztori módban ez nem jó, de a másik 2 módban igen, mert fix helyen van a loot.
(#2057) jambiyya: Engem a rangok sosem érdekeltek, a topikon kívül nekem is a régi rangom van.
A topik a Grim Dawn játék miatt lett létrehozva, mehet a diskurzus, ha vele kapcsolatos. -
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #2033 üzenetére
Olyat nézz ki, amiben nincsen zöld és a bleedes változat teljesen jó, amit nézegettem neked. Jelenleg ez volt a legjobb változat, amivel feltudod tornázni 94re, aztán átvariálod majd, ha kisenek a cuccok.
(#2034) reelc
A BIS nem ultra ritka cucokat jelent, hanem a legjobb cuccot a karinak. Az lehet kék lila és ultra ritka zöld is. Általában a ultra ritka zöld szokott lenni, de nem minden esetben.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2033 üzenetére
Említette Nándi Discordon, hogy a BIS az sokszor ultraritka zöld, úgyhogy teljesen jó lesz az is amit linkeltél.
Csak 1 zöld van benne.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2031 üzenetére
Igen, ha lenne FG-d, tudnánk segíteni ilyesmiben.
Szerencséd van hogy kiesett.
Loghorrean halálával. Majd ki is ír valami szöveget hogy "unlock..." -
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2029 üzenetére
OFF-ba tettem a hsz-edet, mert ez már nem összehasonlítás volt ami elősegíthetné megérteni miért olyan a GD rendszere amilyen, hanem konkrét tipp másik játékhoz.
A PoE tanácsokat inkább privátban vagy a PoE topikba írd légy szíves. Köszi.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #2009 üzenetére
Szia!
A lvl75 szép, lvl72-őn sok cucc van, tudsz majd upgradelgetni.
Neked is szép estét, azért ne tűnj el teljesen. -
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #1933 üzenetére
Bizony, érdemes minél előbb begyűjteni mind az 55-öt. Azok a devok, amiket skillhez tudsz kötni, fejlődnek is. És persze visszavonhatók ezek is.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1897 üzenetére
Ott a Nekro, van kaszája.
-
djherby
tag
válasz
Rizseslescó #1893 üzenetére
De egy jó szombati kertészkedős nap után olyan jól esik este még egy kicsit Grim Dawn-ozni. Kár hogy nincs kertész kari
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1872 üzenetére
Szia!
Nem kell bocsánatot kérned és feltűnt, hogy 1 közlegénnyel kevesebb volt mostanában.
Remélem találsz valakit, bár az FG kieget sokan megvették.(#1873) VWendigo:
Már miért lenne gond, ha kérdésed van?
Magyar FB csoportról nem tudok, de ez nem jelenti azt hogy nincs, csak az FB engem nem érdekel, és úgy vélem nagyon jó a Discord helyette is (chat és beszélgetés is lehetséges).
Amúgy van magyar Steames csoport is, a Discord létrehozása körül néztem, eléggé inaktív volt így nem akartam se csatlakozni, se újat csinálni.
Tudtommal ez az egyetlen aktív hazai GD fórum, ráadásul Összefoglalóval
A játék a jellegéből adódóan (nem multis csak coopos), nincsenek események, ligák stb. ki-ki teljesíti az egyéni céljait és majd visszatér, vagy nem. Ez így a fórumra is érvényes, vannak akik akár 1-2 éve aktívak, vannak akik visszatérnek néha-néha és persze vannak újabbak is.Én örülök az újaknak, visszatérőknek, folyamatosan jelenlévőknek is. Ez egy jó játék, és az jó ha minél többen felfedezik!
-
HugóBoss
tag
válasz
Rizseslescó #1803 üzenetére
haha, én csak elb*sztam egy zsák pénzt a walterlandban
A játék meg most jön
-
Qlux
tag
válasz
Rizseslescó #1808 üzenetére
Idővel belejossz es laza lesz main kampany es a skeleton keyes dungeonok is. Nekem az elso karim egy warder volt es szinte vegigszaladtam mindenen. De amikor cruci-ba bementem, estem kelltem
Spellbreaker meg jobbra sikeredett, 27 ora alatt 100 lett, de cruci meg ot is megfekteti, de ennek mar gear okai vannak főként. Vannak masteryk,amikkel gyorsabban tudaz haladni,pl purifier, cabalist(petes), de kesobb nekik is kell a jo felszereles es nemi skill.
-
Qlux
tag
válasz
Rizseslescó #1806 üzenetére
Ancient Groove.
Shift bal klikk -
jambiyya
őstag
válasz
manticore eyes tuti lesz deadman's gulch-nál a zöld ösvényen túl
-
Qlux
tag
válasz
Az egy eleg nehez dungeon, de probald meg, hatha
Amugy ahogy egyre inkabb rosszban leszel a frakciokkal, annal tobb leny fog megjelenni. -
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1788 üzenetére
Igen, lehet az fog kelleni, de először juss el magasabb szintekre. Utána kiderül, mit szeretnél.
#(1783) VWendigo Utána gondoltam sztem tudsz belőle petest csinálni, mivel a gaurdian of empyrion transmutja vitality resist reductionba tolja a skilljét és necro legtöbb petje vitalitys. Kb 15 20 petet tudsz össze szedni.
#(1790) reelc
Így volt már a trickster, amikor elkezdtem segíteni neki. Egyébként dw lightningosat simán lehet belőle csinálni vagy dw bleedest. Az jobb egy fokkal. -
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1788 üzenetére
Így nem fog menni,. konkrétum kell.
A Discordról néztem a karid, de nem igazán jöttem rá, minek van a Nightblade ága.
A Shamant mindig petesnek csináltam.De ez mindegy, megnéztem mim van, Lightningos cuccaim nemigazán vannak feleslegbe.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1786 üzenetére
Konkrétan írd meg mi kell.
Hány körül?
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1755 üzenetére
jah
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1756 üzenetére
Igen, kell regisztráció. Amúgy is érdemes oda regelni, néha osztogatnak ingyen játékokat.
A piros jelzés elfog tűnni, megváltozik a menü karakterválasztó képe is. Meg a töltőképernyő. Ezeket egyből észre fogod venni. -
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1752 üzenetére
Úgy, ahogy grim dawnnal tetted. Holnap leszek discordon délelőtt.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1752 üzenetére
Steam ablak legfelül Játékok majd Termék aktiválása a Steamen - ide írod be a kódot.
Utána fel is hoz egy ablakot, hogy akarod-e telepíteni?(#1754) Nandi88: Nem, mert a Steamen vette ott vásárláskor aktiválódott, most a Humble Storeban fogja megvenni.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1749 üzenetére
Pont erről szól teszteld mi tetszik mi nem... De az elite meg ultimate is meg kell ismerned. Most belevágsz 1 nekróval nem lesz másabb. Nem ismered, megint szokatlan lesz, stb. Én csak nem ajánlottam, hogy lemenj. Legalább arról is tudsz.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1743 üzenetére
Azért azt a buildet raktam össze neked, mert ha melee lennél 2x ennyien csuknának össze. Grim dawn nagyon összetett és jelenleg neked az alapokkal kellene tisztába lenned. Én mutathatok neked kurva jó, könnyű buildeket, amíg végig nem vitted, de itt végig kéne vinned mind3at 3x külön karival.
Itt nincs olyan, hogy blockolsz vmit. Lassítani lehet egy ideig. Melee tankosabb, de mindenhez cucc kell. Gondold el, hogy ha most 1 2 mob elér, ami miatt meghalsz, akkor mi lenne, ha meleebe elérnének.
Kitolni azaz futni, kerülgetni megkell tanulni, miközben támadsz. Ezt csinálja egy caster. Én nem azt mondtam, ha primal strikolsz, hogy állj egy helyben és várd, amíg összecsuknak. Ez is játék része. Meg kell tanulni kiteolni használni skilleket közben.
Engem krieg nem tudd megütni, ha nagyon fókuszálok.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1745 üzenetére
Grimtools.
Bal oldali nyíl.
Az új ablakban megint.
Ha nem adtál valami egyedi elérési útvonalakat, akkor most látnod kell a karik neveit mappákban,
Belemész az egyikbe.
Player.gdc-t beolvasod.
Megjelenik a Grimtoolsban.
A nyíl alatti ikon, a megosztás: kattints rá.
Ami megjelent azt kimásolod vágólapra és leokézod.
A vágólapról belinkeled ide.Ha ezalapján nem fog menni, nem hiszem el.
-
Amartus
senior tag
válasz
Rizseslescó #1736 üzenetére
Itt vannak petes build-ek pl. a conjurer-hez. Próbálj meg ezekből kiindulni és tervezgetni. És rakd össze a sajátodat.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1743 üzenetére
3 nehézségi fokozat van.
Hatással van a resistjeidre, milyen erősek a monsterek, stb.De mint a Diablo 2-ben is keményebb ellenfelek vannak ahogy haladsz előre.
Figyelembevéve hogy skálázódnak a szinteddel: Devil'snél simán kinyírod a zombikat, de pl. Krieg területén erősebbek vannak, Cronley emberei még keményebbek.Linkeld be a karijaid ha gondolod.
Egyetértek Nandi88-val és én is többször leírtam: 1 kairval végig kell vinni. Kimaxolni a frakciókat is. Ott veszel Mandateket amiket átadva a következő karidnak az érintett ellenfelek irtásával jobban fog fejlődni. Meg esnek cuccok, komponensek, stb. mind felhasználhatod a következő karinál.
A pisztolyos is jó.
Mi mennyire hal cucc és ismeret függvénye is. Pl. Peace pure Soldiert csinált, és nem hallottam tőle, hogy sokat halt volna, de Ultimaten fejezte be a karit lvl100-on. Cadences, közelharci. -
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1739 üzenetére
Mint régi diabloban, ugyan úgy. Normal, elite, ultimate. Területenként meg van határozva, hanyas sztintől hanyas szintig lehetnek mobok. Természetesen ez normálra igaz inkább. Én nem ajánlanám, hogy elkezd nekrot. Sztem vidd végig a nehézségeket a mostani kariddal, aztán kezd el másik karival.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1740 üzenetére
Úgy érti, ha van sok monster, vagy túl gyors van köztük, akkor elérhetnek és meghalhatsz. A petek jók, de van amikor nem képesek tankolni, lefoglalni mindenkit. Minél hátrébb kell lenned, de annyira nem, hogy kiessenek a hatósugaradból, mert akkor követnek. Rá kell érezni. + nyilván nyomkodod a skilljeidet is, ott is fontos a hatósugár.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1736 üzenetére
Mindenképp eltünik, amíg nincs cuccod resist stb. Petes egyébként is nehezebb, mivel alapjáraton te papír vagy, totál mindegy mit raksz magadra. Másrészt nagyon nehéz őket irányítani, nagyon könnyen rád támadhatnak, akkor meg lőttek mindenek. Kb előtted 2 méterrel kell menniük és nekik is kell resist, HP, OA, DA, DMG, hogy életben maradjanak. Mindez tőled esik ki, ezért leszel papír.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1734 üzenetére
Igen.
Chaos, vitality, pierce, poison és attól függ hogy éppen milyen hero, lightning, fire.
Sharzul a Boss olyan firet toll, hogy 80% fire resi is megérzi.
A mini boss, akinél voltál. 6t idéz magából, azt üsd amelyik az eredeti.Ezért nem ajánlottam, hogy lemenj oda, mivel a skeleton key drága, másrészt nehéz, ha nincs resist.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1720 üzenetére
Lenne, de ugye mindenki megveszi.
-
Peace
nagyúr
válasz
Rizseslescó #1719 üzenetére
Nincs PoE, elvileg csak március 26-án jelenik meg PS-re. Rossz az időzítés, mert 27-től meg FG-zek. Majd utána meglesem azt a PoE-t magamnak. Bár PC-n már kétszer próbáltam és abba is maradt hamar. Lehet most is ez lesz, de valahogy PS-en szinte minden jobb.
-
Peace
nagyúr
válasz
Rizseslescó #1717 üzenetére
Igen, Skeleton Key a kovácsnál gyártható. Minden nyitás egy kulcsba kerül.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1715 üzenetére
Akkor idézek onnan: "Challenge Dungeons avagy Rogue-Like Dungeons. Általában az első szinteken meghalhatsz, nincs nagy gond (XP-t veszítesz), de utána egy Skeleton Keyyel nyíló kapu után lesz az igazi kihívás! Úgy jöhetsz ki onnan, ha meghalsz, vagy legyőzöd a főbosst, teleportálni nem lehet és vissza se lehet menni ugyanabban a game sessionban."
A game session a kulcsfogalom, ha úgy tetszik abban a játékmenetben. Kilépsz a menübe, vissza, újra elküzdheted magad a területig, újra megnyithatod.Van hogy az áttekintés részben nincs részletezve valami, később igen. Az a rész az újonnan jövőknek szól, kb. fejben összetudja vetni mivel nyújt másabb dolgokat mint más ARPG, és ha úgy gondolja továbbolvas több infóért. Ezért szerepel pár dolog 2x, változó mennyiségű infóval.
Ha rám hallgatsz várj hétfő estig.
A Steamen hétfőn vagy hétközepén szoktak akciók kezdődni (hétvégi is van), este.
Szóval hétfő este 20:00 után ránézel a Steamre és meglátod akciós lett-e, de úgyis beírom."Hogy fog aktiválódni az AOM az alapjátékban?" - lásd az Összefoglalót.
Simán tudsz folytatni mindent, de az új karik is megjelennek a választhatók között, szóval mehet Devil'stől Necroval a buli akár. -
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1705 üzenetére
Az a főboss. Akkor mehetsz elitere. GG.
Azt hitem amelyik földbe van és ha levered fél hpját fel kell.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1705 üzenetére
Gratulálok, unlockoltad a következő nehézségi fokozatot, ha utána beszéltél Creeddel.
Ugye volt szó róla, hogy ebben az esetben közlegényből előléptetünkde amíg a helymeghatározás ekkora 1-es, én erre képtelen vagyok.
Elvileg a jobb felső sarokban van egy minimap, és fölötte mindig kiírja, a terület nevét. Már ez nagy segítség lenne, ha azt megírnád ha van kérdésed, tudnánk melyik területen vagy. Utána lehet szűkíteni a kört. Quest névvel mégjobb lenne. -
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1693 üzenetére
Hallgass Nandi88-ra, sajátítsd el az ő pro felfogását, ne is foglalkozz a játék felfedezésével, mert ugye mi értelme van, ha kevés hasznot hoz? Majd keresgeted Eliten vagy Ultin wikizve, mi az a "Fort Haron", stb. mert beadta frakciós quest vagy bounty.
Kevés időd van, hajrá!Azt hogy én hogy gondolom már leírtam, azt csinálsz amit akarsz.
Úgy érzem kifogytam a mondanivalóból. -
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1693 üzenetére
Mivel normalon vagy, így nincs értelme bounty küldiket csinálnod, mert eliuten meg ultin is kapsz reput szinte mindegyik mellék illetve főküldetésért.
Akkor fotnos a repu kimaxolása, amikor 70 megleszel, mert akkor tudod berkani, a augmenteket, amik + ressitet meg ilyeneket addnak.
Általában elite végére az ember meg van 70 és addigra a legtöbb faction is max közeli lesz. Ekkor kell eldönteni, hogy akarsz repuzni vagy jó van úgy azt végig rohansz ultimaten. Neked tutira nicns meg 100% tekercs, így muszály leszel vmennyit nyomatni.
Több dolog miatt is nem érdemes repuzni normalon:
1. Olyan gyorsan fejlődsz, hogy mobokat lehagyod, ami nem gond, de ha mobokért sem kapsz már reput, akkor nem érdemes.
2. Bounty questek nem adnak olyan sokat vagy megszopat.
2. A add egy olyat, hogy öld meg ezt bosst, herot, ami add 1000 most mondtam vmit, és nem tudod hol van és lehet sok időt tökölsz vele vagy rosszabik esetben meg sem tudod ölni, akkor csak idődet vesztegeted.
2. B Beadja legalapabbat, amiért kpasz 250t és azért is járkalhatsz 15 20 percet.
3. A főküldik és melléküldik + mobok a game előrehaladtával több reput addnak, mintha megcsinálnál egyet. Pl. Luciust meg kell ölni magáért bossért kapsz 150 reput és még 500at kb a küldiért közben mobokért, még 200 300 at. Ha találtál közbe herot, akkor heroként 75 repu. (Pontosan tekercs nélkül nem tudom mennyi, de 1000 összesen tuti kapsz.)És ugyanezeket adja az asztal is menj ide, ölj ennyit ebből kb.
-
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #1690 üzenetére
Túl gyorsan pörögsz, néha olyan, mintha el sem olvasnád a kérdéseidre kapott válaszokat.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1687 üzenetére
(#1670)-ben linkeltem a questeket, bountykat.
Ha felvettél egy küldit, mindig kiírja a nevét a küldikhez és a feladatot, a név alapján megtalálod valamelyik linken.
(Jobb így, mintha találgatjuk a jól-rosszul leírt név alapján, miről van szó. Hamarabb is választ kapsz így, nem kell várnod.)
-
Amartus
senior tag
válasz
Rizseslescó #1687 üzenetére
Íme:
Mogdrogen . -
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1685 üzenetére
Mielőtt belépsz oda, az Optionsban vedd kicsit fentebb a fényerőt.
Ugye ahányan vagyunk, annyiféle fényerőbeállítással van a monitor is, az ott elég sötét terület, így lehet megoldani. Ha kijöttél visszább veszed a fényerőt.Bountyt én akkor szoktam amikor majdnem elérek egy határt a reputációban. Azzal el is érem.
A frakciós küldiket szoktam végigvinni, kivéve az Outcastét. nekik nem csinálok feladatokat, mert akkor a Black Legion megy mínuszba. Simán moböléssel is kilehet majd maxolni az Outcastot. -
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1683 üzenetére
Egyelőre nem fogod látni, mivel ezek területek kiegbe vannak.
2 kezes meg az off hand annyit most nem add, hogy akkora veszteség legyen, amit skill nyújt, illetve a 2 kezesekbe mindig több a sebzés.
-
Peace
nagyúr
válasz
Rizseslescó #1679 üzenetére
Mamut
-
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #1674 üzenetére
Engem pont úgy szippantott be a GD világa, hogy nem volt akciós, de nem bántam meg.
-
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #1672 üzenetére
Mondtam hogy szólj ha segítség kell.
-
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #1664 üzenetére
Ez a két oldal pont elég, ha elakadtál egy küldetésben:
https://grimdawn.fandom.com/wiki/Grim_Dawn_Wiki
https://www.grimtools.com/map/
Utóbbinál nyilván nem csak a térkép hasznos.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1645 üzenetére
Hát ha 25 lvl vagy simán kilehet rakni egy csomó LVLingelős skillt.
Alap esteben mindegy milyen build. Mindeki lvlingelős szokott hasznáni egyszerű nem kell sokat gondolkozni és baszók. Van a, b verzió.
A verzió castingosak:
tehát közel sme vagy mobhoz közben dodgelosz.
B verzió:
Ütsz, lehet hallsz. Nehezbb me heal mindeképp kell míg elsőhőz jó pár szintig nem biztos.
https://www.grimtools.com/calc/ ez egy nagyon jó kombó persze a maelstrom maxra, wendingo totem maxra és stromcaller maxra elengedhetetlen. 25 azé heal már kell, bár wendingonak nem tudom mennyi értelme van me neked is benne kell állnod. + ami nagyon fontos 2 totemmel simán betudsz szorítani bossokat, letudod őket gyakni.
vagy Vitalitybe tolod és vitas totemmel mész + devouring swarmmal. Bika dvobol nem kell neked, viper esetleg meg amatok spirit of winder, ami fontos.
Ezzel 75 ig (alapba annyi max, ha jól emlékszem), simán eltudsz menni.
Rcepteket tudsz is venni, de moboktól esnek a durvábbak.
Beléptem a csopiba.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1645 üzenetére
A receptekről írtam korábban, hogy párat quest ad, jópár a frakcióktól vehető meg (megfelelő reputáció szükséges, alapértelmezésként az "o" gombbal megtudod nézni hogy állsz), a többi drop.
Relic receptek: megtudod nézni melyek a frakciósok (oda van írva a frakció neve és ha kieges recept, akkor az is).
Komponensek főleg ládákból hullanak, és majd egészítsd ki őket, 3 vagy 4 egyforma tesz ki egyet. Az inventoryn és a ládán van hozzá ikon. -
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1641 üzenetére
Hát armoron csak az fontos ami ressitet add, azok kötül is az, ami 2 t is. A többi elhanyagolható esteleg DA vagy armor. Zöldet gyűjtsd főképp.
A nem fontosak:
cold fire, poison fire, pierce fire.
Ezek szarabbak, mert egybe van elemental ress, ami többet ér főleg ha van mellette másik is.
A nagyon fontosak:
Chaos, Aether, Pierce, Vita. Ezek a fontosabbak, mert nem soakt találsz belölük. önmagukba is jó.
A kombinált legjobbak:
Pierce, poison, bleed.
Aether, pierce.
Chaos pierce.
Aether, chaos.
Elemental és bármi (ami nem cold, fire, lightning).
Bleed, pierce.
Bleed, Vita.Ezen kívül a kombinált 3 - as még nagyon jó az kb ultiig rajtam marad. (hacsak nem találok vmit jobbat.)
Pl. Pierce lightning poison és esik egy pierce poison bleed.Ezek nagyon jók, akár ha kisebb szintüek is, mint te magad. Pierce mindenhova kéne de nem gáz ha nem max.
Act 1: Pierce elemental, némi poison, bleed kell. Főképp a boss érdekes krieghez nem árt aether, bleed de nem baj ha nincs.Itt még nagyon rtikán esik és lehet dodgolni a támadásait.
Ha hidden path boss is akkor poison erősen.
Act 2: Pierce, Elemental nagyon. Bosshoz aether nagyon, főleg ha közel harci vagy. ha lemész kilrianhoz, akkor vita fire nagyon.
Ha hidden boss is, akkor chaos, amennyit tudsz!
Act 3: Bleed, poison, pierce. Tele van bleed meg poisonnel. Aetherialhoz aether, de 1 támadás van, amit dodgolni kell és nincs gond.
Act 4: Chaos, Vit, Bleed, Pierce. Macikhoz cold, de átlehet rajtuk futni elhanyagolható. (piercel ütnek azé)
Ha hiden boss, akkor lightning, de, ha tudsz dodgolni és kihealeled magad anélkül is megy.
Act 5: Pierce, vit, haos, poison, bleed. Főbosshoz.
Ugdenbug: Poison, bleed, pierce macik miatt.
Voidba: chaos vit, bleed, pierce. Főleg bosshoz.
Malmouth: AETHER, pierce, dögivel, poison lightning, mert aether együtt jár lightninggal. Főbosshoz nem szükségszerű lemenni: de oda még chaops vagy vit és lightning megint.
Discorodn: Nandi#9070 találsz meg.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1639 üzenetére
A 20% az gáz, kb 50 nek kéne lennie normálon annak területnek ahol vagy, eliten 70 kéne lennie mellette a többi 40 50% aztán csere beréled ressit ami kell, ultimaten meg 80+ mind kb vagy ahhoz közel. Had ne mondjam, hogy előre félek, ha Luciushoz lemegyek 40% aether ressivel, akkor már tudom egy lővés vagyok neki kb. Azé ezt lehet érezni.
Linkelni ugy tudsz, ha készítesz egy linket a buildről. Grimtoolsba a build calculationbe van egy ilyen 3 pont egymásba kötve azt megnyomod kimásolod leokézod és berkaod ide ennyi. Végülis jól csináltad. Ha otthon vagy és ráérsz vegyél fel steamen vagy add emg steamedet azt felveszlek, mert ez így hosszú leírni és sok minden van.
Fegyónál meg a conversaion a fontos. pl. 15 physical converted cold., attack speed, flat dmg, + skill és attack damage converted to healt.
Tehát ha 40es vagy és találsz egy 30as fegyót, ami kb így nézz ki:
19 cold damage
17% physical oconverted to cold
10 attack speed.Akkor ne habozz lecserélni mert jobb lesz mint bármi más, ha skillt, Procot, ADCTh t is tartalmazz, akkor meg még jobban.
De ezek fontosak. ADCTH devobol si tudsz szerezni tehát az nem lényeg skill sem mert az is random, tehát add 4 et a ring fo steelre és nem használod akkor tök mindegy, proc is attól függ milyen.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1633 üzenetére
Szia, üdv újra itt!
A cuccokat miért vetted ki?
A mostani karid linkeld.
Piercing/acid 2 kardos? Plussz villám a Wind Devil miatt?Az alapjáték buildjeit itt találod. Elég sok patch volt azóta.
AoM-es linkkel semmit sem érnél.Az a rossz hogy nem látom a cuccaid és az általuk nyújtott resistanceokat sem, így azt se tudom megmondani milyen komponenst tegyél beléjük.
A komponensekkel és az augmentációkkal általában balanszozza az ember az esett cuccok hiányosságait.Áh, Nandi88 beelőzött, kreatívabb, majd segít.
-
Nandi88
junior tag
válasz
Rizseslescó #1634 üzenetére
Nincs totem, nincs night's chil, veil of shadow maxolva, nincs lethal assault... (Kb ezt mind maxolni kéne) Utána jönne ugye a WPS.
WPS (Dual blades Auto attcekerek amiket fenti csikba nyomatál, azok kb akkor érnek vmit, ha dmg is van hozzá.)
https://steamcommunity.com/profiles/76561198309845681/ vegyél fell steamen azt elmondom mit hogy csinálj, bár jó hogy trickstert választottál egyik legnehezebb kari.
-
jambiyya
őstag
válasz
Rizseslescó #1604 üzenetére
Pistitusz?
reelc: saját tapasztalat, hogy elite-n sem szokott gond lenni, de az ulti...na az már más liga
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1606 üzenetére
Nem kell neked semmi cucc.
Adok bárkinek szívesen, de úgy gondolom az első kariját egyedül vigye az ember tárgyi segítség nélkül végig legalább Veteranon az alapjátékot + a kieget. Ha már ELITEn elakadt valaki más tészta, oda már elvileg kellenek a jobb cuccok.
A játékélmény miatt. Látod ez mennyivel másabb, mint a PoE, kereskedelem nélkül 100% magadban is tudsz itt érvényesülni igen sokáig. Valamit összepakol menetközben az ember.Meg átpontozza, ha kell.
Az AoM kieg jó, fog meglepetéseket okozni.
A legegyszerűbb Steamen felvenni barátnak az embert és a Steam chatjében egyeztetni. De ugye ott a Discord is most már, ki mikor ér rá, és ráér utána a Steamre felmenni.
Ugyanazzal a verzióval lehet együtt játszani. Alapjátékos-alapjátékossal, AoM-es AoMessel, FG-s FG-ssel. -
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1604 üzenetére
Ne bánkódj miatta.
Régóta van gépem, úgy gondolom végigmentem minden lehetséges beállításon, még majd meglátom tudok-e tenni valamit?
Persze, megveszem.
Amúgy ahogy pénztárcád engedi gondolom megveszed majd az FG kieget te is. Nyáron lesz vásár a Steamen és a Humblén is szokott lenni, de az AoMből kiindulva valószínűleg sokáig nem lesz az FG-re kb.-10%-knál nagyobb akció. Szóval majd ha úgy állsz, nem biztos hogy sok értelme lesz jó árra várni, mert az soká lesz.Az AoMre hónap végén valahova -20-25-30%-ra várhatod szerintem, eddig -30% volt a max. Nem ártana ha kicsit jobban akcióznák a jövőben, kell a bázis az FG kiegnek.
Ahogy írtam korábban hónap végén az új kieg miatt várható akció a Grim Dawn címekre, ez azt is jelenti, hogy a következő hónap elején valószínűleg már nem lesz akciós. Bár... mivel 27-én, szerdán jön ki a kieg, lehet eltart 1-jéig, esetleg 3-áig ha kitolják 1 hétre. Bizonytalan dolog. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1596 üzenetére
Talalok en magamnak kedves elvtars ! Es megvagyok nelkule
Na igen en fogjam be eltuntem mint a nyuszi a lukba amiota uj liga van 😁
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1593 üzenetére
Maris feladja katona?
jobb lett mint az elozo itt tudok keszulni ra nem a semmibol csap le akarmi is ..
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1575 üzenetére
Kezdunk nagyon Warhammer iranyba menni
ddd Kulnben is Peace nez ki ugy mint egy vallato 😁Egyebkent meg ne eroltesd majd ha akar jon 😁 tudod ha a fingot is erolteted a vegen sz.. lesz
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1571 üzenetére
Drágakőre nem éri meg elpazarolni. Abból hogy nem tudod mi ez, arra következtetek, hogy nincs egy halom Steames játékod amivel játszanál (sokban van kártya).
Tartsd meg a kártyákat szépen néznek ki.
Valahol ki van írva mennyiért megy, általában olyan 0,03 EUR körül talán szóval nem éri meg, hidd el. Annak jó akinek van sok játéka kiszed belőlük vagy 80-100 kártyát és eladja. -
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1567 üzenetére
Tudom, hogy sokaknak van igényük a multi játékra (bármely játék is legyen), és ez magával hozza a chatbeli vagy szóbeli kommunikációt.
Egyszerűen nem alakult ki bennem az igény.
Kb. 2000 óta játszok, single playerben nyomtam. A Diablo 3 volt az első ahol másokkal, de sosem használtam ott sem hangot. Ott volt a chat. Még munkatársakkal is chatben nyomtuk.
Olyan magas GRben sosem voltam hogy kelljen a koordináláshoz, chatben is ellehet hülyülni persze ez megtöri a játékdinamikát.
A Diablo 3-ra is mindig single játékként tekintettem multis lehetőséggel. Pont fordítva mint mások. Sokszor nyomtam +1-2 fővel, de jól megvoltam egyedül.
A GD-ben kizárólag akkor Co-opoztam amikor kellett valakinek segítség, vagy nekem segített valaki pl. kraftolni. Szóval olyan 1400 órából talán 1 órát tesz ki maximum a Co-Op.
Aminek szerintem úgy van értelme, ha hasonló szinten és felszereltséggel áll mindenki.
Szóval te mondjuk vagy lvl25-ös, akkor akkor lesz jó a party ha én is kb. akkorával megyek.
Ahogy mondtam majd megnézem a hangbeállításaim, de nekem a fenitek miatt nem olyan fontos.
Én ezen az egy DC csatornán vagyok, ill. felvettem azt ami a Grimdawn.com főoldalán van, hogy lássam, hogy épül fel ez a dolog. De azt nem használom.(#1569) Rizseslescó: Ki kell lépni a menübe és vissza, nincs időre visszaspawn.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1567 üzenetére
Ne huzd fel magad nem lesz este jutalom falat
elkell fogadni hogy mindenki mas , nem pedig leallni ilyenen duhongeni
ha nem erzed jol magad valahol ott kell hagyni ennyi .
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1565 üzenetére
Köszi a beállítást megtudom oldani, csak ahogy korábban írtam sose beszéltem játék közben, nincs motivációm hogy gyorsan megcsináljam és nem is zavar. .) De ránézek.
Linket délután tudok nézni, amúgy mindenki linkjét megszoktam nézni (Discordon is). -
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1558 üzenetére
Pár éve még működött a mikrofonom, nem hiszem hogy baja van. Egyáltalán nem használtam az elmúlt években, szerintem az alaplap programjában megnézem mi a helyzet.
Én nem PoEzek. Kb. 60 órám lehet benne, amikor próbálgattam. Nem érdekel, főleg a GD mellett.
A Diablo 3 szezonkezdésekre vissza szoktam nézni rövid időre, egyre kevesebb lelkesedéssel.
A GD-ben is sokáig inaktív voltam, kicsit kiégetett a HC pár hónapja. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1562 üzenetére
Indulok hat csak valoszinuleg holnap reggel
Nekem egyenlore eleg volt a bestiakbol
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1560 üzenetére
Te jó ég
Nem tudom mit szedsz de küldjön közlegény 😁
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1556 üzenetére
Sarkanyra gondoljal otthon hatha este is enged jatszani
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1553 üzenetére
Jó reggelt!
A Paragon rendszer nekem sem tetszik.Heroes 3, Morrowind stb. nagyon jó játékok szeretem őket.
A jövőhéten szabadságon leszek, biztosan leszek délelőtt, amikor nincs más dolgom.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Rizseslescó #1553 üzenetére
NoX
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1541 üzenetére
Pontosan alakulsz
Rum.: Tudom , probaltam meg tetszett is de akkorsem az igazi.
Reelc.: Nekem tegnap meg elotte se egyaltalan nem akart mukodni a calculatoros, betoltotte az elet energy bart meg az item slotokat kb egy evezred utan aztan hiaba kattingattam az import save filera semmit mem reagalt . Nem tudom miert pedig masnak mukodik Chromeba . Meg FFbe.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1533 üzenetére
A Discordon levan írva úgy rémlik, a Grimtools linkelés.
""Akkor jó, Badlof2k "belecsapott a Lecsóba".
" Kikérem magamnak!!!" - Elnézést, de ezt már reggel óta leakartam írni.
(#1534) Badlof2k: Ha megütnek (meelee), akkor működik, a többire ott a Damage reflect amiből nem igazán lehet normális mennyiséget összehozni.
Igen hosszú a patchlog, érezzük a törődést! -
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1535 üzenetére
Nem nem , a csillagkepnel nem beleraksz jewelt hanem vannak olyan csillagkepek amiket teljesitve kapsz egy plusz Skillt avagy celestial powert amit hozzatudsz rendelni aktiv tehat tamado kepesseghez vagy auradhoz ha az adott celestial power defensive alapu tehat kapott sebzes vagy melee hit eseten aktivalodik ezek mind sajat szintel rendelkeznek kulon tapsztalati pontot gyujtenek , amig hozza vannak rendelve egy megfelelo skillhez , a pet akkor szorul vissza ha nem tapolod auraval , vagy gearen keresztul pet dmg,attack speed es egyeb bonusokkal , az oved melett van egy kis szabad kocka gear slot angolul ahova az altalad valasztott craftolt(elkeszitett) relicet tudod rakni ami kulonfele bonusokat kepesseget adhat attol fuggoen milyen relic.Egyebkent sebzesnel sok mulik azon is van e az adott ellenfelen barmi nemj debuff amivel csokkentessz pl valamilyen resitet pl fire res -30% akkor minden fire alapu sebzes nagyobbat sebez rajta ez igaz ugyanugy physre stbre , vagy csak alapbol a peted skill lvle nagy ezaltal a base dmge magasabb mint neked dual bladel.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1533 üzenetére
SZerintem jobb egyett vagy kettot ha a karakterek skillei is adnak arra mint haromra , mivel haromhoz kihegyezni a geart maceras , de ha skill nevet tudnal mondani Varazsfelho helyet annak orulnek 😁 De egyebkent ha villam akkor igen a lightning modositok tudnak rajta boostolni plusz az ele dmg
es a phys to random elemental . A Relicet bal oldalt az ov melett van a slotja ahova betudod tenni es kovacsnal tudod legyartani , idovel questek es boss vagy mob dropbol lehet ossze szedni oket.
Koszo Reelc igymar ertem
egyfajta reflect mechanika , meleeknek valszeg jobban mukodik mint rangednek
Ja meg neztem a Devil Crossos kovacsnal a fiatalabbik kovacs is kapott "nerfet" legalabbis ha jol emlekszem mar nem rollol +%healthet a cuccokra ha nala csinalod
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1528 üzenetére
Akkor jó, Badlof2k "belecsapott a Lecsóba".
(#1529) Badlof2k: Nekem nem jelzett, az utolsó belépőt már csak azután láttam hogy kijelentkezett.
A retaliationt módosítják, még nem nagyon néztem. használhatóbb lesz.
Amúgy ha pl. van 100% acid retaliationod, akkor ha rádcsap valaki, a sebzést abban kapja vissza. Vagyis ha jó cuccod van és birod HPval, akkor magukat sebzik, ölik a mobok. A távolsági karikra a Damage Reflect hat.
Szóval közelharci ellenségnél 100%-os az esély. Van is egy erre épített Wardenem, pihen a patchig, egy bizonyos szint fölött már problémás volt.Lecsó közlegényt előléptetjük Elite fokozaton.
#1530) Rizseslescó: a komponensek és a devotionok hatalmas boostot jelentenek, emellett lassan Relicen is gondolkodhatsz, nézd meg a Grimtools tárgy adatbázisban mi lenne a jó. Szerintem (ha van rá módod) először Relic ha eddig nem foglalkoztál komponensekkel, utána komponens a cuccokba, nehogy épp elfogyjon valami. De ez teljes mértékben a meglévő dolgaidtól függ!
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1530 üzenetére
Te neked nagyon jol kezdodhetet a munka
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1512 üzenetére
Az üdvözlöbe nemis lehet
de ha esetleg Reelc nem nez ra amig haza nem esek majd megnezem en mibaj lehet
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1510 üzenetére
Van aki meg munkaba sinylodik tudod
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #1481 üzenetére
Tegnap irtuk parszor ha nem olvastad minden Devotion Shrine utan amit megtisztitasz vagy offeringet ajanlasz kapsz egy devotion pontot erte
Discen lesz valószinűleg
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1464 üzenetére
Na eddig hogy tetszik?
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1464 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele de én elég takarékosan bánok az attribute pontokkal.
Elsősorban a Mastery barból szoktam nyerni a statokat, Ha nagyon kell, osztok ki valamire attribute pontot.
Jól tetted hogy arra tetted, abból van HP-d is. De nem árt tartalékolni is.Semmi gond, játssz.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Rizseslescó #1429 üzenetére
én is így voltam vele
mindent megpróbáltam hogy beleszeressek, de 40 óra és uninstall
nekem ez nagyon lassú sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest