- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Vikthor #3397 üzenetére
Köszi, de linkelem az oldalukon lévőt is.
Ez a legpörgősebb, és Zantai olvasgatja is, itt kapja a visszajelzéseket is, pl. infókat a hotfixhez.
Sok idő átnézni, de szokás szerint kitettek magukért, nem 20 változós mini patch. -
_ocsisajt
őstag
Kár, hogy nem HC-n játszotok, nekem van elég sok belőle
-
reelc
Topikgazda
válasz
FehérHolló #3393 üzenetére
Én sem.
De a lényeg a beírod ide mennyire nem esik, és ezáltal hamarabb kifog esni PH feature.
Nála működött, és a Diablo 3 topikban is nem egyszer, többeknek.
Persze beírás előtt foglalkozni kell a farmolással, nem egyből beírok ide egy 15 tételes kívánság listát és hamar teljesül dolog. -
reelc
Topikgazda
Olvastátok, hogyan is működnek az ilyen dolgok?
Én amúgy az ilyen Kilrian cuccot és hasonlókat a lvl100-as farmolós karimmal farmolnám ki a másik karimnak. Azon egyszerű oknál fogva, mert a kiépülés és szintezés alatt álló kari nem farmolós kari. Több ideig tart az út, hosszabb csaták, stb.
-
djherby
tag
válasz
Vikthor #3385 üzenetére
Most én is azt hajtom, meg a Kilrian Shattered soul-t. Az utóbbiból négy kell.
Év elején már meglett a Blade, azt hiszem tíz alatt sikerült. Eddig 3x voltam. Egyébként minden nehézségen egyforma az esély? A Dervish-em már elite 63-on, az elején amennyire nehézkes volt, most már nyagyon jó muzsikál.
-
Salazar's Sovereign Blade.... no komment, 20x voltam lent és egyszer sem esett. Elvileg 12% esély van rá.
-
reelc
Topikgazda
Nagyon ritkán mondanak bármit is az eladott példányokról.
"Also, we’re nearing 5m copies sold now for GD and all DLC. ; )"Vagyis:
Grim Dawn alapjáték
Ashes of Malmouth Expansion
Forgotten Gods Expansion
Crucible Mode DLC
Loyalist Items Pack
Loyalist Items Pack 2Mindez Steamen és GOGon.
A régi Kickstarteres eladásokkal együtt. -
válasz
FehérHolló #3378 üzenetére
tele van a shared stashem legendaryval és jópár epic-el is, ha gondolod, discord és adok neked ami kell és ami megvan nekem...
-
FehérHolló
veterán
Már Act 3 vége azóta, Karrozhoz vezető kastély.
Karakterlapot egyelőre felesleges megosztanom, mert van elképzelésem róla, hogy hogyan lesz jobb, csak nem esnek azok a cuccok.
Elég sok pontot beleöltem spiritbe, amikor még fagyos irányban próbálkoztam, azt mindenképp el akarom osztani majd cunning és physique között. Ez is segíteni fog, de még sajnálom rá a nullázó potit.Szűrésről:
Mindenek előtt köszönöm a tippet, a következő alkalommal kipróbálom!
Ezek szerint ugye az első kettő oszlop kiszűri, amit mindenképp akarok látni, a többi oszlop meg ezekhez tesz hozzá?
Tehát például első kettőben csak a kéket és a gatyát pipálom, a sokadikban meg még hozzá a pierce-et. Ebben az esetben látni fogom a kék gatyákat és minden mást is, ami pierce sebzést ad?Most 7M körüli pénz van a karaktereknél. A 2 raktárosnak unlockolva az ultimate (hogy pénzt tudjanak cserélni + 5 bag), és minden raktár tab is elérhető náluk.
Így hogy csak MI-t és duplikált kéket adok el (duplikált lilát zúzom dinamittal), óránként 3-400k jön be. Ebbe belenyugodtam, mert nem szeretek 10 percenként zölddel tele zsákokkal hazabandukolni, elveszi a pörgős játékélményt. -
reelc
Topikgazda
válasz
Vikthor #3375 üzenetére
Nekem megvan, egyeztetünk Discordon szombaton. Jó?
(#3376) FehérHolló: Na, szépen eljutottál idáig. A lifeot próbáld kicsit fentebb tornászni, mert nagyon kevés Ultihoz. Főleg azzal a karival.
Ha gondolod linkelt be a Grimtoolsba, hogyan is fest most.Látnod kell a zöldeket (Rare). Állítsd be a sebzés fajtát, ill. pipáld be a Resistancest.
Így látni fogod azokat a zöldeket, amik megfelelnek az adott sebzésnek, vagy van rajtuk resist.Szerintem így állítsd be:
Quality: Raretől pipa mind
Type pipa mind (gondolom nem csak gyűrű kell, bármi jól jöhet akár másik karinak is).
Damage: Pierce de szerintem a Physicalt is pipálhatod mellé.
Character: Resistances
Az utóbbi kettővel a zöldeket szűröd.
Kékre, lilára nincs hatással, mert az első oszlopban bevan pipálva, hogy mindig látszódjanak.Nem biztos, hogy jó ötlet ennyire (sebzésfajta, ill resist) leszűrni 2 okból is: egyrészt bármi jól jöhet következő kariknak (persze ez nem azt jelenti, hogy minden szemetet megtart az ember), másrészt kevesebb loot, kevesebb felesleges dolgot tudsz majd eladni.
Sok pénzbe kerül a magasabb szintű cuccok legyártása, a receptekből megvenni amiket eladnak (Vineltonnál igen sok pénzt ott lehet hagyni, már nem emlékszem, de olyan 8 milliót biztosan), és ugye az FG kieg óta a másik karinak is átadható a gold. -
FehérHolló
veterán
Ultimate útközben kicsit fogósabb lett, főleg alacsony szintű felszereléssel.
Elemental resist 30% körül (-50% után), aether és méreg 20%, káosz 40 körül, többi 80 fölött. Átlag armour 1200 körül. Van, hogy beugrok shadow strike-kal, és fél másodpercen belül halott vagyok (9000 élettel).
Homestead-ig mint forró kés a vajon, azóta az éter és méreg szörnyek kommoly szenvedést okoznak, még a resist potival is.De nem is ezért vagyok itt, hanem:
Loot filterben tudnátok segíteni? Látni szeretném az MI-ket, kékeket és a lilákat, de a zöldeket nem. Pluszban keresek akár zöld gyűrűt flat piece sebzéssel és elemental resisttel.
Be lehet valahogy így állítani? -
reelc
Topikgazda
válasz
Vikthor #3372 üzenetére
Pl. itt írtam róla, mi is az.
Szóval ismertek a lehetséges spawniolási pontok. Mint a Nemeziseknél. -
most vettem elő nemrég megint a játékot, kihagytam 2-3 patchet, mik ezek a totemek, azt látom hogy viszonylag erős bossok spawnolódnak belőlük, van esetleg a totemekről térkép, hogy merre találhatóak ultimate fokozaton?
-
reelc
Topikgazda
10 napja.
Ma.
Ez a patchlogra vonatkozik.
Van valami karakter limit, mennyit tartalmazhat egy hsz a fórumukon. Így már 2x emelnie kellett a következő patch miatt ezt a karakter limitet.
Tartalmas patch lesz._ocsisajt: A helyedben most abba a postba másolnám be a múltkori javaslatodat. Hátha válaszol Zantai.
Igaz a jó helyre írtad a múltkor, de nyilván mindent ők sem tudnak elolvasni (viszont majdnem mindent.
).
-
reelc
Topikgazda
In v1.1.7.0, we made a number of changes to how WPS skills scale with rank...
Az egyik topikban volt, infó. -
reelc
Topikgazda
-
Nandi88
junior tag
válasz
FehérHolló #3364 üzenetére
No, Tisztázunk pár dolgot.
1. Bármi bárhonnan eshet, ha lvl 50 vagy onnantól fogva lila nincs szinthez kötve, illetve ha 75 ös setet szeretnél, azért a mob legyen meg 73 75 között kb. Elég easy amúgy farmolni cuccokat, ha nyomdo rendesen játékot.
2. (Olvastam első kari) Lvling. Talán pont lvling guidot nem írtam nah mindegy. Én úgy nyomtam, hogy normalon kivittem normalt meg fgt gyorsba, ha tudod mi hol van nem kell végig clearelni a pályát így is 50 60 között leszel. Elite én csak normal. Ultin meg addig, amíg reput fel nem húzzod.
Miért? Azért, mert nincs értelme eliten kínlódni easy... Normalon meg jó, ha egyből kiszeded a FG factionoket, mert eliten kaphatod érte a repukat kisebb mapokon is. Ultin meg érdemes repu küldiket megcsinálni, mert ott adja a legtöbbet reput.
Ennek azé van így értelme, hogy ne szenvedj ultin, hogy 100szor megcsináld a szerónkénti 5 repu questet, bár ha nincs 50 vagy 100% tekercsed, akkor lehet vissza kell menned, de akkor is elég a repu questeket letolni kisebb nehézségeken.
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
válasz
FehérHolló #3364 üzenetére
Nem kell bocsánatot kérned.
A fórum erre való, beszélgetünk a játékról, segítünk, stb. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3363 üzenetére
Egyébként bocs, hogy sír a szám, a játékot nagyon szeretem.
-
reelc
Topikgazda
válasz
FehérHolló #3361 üzenetére
Akkor lehet félreolvastam valamit.
Hozzászoktam a +XP-s dolgokhoz, már nem tudom azok nélkül hol is tart egy normál fejlődésű kari. Ezen felül tavaly volt olyan patch, ami balanszolt a nehézségen.Szóval Eliten vagy, Fort Ikon, lvl82.
"Erősen gondolkodom, hogy Act4 után az AoM-ot és a FG-t kihagyom, és átmegyek Ultimate-re."
Én is ezt tenném. -
FehérHolló
veterán
Hát izé, végig vittem FG végéig veteránon, egyszer nem mentem vissza sehova farmolni.
Amikor visszairányított egy küldetés, akkor is nyíl egyenesen az adott területre mentem a rifttől (wikin ellenőrizve a pontos célt a térképen).
Ennél jobban hogyan lehet együtt haladni a játékkal? -
reelc
Topikgazda
válasz
FehérHolló #3359 üzenetére
A hiányolt opciód: haladj a játékkal.
Nem kell sokszor ugyanazokat a területeket farmolni. Az ráér Ultin.A haladásra ösztönzés: ahogy egyre nő a szinted az adott terület mobjaihoz képest, annál kevesebb az XP majd a loot, végül semmi.
A Malmouth frakció kimaxolása nagyon fontos, a náluk vásárolt XP itallal sokkal gyorsabb lesz a követlező karid fejlődése.
Az FG kezdő települését meg a mozgásos augmentek miatt érdemes meglátogatnod ha még nem tetted. -
FehérHolló
veterán
válasz
Hokunda #3358 üzenetére
Jó, hát első karakterrel valahogy el kell jutni Elite-ig, hogy a többi karakter számára unlockold a nehézséget (mandate).
Normál kiábrándítóan könnyű volt, ezért mentem inkább veteránon. A veterán után viszont az elit tartogat kevés kihívást. Hiányolok egy opciót, hogy itt is magasabb szintű szörnyek ellen lehessen játszani jobb droprate reményében. -
Hokunda
senior tag
válasz
FehérHolló #3357 üzenetére
Nálam inkább veteránnak nincs értelme, mehet lvl 1-től elite, max fél óra alatt végig lehet futni devotion pontokért act1et veteranon. (persze elitet sem kell kipucolni)
-
FehérHolló
veterán
Fort Ikont értem épp el 82-es szinten, act 4 végére előreláthatólag 84-85 leszek.
Veterán után semmi értelme nincs az Elite-nek. Csak resisteket vesz le (amiből amúgy is bőven 80 fölött voltam), a szörnyek meg állandóan alattam voltak szintben. Most kezdenek beérni, de még így is messze vannak a Veteránon tapasztalt +5/+10 különbségtől.
Erősen gondolkodom, hogy Act4 után az AoM-ot és a FG-t kihagyom, és átmegyek Ultimate-re.Azon kívül, hogy nagyon változó a hulló cuccok szintje, más bajom nem nagyon van velük.
Esnek 50-es és 84-es lilák is. 94-es mythical kékekkel is találkoztam már. -
reelc
Topikgazda
válasz
FehérHolló #3355 üzenetére
Igen, esnek, de volt egy pont nálam amikor több esett, holott lila is eshetett volna. Amikor esett a kék, akkor volt 2-3 szet amiből sokkal több darabom volt, mint a többiből. Ez régebbi patch alatt volt, jó ideje nem csináltam új karit.
Visszakérdezek: 100-as Eliten van még dropod?
A szint skálázódás miatt durván alattad lehetnek a monsterek. Minél inkább alattad vannak, egyre kevésbé van drop, ezt jelzi az elszíneződésük is.
Az a jó, ha mondjuk 2-3 szint van köztetek maximum. De az a legjobb, ha ők magasabb szinten vannak.
Az Ulti only kivételével szerintem eshet bármi.
De menj Ultira.
Mire vadászol?Korábban is volt már véleménykülönbség, felháborodás, volt aki törölte a dolgait, de abban az esetben olyan valaki volt, aki eléggé másolta a többieket.
Itt más van a háttérben (nem tudom mi), régi motoros, sok munkával. -
FehérHolló
veterán
Azért már sokkal korábban esnek kék set-ek. Például Maiven.
Mindenesetre a megfigyelésem lehet önindukáló: sethez tartozó dolgokat általában csak akkor rakok be, amikor legalább kettő darabja megvan. Ha magasabb a droprate, akkor előbb lesz belőle kettő.
Van olyan cucc, ami csak Ultimate nehézségen esik? Tehát van olyan, hogy hiába futkározom 100-as szinten Elite-en, nem fogok soha hozzájutni?
Az ultin megjelenő szörnyek által dobottakon kívül természetesen. -
reelc
Topikgazda
Eltűnt az útmutató, itt egy topik róla.
Google cache segítségével elérhető még.
Úgy látszik Malawiglenn törölte valamiért.Egy része elérhető egy külső oldalon is.
-
reelc
Topikgazda
-
_ocsisajt
őstag
válasz
FehérHolló #3349 üzenetére
Warderemnek még a szetjéből egy sincs... meh
(Avangeres lenne)
Viszont Conjurer FULLOS* lett, vitrinbe kellene tenni, nehogy elhulljon.
Beteg, ahogy darál.
*Tárgyak, komponensek, augmentációk stimmelnek, viszont amit kraftolni lehetne... Inkább talált tárgyak sajnos...
-
-
_ocsisajt
őstag
Egyébként ez a session elég érdekesen indult, még ultin a warderrel nem farmoltam le a shrine-okat. (100-on szoktam, tudom már 90 környékén adja 94-es itemeket, ez nálam ilyen "szokás")
Első shrine adott két Double rare zöldet, következő is egyet és jött a két reci, hiányzó cucc még másik karihoz is.Dion ment anno a theoryzás, hogy "jó" szerver... Ti vettetek észre ilyesmit itt Grimben, hogy elég jó cuccokat egy sessionön belül (tudom, relatív)? (Tudom itt nincs "szerver") Vagy simán mázlim volt? Nem akarok hülyének tűnni, de ez most furi volt, picit.
-
_ocsisajt
őstag
Köszi!
LOL, délelőtti bringázás, vásárlás, fűnyírás kombó után a jól megérdemelt kis farmolásom kezdetén, már ki is dobta a relic recit Conjurernek. Csak rinyálni kell itt és ripsz-ropsz meg is van.
(Szóóval, akkor kérném szépen a következőket! ... ... ...)
Ezt amúgy de soxor eljátszottam/tuk már Dio topikban is.
szerk: LOL! Kövi totem meg adta a pet dervishnek (Contragor féle frissített fire verzió: https://www.grimtools.com/calc/a2E34nlZ) a relic recit. EDDIG NAGYON jó!
Már csak a rippelés hiányzik és meg is vagyunk. -
_ocsisajt
őstag
Vissza HC-hoz... Gladi 150 pipa, 149-en volt csak meleg.
(4db level 3-as stormcaller, nem volt extra poti)Diszklémer a képhez: MINDEN grafika minimumon (AA, AF maxon), mert a sok effekttől jojózik így is a szemem.
Pet move/attackot be kellene sűrítenem, most már tényleg.(mana poti meg kell más buildhez, majd "lejjebb" viszem egyik petet )
Ami nem BIS: A zistennek sem adja a relicet...
helyette bennmaradt régről egy Ancestor.
Offhandet sem adja sajna... Marad addig Napesh... Többi kraft/lootforrás: https://www.grimtools.com/calc/dVbgW3mZ
GG.
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
válasz
FehérHolló #3342 üzenetére
Szívesen.
Tök jó a hivatalosnak kinevezett wiki - ugye mivel wiki, ezt sem a játék fejlesztői csinálják, ahogy pl. a grimtoolst sem, csak a játékokat, és futtatják a fórumukat és a közösségi médiás felületeiket - de ez pont olyan játék, aminek a vele kapcsolatos infóinak elsődleges lelőhelye a hivatalos fórum.Mindig is ez volt a céljuk, anno a Grim Misadventures indításával is.
Grim Misadventures #0: Greetings from Zantai!2012-ben a Kickstarter oldalon is ezt ígérték:
"Another proof of our dedication to fans is that we don't hold back game information in order to arrange exclusives with the gaming press. We release information and updates directly to the Grim Dawn forums, our Facebook page and... well, actually that's usually it. When stuff appears in the press about Grim Dawn, it usually comes from our website. Fans always see everything first! We've always had a very open, honest and personal dialog with our fans."Ez így is maradt, GM, meg streameltek ha volt értelme, tőlük lehetett megtudni dolgokat.
Jambi: Elég őrült hozzá
, nem tudom, de itt szépen felsorolta a buildjei linkjeit.
-
reelc
Topikgazda
válasz
FehérHolló #3339 üzenetére
Az armor piercingről itt találsz infókat: malawiglenn’s guide on game mechanics for beginners
A beginnert ne (csak) úgy értsd, hogy te vagy a kezdő, hanem inkább mint játékmechanikai alapokat.
Segítőkész emberek hatalmas tudásbázist hoztak össze a hivatalos fórumon, ill. lásd Nándi írásait (pdf-ek) a topik összefoglalónkban. -
FehérHolló
veterán
Armor piercing mennyire hasznos dolog elite/ultimate nehézségeken?
Mennyire arányos például az egykezes kardok sokkal kisebb sebzésével a magasabb AP-jük?Build szempontjából útelágazódáshoz érkeztem. A mostani állapottal kipróbáltam hasonló statokkal rendelkező dupla kardot és dupla baltát, nagyjából ugyanúgy aprítanak, de még csak elite elején vagyok (viszonylag magas szintű karival).
-
reelc
Topikgazda
Kreatív, agyal rajta egy rajongó, milyen is lehetne egy Grim Dawn kártyajáték:
Grim Dawn CCG/Deckbuilder ideaEgy kis infó a Reing of Terror Diablo 2 modról, mióta készül, és hányan dolgoztak rajta.
Elég durva elhivatottság, és még fejlesztik!Egy igen "lusta" build, 4 gomb összesen, cserébe nem a teljesítményre megy rá.
:
[1.1.6.2] Beginner’s Shadow Strike Infiltrator. Cruise through endgame in faction gear and without keyboard -
reelc
Topikgazda
Grim Misadventure #170 - A Crucible of Sights
Arra számítanak, hogy a patch tesztelése május végére befejeződik, így május végén/június elején várható.
Korábban volt szó róla, hogy rengeteg tárgy változás lesz megint, fókuszban a MI-kkel.Ezen felül lesz 2 új Crucible pálya az AoM-eseknek, és 2 új pálya az FG-seknek, szóval az FG birtokában 4 új Cruci pálya jön.
-
reelc
Topikgazda
3 év után elérkezettnek látta a Gamestar az időt, hogy újra írjon a Grim Dawnról.
Modként alkotta újra a teljes Diablo II-t egy rajongó
Úgy látom a cikkben lévő wiki oldal február óta publikus, és ebben is sok munka van.
-
Nandi88
junior tag
válasz
FehérHolló #3329 üzenetére
NH az egyik legnehezebb lvlingre sajnos.
Alap hogy mindig olyat válasz, aminek 2 rrje van alapból Pl. Nhn a veil of shadow - Night's Chill és akko ocultistán a vurse of frailty pl. vagy esetleg oathkeeper peteseket meg poisonsore nyomatod.
- 120 resi kéne buildre 150 az má jó Srre crucira. Így kéne kb kinézni karinak, amit skillekből cuccokból és devóból szedsz össze. Általában 2 skill add 50 60 % a murmur 20 30% ot cuccokból meg kijöhet többi. 120% rrel is simán elvagy.
Olvasd el írásaim ott bővebben le van írva, de azt ajánlom, hogy Buildet nézz a fórumról. Ha meg casual vagy és nem érdekel Cruci esetleg SR, celistalok, akko mindegy, mivel mindennel elmész storyba.
Mindig azt kell meghatározni végén mi leszel 2h 1h lővős castolós, melee. Utána hozzá igazítani classokat és nézni buildet.
Lvling skillek meg azok, amikkel haladsz, mint állat, mire megvan végső forma. Pl. 1 shield candance builddel tuti verejtéket fogsz izzadni, ettől meg nem rossz skill a candance, csak kell hozzá cucc.
Legtöbben soldeirt tök mindegy milyen ezért viszik 2h meleeben forcewawwel, me 50 ig meg sem áll kb utána meg úgy is idő igényes boss fight, de ettől még ott is jobb lesz.
Ha van cuccod 75 érdemes átöltöztetni karit, mivel vannak alternativ setek, amik 100ig utána is kitartanak.
Nagyon PROba nyomod, mint én toltam vagy Jambi, akko nyomhatod lokkar setbe exp potival, úgy kb 3x annyi xpt kapsz, viszont oda má kell rendesen dodgeolni, kitolni. (Áltba 75 ig abba megyek xp miatt.)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nandi88 #3328 üzenetére
Még eléggé zöldfülű vagyok a játékban. Titan Questen és az összes diablon azért túl vagyok összes nehézségi fokon, és veteránon sem túl nehéz most még a GD normal. (54-es szint, act 4 vége felé.)
Van egy egyelőre tiszta nightblade-em, amit cold+pierce+poison(+bleed) vonalon fejlesztek critical hitre gyúrva, és erősen elgondolkodtam a Murmuron. Csak az a bökkenő, hogy eddig 0 kék pontom van a csillagokban, és tök elégedett vagyok a mostani összeállítással: Falcon, Fox, CotD, Assassin's Blade, Crane. Előbbi kettő kell a CotD-hez (róka bleedje meg kiegészíti a skilleket), utóbbi kettőt meg a Scales of Ulcama-hoz szánnám. Nagyon rossz irányba megy?
Meg gondolkodom valami olyan második kaszton, ami kevés ponttal sok passzív resistet és/vagy lifesteal-t tud adni. Van esetleg valami ajánlásotok?Közben meg a tankoló asszonnyal húzok egy glass-cannon arcanistot (cold+lightning), most 36-os. Sokkal gyorsabban megy vele a játék, mint a nightblade-del (szintúgy veteránon). Vagy jobban fekszik, vagy nem túl jó a multis nehézségnövekedés.
-
Nandi88
junior tag
válasz
FehérHolló #3324 üzenetére
Egyik legbasszóbb skill RR nek. ha coldos vagy poisonos vagy.
-
jambiyya
őstag
válasz
FehérHolló #3326 üzenetére
Grimtoolsban látszik.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
FehérHolló #3324 üzenetére
Nem is kell hozzá leírás, ha ráviszed a kurzort kiírja mit ad, ha bejön. Amint látod lényegében debuff-ot rak a monsztára
De amúgy itt van róla szó általánosságban [link]
-
FehérHolló
veterán
Mit csinál a Rumor képesség, amit a Murmur, Mistress of Rumors csillagjegy ad?
Semmi értelmes leírást nem találok róla sajnos.
-
reelc
Topikgazda
válasz
_ocsisajt #3321 üzenetére
Elvileg megvan a 2 recept, ha szeretnéd és adod a nyersanyagot, lekraftolom. Normalon. HC-n nem vagyok annyira felkészült.
Az augment recept nekem sincs meg.
Arra emlékszem, hogy Shardozáskor elsősorban augment receptek estek egy jó ideig. Utána már nem. Nem tudom ez mennyire általános. -
reelc
Topikgazda
válasz
jambiyya #3316 üzenetére
Te tudod, mit szabad nektek céges gépre, és mit nem.
Ez most így alakult, ha lesz kedved is hozzá, biztos megtalálod a módját.Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ezt a játékot nem tartja kordában szezonális tartalom, LB, semmi, ha kimarad 1 hónap ugyanott tartasz, persze ha nem kell variálni új patch miatt.
Megértem, hogy van aki épp a szezonális dolgokat szereti, az örök újrakezdést, valami frissített tartalommal (erre vannak más játékok)... de annak is megvan a varázsa, hogy nincs gond, ha egy ideig nem jutsz elé játszani, nincs hátrányod belőle.
Ezt a kétféle metódusú játékot szépen lehet váltogatni egymással, már ha van valakinek annyi szabadideje.Ez most mindenkinek nehéz időszak.
-
_ocsisajt
őstag
Igen, az otthoni gépem az i7 és van egy régi lapim (amit kár, hogy nem a négymagos top procival vettem anno), ott a VGA a korához képest egész jó (dedikált 6650M), 1280-ban is akad eléggé, de a proci visszahúzza, nagyon...
-
reelc
Topikgazda
válasz
jambiyya #3310 üzenetére
Nekem káosz az Intel, amikor ugyanaz a proci foglalat neve, de újabb verzió, és már nem megy bele az előző proci, stb.
Most nézem, LGA1200 lesz a következő foglalat neve a következő genes prociknak ami 10xxx számozású lesz. A proci cseréje nehézkesebb lesz, ha marad Intel fronton.OFFba az ilyesmit légy szíves, köszi!
-
jambiyya
őstag
válasz
_ocsisajt #3308 üzenetére
"Otthoni gépem már egy öreg i7-3770+mini GTX 970+16 csiga rammal, kommersz SSD-vel, és MINDEN fullon frankón viszi. " ez tök jó, nem volt szó eddig athlonról...
Btw, fiam gépet akar fejleszteni (neki phenom 965BE van), és egy intel platformot nézett ki első körben, ezzel a procival. RX470 van neki (VGA), de a játékok többsége proci limites.
Procit lehet később upgradelni. -
reelc
Topikgazda
válasz
_ocsisajt #3308 üzenetére
Ezt nem mondtad.
i7-et emlegettél fentebb.
De így már értem.
Nagyon drága a VGA az asztali gépekhez is, egy jobb darab árából kb. megvan 1 PS4 vagy X-Box One esetleg játékkal. Csak az aránytalanság miatt írom.
Nekem egy sokéves GTX750-em van, 2GB-os. Grafika minimumon. Fusson. -
reelc
Topikgazda
válasz
_ocsisajt #3306 üzenetére
Elolvastam az ottani válaszokat.
Nem igazán értek hozzá, de egyetértek.
Annyit javasolnék, nyúzd a mostanit amíg működik.
A D4 szerintem nemhogy jövőre, de utána is kérdéses a kommunikációjuk alapján, mennyire demo is volt a tavalyi Blizzconon látott. Biztos vagyok benne, hogy a home office is lassítja a fejlesztését.
Ja, a valuta is durva.
De talán 2 év múlva jobb alternatívák lesznek gép terén, és szerintem is próbálj még hozzátenni addig egy százast.
Nagy Diablos vagy, ha nem sürgős, talán akkor lesz majd értelme venned, amikor a gépigényét is lehet majd tudni.
Annyit tudok, a melegedés örök téma az erős VGA/CPU kombóval rendelkező gépben. De erről abban a topikban többet tudnak. -
_ocsisajt
őstag
Bár írtam a megfelelő helyre is ( [link] ), de ha itt is olvassa olyan aki büfé gémelős lapi témában, akkor azt szívesen fogadnám!?
Azért írom ide, mert a játékra szánt szabadidőm most 95%++++-át GD-vel töltöm, kb.
Bár azért a jövőben nem szaladnék el más címek elől sem.Szerintetek belefér a mostani felhozatalból 200K-ig ami FHD minden fullon viszi a GD-t skeletonos petes, sokszereplős szitukban is?
Otthoni gépem már egy öreg i7-3770+mini GTX 970+16 csiga rammal, kommersz SSD-vel, és MINDEN fullon frankón viszi. -
Har_melin
addikt
Újra meg kell köszönjem a sisak craftolásban nyújtott segítséget. A korábbi darabbal leragadtam normál SR 60-on mert utána már rendszeresen estem-keltem. Nem volt igazán értelme farmolni, mert rendre kifutottam az időből és így a drop nem volt jobb, mint egy négyes totem körnél.
Az új sisakkal gond nélkül megcsináltam SR 65-66-ot. Itt már érezhetően sokkal jobb a drop (4-5 legendary, 3-4 blueprint és ritka komponensek) és ez sem tart tovább, mint a négy totem. A rúnákból már csak két legendary hiányzik, utána remélem azok helyett is használható receptek fognak esni. A 281 legendary receptből kb. 120 van meg, de így azért már reálisabb a hiányzók megszerzése. Ha a még hiányzó négy item valamelyike beesik, akkor megpróbálok felmenni 70-71-re. Most 67-68 környékén a bossfightok már néha túlélésbe mennek át, úgy meg nem érdemes farmolni, ha nem tudom biztosan időn belül hozni a shardot.
-
_ocsisajt
őstag
Ha vótmá, akkor szorrri, de nekem ez nagy QOL!
-->>RELIC Crafting segédlet [link]
(lehet régi, nem'tom, nekem ami kellett, ahhoz jó volt)
Amikor az egyébként is rövid hajamat tépkedem, mert egy high relicnek van 9845 és fél alrelicje... Matikat listázza, szépen ordert ad, jól meg minden.Mai fun fact: Persze fél napot farmolsz a magas relichez (összetevők, piiiiz), jól bekészülsz, mert a random ugye b1atch, hogy azt a két "BIS" skillt pumpálja meg jól a kinézett buildedbe, erre egyből beadja, az prájszlessz.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
jambiyya #3299 üzenetére
Igen, nézeget(t)em közben grimtoolson.
Közben meg is jött szépen az első (amire figyeltem) DR MI
(Egy Bloodsworn repeater, SOSEMNEM fogok pisztollyal menni)
Tök jó lenne ezeket a kraftba olyan szinten belevenni, hogy valami nagyon powert lehetne kreálni, de csak ezekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest