- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Arról szó sincs, hogy nekiállni, és felhozni valakit, vagy valakiket x szintről y szintre.
De úgy gondolom, hogy 1-2 óra gurulásból én szívesen feláldoznék néhány percet egy társamért, hogy kicsit hamarabb jusson előrébb. Vezetni úgyis meg kell tanulnia előbb utóbb.
Így is meg szoktam tenni néha, hogy magam elé engedem, vagy a végén már nem is próbálom megelőzni.
Nem vettem észre, hogy ezzel a gesztussal elvesztettem volna a versenyzés örömét.
Sőt, talán jobban is érzem magam kicsivel.Ott már inkább vesztem el, amikor komolyabb pilótáktól el nem várható dolgot látok a pályán.
Nem akartam ecsetelni, de elmondom, hogy az utóbbi időben mit tartok elsősorban javítandónak.
A "pályára való visszatérést".
Arra gondolok, hogy valaki benéz egy féktávot, kanyart, és kicsúszik, kisodródik annak kötelessége lenne körültekintően térni vissza, ha ott versenytársak haladnak.
Ehelyett azt tapasztalom, hogy azonnal, sokszor 90 fokban, az éppen ott haladókkal mit sem törődve történik ez meg. Természetesen a vétlen fél / felek húzzák a rövidebbet általában, vagy mindegyik.
Ez vonatkozik a balesetet szenvedett autóra is, ha nem használja a flashbacket.Na, nekem ez veszi el inkább a versenyzés örömét.
A Krónikák tele vannak ilyen esetekkel. Van kisebb is, és van nagyon durva is.Sok mindenre kell figyelni, ha becsületesen akarunk versenyezni, hogy az elért pozíciónkat ténylegesen megérdemeljük.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Apple iPhone 16 Pro 128Gb, kártya független, sivatag színben
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Check-Point-V-82 - Security Gateway Switch
- Check-Point-V80 - Security Gateway Switch- több db
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Arany János - Kapcsos könyv
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest