- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Én hiába töröltem a "jelszavak és más bejelentkezési adatokat" 65 jelszó (szinkronizálva)
nem törlődött véglegesen, csak újból be kellett jelenetkezni de automatikusan földobta a felhasználó nevet és jelszót és csak be kellett lépjek.
Persze ez azért van így, mert google fiókba szinkronizálja a dolgokat és be voltam lépve természetesen.Amúgy az baj ha még te sem, csak a google tudja a jelszavaidat sztem.
Én eleve a "fontos" oldalakon (google, fb, paypal stb) meg se jegyeztetem a google chrome-al. -
tibcsi0407
félisten
-
LámaZ
addikt
OFF
Miután belaktam a gépet - értsd: telepítettem progikat – megint nem működik az Optiarc DVD-íróm. Se kép, se hang.
Ennyit a forró krumplikról! -
Sk8erPeter
nagyúr
Még egy próba: az általad említett dolgoktól abban a kontextusban teljesen független, amiről most beszélünk. Az ilyen jellegű problémák kapcsán írtad azt, hogy újra kő' indítani a gépet, meg "nem árt, ha friss a .NET, Java, ilyenek...", hát erről beszéltem, hogy ezeknek pont köze nincs az említett problémákhoz. Na de asszem nem kellett volna inkább belekezdenem, mert most csak oda-vissza dobáljuk a forró krumplit.
Amúgy teljesen degenerált bugok nyilván előfordulhatnak környezettől függően, ebben nincs vitánk. Mint a mellékelt ábra is mutatja. Nálam sincsenek az említett anomáliák jelenleg, mások most panaszkodnak, hát a franc tudja, mitől vannak náluk problémák, nyilván könnyebb lenne kideríteni az adott környezet ismeretében, extensionök hibássá vált működése is okozhat furcsaságokat (csak példaként: mert mondjuk a Chrome extension API-ban történt valami változás, amire még nem született az extensionben frissítés), aztán még hatszázkilencvenkétezer hibára lehetne gyanakodni. És simán lehet, hogy csak a Google b@szott el valamit, csak épp adott környezetekben vagy felhasználási körülmények közt (pl. nálunk) nem jelentkezik a probléma.
(#18217) bitpork :
Én sem ismerek erre sajnos megfelelő extensiont (igaz, nem is nagyon kerestem).
"Rühellem a krómot asszem, de nincs job most nekem sajnos"
Amúgy mi az oka, hogy a Firefox most nem alternatíva (tehát mi miatt tértél át)?(#18216) ZeroDK :
Dehogy tűnnek el a kommentek, csak lejjebb kerülnek.
Amit te állítgatsz, az pont a cinema mode-ra vonatkozik, szóval ne csodálkozz, hogy ha nem állítódik át a méret, amikor nem cinema mode-ban vagy... -
Sk8erPeter
nagyúr
Kiszámítható volt a reakció.
Amiről te beszélsz, az Java applet a weboldalon+Java plugin a böngészőben. Ilyen alapon a Flash plugin esetleges hibája esetén is mondhatnád, hogy a Chrome szar. Vagy akár a Silverlighténál.
Úgyhogy még egyszer mondom, a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.
Nem mintha védeni akarnám egy pillanatig is a Chrome-ot, csak arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy azzal a tanácsoddal, hogy frissítsék a Java-változatot, meg a .NET Frameworköt a topicban panaszt megfogalmazók problémái nem oldódnak meg, mivel nem ezekkel a pluginekkel kapcsolatosak voltak, és ezeknek közük nincs a Chrome alapműködéséhez...(#18202) ZeroDK :
Kattintsd be a beállítások oldalán az "Enable Cinema" opciót, aztán a kívánt méretet, majd a "Switch to cinema mode automatically when the page loaded" opciót is.(#18213) bitpork :
Ugyan, hova gondolsz, ez a Chrome, ilyen dolgok egyáltalán nem állíthatók benne...A Google szarik az ilyen igényekre, hiszen nem az olyan felhasználók az elsődleges célközönsége, akiknek kicsit több igénye van az átlagosnál.
Legfeljebb bővítménnyel érheted el, amit szeretnél. -
Sk8erPeter
nagyúr
Bár itt az Operáról lesz szó, a motor ugyanaz (Blink; a korábbi Presto-motor fejlesztését leállították), így a válasz is:
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_23113-23115.html
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_23050-23053.html
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_21405-21409.html
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_22094-22094.htmlidézném magam:
"Kapcsolódó kérdés:
http://superuser.com/questions/461552/why-are-there-multiple-chrome-instances-running-even-though-i-only-have-one-wind
Külön folyamat van a böngészőablaknak, tabnak, a kiegészítőknek és plugineknek.
Alapvetően a célja ennek a többfolyamatos megközelítésnek annak elkerülése, hogy egy helyen bekövetkező összeomlás az egész böngésző összeomlását eredményezze. Például attól még, mert a Flash plugin vagy egy másik ablak/fül összeomlott, attól még nyugodtan tudsz tovább böngészgetni."illetve dqdb-t:
"Így néz ki egy futtatott Chrome/Chromium/O15+ példány:
* 1 darab renderer process
* 1 darab process/plugin, azaz minden pluginhez külön példány (Flash, Java)
* általában 1 darab process/extension, azaz külön példány minden olyan a bővítményhez, amelyik aktívan fut (ha rendelkezik háttérszállal, akkor állandóan aktív, a legtöbb bővítmény ebbe a körbe esik bele)
* 1 darab process/fül, azaz fülenként külön példány
* 1 darab crash reporter process"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest