- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
maestro87 #19521 üzenetére
Elvileg minden régebbit megtart, automatizálni nem lehet, de volt rá régebben külső program (lásd #12187), ami elég régi, viszont a Softpedia oldalán is ez a verzió van még mindig: OldChromeRemover
Tehetsz vele egy próbát (saját felelősségre, nyilván
).
-
Rasiel
senior tag
válasz
maestro87 #19515 üzenetére
Ezek azok a Chrome bővítmények, amelyekre nekem pl. abszolút nem lenne szükségem.
Persze elfogadom azt, ha valakinek meg igen, nem vagyunk egyformák. Hogy csak az egyiket említsem, pl. Gmail Checker: nálam megvan nyitva a gmail egy külön lapon, ha érkezik új üzenet, akkor azt meg úgyis jelzi, tehát én ezt a kiegészítőt teljesen feleslegesnek érzem. Ha jól értelmeztem, akkor csak ez az egyszerű feladata van...
-
Rasiel
senior tag
válasz
maestro87 #19513 üzenetére
Anno, amikor Intel IGP-t használtam, akkor - ha jól emlékszem - nekem 32 MB-ra volt beállítva. Nem volt vele problémám, bár az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy csak pár, elég régi játékkal játszottam. Nem tudom, próbáld ki, bajod biztos nem lesz belőle.
A Chrome-hoz én csak a Magic Actions for Youtube bővítményt használom, egyedül erre van szükségem. Amint írtam, nálam 12 db lappal nem tellett be 4 GB fizikai memória, Youtube is köztük volt, akkor volt már a határon, amikor mellé megnyitottam még jó pár programot, bár azok olyan vészesen sok RAM-ot nem kértek. Windows, illetve böngésző beállításától is függ persze az egész. De, ha te így szereted használni a gépet, akkor igen, elkél még + 4 GB RAM.
Én, ha nem játszok, akkor legtöbbször a 4 gigából sem futok ki. -
Rasiel
senior tag
válasz
maestro87 #19511 üzenetére
Igen, nem meglepő, hogy csak 3,69 GB-ot ír, mint használható memóriát, hiszen dVGA nincs a gépedben.
Keresd fel az alaplap BIOS-odat és ott kövesd az alábbi útvonalat: Advanced/Advanced North Bridge Configuration/Share Memory. Ez nagy valószínűséggel "Auto"-ra van állítva, ezt megváltoztatva, pontosabban kisebb értékre véve orvosolható a "probléma".Ha a böngésződön kívül nincs más megnyitva Windows betöltés után, akkor sok a 2,9 GB használt RAM.
Én sem utorrentet használok már régóta, volt vele néhány problémám annak idején. De ez már nagyon OFF.
-
Rasiel
senior tag
válasz
maestro87 #19504 üzenetére
Chrome tényleg szereti a RAM-ot. Windows 8.1 Pro-t használok már jó ideje, de Windows 7-es gépeknél is tapasztaltam ezt. Nálam betöltés után a rendszer 1,1 GB RAM-ot használ, de úgy, hogy viszonylag sok automatikusan induló programom van. Jelen pillanatban 12 db böngésző lap van megnyitva, emellett 6 db program és így a teljes rendszer RAM használata 3,8 GB. 64 bites 38-as verziószámú Chrome van fenn.
Ha valaki szeret egyszerre több programot futtatni, sok böngészőlapot nyitva tartani, netán még közben játszani, akkor igen, a 4 GB RAM szűkös.
"...a rendszer a 4 helyett is csak 3,69-et lát (ez is még a megoldatlan rejtélyek közé tartozik)."
Ha leírnád a pontos konfigodat (akár az adatlapra), akkor talán tudnánk segíteni."De a Bitdefender is alapból 200MB-ot zabál..."
Igen, Bitdefendert sem kell félteni, én az IS 2015-öt használom belőle. -
törölt tag
válasz
maestro87 #19380 üzenetére
Hát szomszédomnak már eljött ez a pillanat:
egy 11 évvel ezelőtt vásárolt alaplappal, ami olyan 14 éves tervezésű technika lehet
-
sanzi89
addikt
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
maestro87 #19361 üzenetére
Tessék ... 10 megnyitott lap Win 7 feladatkezelő 32% a 4GB -ból !
-
maestro87
őstag
válasz
maestro87 #17201 üzenetére
Üdv!
Nálatok is megvan az a hiba, hogy ha lenyomjátok egyszer a ctrl billentyűt (utána felengeditek) majd görgettek egyet az egérrel akkor megváltozik az oldal nagyítása? Elvileg folyamatos nyomva tartásra kellene így reagálnia de nekem valamiért úgy érzékeli mintha nyomva tartanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest