Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
-
beers
addikt
Hogy tudnám megoldani azt, hogy ha rákattintok a weben egy pl xls, pdf file-ra, akkor azt rögtön megnyíljon, ne csak letöltse a chrome?

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Köszönöm srácok valamelyik biztosan beválik majd!

-
Van egy bővítmény chrome-ban ami valahogy felmászott és nem tudom letörölni. Azt írja vállalati házirend által telepítve és nem engedi, hogy kivegyem a pipát előle.
Azt csinálja, hogy egyes szavakat belinkel reklámot csatol hozzá egyes weboldalakon. Nagyon érdekes a működése, de azért is kellemetlen mert szöveges és képes tartalmat töltök fel egy webáruházba és belinkeli azokat a szavakat (csak angol) de már egy olyan oldalunknál is észrevettem amit nem adminisztráltam.
Mindenhol megjelenik ez a link nem csak az én böngészőmben és nem tudják kivenni másik gépnél sem a kollégák, hiába írják át a szót és mentik el újra, olyan mint ha belenyúlna az adott weboldal kódjába.
Vezérlőpult->programok eltávolításánál már letöröltem, futó alkalmazásokban nem láttam nyomát.
A cucc neve: UTAAdRemmOvaalApp
Googleben rákeresve nincs találat. Van egy másik "bővítmény" is amit ugyan lehet törölni de minden indításnál újra ott van: DDiGiCooupoon
Tudna valaki segíteni?

-
mikk2000
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Nem ismerem a chrome lelkivilágát, azért kérdezek
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a google fiókkal rendelkező felhasználók adatait nem lokálisan tárolja hiszen nem is lenne értelme. Neki mindössze a fiók nevére van szüksége szerintem, a hozzávalók úgyis a szerveren találhatók, gondolom a kiterjesztések (bővítmények is). Tehát lehet hogy ezt a fiók infót mondjuk a registryben tárolja. -
mikk2000
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Helló, ma voltam az adott gépnél. Sajnos hamar kiderült hogy ez a megoldás nem működik, ugyanis amikor uninstalláltam a chrome-ot beljelölve azt hogy törölje le az adatokat, akkor ez a mappa amit megadtál komplett eltűnt. Chrome install után is kitöröltem direkt de semmi változás nem volt.
Magyarul megint ott vagyok ahol a part szakad, chrome uninstall/user mappája letöröl/felinstallálva, erre ott vannak benne felhasználók, és olyan kiterjesztések, amiket én biztos nem tettem fel. Szóval valaki ötlet még?
-
randras
veterán
Sziasztok,
jelenleg kb. 2 napja az történik, hogyha elindítok YouTube-on egy videót, akkor megy 2 mp-et, majd újratölt az oldal, újraindul a lejátszás, ezután viszont végigmegy.
Mi történik?

-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Ma és tegnap a chrome-ból ki voltam jelentkezve. Informatika órán beléptem a gmail-embe megnézni a leveleim és mindig ilyenkor csinálta ezt. Miért csinálja ezt? Eddig nem csinálta. Egy frissítéssel jött volna? Ha igen akkor nem sok értelme van. Infó órán Internet Explorert használok, nem chrome-ot, tehát véletlenül sem léphettem be az ottani chrome-ba, amitől itthon kijelentkezhet. Szóval miért van ez?
-
default.
őstag
sziasztok!
youtube videóknál eltűnt az az opció, amivel a felbontást lehetett állítani, most már csak a kommentárokat lehet ki-be kapcsolni.
ez nektek is így van? chrome miatt van ?köszi
üdv! -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy beállítok egy oldalt a chrome-ban kezdőoldalnak (origo), ami meg is jelenik, mikor megnyitom az első chrome-ot, de ahogy nyitok mellé másikat, többet, úgy azok nem a kezdőlappal jelennek meg, hanem a google keresővel, ami alatt megjelenik a 8 kis ablakban leggyakrabban látogatott oldal.
Hogyan tudom azt beállítani, hogy minden alkalommal a kezdőlap (origo) jelenjen meg és ne a leggyakrabban látogatott oldalak?
Köszi
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
Chrome kezdőlapnál a háttérkép méretét be tudom állítani utólag?!
csak mert 150%-os nagyítást használok, és vele együtt nagyította a képet is.... -
mikk2000
őstag
Helló!
Egy gépen ahol senki sem használja a chrome-ot, maradt pár felhasználó, ráadásul google profillal, amikor akarom törölni őket a beállítások/felhasználó törlése lehetőséggel, akkor nem törli ki hanem odadob hogy jelentkezzek be.
Chrome uninstall/reinstall nem segít természetesen. Hogy lehetne ezeket eltüntetni hogy írmagja se maradjon semmilyen profilnak a chrome-ban a gépen?
-
Üdv,
Az utóbbi időben megjelent ez az értesítés:

Nem mindig van ott, csak néha megjelenik, miről értesít, miért van ott?
Mert még semmit nem csinált eddig, csak elvan időnként ott a sarkokban. -
kispx
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
beállítások -> Haladó beállítások mutatása -> Adatvédelem (lehet, hogy ez nem lesz) -> Tartalombeállítások -> Bővítmények := Lejátszás kattintásra
-
kispx
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Állítsd át a flasht, hogy egy kattintásra töltsön be és nézd meg, hogy mit tapasztalsz.
-
StarKiller89
senior tag
hali
nálatok nem akadozik néha az egérmutató, pl oldalak betöltése alatt 1-2 mp-re? már megint erre a szégyentelen flashra gyankszok, hogy emiatt lehet... szerintetek?
-
Zsohi
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Csak a Chrome csinálja, más böngésző nem. A hiba más ismerősnél is jelen van, csak az ő esetében még inkább idegesítő, hiszen nála az összes megnyitott lapnál jön a hibaüzenet.
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Az utóbbi hónapokban előkerült egy rendkívül frusztráló probléma amivel a mai napig nem is igen törődtem, de most már végleg betelt a pohár... Véletlenszerű időközönként a weboldalak betöltésekor egyszerűen egy "Ez a weboldal nem érhető el" üzenet fogad azonnal, nem gondolkozik, nem próbálkozik egyszerűen abban a pillanatban jön a hibaüzenet miután begépeltem a weboldal címét. Mi lehet a probléma?
-
dethroner
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Hát komolyan mondom beszarok

Kell egy program ami lefuttat egy másikat, hogy egy harmadikban módosításokat végezzen el? Kész vagyok
Akkor mi a búsnak vannak a chrome bővítmények? És miért nincs beállítási lehetőség a böngészőben, amitől automatikusan megtörténnének a törlések? Lehet hogy gyors és népszerű a chrome, de több szempontból is fapados (szerintem). -
dethroner
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ccleaner fent van, de úgy tudom hogy az csak manuálisan töröl. Ezt az AutoCCleanert nem ismerem.
-
micafighter
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
Tedd fel a CCleanert és az AutoCCleanert. Az inkognitó mód is hasonló egyébként. A chrome parancsikonra jobbklikk, tulajdonságok, cél-nél a végéhez adod, hogy " -incognito" (idézőjelek nélkül), akkor az a parancsikon inkognitó módban fogja indítani a chrome-ot.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Tele a hócipőm azzal hogy bármikor frissül a böngésző, a click&clean bővitmény elfelejt dolgozni.
Konkrétan azt szeretném hogy a böngésző bezárása után minden előzmény, süti stb törlődjön, csak a jelszavak maradjanak meg. De nem dolgozik, minden megmarad
És nem bírok rájönni hogy kell beállítani a bővitményt, bármit pipálok ki, újraindítás után ott figyelnek az előzmények
Valaki tudja a megoldást? -
micafighter
nagyúr
válasz
mandin
üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]. A böngészőben ilyen lehetőség alapból nincs, hogy csak megnyisd a fájlokat. Mondjuk én konkrétan örülök neki. Mert másik böngészővel ha úgy gondolod, nincs szükség a fájlra, akkor csak megnyitod. Aztán ha pár nap múlva mégis szükséged lenne rá, akkor keresheted megint a neten. Egyszerübb szerintem, hogy letölt mindent, és ami nem kell, azt majd letörlöd kettő kattintással. De ez szubjektív dolog, ettől függetlenül a választás lehetősége egy (hiányzó) feature, amit más böngésző régóta tud, viszont a chrome-ba biztonsági okok miatt nem implementálták.
-
mandin
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Na akkor törlődjön a Chrome-ba is automatikusan mert rohadt unalmas mindent mindig menteni, meg törölni.
-
Spam123
tag
Kicsit lassúnak érzem a böngészőt. Nem lehet bekapcsolni valami hardveres támogatást. Főleg facebook görgetése akadozik. A vas alatt egyáltalán nem gyenge.
-
ToBeY
nagyúr
Csak nálam van olyan probléma,hogy youtube-on néha teljesen fekete képernyő?
-
maestro87
őstag
válasz
maestro87
üzenetére
Üdv!
Nálatok is megvan az a hiba, hogy ha lenyomjátok egyszer a ctrl billentyűt (utána felengeditek) majd görgettek egyet az egérrel akkor megváltozik az oldal nagyítása? Elvileg folyamatos nyomva tartásra kellene így reagálnia de nekem valamiért úgy érzékeli mintha nyomva tartanám. -
mandin
senior tag
Van rá mód, hogy a Chrome is megtudja nyitni a fájlokat letöltés előtt, mint az IE? Ne mindig, csak kérdezze meg hogy letölteni akarom, vagy megnyitni.
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a chrome nem játsza le a youtube videókat? Minden más flash oldal/videó működik. Próbáltam a html5 változatot is, azzal se megy. Böngészési adatok törlése megvolt, semmi. Csak fekete kép a videó helyén, semmi play/pause gomb, hang sincs. Ha csak az újratelepítés a megoldás, akkor valahogy azt meg lehet oldani, hogy a jelszavakat megtartsa? Elég sok helyen be vagyok jelentkezve.
-
default.
őstag
sziasztok!
ha egy weblapnál a chrome nem jegyezte meg automatikusan (fel sem ajánlotta) a felh. nevet és jelszót, hogy lehet neki manuálisan megadni, hogy ne kelljen mindig beírogatni ?
köszönöm !
üdv -
Met
nagyúr
Tudnátok mondani olyan kieget amivel a weboldal látható képét tudom egy gombnyomásra lementeni jpg-be?
-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Szerintem is. Mi köze van az IE-nek a .pdf-hez? Helyesnek tartom a reakciót. Nem kell kiegészítő az IE mellé. Nem tudom megérteni, mindenki miért van elvarázsolva a kiegészítőkkel. Nem veszitek észre, hogy csak gondot okoznak? Nem hiszem, hogy nem veszitek észre.

-
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
Őőő.. Tudtommal IE sem tud PDF-be menteni..
Arról nem is beszélve, hogy pár éve a Microsoft fórumán egy MVP annyit válaszolt a kérdésre, hogy Hogyan lehet PDFbe menteni egy weboldalt IE-vel? Nos a válasza annyi volt, hogy ennek mi köze az IE-hez? Tölcsél le egy pdf kezelő programot. [link]IE 11 egyébként biztonságosabb és gyors lett, ez kétségtelen. A korábbi verziók elég szemetek.. Viszont a 11-el az az én problémám, hogy elég sok böngésző kiegészítő kompatibilitási problémába ütközött a nagy biztonsági szigorításoknak hála.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Garantáltan, lesz még Hoppá...
Ez a Chrome, tele van hoppával.
Majd mikor a procid is kiakad, akkor lesz igazán hoppá. -
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Comodo ide-tova, az IE-nek is megvan a biztonsági rendszere és sokan még azt sem használják szóval akkor miért jobb? Az IE Microsoft, stabil, letisztult, gyors és többen ismerik mint a Süsüt. Szóval így.
Na és fennakad egy .pdf-el? Nemá'. 
-
ígyvanferi
addikt
válasz
kaszaf
üzenetére
Ilyen frissítéskor elromló dolog lehet, ha mondjuk 2 napja megint azt csinálja, hogy nem jelenít meg elsőre bizonyos oldalakat? Sokszor 10-jére sem. Prohardver jó, de pl. itt ez a blog, filmes fórumba linkelte valaki, ha 10-szer nem frissítettem, mire behozta, akkor egyszer sem. Mindig a hoppá, a chrome nem találja a ... oldalt szöveget kapom. Volt ilyen már pár hete is, aztán ez észrevétlenül el is múlt.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
üzenetére
Kb. 3 hónapja én is visszatértem a jó öreg IE-hez. A céges gépen van még bizonyos okok miatt Chrome de már nagyon unom, hogy szinte minden frissítéskor elromlik valami. Firefox szintén ratyi lett. Maxthont próbáltam még de ott is vannak idegesítő dolgok számomra. Chrome meg most ezzel az elfeketedéssel hajszol az őrületbe.
-
Sheld
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Ha biztonságos(abb), mint a chrome, és mindent megjelenít, akkor miért szenvedsz a chrome-al?

-
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
A biztonságos böngészés iránt érdeklődök. A Comodo nevű szoftver biztonsági cég fejleszti, ami szintén népszerűségnek örvend, mert a leg teljeskörűbb ingyenes védelmet nyújtják az embereknek, Comodo Internet Security Premium néven. (Az ő esetükben a prémium az ingyenes termék ).
-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Mi a célpiaca?
-
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
Mert Chrome.
A Dragont csak látásból ismerem, de nem értem miért használsz ilyen noname böngészőt is. Windows? Akkor IE. Biztos, hogy rámmordulnak akik szeretik a Chromeot, de vállalom. Nekem többet ér a procim mint a "króm" plusz a térkép IE-n is bejön, akkor meg minek más. A Google gyár jó, de benne nem minden. -
törölt tag
válasz
nebancsa
üzenetére
A Chrome nem platform függő applikáció. Bridgeeljétek a internetet, ha nincs. Terhelitek az internet adatforgalmat annyi géppel. A Chromeot elég necces legyalulni, mert az uninstall kevés. Minden rendben van amúgy a nyomtató portjánál. tudsz nyomtatni gépen levő doksit, mármint nem internet oldalt? Lehet a nyomtató nem kommunikál a gépeddel. Nem? Lesd meg
-
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Következő problémám van.
A chrome böngészőbe a címsávba beírom a konkrét címet, tölt tölt de nem tölti be. ha a keresőbe írom be, és amit kidob találatokat rákattintok, egyből betölti. Minden weboldalnál így működik. Windows xp 32-bit az op rendszer, és korlátozott felhasználó módba van telepítve.
Ez egy cégnél van, kb. 20-30 gépet érint.
Ha legyalulom a Chromot és újratelepítem akkor megoldódik, de nem szeretném ezt minden gépen, ha van egyszerűbb mód a javításra.
A másik probléma hogy hangouts szolgáltatás hiba üzenet megelenik. Ezt ki lehet kapcsolni, nincs szükség erre a szolgáltatásra.
A harmadik probléma azt az újratelepítés nem oldotta meg, a nyomtatás nem működik a böngészőből, merre felé keresgéljek?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
kaszaf
aktív tag
válasz
dtraveller
üzenetére
Nálam is hasonló hiba jött elő azzal a különbséggel, hogy kb. a képernyő felső 1/3-a fekete lesz ha a chrome ablaka aktív. Ha a fekete rész fölé húzom az egeret akkor kisebb darabokban előtűnik a böngésző ablaka a feketeség alól.
Minden más hibátlan a hardver hibát kizárom mert minden más jó.
CoolNovot-t használtam eddig ott nem volt ilyen hiba.
-
olivera88
veterán
Valamiért egyszerűsített módban fut nálam Google maps. Mi ennek az oka? A Dragonban normálisan fut.
-
dtraveller
csendes tag
A chrome használata során érdekes problémába futottam bele.
Teljesen véletlen időpontokban előforduló kép villódzás a böngésző ablakában. Először a funkciós felületeken utána az egész böngésző felületén. Úgy kell elképzelni, hogy a fül bezárásra szolgáló "x" felé viszem az egeret akkor az "x" és egy fekete négyzet váltakozik. Ugyan ez a menü felett, a vissza-előre gombokon, frissítés gombon stb. esetében, majd 10-15 másodperc után viszi a teljes Windows grafikus felületet és csak az újraindítás oldja meg a dolgot.
Videokártya, processzor, memória volt tesztelve, minden teszt hiba nélkül lefutott. A probléma csak akkor jön elő, ha a chromeot elindítom, teszem azt 1-2 hétig nincs használva akkor nincs gond, indítása után viszont 48-72 órán belül mindig ebbe ütközöm.Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
törölt tag
Hozza itt a képet nektek a hirdetéshez? Mert nekem nem.... IE-ben semmi baja.
-
törölt tag
De chrome alatt ilyen, milyen konkrét képket csináljak még? iCloud-on olyan a szöveg, sok oldalon mint itt is a jelszó helyett i betűket rak, régebben hoztam képet én erről más oldal kapcsán de nem tudott senki megoldást erre. Index.hu-t is írtam hogy a kis ajánlom gombnál sincs ékezetes karakter, mint ahogy az a képen is látszik. Most nem fogok minden oldalt kiprontelgetni, mert a lényeg látszik és erre kellene megoldás, másnál nem csinálja, valami a chrome-al van, mert más böngészőnél tökéletes. Bár IE alatt is recések a karakterek, vagy talán win 8 alatt lenne valami gond?!
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Számomra egy érthetetlen problémába futottam bele és ennek a megoldásához kérném a segítségeteket ....
Évekig hiba nélkül működött a magyar nyelvű Chrome böngésző a gépemen, de tegnap amikor megnyitottam nem jött be semmi. Gondoltam semmi gond, törlöm és újrarakom amit meg is csináltam, DE hiába telepítettem a magyar nyelvű változatot (többször is) mindig csak angol nyelven települt
Mi lehet a hiba, hogy magyar nyelv helyett angolul jelenik meg?
Hogy tudnám a magyar kezelőfelületet előhozni? -
rétisün
veterán
közben sikeresen 'átmásoltam' az eddig csak laptopon használt chrome-t beállításokkal, könyvjelzőkkel, előzményekkel a másik gépre, külön mappában, külön parancsikonnal, így van két külön chrome-unk a tesómmal

tudom, lehetett volna két felhasználóval is megoldani a dolgot, de ez a megoldás nekem szimpatikusabb.

-
törölt tag
Elég sok helyen ilyen, indexen pl az ajánlom-os face gomb is Aj.nlom van, csak középen van a pont nem alul, rengeteg helyen csinálja ezt a böngésző és nemtudok rájönni miért, pedig már telepítettem is újra, friss és régi verziónál egyaránt így van. :/
-
törölt tag
Mégh mindig meglévő hiba: Az ékezetes karaktereket miért nem tudja megjeleníteni a króm?! Egy pötty van a helyén, ez már kb 2-3 hónapja ilyen, mit lehetne ez ellen tenni? Más böngészőkben jó, a karakterkódolásoin kell valamit állítani? Sosem nyúltam mondjuk hozzá, szóval nem értem mi lehet a gond, de már bosszantó!
-
laszlohu
addikt
Elvileg frissült a stabil chrome, gyakorlatilag nálam nem frissült:
Nálam ezt írja, vagyis a régebbi stabilt :
33.0.1750.149 -
dabgergo
őstag
Még annyi kérdésem lenne h van vmi gyors billentyű arra h a google.com-ot (kezdőoldalt) előhívjam mint operában a ctr+space?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a google fiókkal rendelkező felhasználók adatait nem lokálisan tárolja hiszen nem is lenne értelme. Neki mindössze a fiók nevére van szüksége szerintem, a hozzávalók úgyis a szerveren találhatók, gondolom a kiterjesztések (bővítmények is). Tehát lehet hogy ezt a fiók infót mondjuk a registryben tárolja.

És nem bírok rájönni hogy kell beállítani a bővitményt, bármit pipálok ki, újraindítás után ott figyelnek az előzmények
Valaki tudja a megoldást?

Ez a Chrome, tele van hoppával.

Na és fennakad egy .pdf-el? Nemá'. 
mivan ezzel?! Hónapok óta ilyen..