- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alexios #51429 üzenetére
Fingunk nincs mi volt a pontos állítás. Az ugyanis átment egy szűrőn amit úgy hívnak kontrolaltdel.
És ebben nincs semmi rossz indulat! Maga is mondta, hogy nem emlékszik pontosan mit mondott, csak a mondani valója maradt meg, ami nekem át is jött.
Amúgy mi van, ha Hetfield meg akarja magának tartani ezt a cuccot magának? Elképzelhető, hogy lemond a szimúr az extra profitról a név cserébe, vagy esetleg le van védve mert Hetfield olyan szerződést írt alá szimúrral? Fingunk nincs az egészről. Ellenben egy olyannak aki heti szinten kommunikál sziumúrral.
Én nem úgy tapasztaltam, hogy többségében lennének a Peter Green bekötésű LP-k a piacon. Nyilván keresett, de messze nem egy sztenderdnek nevezett bekötési mód. Azért is mondtam, mert ez az egyik leg elterjedtebb és még ebből sincs túlkínálat.
Annyi a lényeg, hogy fingunk nincs ezért én nem állítanék be feltevéseket kész tényeknek. Minthogy, ilyen nincs és kész.re: Ctrl+Alt~Del
Mi ez az új pofázmány? Ez valakinek a levetett arca nem? Ismerős valahonnan. -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #51429 üzenetére
Nem, nem az volt az állítás. Nincs titkos kapcsoló, a pickup ugyanaz. Azt mondta, hogy a pickup mellé még pluszban be kell kötni valamit, vagy úgy kell kötni ahhoz, hogy olyan hangzása legyen. Az a doboza, ami van (legközelebb megkérdezem, mi az) az csak arra jó, hogy különböző paramétereket szimuláljon, ha abba dugod a gitárt (azon ki tudod próbálni, hogy szól). És ha azt akarod hallani, amit úgy hallasz, ahhoz úgy kell kötni a hangszedőt.
-
doc
nagyúr
válasz
Alexios #51424 üzenetére
Hat ha egy adott boltban sokkal dragabb mint a tobbiben, akkor a tobbiben kell megvenni
En mondjuk eleve nagyon turelmetlen tudok lenni, hetekig-honapokig vergodok mire eldontom hogy melyiket valasszam az adott termekek kozul, akkor viszont AZONNAL kellUgyhogy hangszer eseteben peldaul ha van itt Gyorben valamelyik uzletben, akkor hacsak nem tenyleg nagy az arkulonbseg, bemegyek es megveszem (masfelszeres arat azert en sem fizetnek komolyabb erteku cuccnal)
Nincs ezzel baj, de attol hulyet kapok mikor valaki azert hisztizik (nem ratok gondolok, de konkretan lattam mar ilyet) hogy miert nem annyiert adja az elado az arut, amennyi a netto nagykerar nagy tetelben vasarlas eseten... -
válasz
Alexios #51397 üzenetére
Azért van, hogy az elektronikába bekerülnek dolgok amikkel a hangot variálják.
El tudom képzelni, hogy kap pár extra kapcsolást, amit felesleges lenne a hagyományos piacra ereszteni, mert olyan lenne mint a PRS Paul's gitárjai, hogy annyi kapcsoló meg basz van rajta, hogy teljesen elveszel rajta. Cserébe neki kell az az egy kapcsoló.
Vagy pl miért nincs Peter Green hangzás minden LP-n? Mert nagyon kevesen keresik azt a hangot. Annak idején a Gibson modern szérián volt ilyen kapcsoló tábla, és mikrokapcsolókkal lehetett baszkurálni a bekötést. Volt vagy 10+ hangzás. Tök felesleges. -
doc
nagyúr
válasz
Alexios #51420 üzenetére
Hm, valoban, de miert? EU-n belul siman mondhatod hogy az ertekesito orszag AFA-jat fizeted...
De akkor marad az arfolyamkockazat (meg a brutalisad szenne adoztatott magyar vallalkozo). Ha nincs raktaron, akkor plane. Hogyan mondjon egy arat MOST egy termekre, amirol azt sem tudja mikor fogod megrendelni, es akkor mennyi lesz az arfolyam? -
doc
nagyúr
válasz
Alexios #51413 üzenetére
Szerintem a magyar boltokban egyreszt a brutalisan zuhano, teljesen kiszamithato forint-arfolyam is benne van az arban (nem lehet naponta, az eppen ide-oda ugralo arfolyam alapjan ujraarazni a teljes keszletet, egyik nap 380 egy euro, par hettel kesobb mar 430...), masreszt ugye itt van nalunk a rekordmagas 27% AFA, a nemeteknel ez is csak 19. Es nyilvan olcsobb egy egyetlen fizikai bolttal rendelkezo hatalmas raktararuhaz uzemeltetese mint egy helyben mukodo uzlete.
Vegyunk peldanak egy 1000 euros gitart. A Thomann ezt arulja 1000 EUR + 19% AFA = 1190 EUR-ert, ami ha eppen eros a forint, akar 450ezer HUF is lehet.
Ugyanezt az 1000 euros gitart arulja itthon a bolt, 27% AFA-val, belekalkulalva hogy lehet hogy amikor megvette par honapja meg 430 volt az euro, meg lehet hogy egy honap mulva megint annyi lesz -> ugyanazt a gitart, ugyanakkora profitert majdnem 550 ezerert rakja ki, vagyis 100 ezerrel dragabb ugy, hogy igazabol a boltos semmivel nem keres rajta tobbet, egyszeruen ennyiert tudja kinalni. -
DrDoktor
senior tag
válasz
Alexios #51413 üzenetére
De 400 ba kerül most írtad ennyi itthon..Nem próbálják !!!!!Ennyiért árulják!Sokaknak nem opció a thomann de ez nem téma nyilván.
Amúgy ja értem a dilemmád jogos is de én még 300 at is soknak tartok főleg ,hogy használt piac mi bő és micsoda hangszerek bukkannak fel.Írtam is ,hogy 270 ért még éppen jó.
Szerintem a reális ára még ebben a beteg világban is max 230 nak szabadana lenni félkemény tokkal vonóval. -
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #51133 üzenetére
Yes, sir!
Na, ez egy 10 percnyi jam.
Csak saját felelősségre. :-D
Csodálkozom, hogy végig bírtam, nagyon elfáradtam fejben a végére. :-D
Nehéz ez a popszakma.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
Smiley
addikt
-
beteg
őstag
válasz
Alexios #50950 üzenetére
Szerintem az asio4all pont nem tudja, én is szenvedtem sokáig ezzel a tipikus problémával, hogy vagy a hangszer szólt, vagy minden más. A Windows fejletlen hangkezelése miatt van. Voltak rá tükkös asio driverek, de nem működtek rendesen. A natív asio drivrt használó hangkarikkal nincs gond azt hiszem. Nekem legalábbis most a Motu a saját asio driverét használja és nincs ilyen gondom, bármi szólhat egyszerre és bármit fel tudok venni.
Van egyébként valami progi, ami segíthet a felvételben, de nem próbáltam, csak ötlet: [link] -
Goose-T
veterán
válasz
Alexios #50863 üzenetére
Kicsit élesebb hangja van tőle a gitárnak. Amúgy egyrészt drágább is az anyag, másrészt túl rugalmas, bundozásnál van vele utómunka, kirúghatja magát a fából, emiatt is drágít. A Harley Bentonokra rakott bund anyagminőségét azért megnézném, kb. úgy viszonyulhat mondjuk egy Dunlop bundhoz, mint a kínai boltos "inox" edény anyagminősége pl. a Zepteréhez.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #50818 üzenetére
Kipróbáltam, káosz. Ha a különböző sávokon más ritmust játszom, disszonáns lesz az egész. A loop indulásakor van egy szünet, ami a gomb lenyomása és az első hang felvétele között van. Amikor ezt loopba teszi, darabos lesz a szünettől az egész.
Nem érzem, hogy mit kell itt csinálni. Valszeg keresek valami videót a looper használatról, hogy egyáltalán mit mivel érdemes keverni, vagy egyáltalán mit is érdemes játszani. Nagyon nem érzem, hogy kéne ezt használni. Videón láttam embereket használni, és amiket ők csináltak, marha jók, csak ők nem úgy tudnak gitározni, ahogy én. Vagyis én nem, ahogy ők.
-
Nunder
őstag
válasz
Alexios #50755 üzenetére
Nekem a MOTU felé húz a szívem, SSL 2+ is jó, csak félek, hogy ott az árat a mágikus "4K" switch veri fel, Ola elvette a kedvemet mert zajos volt nála a preamp... (nomeg nem tetszik sem külsőleg, sem elrendezésileg.)
MOTU ellen az USB 2.0 szól, Audient ellen a "csak" 96kHz sampling rate...
Nincs olyan amiben minden benne van, de review-k, tesztek és mérések alapján a MOTU jön ki nyertesnek többször.
-
moma
őstag
válasz
Alexios #50692 üzenetére
az nem lehet, hogy ilyenkor ne használja a laptop belső hangkátyáját egyáltalán. azaz a külső hangkártya vezérel mindent, arról megy a hang a hangszóróra?
valami értelme van a jobb hangkártyáknak, mert régen is vettek az emberek a gépbe jobbat és attól valahogy jobban szólt. de igazából nem értem, hogy megy ez
-
moma
őstag
válasz
Alexios #50684 üzenetére
Mert ha a külső hangkártya van használva, akkor elvileg jó minőségűbb a hang, mert esélyesen jobb, mint a laptopban levő. És cserébe lehetne használni a laptopot pl bluetoothra.
Goose-T : köszi. kb értem. szóval, akkor lehet megcsinálni, ha valami olyan szoftvert használ az ember, ami tudja.
Igazából csak azért próbálom megérteni ezeket, mert még abban vagyok, hogy úgy általában hogy kéne összetenni a hangcuccot a szobában, amikor zenét hallgatok, meg gitározok. -
fattyu
veterán
-
válasz
Alexios #50657 üzenetére
Én pl pont nem a pesti boltokat féltem. A magyar lakosok nagyobb része nem is ott lakik.
re téma:
Amúgy pl ha én itt Cambridge-ben arra jutnék, hogy kell egy új hangszer akkor én is bemennék a helyi PMT-be ami egy bolt hálózat és ha Andertons-nál olcsóbb akkor tőlük rendelném meg. Ellenben ha a PMT-ben nem lennének balfasz eladók akik néha olyan baromságokat mondanak, hogy öröm nézni; meg nem lennének lekezelőek akkor tőlük venném meg a dolgot. De ha ez az adott PMT már egy kis helyi boltocska lenne, akkor tőlük venném meg a motyót, vagy nem mennék be hozzájuk kipróbálni. Pl mikor tok kellett akkor azt egy helyi kisboltból vettem meg, de azóta nekik már múltidő, pedig ott vette annak idején David Gilmour is a fekete Stratját.re: #50663 Ctrl+Alt~Del
Eddig sem ezen ment az elmélkedés -
-
Smiley
addikt
válasz
Alexios #50605 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztam akkor. Igen az elején nekem ez kellett, ma már megvan hallás után. Csúszott össze vissza, és hallás után egyszerűen nem tudtam megmondani hogy sietek vagy kések. Elkezdtem felvenni és ez segített.
Most amikor tanulok valami újat azért az elején rászoktam nézni a felvett sávra, hogy nagyjából minden a helyén van-e, főleg a szólóknál... De ez már csak ilyen megszokás.
Felvenni szerintem a elég jó dolog én ebből tudok a legtöbbet tanulni. -
FockeWulf
tag
válasz
Alexios #50595 üzenetére
A gitár nyakán lejjebb az alap F-barrés akkordfogást nem tudod vinni, mivel lefelé nincs már hely. Amit írtál G-re, A-ra stb, felfelé kell csúszni. A gitár nyakán a gitártest felé haladva felfelé haladunk, a fej irányába pedig lefelé. Mint ahogy a vastag E-húr a legalsó hang a vékony E-pedig a legmagasabb hang (vastag=alsó E-húr, vékony=felső E-húr). A gitáron hangmagasság alapján tájékozódunk, nem pedig vizualitás alapján. Nem okoskodásból írtam ezt a kiegészítést, csak azért hogy Ctr-alt-del kolléga ne így szokja meg, mert a későbbiekben összezavarhatja.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #50573 üzenetére
Nézd kroki, gondolkodtam ma ezen az uszodában is, amikor róttam a hosszokat reggel.
Ha most nagyon őszinte akarok lenni, akkor azt, amit jelenleg tudok, azt köszönhetem:
1. Saját magamnak, a kitartásomnak
2. Justinnak
3. Marty Schwarznak
4. Az itteni válaszoknak
5. A privát beszélgetéseknek
6. Az internetnek és a YT-nakValójában egyetlen tanártól sem tanultam semmi olyat (tényleg egy-két apróbb gondolat, vagy helyrerakást leszámítva), amit addig ne tudtam volna. A jelenlegi tanárnál arányaiban véve szerintem 70%-ban beszélgetés volt az óra, és 30% pengetés. Pl. bármilyen fura, egyetlen egy open akkordot nem pengettem le előtte.
Még a nagy felismerésem, hogy mitől dúr egy skála meg mitől moll, azt sem az a barom tyúkeszű mondta el nyáron, hanem Guy Michelmore videóiból értettem meg.
Szóval magamban én is arra jutottam, hogy valójában nincs tanárra szükségem, ennyi pénzért garantáltan nincs. Inkább egy rutin volt, hogy hetente mentem az órákra, meg megnyugtattam magam, hogy most tanulok gitározni, de valójában nem akkor tanultam gitározni igazán.
-
válasz
Alexios #50512 üzenetére
Jójó, de attól még őrült jó volt a fószer
Amúgy meg lózungot mondtam, mert ő pont csak fordítva húrozta fel a jobbos gitárt, tehát a vastag húr volt fent.
re: Goose-T
Are You Experienced? Ejj, de jó volt az Experienced felállás.re: terepkigyo
Te tudod jól, meg is előztél. -
válasz
Alexios #50357 üzenetére
Nem nagyon van keret
m3tr0
A baj az, hogy ha viszont nem költesz rá eleget akkor meg elmehet a kedved a szar hangszertől.
Szerintem használtan veszel bármit amit itt ajánlunk aztán ha nem jön be akkor minimális vagy nulla veszteséggel eladod, vagy ha még mennek fel az árak akkor még keresel is rajtuk.Ha nem akarsz használtat venni, akkor más a leányzó fekvése. Ha mégis árérzékeny vagy akkor az új szériás Zoom G1 37.900Ft lehet jó választás pedálnak, erősítő kilőve és fejessel, ha hangosan akarod akkor meg rákötöd egy akármilyen aktív hangszóróra amit pl a PC-n használsz esetleg egy hifi-re. Attól függően mid van otthon.
Bullet-et nem vennék, mondom, saját tapasztalat, elég sokat elvett belőlem mire rájöttem, hogy lehetne jobb is. Minimum egy Affinity. 89.900Ft - 95.900Ft
Vagy ha kell a láda akkor egy Line6. 59.500Ft
Gitár plusz pedál: 127.800Ft
Gitár plusz láda: 149.400Ftarnyekxxx
Aztán milyen jól fog szólni az a 4x12 a fejhallgatóján
Amúgy a büdös életben nem lesz rábeszélve itt egy 0xp-s kezdőre egy 250ezresgitár. ctrl-alt-del is akkor kapott drágább gitár ajánlásokat mikor már egy jó ideje tolta a bulit.
Ja és igen. Ezekkel a 2percet játszok rajta milyen fasza tesztekkel az a baj, hogy lehet 3 hónap múlva már nem ezt mondaná az ember, mert állítgatni kell, elkopnak a bundok, vagy mondhatnék itt most bármit. Ez igaz lehet az Affinity-re is. -
válasz
Alexios #50355 üzenetére
"A keret mondjuk valahol 150 ezer forint körül lenne de igazából nem nagyon van.
"
Ez azért elég fontos mondat volt ahhoz, hogy én is a CV-t merjem ajánlani.Re erősítő fejhallgatóhoz. m3tr0
Valamelyik Yamaha thr.
Valamelyik Boss Katana.
Valamelyik Line6 Spider.
Esetleg valami modellezős pedál, az új Zoom G3/5 széria valamelyike, Mooer GExxx sorozat, Hotone Ampero széria, Line 6 Pod vagy Helix széria, Headrush-ok közül bármi (MX5 az jó kezdésnek), esetleg egy Boss multi. Minden a pénztárcán múlik igazából. -
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Alexios #50233 üzenetére
Én Vegassal szoktam a klipeket csinálni, ha megvan egy videofelvételed valamilyen hanggal meg a jóminőségű daw-al felvett hang akkor simán szemre a hullámforma alapján szinkronba lehet húzni, ebben a műfajban a maradjotthonos klippünk a rekordom, mindenki felvette otthon a saját telefonjával a dolgait, volt vagy huszontudjafene mennyi videosáv, ezeket pöcsörésztem össze az eredeti zenére
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #49985 üzenetére
Vajon azt lehet amúgy? Marha vagány, tök jól látszik benne a cső.
Más.
Mi a különbség a MOD az FX és a BOOSTER között? Én mindegyiket effektnek hívom egyaránt, és kész. Annak mi értelme, hogy ugyanaz az effekt szerepel a booster és MOD alatt is? Miért nincs egy kategória, hogy effektek, és alá bevágnak mindent?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Alexios #49925 üzenetére
Konkrétan az első beállítást végeztette el hangszerésszel. Ami szerintem teljesen rendben van.
Az hogy ki minek az árát sokallja, az relatív. Akárhányszor elmegyek boltba elszörnyülködöm, hogy kb minden duplája lett mint tavaly volt. Na meg aki ezt hivatalosan megcsinálná olcsóbban annak hajrá, lehet műhelyt nyitni
De valahol meg itt vagyok meglőve pl az SX gitárommal, hogy jó lenne neki egy beállítatás, de többe kerül beállítattni mint amennyiért vettem
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #49891 üzenetére
Felhívtam a hangszerészt, mert tegnap otthagytam nála egy szatyrot, így is el kell mennem érte, és mondtam, hogy szerintem rohadtul csörög a két vastag húr. Hogy szerintem jobban, mint amikor bevittem. Azt mondja: "faszság". Mondom lehet, de szerintem akkor is nagyon csörög, mondta, hogy vigyem be holnap, és akkor megnézzük együtt. "A friss húr varázsa, nem kell beszarni" - mondja.
Úgyhogy holnap beviszem hozzá, biztos, ami biztos.
-
FockeWulf
tag
válasz
Alexios #49885 üzenetére
A Gitárcentrumban addig el sem engednek az ott vásárolt gitároddal míg rá nem mondod az áment, belövik ahogy te kéred, húrmagasság, pikkappmagasság , intonáció stb..., ha kell bundsíkolásra is elküldik, és ez mind benne van az árba (és nem drágább náluk sem mint máshol egy-egy gitár).
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #49880 üzenetére
Igen, azt hiszem ezt is gyakorolni kell, az improt. Most ezzel fogok bohóckodni.
Nagyon szar érzés volt. Ott ültem, mint egy rakás szar, teljesen befrusztrálva, ő olyan alapot improvizált, amit írni nem tudnék öt év alatt se, én meg mint egy degenerált ültem ott, és azt éreztem, hogy soha többet nem akarok gitárt a kezembe venni.
És amikor mondta, hogy pedig direkt olyat játszik, amiben nagyon egyértelműek, hogy hol "van helye" az impronak, azt hittem, hogy megfojtom az egyik húrral, és utána fel is szeletelem.
Amúgy nagyon rendes srác, tök barátságos, és tényleg gyakorló zenészként is, valamint elméletben is nagy tudása/XP-je van. Szóval egyáltalán nem az ő rovására írható, hogy képtelen voltam bármit csinálni.
Amikor kérdeztem tőle, hogy hogy a viharban tud ő ilyeneket, mászkál skálák között, akkordozik, közben magyarázza hogy milyen fekvés, meg módusz meg tonika meg társai, és az egészet ott találja ki, nem egy megtanult valami, arra azt mondta, hogy "csak ebben a hangszerben van 26 évem, és előtte megtanultam zongorázni, mert a szüleim 6 évesen beírattak zenetanárhoz".
-
-
-
Goose-T
veterán
válasz
Alexios #49846 üzenetére
Járt mostanában nálam néhány alsó kategóriás HB, és némelyiknek ordenáré szar volt a minősége. A fácsés HB csoportban is elég sok panaszkodás van mostanában. Kicsit össze kell kapniuk magukat, mert elszaladt a ló.
Van viszont nálam egy régi logós Harley Benton ST-20 ki tudja, milyen fából, de most visszaraktam az eredeti pickupjait, beállítgattam meg minden, és bakker, teljesen jó gityó. A pickupjainak nagy jele van sok magassal, talán túl harsány is. Rendesen 6,5K-6K-6K-sok a pickupjai, mint egy igazi stratnak. A nyaka is tök egyenes, egész jól le tudtam engedni a húrokat zörgés nélkül, tök kényelmes lett. A teste meg tök rezonáns, olyan hangos beduggatlanul, hogy vissza kellett fognom magam, mert még felkeltem a gyerekeket.
Persze van rajta némi upgrade: Wilkinson kulcsok és tremoló, csontnyereg. Most, hogy szétszedtem, raktam bele egy kis árnyékolást is.
Van még a 2018-as deko CST-24 gitárom, ez is igazából tök jól összeállt mostanra, csak már valahogy nem vettem sose elő. Túlzottam rászoktam az Ibanezekre meg a Jacksonokra. És nemsokára érkezik egy Sterling.
Mondjuk ezen is dolgoznom kellett, hogy jó legyen: elektronikája ment a kukába, a húrláb is le lett cserélve állíthatóra, a kulcsok satusra, a felsőnyereg meg Graphtechre. Pickup is volt benne mindenféle: gyári, Donlis Invader-utánzat, Seymour SH4-SH1n, most pedig egy szett Fleor kerámiás zebra humbi került bele, ami meglepően jól szól. Ezt is tök jól be lehetett állítani, aki jött érte vevő, alig tudta letenni, annyira tetszett neki.
Még itt van nálam, lefoglalózta fizetésig.
A lényeg az, hogy ha a faanyag jó, akkor néhány apró upgrade-del fel lehet dobni a gityót, és a Harleyk egész jók faanyagban. Egy nagy bajuk van, hogy szinte mindegyik dögnehéz mostanában. Ez a CST-24 nehezebb, mint az Epi LP-m. Na meg a hardver is általában fos minőségű, azért sem ajánlanám annyira egy kezdőnek, mert sokat kell rajta alakítani, hogy igazán jó legyen. Egy X Cort meg szerintem decens metálgitár a dobozból is kivéve, nincsenek rajta fájó részletek.
-
válasz
Alexios #49839 üzenetére
Én nem voltam kínai/HB-s sosem. A dekornak valókat hajtottam, az jó volt egy darabig. Sokat szemeztem velük mert nem volt della, de úgy döntöttem nem éri meg.
Amúgy ha nem metál gityó kellene akkor könyebb lenne az ügy. Én mondjuk Squier Strat alá nem nagyon mennék még kezdőként sem az meg 60k körli.
Az ár meg úgy jött, hogy a kérdezőnek nincs tapasztalata árral kapcsolatban, így felmerült, hogy annyiért elég szart lehet venni, ami inkább csak elveszi a kedvet a játéktól. -
válasz
Alexios #49824 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy egyet próbáltál ami jó volt nem 3 másik szart. Túl nagy a szórás HB-nél is.
Amúgy ezt a használtat ne ajándéknak nem tudom ki honnan veszi. Én gyerekként (nyolcvanas évek) a bizományi áruházból kaptam az ajándékaimat. Szüleimnek büdös életben nem lett volna pénze vadi új legókra, matchbox-okra. A legóvonat volt életem egyik legjobb játéka, használt volt, lelakott volt, hiányzott egy tonna alkatrész, de így is imádtam.
Ezt az ajándékba használtat szerintem baromi gyorsan el kellene felejteni. Ez egy barom elvárás, ha valakinek nincs elég tőkéje ilyen motyókra akkor inkább vegyen egy levertet ami állat, mint egy zsír új szépet ami szar.re: #49834 Ctrl+Alt~Del
Pont a hetekben mondtam neked, hogy egy ilyen pedál jól jöhetne neked. Nézz oda mekkora mázli, hogy pont most akciózzák. Meghallgattak a gitár istenek.re: Cort vs Benton
Ha lehet én is a Cort-ra savaznék.re: #49836 doc
Ez igaz, cserébe jó belépő erősítő, ha bejön neki a motyó, akkor kap egy darab zöldet/distet/metal zonet vagy valami hasonló pedált elé és már jön is a zaj belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged