- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Alexios #49880 üzenetére
Igen, azt hiszem ezt is gyakorolni kell, az improt. Most ezzel fogok bohóckodni.
Nagyon szar érzés volt. Ott ültem, mint egy rakás szar, teljesen befrusztrálva, ő olyan alapot improvizált, amit írni nem tudnék öt év alatt se, én meg mint egy degenerált ültem ott, és azt éreztem, hogy soha többet nem akarok gitárt a kezembe venni.
És amikor mondta, hogy pedig direkt olyat játszik, amiben nagyon egyértelműek, hogy hol "van helye" az impronak, azt hittem, hogy megfojtom az egyik húrral, és utána fel is szeletelem.
Amúgy nagyon rendes srác, tök barátságos, és tényleg gyakorló zenészként is, valamint elméletben is nagy tudása/XP-je van. Szóval egyáltalán nem az ő rovására írható, hogy képtelen voltam bármit csinálni.
Amikor kérdeztem tőle, hogy hogy a viharban tud ő ilyeneket, mászkál skálák között, akkordozik, közben magyarázza hogy milyen fekvés, meg módusz meg tonika meg társai, és az egészet ott találja ki, nem egy megtanult valami, arra azt mondta, hogy "csak ebben a hangszerben van 26 évem, és előtte megtanultam zongorázni, mert a szüleim 6 évesen beírattak zenetanárhoz".
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest