Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
benedekco
üzenetére
Valójában nem annyira szörnyű a helyzet, az első stratom (indonéz Squier) jó mintapélda lehet. Sose látott hangszerészt, újonnan is magamnak állítottam be, 1 bundból csiszolni is kellett, mert túl magas volt, azóta problémamentes.
Most 18 éves, 9.5 éven át ő volt az egyetlen villanygitárom, van benne kilométer. Az igaz, hogy aránylag puhák a bundok, de még nem kellett foglalkozni vele, most így néz ki a legnagyobb kráter:
Jó retkesen raktam el szegényt, évek óta nem használom.
A 20 éves kínai Squier akusztikom is kráteres, ő a vastagabb húrok miatt még jobban, de a játszhatóságot egyelőre nem érintette negatívan.
Én inkább a minőségérzet miatt preferálom a kicsit drágább gitárokat, a származási hely nem is annyira fontos, már egy jobb Harley Bentont vagy Squier CV-t is nagyságrendekkel jobb érzés megfogni, mint ezt a régi indonéz Squiert, hiába kínaiak.
Viszont az amerikai Gibsonommal is volt teendő újonnan, szőrös-szálkásra volt hagyva a fogólap, nem voltak felpolírozva a bundok, rosszul volt beállítva, ami nyilván mind kiküszöbölhető otthon is, de többet vártam tőle. És nem érzem rajta, hogy különösebben időtállóbb lenne, mint a jobb kínai/koreai/indonéz gitárjaim, főleg ilyen mérsékelt szobahasználat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs