Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz #96302336 #37349 üzenetére

Fú nagyon giccses, nekem sem stílusom. De a gépek, meg a gitáron egyébként úgy maga a finish valami hihetetlen minőségi szint még így is, hogy ezek betanított gyerekek. Koruknál fogva nem sok hangszert készíthettek életükben és ott vannak. Más világ van, de nem baj.

Megjött a B550. Engedjetek meg egy hosszabb, szofisztikált elemzést:

Ez qrvajó.

Bármi is legyen, amit még nem vettem észre, ez ennyiért qrvajó. Egy fényezési hiba van rajta az egyik csavar körül a süllyesztésnél lejött a festék ahogy behajtották a csavart. Tehát valószínű azért az egyik csavart sikerült ferdén behajtani és a feje húzta meg a testet, de nem tekerem ki, mert tart. Szóval kit érdekel, hogyan áll benne? Nem fog az emiatt elrepedni.
    Renden van a nyaka.
    Homorulata oké, a pálcát meg sem kellett néznem. Bármi is legyen, amit még nem vettem észre, ez ennyiért qrvajó. Minden szempontból várakozáson felüli. Nem lóg ki bund széle sehol, szól, működik mindene szemből teljesen patika. Hangolást tartja. Teljesen használható cucc.
    A húrnyereg oldalán van egy mélyebb karc, de ez egy ilyen 300Ft-os műanyag húrnyereg pff kit érdekel szal semmi télleg.
    Ezt vigyétek, amíg van. Tényleg érdemes. :R

Új hozzászólás Aktív témák