- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
mikk2000 #152 üzenetére
Én mindenesetre bármilyen bizonyíték hijában nem állítanék olyat, hogy tervezési hiba, mert ezt semmi nem támasztja alá. Ha lenne új BIOS ami nem javítaná meg, vagy lenne ilyen azonos BIOS-ú PCI-os kártyád és azzal minden okés lenne, akkor állíthatnád biztosan ezt, addig ez csak találgatás SZVSZ.
-
Loha
veterán
válasz
mikk2000 #150 üzenetére
Giga lapben szerintem attól függően, hogy mit választasz a BIOS-ban megy RAID vagy IDE módban.
az új ITE BIOS sem javítja meg a max 20mbyte/sec-es írási sebességet, ez az alaplap tervezési hibája.
Gondolom a Gigabyte mérnöke vagy, és te nagyon frankón tudod az igazságot...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
mikk2000 #147 üzenetére
Ez egyáltalán nem biztos szerintem. Mindenestere azt írják, hogy aztjavítaná, hogy ne tököljön annyit a felismeréssel, meg hogy jobban kezelje az optikai driveokat.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bucilali
aktív tag
válasz
mikk2000 #124 üzenetére
a lapomat rev 1.xx cimen vettem itt a PH-n...
mikor megjött, tüzetesebb vizsgálat közben az egyik sarkában találtam meg a feliratot: rev.2.0-------> sztem rev 2 es...
az általad leírt szorzóállítási lehetőségek igazak, de a dip-ekkel a szorzó felső határát tudod belőni ( sztem) a többit a biosból, ahol viszont a VCORE % osan, a többi érték + ennyi meg annyi értékkel változtatható...
az nnxp biosában konkrét fesz értékekkel és szorzóértékekkel variálhatsz (kipróbáltam)
egyedüli kinom az a qrva lan...
ennek ellenérea linkekért...
minden okosságot szivesen olvasok, ne kíméljetek... -
nemtommi
senior tag
válasz
mikk2000 #130 üzenetére
Sehova se tünt. A te lapodon továbbra is ott a DIP, csak a másik lapnak, aminek a BIOSát felrakod a sajátodéra, annak alapból nincsen. Vigyázat! A két lap nem ugyanazon típus. Az egyiknek MCP, míg a másiknak MCP-T a déli hídja. Ezen kívül több kisebb-nagyobb különbség is felfedezhető a két típus között. Ezek ellenére a lapod működik a másik lap BIOSával is (fordítva nem biztos). Innentől rajtad áll, hogy honnan állítod a szorzót.
-
nemtommi
senior tag
-
bucilali
aktív tag
válasz
mikk2000 #119 üzenetére
ezen a lapon a szorzót nem jumperrel lehet állítani...
ha az nnxp biost teszed fel, akkor tudod biosból a szorzót állítgatni, feltéve, ha az erőműved nem lockos...
az alaplapi jumperrel az FSB -t tudod állítani, de csak két szinten..
1.) FSB 200-400 MHz...
2.) FSB fix 100 MHz... -
-
Istencsapása
tag
-
_Gyula_
csendes tag
-
_Gyula_
csendes tag
Szia,
még nem jött el a kék halál, de felraktam az XP-t. Ma reggel bekapcsoltam, hátha meghal, de persze nem tette meg ezt a szívességet, utána meg telepítettem...
Most meg nincs kedvem hallgatni a zúgását a gépnek, már alig látok... de még hallok...
A második mondatodat nem is értem...micsoda?!? Kellene állítanom valamit a vidkaron is? És pontosan hol?
Megnéztem, az enyém támogatja a 8x AGP-t is... Mégis állítsam 4x-re?
b
[Szerkesztve] -
_Gyula_
csendes tag
Kösz, nem is reméltem ilyen gyors választ!
Most csak az a gond, hogy a rendes winyómon már nem tudom feléleszteni az XP-t... kár. Vettem egy másikat, azon egy csupasz xp van, de ezen is elszáll a rendszer... úgyhogy a tesztkörnyezet - sajnos - adott...
Remélem többet megtudok.
Üdv:
birkuci
A cincogáshoz annyit, hogy mostanában vettem észre - és teljesen elhűltem a dologtól -, hogy valami nekem is cincog a házban. Mostani ''kedvenc'' játszadozásaim miatt már fel sem rakom a ház oldalát, és így figyeltem fel a jelenségre. Pl. ha megfogok egy ablakot és húzogatom ide oda, tehát amikor a proci, meg a vidkar dolgozik, akkor hallom. Hihetetlen... - de egyelőre nem zavaró. -
Cerebellum87
csendes tag
Nem vagyok az a rettegős típus
Megmondom mi a szitu. Mikor először raktam be a gépbe a Chieftec tápom és először indítottam el vele a gépem ATI kártyával EGYÁLTALÁN nem adott ki semmiféle hangot semilyen alkalmazás közben. Én ekkor piszkosul megörültem és egyből beírtam egy másik topicba ahol nemtommivel agyaltunk a kérdésen. Ugyanakkor szintén más forrás azt nyilatkozták hogy nem szereti az ATI-t. A következő újraindításnál újra ciripelt, igaz még így sem annyira mint előtte, de ekkor úgy elment a kedvem az egésztől hogy el is felejtettem beírni ide.Futás kölcsönkérni egy Gef 440Mx-et azzal meg totál rendesen megy. Én kérek elnézést, csak kicsit hirtelen voltam nem akartam félrevezetni senkit.
[Szerkesztve] -
nemtommi
senior tag
Túl sok feszt kap a lapod a táptól. Egy másik topicban sikerült megoldani a problémát.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest