Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Gyula_

csendes tag

válasz Cerebellum87 #86 üzenetére

Sziasztok!

Elolvasgattam a fórumot, de a problémám úgy tűnik nem jött elő senkinél... Kb. fél éve szenvedek vele, de mostanra meguntam... egy utolsó nekifutás, hátha ti tudtok segíteni:

Szóval: AMD konfig, 2800+ Barton magos AMD, alaplap a topicé (Gigabyte 7N400 Pro2 rev2) 2*512 Kingmax RAM DDR400, Vidkar ATI Radeon 9600XT, winyo Samsung 160 GB.
    Nagyon egyszerű problémám van: a számítógép teljesen rendszertelenül újraindul... (Néha a rendszer betöltése után 1 perccel, de van hogy fél napig ok.) Tavaly szeptemberben vettem, decemberben tönkrement az alaplap (azóta van ez a probléma), utána még 3*(!!!), gariba mindig kicserélték, valamit nyökögtek, hogy a déli híd melegszik, meg néha a PEN drive-ok tönkreteszik...
    A probléma az, hogy mostanában az XP-m már megfekszik az újraindulástól... és nem akarok 3 naponta XP-t telepíteni... A szervízben - CHS - külön-külön megnézték az összes cuccot, procit, RAM-okat, alaplapot, tápot cseréltek, persze mind jó náluk tökéletes müxik, de nálam az eredmény ugyanaz...

Van esetleg valakinek ötlete?
    Ja, semmiféle tuning nincs, én használni szeretném, nem játékra vettem.:(

Új hozzászólás Aktív témák