- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cerebellum87
csendes tag
Nem vagyok az a rettegős típus
Megmondom mi a szitu. Mikor először raktam be a gépbe a Chieftec tápom és először indítottam el vele a gépem ATI kártyával EGYÁLTALÁN nem adott ki semmiféle hangot semilyen alkalmazás közben. Én ekkor piszkosul megörültem és egyből beírtam egy másik topicba ahol nemtommivel agyaltunk a kérdésen. Ugyanakkor szintén más forrás azt nyilatkozták hogy nem szereti az ATI-t. A következő újraindításnál újra ciripelt, igaz még így sem annyira mint előtte, de ekkor úgy elment a kedvem az egésztől hogy el is felejtettem beírni ide.Futás kölcsönkérni egy Gef 440Mx-et azzal meg totál rendesen megy. Én kérek elnézést, csak kicsit hirtelen voltam nem akartam félrevezetni senkit.
[Szerkesztve] -
Cerebellum87
csendes tag
Ja amúgy nemtommi-vel sokat agyaltunk a kérdésen ugyhogy plz ne kapd fel a cukrot, mi csak segíteni szeretnénk...
-
Cerebellum87
csendes tag
Emberek nyugalom van!
Nekem az egy plusz dolog volt hogy a tápom is ótvar volt. A ''teljes'' megoldás:
Fogadjunk mikk2000 hogy ATI karid van... Ezek a deszkák egy-két VGA-val csiripelnek csak. A Gigabyte support egy szemét, semmilyen választ nem tudnak adni ne is próbálkozz. Én azt tudom hogy az enyém a tápcsere óta sokkal csendesebb lett. Ennyi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest