- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gyula_
csendes tag
válasz
Cerebellum87 #90 üzenetére
3-mal ezelőtt írtam: ATI Radeon 9600XT 128Mb
-
_Gyula_
csendes tag
válasz
Cerebellum87 #86 üzenetére
Sziasztok!
Elolvasgattam a fórumot, de a problémám úgy tűnik nem jött elő senkinél... Kb. fél éve szenvedek vele, de mostanra meguntam... egy utolsó nekifutás, hátha ti tudtok segíteni:
Szóval: AMD konfig, 2800+ Barton magos AMD, alaplap a topicé (Gigabyte 7N400 Pro2 rev2) 2*512 Kingmax RAM DDR400, Vidkar ATI Radeon 9600XT, winyo Samsung 160 GB.
Nagyon egyszerű problémám van: a számítógép teljesen rendszertelenül újraindul... (Néha a rendszer betöltése után 1 perccel, de van hogy fél napig ok.) Tavaly szeptemberben vettem, decemberben tönkrement az alaplap (azóta van ez a probléma), utána még 3*(!!!), gariba mindig kicserélték, valamit nyökögtek, hogy a déli híd melegszik, meg néha a PEN drive-ok tönkreteszik...
A probléma az, hogy mostanában az XP-m már megfekszik az újraindulástól... és nem akarok 3 naponta XP-t telepíteni... A szervízben - CHS - külön-külön megnézték az összes cuccot, procit, RAM-okat, alaplapot, tápot cseréltek, persze mind jó náluk tökéletes müxik, de nálam az eredmény ugyanaz...
Van esetleg valakinek ötlete?
Ja, semmiféle tuning nincs, én használni szeretném, nem játékra vettem. -
mikk2000
őstag
válasz
Cerebellum87 #84 üzenetére
Szia, én nem kapom fel, örülök neki hogy van valami tipp.
ATI van most, de emlékeim szerint előtte nvidia volt és azzal is csiripelt..
Ezek szerint most akkor nem is táp hanem a vga a ludas? No hát mi jön még? ;)
Szerintem is 3D-vel összefügg a dolog, mert csak egyes 3D alkalmazásokban van vele gond, pl a Kyodaiban...
A supportot még nem próbáltam, mert nincs időm mindent újrarakni, beállítani etc.
Ha valami ötlet van azért bátran, nem megijedni
Én olyannak örülnék pl. hogy öntsd le azt a három tekercset ... szutyokkal és csend lesz...ekkor megkérdem a gigától ez esetben ugrik-e a gari, ha azt mondják igen, azt mondom hogy lap vissza, akkor mi legyen? azt mondják oké kiöntöm és csend. Na ez csak álom, de valaki tán megoldotta. Egyébként a giga memóriakezelése stabilabb mint a ''régi'' abitom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Star Citizen
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest