- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istencsapása
tag
Alapból a Command rate ezek a jó kis giga lapon 1T amit sehogy sem tudok átállítani 2T-re. Valaki tud esetleg vmi megoldást erre? Hackelt Bios vagy vmi ilyesmi?
-
Istencsapása
tag
asszem ott is próbálkortam vele.. de majd később kipróbálom megint
köszi -
Istencsapása
tag
nekem se de ha más nem satás vinyót beraksz akkor mi történik?
-
Istencsapása
tag
hát senki se bootol itt satáról?
-
Istencsapása
tag
Srácok van egy 120Gb-os Samsung sata vinyóm meg két sima Pata vinyó azt akarom hogy a satáról bootoljon de mindig a régi vinyóról bootol vagy niután mindent felismert a lap megáll és nem bootol sehonnan.
Kérdés miért van az hogy satáról nem bootol ha van benne más vinyó? -
Istencsapása
tag
-
Istencsapása
tag
Én komolyan elgondolkoztam, azon, hogy vegyek valami passzív zalman chipsethűtőt
-
Istencsapása
tag
Kéne egy programozó aki összedbja a 2 biost
-
Istencsapása
tag
énis örülök hogy megy még ez a topic.
amint lesz egy kis ídőm megtolom énis akkor azt a 7nnxp-biost.
nem szólt vissza a lap, hogy ez a bios nem odavaló vagy ilyesmi szó nélkül elfogadta?
A dual bios remélem enyhít majd a felelősségemen -
Istencsapása
tag
énis örülök hogy megy még ez a topic.
amint lesz egy kis ídőm megtolom énis akkor azt a 7nnxp-biost.
nem szólt vissza a lap, hogy ez a bios nem odavaló vagy ilyesmi szó nélkül elfogadta? -
Istencsapása
tag
mijen cisszegést mert nekem a procim ad sercegő hangot hogyha valami jobban kihasználja de nem mindig például winrarnál nem csinálja de setiathome esetében cisszeg....
erre gondoltál?
amúgy a procim tökéleresen müxik -
Istencsapása
tag
rájöttem ment közben hogy kb 600Ft-ért (de lehet hogy kebesebbét is) kétezik átalakító............
de a francnak sem akarok átalakítókkal szarakodni
kb 1-2 hét és megmondom hogy megy-e vagy instabil lesz-e
[Szerkesztve] -
Istencsapása
tag
up tudja valaki?
-
Istencsapása
tag
srácok újabb izgi kérdés?
vajon a mi alaplapunk 7n400pro2 rev2
működik-e az űj 24 tűs tápokkal melyek 20 tűs részében csak 19 vezeték van?
remélem érthető a kérdés -
Istencsapása
tag
én már amennyire emlékszem nem láttam különbségat a easytune4 és 5 között
-
Istencsapása
tag
a kábeleknél arra voltam kiváncsi, hogy 40 vagy 80 eres
bár ha gyorsan olvas akkor gyorsan kéne tudnia írni is......
de válaszodból megtudtam hogy 80eres...
bocs srácok hogy nem emlékszem mindenkire de igérem bemegolom a topicot a hétvégén sőt beszerzek néhány gyors vinyót és letesztelem hogy nálam mi a helyzet írás-olvasás területen
csak az a gáz hogy nekm egy 20 és egy 40Gb-os vinyóm van és ezek nem mennek 27 mega fölé
easy tune szerintem halál..... minusz 1 gigahertz a gépnek
nekem easy tunal sikerült állitgatni az fsb-t, de mivel csapnivaló a vga-m ezért nekem semmi értelme az agp-t állítani szóval arról én nem tudnék nyilatkozni,
nekem 50mhz-en van az agp-m ahhoz képest a 100 kicsit durván hangzik
[Szerkesztve] -
Istencsapása
tag
szeintem is ctrl+f1 és a biosban állitanám,
és én a videókaresz füstjelzéseiből próbálnék következtetni hogy mi hány mhz
az easytune normálisan tudtommal csap a 7nnxp-vel mükszik ezér kérdem hoogy milyen a lapotok? -
Istencsapása
tag
na most 7nnxp vagy 400pro2 rev2.0 vagy milyen lapotok van?
amúgy ezt a vinyós kérdést nem egészen értem mit dugtál hova és milyen kábellel? -
Istencsapása
tag
vágom
velemis volt ilyen de akkor a program volt szar
amikor nagyon túlhúztam a ramot akkor windows bootolás közben halt be ehhehehe -
Istencsapása
tag
Furky biztos te is értesz hozzá meg minden de azért idenyögön
ha 400@333 ra visszatolsz egy ramot akkor sokkal brutálabb időzítéseken fog menni és ez csodákra képes a teljesítménynél egy 6-2-2-2 simán kijön igy a ramból enyém is ennyin megy bár az kingston de alapból 333
400on is megy csak ot 7-3-3-3 asszem
na mindegy az a lényeg hogy igy még gyorsulhat a géped -
Istencsapása
tag
spéci bios nekem se akart lejönni mert csak a link volt ott a letöltéshez.....
de rákerestem a fájlnévre és ezt találtam
Bővebben: link
FB-4347.zip
erről az oldalról sem jön ez az zip de alatta van egy bin kiterjesztésű cumó
az valszinüleg a biosz nekem jön de még nemtom hogy belfogom-e rakni -
Istencsapása
tag
lécci toljatok már ide egy-két nem demóverziós alaplapfigyelő meg procihűtőprtogramot......köszi mondujuk amikről itt dumáltatok
ezt az easy tune dolgot én utálom és az nem is erre való ugyebár.... -
Istencsapása
tag
valszinüleg a memóriád nem szereti a 166@200 fsb-t
-
Istencsapása
tag
Monya78 nagyon tetszettek a linkek amiket idetoltál
-
Istencsapása
tag
Hali
nekem is ilyen lapom van úgy szeptembe óta..7n400pro2 rev 2.0,, 2500barton(lockos) 2*512 333mhz kingston
valaki fikázta a memótiakezelést nemtom memtestbe nálam dualba13xxMb/sec
aida már nememlékszem mit irt ki...
ctrl-f1 az jó lámmavédelmi funkció de a feszültséget nekem se lehet lefel állitani és fölfelé is ahogy már megdumáltátok....
azér idegesit gogy nem lehet lefele mert itt a Pv-n hallottam olyat hogy a 2500+-os barton 1,65@1,3 volton 1833@1100mhz(fsb166@100) elment a whisperroch 4 bordéjával teljesen passzívan.
nekem is ilyen hűtőm van és jóvolna ha még csöndesebb volna a gép....
énis azér vettem ilyen lapot mert sok cuccot rá lehet aggatni....
easytune4-5 mindakettő szr semmirese jó szerintem amig fut(nak) olyan az érzésem mintha megzabálna 1ghz-t.....
szerintem szedjél ki mindent a proci kőrül...hőmérő vizhűtés....és rakjál oda egy ''normális'' léghűtést szedd le a ház oldalát és teszteld le hogy úgy hány fokos
nekem 60-65 között mozog...
eccer most kb 1 hónapja kiraktam az erkélyre -1-2fok lehetett2 perc alatt lement 40 fokra mindezt azért tettem mert szthittem hogy nem müxik az alaplap hőmérője és csak 58-ná többet tud mutatni de nem tud az 40-ez is csak hideg levegő kelll
mos hotrelne nemtom hogy a 2800mak mennyi a valós órajele asszem 2130? midegy én 3200+on azaz 2200-on járatnám hogy legyen értelme annak a + fszültségnek el kell fogyasztani a + fűtőanyagot
a 7nnxp biosát rátölteni mesteri gondolat de egy kicsit kockázatos komolyan eljáccottam énis a gondolattal bár a topic olvasásáig be kell vallanom nem jutott eszembe......végülis mirejó a dualbios
én annyi újat tudok mondani az előttem szólókhoz hogy tényleg nézd meg hogyan fekszik az a vízhűtés és próbáld ki egy ''normáis'' rézmagos alubordával,, és használd el a + fűtőanyagot.....
sok szerencsét...
amúgy budapesti vagy? mert felőlem eggyütt is csinálhatnánk ...kiváncsi vagyok a vízhűtésedre....
sik szerencsét....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest