Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szia.
Harmadszor és utóljára írom hogy megadtam egy analizáló progit, használd, az korrektebb eredményt mutat majd. Vannak ilyen emberek akik csak sírnak és várják hogy a csoda az ölükbe pottyanjon, de ők maguk egy fikarcnyit sem tesznek a megoldás elősegítése érdekében... -
mikk2000
őstag
Hali!
Valami ingyenes helyre, amit belinkelsz, hogy más is láthassa.
Korábban írtam, ha nem tudod kivenni a kék halál szövegből mi csinálta, akkor azzal az analízis progival neki tudsz menni a lognak amit ilyenkor csinált.
Mivel a progit még nem futtattam, nem tudom melyikre van neki szüksége (kis memóriakép/kernel/teljes) de ez nyilván kiderül a progiból...
Ne félj a 4x-es agp-től, amit a BIOS-ban lehet belőni, sem a fast write OFF-tól, futtass egy 3dmarkot a mostani, és a ''gyengébb'' állásban, látni fogod hogy akár még gyorsabb is lesz a ''gyengébb'' a kapott plussz stabilitásról ne is beszéljünk... -
mikk2000
őstag
vezérlőpult-rendszer-speciális-inditas es helyreallitas beallitasok-automatikus ujrainditas -ezt vedd ki.
Igy csak sima kék halálban lesz részed, és elolvashatod mi okozta, dll etc, arra rákeresve be tudod határolni mink a része a hiba okozó. Szép probléma, jó neked
Ha nagyon biztosra akarsz menni, azt hiszem ez a progi meg tudja nézni neked a hibakeresési infóból (ha bekapcsolod) hogy pontosan mi okozza
Bővebben: link
Én még nem próbáltam a progit, mert nem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest