Hirdetés
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Nekiestem kicsit a gigabyte-nak az alacsony ITE IDE sebesség miatt, először hülyeséget válaszoltak, le is basztam őket, aztán ez jött :
''Thank you again for your kindly mail and inquiry. Usually, the reading speed of HDD is faster than writing speed. We have discussed this issue with ITE and their engineers told us the symptom is caused by their controller and can't be fixed by BIOS or driver. We are sorry for any inconvenience by the controller limitation.''
Magyarul elismerik a hibát, és BIOS frissítéssel sem tudják orvosolni. Ilyesmire számítottam. Tehát az ATA133 erre a meghajtóra a kézikönyben az egy vicc. Irásra ez még az ATA33-nál is kevesebb...
Most kérdezek, sejtésem ugyan van, de jobb biztosra tudni. Erre a lapra 3 mért hőmérsékletet adnak a különböző tesztprogik, igaz a sajátja és a BIOS csak kettőt.. CPU, alaplap az oké. Az everest 2.20 ''aux''-ként jelöli meg a harmadikat, bár fel van cserélve az alplap-al, de ez nem számít. Kérdés, mi a harmadik?
1. CPU belső
2. Alaplapon valahol egy dióda szabadon meredezve az ég felé.
3. ?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest