Hirdetés
- Poco F7
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szia.
Igazad van abban, hogy ha nem RAID módot állítassz be, akkor a másik aktivizálódik, de mivel alapbeállítás a RAID, szinte mindenki így használja, ergó a másik üzemmódot mivel kevesen használják kevesebb a közölt hibák száma is - a javítás is, tehát gyengébb minőségű lehet, azaz több hibát tartalmazhat. Külföldi site-okon is a RAID beállítást ajánlják.
Én is szívesebben használnám a RAID nélküli változatot ha nincs szükségem RAID-re, mert nem szimpatikus hogy bárki aki elinditja a gépet és belép a RAID menübe miket tud ott csinálni...
Ha a gigabyte mérnöke lennék, nem igen írnék olyat hogy a giga lap hibája.
Vagy kockáztatnám az állásomat
Az tetszik ezekbe a fórumokba tényleg hogy mikor az ember ír valamit, a többiek hajlamosak teljesen hülyének nézni őt, hogy ez miért van
Talán sokan ezért nem is irkálnak.
Mint írtam egyrészt tudom hogy így van (személyesen tapasztaltam), másrészt példának fehoztam a külső PCI-os kártyaként történő megvalósítást - ott durva lenne ha nem menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest