- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szia.
Igazad van abban, hogy ha nem RAID módot állítassz be, akkor a másik aktivizálódik, de mivel alapbeállítás a RAID, szinte mindenki így használja, ergó a másik üzemmódot mivel kevesen használják kevesebb a közölt hibák száma is - a javítás is, tehát gyengébb minőségű lehet, azaz több hibát tartalmazhat. Külföldi site-okon is a RAID beállítást ajánlják.
Én is szívesebben használnám a RAID nélküli változatot ha nincs szükségem RAID-re, mert nem szimpatikus hogy bárki aki elinditja a gépet és belép a RAID menübe miket tud ott csinálni...
Ha a gigabyte mérnöke lennék, nem igen írnék olyat hogy a giga lap hibája.
Vagy kockáztatnám az állásomat
Az tetszik ezekbe a fórumokba tényleg hogy mikor az ember ír valamit, a többiek hajlamosak teljesen hülyének nézni őt, hogy ez miért van
Talán sokan ezért nem is irkálnak.
Mint írtam egyrészt tudom hogy így van (személyesen tapasztaltam), másrészt példának fehoztam a külső PCI-os kártyaként történő megvalósítást - ott durva lenne ha nem menne. -
mikk2000
őstag
Szia.
Mivel kijelentő módban írtam, ezért biztos. Jó lenne, ha nem néznél hülyének másokat
Kissé elvault az a changelog, a legújabb az 1.7.1.94 (weblapon csak a 1.7.1.93 van)
Márcsak azért sem lehet az ITE chip hibája a max 20MB/sec write, mert ezt a chipet természetesen külön PCI-os kártyára is pakolják, és durva lenne ha nem tudná teljesíteni a paramétereit. Alaplapnál azért sikkadhat el, mert azon sok minden más is van emellett, és az ember mérlegel...vagy észre sem veszi.
Bővebben: link -
Soni
tag
Ez méri a hőfokot Bővebben: link ,nem az alaplap.A videokari pedig egy Gexcube extreme edition (500/700),nem huzom.De lehet,hogy a három hőforrás sok a duál radinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged