Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtommi
senior tag
Eladó lett a lapom, ha valakit érdekelne: Bővebben: link
-
nemtommi
senior tag
meg itt lehet érdemes:
http://www.hwtweakers.net/posts4741-highlight.html -
nemtommi
senior tag
válasz
mikk2000 #130 üzenetére
Sehova se tünt. A te lapodon továbbra is ott a DIP, csak a másik lapnak, aminek a BIOSát felrakod a sajátodéra, annak alapból nincsen. Vigyázat! A két lap nem ugyanazon típus. Az egyiknek MCP, míg a másiknak MCP-T a déli hídja. Ezen kívül több kisebb-nagyobb különbség is felfedezhető a két típus között. Ezek ellenére a lapod működik a másik lap BIOSával is (fordítva nem biztos). Innentől rajtad áll, hogy honnan állítod a szorzót.
-
nemtommi
senior tag
-
-
nemtommi
senior tag
ATA Raidet próbáltátok az 7NNXP biosával?
-
nemtommi
senior tag
Túl sok feszt kap a lapod a táptól. Egy másik topicban sikerült megoldani a problémát.
Bővebben: link -
nemtommi
senior tag
válasz
Istencsapása #72 üzenetére
Ha kipróbáltad, írd meg légyszi!
Nem tudom használja e a -5V-ot, de MBM méri a lapon, EVEREST meg nem.
Elvileg az újabb lapoknál már nincs rá szükség, amit cáfolni látszik, hogy hány topicban foglalkoznak a témával. -
nemtommi
senior tag
Tette már fel vki a köv. biost GA-7N400 Pro2 rev.2 laphoz:
http://users.skynet.be/fa502088/7N400P2.BIN ? -
nemtommi
senior tag
Ezeket használom, próbaképpen tettem fel az easytune-t, egyetlen előnye az lett volna a többihez képest hogy kiírja a AGP/PCI értéket is, csak sajnos hibásan. Akkor vettem észre, mennyire selejt a progi amikor 211MHz-re emeltem fel az FSB-t és továbbra is 200-at írt ki. Mellesleg nekem 7N400Pro2 lapom van, de tesóm 7VT600-án tökéletesen müxik, FSB és feszállítás is megy rajta. (Lehet hogy csak ezzel az egy lappal működik?)
-
nemtommi
senior tag
válasz
Istencsapása #61 üzenetére
Köszi, de azért odáig magamtól is eljutottam, csak éppen bármit állítottam biosban, az easytune4 mindig ugyanazt írta ki. Ezt a füstjelzéses tanácsodat ne nagyon erőltesd a pH-n. Mellesleg az easytune4-et a gyári CD is tartalmazza és a lapom mellett pl. a GA-7VT600-hoz is ezt csomagolják, ezért próbáltam meg használni a lapomhoz, szigorúan leolvasási célból. Mellesleg rá kellett jönnöm, hogy ez a program egy sz@r. Az FSB értékeket sem tudja rendesen kiírni.
-
nemtommi
senior tag
Valahol ingyen osztogatják a 6800GT-ket, hogy nincs itt senki?
-
nemtommi
senior tag
Segítsetek plíz!
Az easytune4 100MHz-esnek írja az AGP frekvenciát, és 50-nek a PCI-t.
Ha átállítom async-ra visszaáll 66/33-ra, de nem őrzi meg a beállításokat.
Easyt. lehet hibás? Biosban lehet fixálni ezeket az értékeket? Ha igen, hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged