- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
Istencsapása #186 üzenetére
Most eszmélek, hogy mit akarsz
1T a gyorsabb beállítás tudomásom szerint, tehát 1T-n gyorsabb nem 2T-n.
De én amikor próbálgattam a beállításokat, nálam semmi jelentősége nem volt, sőt az időzítések szerepe is szinte elhanyagolható legalábbis NF2-nél. -
Loha
veterán
válasz
Istencsapása #184 üzenetére
Szerintem Athlon XP esetén nem sok jelentősége van.
-
mikk2000
őstag
válasz
Istencsapása #139 üzenetére
Az ITE-n van IDE vinyó is, és no problem. (Azon kívül hogy az ITE max 20mbyte/sec körül tud írásra)
-
mikk2000
őstag
válasz
Istencsapása #137 üzenetére
Kezdettől fogva, de semmi gondom vele.
-
mikk2000
őstag
válasz
Istencsapása #118 üzenetére
Szia, szorzót ezen a lapon (topik cím) jumperrel lehet állítani - ha a proci nem lockos.
A proci feszt lejjebb venni nem tudom érdemes-e, hiszen akkor a proci már hibázhat. A magas kijelzett procihőmérséklet tudtommal a belső dióda miatt van. -
mikk2000
őstag
válasz
Istencsapása #110 üzenetére
Hali, lehet hogy lemaradtam valamiről, de mi van abban az NNXP BIOS-ban ami annyira hiányzik?
-
Soni
tag
válasz
Istencsapása #40 üzenetére
Üdv!
Örömmel látom,hogy megvan még a topicom
Istencsapásának üzenem,hogy én rátöltöttem a 7n400pro2-re a 7nnxp biosát.Minden tökéletesen müködik,és lehet feszt állítani a procinak.Olyannyira sikerült,hogy levettem a feszt 1,45v-ra,és az xp már nem indult el,1,50-en elindult.Persze ez függ a proci beállításaitól is.Tehát tuningolva nem megy 1,5v-on.
Elrontani szeerintem semmit nem lehet,hála a duál biosnak.egy probálkozásomnál tul nagyra állitottam a procit,természetesen nem indult el a gép,miután ujraindult,a régi biost töltötte be.Tehát nem szurtam el semmit.Most ezzel nem akarok rábeszélni senkit,csak leírtam a tapasztalataimat,tudjátok,a topic elején az volt a gondom,hogy nem lehet a cpu feszt lejjebb vinni és melegszik a proci.
Egy negatívum azért volt.Ujra telepítettem az xp-t,mert már szarakodott.A 7nnxp biosa volt a lapon,és mikor az alaplapot telepítettem,akkor nem ismerte fel a lant és a sata raidet,ezeket nem tudtam telepíteni.Vissza raktam az eredeti biost,feltelepítettem mindent,és utánna megint vissza a 7nnxp biosát.Hát ennyi.Tehát istencsapása,szerintem megcsinálhatod ha akarod,persze csak saját felelősségedre!Nekem bevált. -
mikk2000
őstag
válasz
Istencsapása #76 üzenetére
Szia, nem a proci a ludas, mert neki már nem ez az első lap, és érdekesmód erre a lapra többen panaszkodnak... egyes 3D-s programoknál van baj, mint említettem a kyodai... néhány 3dmark teszt... túl sokat nem játszom, talán ezért nem landolt a lap a kukában vagy a kereskedőnek a fején...
-
mikk2000
őstag
válasz
Istencsapása #74 üzenetére
Szia, szerintem ez egy tipikuson olyan kérdés, amit a gigabyte supportjától meg tudsz kérdezni, és nekik illik válaszolni. Illik.
Valamelyikőtök tudta csillapitani valahogy azt az eszeveszett cisszegést? Nálam pl a Kyodai élvezhetetlen tőle. -
nemtommi
senior tag
válasz
Istencsapása #72 üzenetére
Ha kipróbáltad, írd meg légyszi!
Nem tudom használja e a -5V-ot, de MBM méri a lapon, EVEREST meg nem.
Elvileg az újabb lapoknál már nincs rá szükség, amit cáfolni látszik, hogy hány topicban foglalkoznak a témával. -
nemtommi
senior tag
válasz
Istencsapása #61 üzenetére
Köszi, de azért odáig magamtól is eljutottam, csak éppen bármit állítottam biosban, az easytune4 mindig ugyanazt írta ki. Ezt a füstjelzéses tanácsodat ne nagyon erőltesd a pH-n. Mellesleg az easytune4-et a gyári CD is tartalmazza és a lapom mellett pl. a GA-7VT600-hoz is ezt csomagolják, ezért próbáltam meg használni a lapomhoz, szigorúan leolvasási célból. Mellesleg rá kellett jönnöm, hogy ez a program egy sz@r. Az FSB értékeket sem tudja rendesen kiírni.
-
mikk2000
őstag
válasz
Istencsapása #60 üzenetére
Szia, a topic címében szereplő deszka az enyém, ezért nem említettem külön.
7n400pro2 rev2.
Mintha ez a topic erről szólna.
A kébelezési kérdésedre nem nagyon tudok mit válaszolni, mert ha még sose csatlakoztattál vinyót IDE vezérlőre, látatlanban nem fogom tudni elmagyarázni, de talán kezdjük ott hogy mi az IDE mi a vinyó és minek azt összedugni...
Naszóval nem hülyének nézni az embert.
Alaplapi ITE chipes IDE-re ATA100 kábellel tettem két vinyót mindkettő MASTER volt, egyikkel sem ment a write speed 23 mega fölé. Minthe ezt irtam volna fentebb is.
Az alaplapi nvidia IDE vezérlővel persze (és másokban is) semmi gond.
ITE-nél észrevenni, hogy másolás alatt szinte állandóan ég a hdd led. -
Furky
őstag
válasz
Istencsapása #52 üzenetére
Hát persze... Időzítéseket én is lejebb állítottam, gyorsabban megy így 333on szinkronban 2,5-3-3-6-tal, mint 400on 3-3-3-7-tel... Csak az a bajom, hogy valamiért nem hajlik arra az irány felé a gépemben valami, hogy stabilan menjen most akár 180MHz-es FSB-vel is.prime 95 órákig is mehet rajta, és nem ír ki hibát, de amikor játszani kellene, bármivel, akkor egy idő után mindig jön a kék képernyő, hogy: irql less or not equal... ha jól emlékszem...
-
Soni
tag
válasz
Istencsapása #49 üzenetére
Én ezt se találtam
-
Furky
őstag
válasz
Istencsapása #43 üzenetére
Memóriám 400-as, csak most megy 333-on a szinkron miatt... Egyébként másik alaplapban 430 felett is elment a memória...
-
Soni
tag
válasz
Istencsapása #40 üzenetére
Kösz a hsz-t,van is egy felesleges hűtőm azthiszem most rá is dobom. Most 55-58 fokot ír ki a hardcano,de ha hl2-zöm akkor felmegy 65-66 fokra.na megyek hűtőt cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest