- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
Biga123 #40754 üzenetére
kipróbáltam a 6-6-6-20-at, +0,2V és +0,4V-tal is, a windows logónál nem ment tovább a gép. Majd még kipróbálom lazábbon is...
Ami érdekes, hogy az aida64 2,0x V-ot ír ki a DIMM-re, függetlenül attól, hogy mennyi plusz feszt adok neki. Ha semmi pluszt nem kap, akkor is...
-
Tyca
senior tag
válasz
Biga123 #40747 üzenetére
be tudtam lőni úgy a kétféle ramot, hogy működnek együtt 800 Mhz-en. Nem állítottam át az időzítéseket, ilyenkor alapból 5-5-5-18-on mennek, 1,8V-tal.
Viszont mivel mind a két fajta ram 1066-os, jó lenne ki is hajtani őket. A régebbi kingmax ramjaim ugyanezen az alap 5-5-5-18-on mentek 1066-on, az újakkal együtt viszont rögtön kékhalál. Az új ramhoz találtam doksit, ott azt írják, hogy 5-5-5-15/2,2V kell az 1066-hoz.
Ilyenkor az a teendő, hogy beállítom az 5-5-5-15 időzítést és a DRAM Voltage-hoz beállítok +0,4V-ot? Nem nyírja ez ki azt a ram-párt, ami 1,8V-on is tudja az 1066Mhz-et?
Azt amúgy honnan tudom, hogy milyen fesz.-en járnak a ram-ok? A cpuz nem írja ki, a biosban sem látom, csak ez a plusz fesz hozzáadás opció van.
-
pokol ura
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
Biga123 #23916 üzenetére
Vagy ne tedd be azt a lemezt, vagy valami driver-hibád van. Valami spéci cucc a meghajtó?
Vártál egy darabig? Mert vannak olyan lemezek (pl. újság mellékletek), amelyeknek eltart egy darabig, amíg elindultak. Esetleg kapcsold ki az automatikus lejátszást.
Nálam MoH Airborne simán restartolta még az AMD-s rendszeremet, akár lemezről, akár virtual drive-ból futtattam. Még jó, hogy ritka szar progi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged