- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
belaazallat
addikt
válasz
FireFoxer #39744 üzenetére
Ha auto-n hagyod feszeket, akkor 20%-os tuninghoz 20%-kal növeli a feszt. Normal értéken(vid) marad ez az érték.
djxp01:
Már írtam Core Temp progi megmutatja, mert minden procinak más és más a vid-je. Én visszaállítanék mindent normal beállításokra, és alapbeállításokkal, alapórajelen is végeznék egy tesztet, mert tartós 1.55V kárt tehetett a prociban. Egyébként sz.j fórumtársunknak a honlapján van fent tuning beállításra ajánlat, de kereshetsz a hozzászólásaiban is, többször leírta, mit hogyan kell beállítani, de ezt csak azután, ha megnézted, alapórajelent, nem hibázik a proci.
Szerk: Prime95-nél Blend tesztet kell futtatni.zalman90: ezt már leírtam... de ismétlés a tudás anyja..
-
zalman90
őstag
válasz
FireFoxer #39719 üzenetére
amikor megvettem az uj házat és átpakoltam mindent a gépbe a vinyó formázta magát
multkor gép rendezés, portalanitás stb után meghót a rendszer vinyó elektronikájatélen , komresszorral kifujtuk haver kariját, hideg volt szépen le is hűlt a kari , 1 kis idővel miután visszaraktuk a gépbe meghót , valószinüleg a pára lecsapódott a hideg nyákon ezzel zárlatot okozva
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Peugeot, Citroën topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest