Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
Gorneck #4435 üzenetére
"1: Helyezzük be a floppyt (bios)
2: Kapcsoljuk be a gépet (ki-be kapcsolgat)
3: Mikor bekapcsolt a gép az előkészített jumpert gyorsan dugjuk rá az alaplapon levő cmos clear kivezetésére
4: Majd húzzuk le a jumpert és magátol újra indul a gép
5: Azonnal nyomjuk meg a Insert billentyűt
6: És megkezdődik a bios helyreállítása és a gép magától újraindul
7: Nyomjuk meg Del billentyűt és már benne is vagyunk a bios-ban
Innen, ha minden jól megy akkor lehet örülni, mert a Bios beállítások teljesen törlődtek és üzemképes az alaplapunk!"
Ennél. És melyik BIOS-t rakjam a floppyra? -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Gorneck #4304 üzenetére
Köszi Gorneck!!!
Manualon hagytam a biost miután beállítottam 1.35 v-ra a cpu-t. Igy mentettem el f10-el. Már az everest és a cpu-z is 1.33-1.328 v-ot mutat. Remélem igy is marad. Majd ,ha lesz idöm, akkor még a trd-n próbálok finomitani, most 8-ra raktam. Mégegyszer köszönöm.
-
Ferko75HUN
senior tag
-
stigma
addikt
válasz
Gorneck #4290 üzenetére
nah lényeg.Tracer memók, amik az aláírásban szereopelnek.Tesztben 1070 et nyom 24/7 ben
4-4-4-12-n 2.3V on.Nálam ha felszorzom 2.4 sel 1070,re és 5-5-5-15 re auto Trd vel akkor sem megy, söt még 1000+sem akar nagyon menni, 5-5-5-15-öt.
mondjuk leírom min próbáltam.
Fsb 440 x8 1.4V on, 2.4 es SPD ami 519re osztja fel a ramokat, +0.4V, és alapon van minden.esetleg ghmc nek faszt adni? -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Gorneck #4272 üzenetére
Köszi a + 0.2 fesz./ram/ megoldotta a problémát, sikerült elmentenem. Most kipróbálom a crysis demót birja-e. Az fsb-nél viszont még mindig nem tudok 0-át beütni, azonkivül bármi mást. Gorneck23, szerinted meddig emelhetem az fsb-t cpu fesz. emelés nélkül, hogy stabil maradjon a gép hosszútávon? Köszi fdisk még at f4 biost használom egy ideig, nincs kedvem vele szórakozni.
-
danntora
tag
válasz
Gorneck #4234 üzenetére
Hali. Nah most megnéztem egy másik géppel összekötve,és simán látták egymást,úgyhogy ütközés kilőve,már csak az a MAC címes valami maradt. Azt hol tudom én beállítani, vagy csak a szolgáltatóm tudja?.Ja meg most mióta az előző új lapommal ment 3 napig, más az IP címem is, tehát valami változott szolgáltató oldalról.
-
danntora
tag
válasz
Gorneck #4214 üzenetére
Nem éppen kábel hossz csatolás de kb eltalálja, egyébként asszem SMART Lan a menüpont neve. És igen az előző gépemmel ment a net, de ezzel is. Azt egyszercsak már nem ment. Visszavittem a lapot és kicserélték de ezzel most egyáltalán nem megy, de az üzletben igen. A különbség a két helyzet között hogy ott egy 7600 gt volt benn, egy fsp 350-es táppal, és T-Online kábelnettel.
Szal a hiba vagy a táp, vagy a vga vagy a modem. Most éppen egy agp-s konfiggal vagyok fenn, tehát kábel és modem hibája kizárva. -
fdisk
őstag
válasz
Gorneck #4192 üzenetére
Én ált.kérdeztem,ám legyen.
Vcore:1.46825V
Ram:+0.2 V
mch:+0.1V
fsb:+0.1V
pci-e:normál.
Frekik.
pci-e:100
fsb:440
szorzó:8
eist,c1e,kikapcsolva vmi maradt ki?
Amit kérdezni akartam az az,h van-e esély a vcore csökkentésére,ha más egységek fesz-gét emelem?És ua olyan stabil maradjon a gépem. -
adalbert1
veterán
válasz
Gorneck #4148 üzenetére
Néztem hogy ds3-ból is van c-s változat a giga honlapján, de egyenlőre a coming soon felirat szerepel... Mondjuk ha az elkövetkező 2-3 hétben befutna és max. akkora lenne az árkülönbség mint a p35cds3r és p35ds3r között, akkor ő is bekerülne az esélyesek közé.
Lakótársamnak kb. 1 hónapja raktunk össze ds3-as konfigot, eddig semmi panasz rá, megy szépen.
-
adalbert1
veterán
válasz
Gorneck #4145 üzenetére
Mondjuk ahogy nézem a p35ds3r és a p35cds3r között jelenleg mintegy 900 huf a különbség, tehát lehet hogy jobban megérné már akkor a c, később esetleg jobban el lehet majd adni... (habár valszeg ez is majd az ősök gépében végzi majd egyszer, szóval lehet hogy mégse).
A raiden kívűl van valami előnye amúgy az r-nek a sima ds3-mal szemben?
Ja, nézegettem az oldaladat, nagyon jó lett.
Ahogy nézem a p35cds3r-ből a rev. 2 egyszerűbb felépítésűnek tünik több szabad hellyel, akkor ezt érdemesebb venni, nem a a rev.1.0-át? -
adalbert1
veterán
válasz
Gorneck #4143 üzenetére
Ja, csak valami időtállóbb lapot szeretnék, mint a mostani 965-ös, legalábbis proci meg ram szempontból (habár már az is több mint 1 éves), habár lehet hogy akkor inkább c nélkül kellene és mikor már olcsóbb lesz a ddr3 úgy fél év múlva, akkor csere... Mondjuk így látatlanban ezt nehéz eldönteni, azért kattogok ennyit rajta.
-
adalbert1
veterán
válasz
Gorneck #4140 üzenetére
Megmarad az e6300, később akarok a majd nemsokára kijövők valamelyikére váltani, a 965-ös ds4-em meg megy az ősöknek egy e2140-el.
Akkor lehet hogy végül az lesz ami neked is van, ahogy nézem az aláírásod, jól jönne, ha nem kellene cserélni majd ddr3-nál sem, a firewire-t eddig se használtam ki, a raid meg még majd jól jöhet. -
keszegduda
őstag
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Gorneck #3891 üzenetére
hát, valóban ez lesz a megoldás,
csak amikor megvettem, akkor nem gondoltam hogy ennyire elborul az agyam, hogy eddig cibálom majd a gépet.
de asszem nem ennyi lesz a vége, csak kellene valami űberbrutál ram(#3892) Vandit.
azt hittem elég lesztévedtem, úgyhogy most gyűjtök valami állatra
-
-
Lacafi
tag
válasz
Gorneck #3744 üzenetére
Nem bánti! Nekem nem volt gondom vele 5hónapig.
Egyből az 5prot tettem fel. A ventifordulatok nem állíthatók. A Hardwere Monitornál mindkét ventinél piros-sárga háromszög villog a fordulat lassúsúga miatt. Procié 820, házventié 950 közelébe. Ha máshová dugom a házventit akkor meg 2400 közelébe teker, és ez meg picit zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Építő/felújító topik
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged